22 Αυγούστου 2014

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ! Ούτε σ'αυτό δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε: Πέθανε ή δεν πέθανε ο Αντώνης Βαρδή

Ούτε σ' αυτό δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σ'αυτό το μπουρδ@λο!!

Άλλοι λένε ότι πέθανε: 

Η μάχη με την επάρατη νόσο ήταν άνιση και ο αγαπητός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Αντώνης Βαρδής, έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή.
Ο καλλιτέχνης νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες σε ιδιωτικό νοσοκομείο και τελικά «έσβησε» την Παρασκευή. Πριν από λίγες ημέρες είχει γίνει έκκληση από την οικογένειά του για αίμα, καθώς η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί.
Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε μεταβεί στη Γερμανία, όπου και υπεβλήθη σε επέμβαση για κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο.
Το έργο που αφήνει πίσω του, πάντως, είναι πλούσιο, καθώς δεκάδες τραγούδια του έχουν χιλιοτραγουδηθεί και σίγουρα θα συνεχίσουν να βρίσκονται στα χείλη των Ελλήνων για πολλά χρόνια ακόμη. 
http://ysterografa.gr/ 
και άλλοι ότι δεν πέθανε:
Ο Αντώνης Βαρδής και οι κακές φήμες για την υγεία του
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει την τελευταία ώρα η είδηση ότι ο Αντώνης Βαρδής έχασε την μάχη και έφυγε από την ζωή.
Ωστόσο η πληροφορία αυτή δεν είναι σωστή και δεν είναι αληθινή. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του www.gossip-tv.gr μέσα από την διοίκηση του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, ο αγαπημένος σε όλους τραγουδιστής συνεχίζει να δίνει τον δικό του σκληρό αγώνα όπως κάνει καιρό τώρα με μοναδικό θάρρος και δύναμη ψυχής. Όλη του η οικογένεια συνεχίζει να είναι στο πλευρό του και τον στηρίζει στην δύσκολη αυτή στιγμή. 
http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/336084/o-antonis-vardis-kai-oi-kakes-fimes-gia-tin-ygeia-toy#ixzz3B9AA3qZf