25 Αυγούστου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Κάφροι προπηλάκισαν τον Σαββίδη: "Φύγε από δω για να πάμε Γ'Εθνική παρέα με τον Άρη"

Επεισόδια οπαδών με Σαββίδη!

Ξεφεύγει η κατάσταση στον ΠΑΟΚ, καθώς οπαδοί ήρθαν στα χέρια με τον Ιβάν Σαββίδη έξω από το γήπεδο, που χρειάστηκε την επέμβαση των ΜΑΤ για να φύγει από την Τούμπα!

Και το πρώτο επεισόδιο ανάμεσα σε φίλους του ΠΑΟΚ και στον Ιβάν Σαββίδη από την στιγμή που ανέλαβε είναι γεγονός. Συγκεκριμένα την στιγμή που ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έφευγε μαζί με την οικογένειά του από τη Τούμπα, αποδοκιμάστηκε έντονα από οπαδούς που ήταν έξω από το γήπεδο και κάποιοι είδαν το ματς από την θύρα 1 και την vip. Οι φίλοι του «δικεφάλου» σε έντονο ύφος του είπαν: «μικραίνεις την ομάδα, δεν σε θέλουμε, Φύγε από εδώ, πως κατάντησες έτσι τον ΠΑΟΚ. Κάνε μεταγραφές εδώ και τώρα». Το επεισόδιο έγινε έξω από το αυτοκίνητο, με τον Ιβάν Σαββίδη να ζητάει από έναν φίλαθλο να έρχεται προς το μέρος του και μόλις αυτός ήρθε τον έπιασε από τον γιακά και τον απώθησε. Μετά από την κίνηση αυτή υπήρξε αναστάτωση και με τους σεκιούριτι και χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ για να μπορέσει να φύγει από το γήπεδο.

Αυτό είναι το πρώτο σοβαρό επεισόδιο από την στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδη ανέλαβε την ομάδα και σίγουρα αναμένονται εξελίξεις, γιατί κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την αντίδραση μεγαλομετόχου. Το σίγουρο πάντως είναι πως θα μείνει όλη την εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη για να χειριστεί θέματα της ομάδας, όπως τα χρέη, τις εγκαταστάσεις και φυσικά τα μεταγραφικά.



gazzetta.gr