22 Ιουλίου 2014

Τυχερός ο Σαμαράς! Έσφιξε το χέρι του ήρωα που με μία σφαίρα ξάπλωσε τον επαναστάτη του κ@λου-Τι βίντεο είδε στη ΓΑΔΑ

Η κλειστή σύσκεψη, το νέο υλικό για τον Μαζιώτη και το νέο video

Η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής και τον Βασίλη Κικίλια στη ΓΑΔΑ εκτός από την απαραίτητη ενημέρωση για τον Νίκο Μαζιώτη και τα θέματα της τρομοκρατίας ήταν πλούσια σε περιεχόμενο.

Ο πρωθυπουργός είδε νέο βίντεο από την έκρηξη βόμβας έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος τον περασμένο Απρίλιο ενώ προβλήθηκε και αδημοσίευτο μαγνητοσκοπημένο υλικό από την καταδίωξη του Νίκου Μαζιώτη και τις κινήσεις του τρομοκράτη στο κέντρο της Αθήνας. Ο πρωθυπουργός αφού ενημερώθηκε για την πορεία ερευνών της Αντιτρομοκρατικής και γνώρισε τα στελέχη που συμμετείχαν στην επιχείρηση για τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη συμμετείχε σε κλειστή σύσκεψη.

Στην κλειστή αυτή σύσκεψη συμμετείχαν εκτός από τον πρωθυπουργό, ο Βασίλης Κικίλιας, ο πρώην και ο νυν προϊστάμενος της Αντιτρομοκρατικής και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ.

Ο Αντώνης Σαμαράς γνώρισε επίσης τον αστυνομικό της ΔΙΑΣ ο οποίος με την βολή του κατάφερε να τραυματίσει τον Νίκο Μαζιώτη και του έδωσε συγχαρητήρια ενώ απευθυνόμενος σε όλους είπε "εσείς κάνετε τη δουλειά σας και εμείς θα είμαστε πάντοτε κοντά σας"

parapolitika.gr