23 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! Άδωνις: Αν πέσει η κυβέρνηση θα πάρουμε τα λεφτά μας από τις τράπεζες-Ο Σαμαράς πάει να ζητήσει την οριστική λήξη του μνημονίου

10 λεπτά πίεση και δεν απάντησε ο Βαρεμένος τι προβλέπει το σχέδιο Β αν οι ευρωπαίοι τους πούνε όχι... το απόλυτο γέλιο βέβαια είναι ότι ο Καμπουράκης κι ο Οικονομέας θα κρατήσουν τα λεφτά στις Τράπεζες αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση... ο Οικονομέας θα κρατήσει και τα απλήρωτα δανεικά από τον Ρέστη...

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Γιώργου Βαρεμένου, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για κρυφή ατζέντα.
«Η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η δραχμή γι’ αυτό και δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες αν πέσει η κυβέρνηση», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA και πρόσθεσε ότι αν πέσει η κυβέρνηση  «θα πάρουμε τα λεφτά μας από τις τράπεζες».

«Το plan b είναι η στάση πληρωμών; Θα μας το πείτε ή θα μας το κρύψετε;», συμπλήρωσε.

«Ο κ. Γεωργιάδης πάσχει από ακράτεια λόγων και δεν θα υποστώ τις συνέπειες αυτού του προβλήματός του. Αν υπάρχουν τραπεζικές αρχές πρέπει να παρέμβουν για αυτά που γίνονται σε αυτή τη χώρα», απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι «αυτό που κάνουν έχει ξεπεράσει κάθε όριο».

«Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι ο τρελός του χωριού. Δυστυχώς εξακολουθεί να είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός. Η Νέα Δημοκρατία εμπορεύτηκε τον φόβο όσο μπορούσε. Είναι ένα κόμμα παλαιοημερολογίτικο, παλαιολιθικό και επί κυρίου Σαμαρά έχει φτάσει σε ένα επίπεδο, αυτού που εκπροσωπεί ο κ. Γεωργιάδης. Εμείς λέμε τέρμα σε αυτό. Αυτά είναι φαινόμενα σήψης», τόνισε ο Γιώργος Βαρεμένος.

Δείτε το βίντεο από το MEGA.


Ο Σαμαράς πάει να ζητήσει την οριστική λήξη του μνημονίου
«Ο Σαμαράς πάει να ζητήσει την οριστική λήξη του μνημονίου», τόνισε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με την συνάντηση του Πρωθυπουργού με την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, στο Βερολίνο.

Ο κ. Γεωργιάδης συμπλήρωσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ότι «πάμε με ένα πολύ συγκεκριμένο καλό χαρτί, ότι η Ελλάδα έχει πετύχει στο οικονομικό πεδίο πολύ πιο γρήγορα τους στόχους από ότι προέβλεπε το πρόγραμμα».

Δείτε το βίντεο από το MEGA.