28 Ιουλίου 2014

Έτσι είναι τα πόδια ενός ποδηλάτη μετά τον «Γύρο Γαλλίας»

Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδύκτιο τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία που ανήρτησε ο ποδηλάτης Μπαρτός Χουζάρσκι στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, στην οποία δείχνει τα πόδια του μετά τη 18η διαδρομή του «Γύρου Γαλλίας».

Μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας πολλοί φανς έκαναν λόγο για χρήση ντόπινγκ στο αίμα του, λόγω των ασυνήθιστα πρησμένων φλεβών του.

Μετά από τη μεγάλη διάσταση που πήρε το θέμα ο 33χρονος Ρουμάνος έγραψε και πάλι στο facebook: «Δεν περίμενα ότι μια φωτογραφία με τα πόδια μου θα δημιουργούσε τόσο μπέρδεμα. Για εμένα είναι μια συνηθησμένη εικόνα», έγραψε αρχικά και συνέχισε:


«Εννοείται πως δεν θα έχω πόδια σαν τα μοντέλα της Victoria Secret, η σαν της Μαίρυς από το παντοπωλείο, η κάποιον που δουλεύει σε γραφείο και κάνει 10 χιλιόμετρα ποδήλατο, η μία ώρα τρεις φορές την εβδομάδα. Δυστυχώς δεν λειτουργεί έτσι και αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία δεν είναι ανθιγυεινό».

Για την ιστορία ο Χουζάρσκι τερμάτησε 68ος με χρόνο 92 ώρες, 57 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια οι ποδηλάτες έχουν εμπλακεί πολύ έντονα σε σκάνδαλα με ντόπινγκ, με ποιο γνωστή περίπτωση αυτή του Νιλ Άρμστρονγκ, έτσι είναι λογικό να υπάρχει μεγάλη καχυποψία από τον κόσμο προς τους αθλητές.