20 Οκτωβρίου 2014

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥ΅ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ: Οι μουσουλμάνων στη Θράκη διοργανώνουν συνέδριο αυτονομιστικών κινημάτων

Του  Γιάννη Βασιλακόπουλου

Μυρίζει… μπαρούτι όλη η Ευρώπη.Και η Ελλάδα, διαχρονικός παράγοντας σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή, η μόνη χώρα αυτής της κρίσιμης γεωστρατηγικής γειτονιάς,με τόσο βαθιά ιστορική ταυτότητα, αλλά ευρωπαϊκή διαδρομή, μπαίνει ξανά –για πολλοστή φορά– στο στόχαστρο των απανταχού στα  Βαλκάνια εθνικιστών, υποχείριων της Αγκυρας και των Τιράνων, στα αλυτρωτικά σχέδια που εξυφαίνονται από ακραίους κύκλους των γειτόνων μας, μακριά από κάθε έννοια καλής γειτονίας.
Τα πράγματα, δε, γίνονται πιο πολύπλοκα από την ανθελληνική έκρηξη που σημειώθηκε στα Τίρανα και στο Αργυρόκαστρο, τα ξημερώματα της περασμένηςΤετάρτης, από Αλβανούς λάτρεις του UCK. Ολα τα μέτωπα είναι ανοιχτά και αφήνουν μονοπάτια σε ευδιάκριτες πλην επικίνδυνες ανθελληνικές γραφικότητες…

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι μειονοτικοί της Θράκης οδηγούν τα πράγματα στα άκρα. Πιάνοντας το κουβάρι από το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας, που έγινε πρόσφατα, είναι έτοιμοι να εγείρουν προκλητικά το ίδιο θέμα, σε ό,τι αφορά την ελληνική εσχατιά. Πλέον, το παρασκήνιο, το οποίο εξυφαίνεται, δεν εξαντλείται σε θεωρητικά σχήματα…

Σύμφωνα με πληροφορίες,μουσουλμάνοι της Θράκης, χαρακτηριζόμενοι ως μειονοτικοί παράγοντες με πλήρη οικονομική και πολιτική στήριξη, τόσο του τουρκικού προξενείου της  Κομοτηνής όσο και της Αγκυρας, σκοπεύουν εντός των αμέσως επόμενων μηνών να ανοίξουν το εθνικά επικίνδυνο κεφάλαιο της κοσοβοποίησης της ακριτικής ελληνικής περιοχής.

Οι καλά γνωρίζοντες λένε, μετά τη διεξαγωγή του σκωτσέζικου δημοψηφίσματος, ότι οι κορυφαίοι παράγοντες της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης βρήκαν το πάτημα να κάνουν πράξη το επαχθές ανθελληνικό «όραμά» τους.

Μάλιστα, το διήμερο 14 και 15 Μαΐου του 2015, πρόκειται να είναι οι οικοδεσπότες μιας σύναξης αυτονομιστικών κινημάτων απ’ όλη την Ευρώπη που θα λάβει χώρα στην  Κομοτηνή (αυτοί το ονομάζουν συνέδριο).

Από τα κείμενα των συμπερασμάτων, αλλά και τις τοποθετήσεις τού συνεδρίου, πρόκειται να καταγράφεται σαφώς η βούλησή τους για διαμελισμό της ελληνικής επικράτειας. Πολιτικοί και διπλωμάτες προειδοποιούν εναγωνίως για την πραγματικότητα που πάει να σχηματοποιηθεί στην ελληνική εσχατιά.

Ο  Ευριπίδης Στυλιανίδης, για παράδειγμα, «φυλάει Θερμοπύλες», όντας ο μόνος χριστιανός βουλευτής του Νομού Ροδόπης. Προειδοποιείότι το σχέδιο των «γερακιών»προβλέπειτη διασπορά ‒η οποία γίνεται, ήδη‒ ισχυρών προσωπικοτήτων της μουσουλμανικής μειονότητας, που ήταν στελέχη του DEP (το οποίο ως μειονοτικό κόμμα στις ευρωεκλογές απέσπασε το 43% των ψήφων στην περιοχή), στα τρία μεγαλύτερα κόμματα.

Ο στόχος, λοιπόν, είναι σαφής: οι μειονοτικοί της Θράκης θέλουν Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να εκλέξουν από έναν βουλευτή και αυτός να είναι μουσουλμάνος. Αξίζει να σημειωθεί πως ο μηχανισμός του προξενείου της Κομοτηνής (που ειρήσθω εν παρόδωέχει τριπλάσιο «μπάτζετ» από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης) έχει αρχίσει να εργάζεται σήμερα προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Σύμφωνα με καλά γνωρίζοντες, στη σύναξη των αυτονομιστικών κινημάτων, παρουσία Βαλλόνων, Φλαμανδών, Σκωτσέζων, Καταλανών και Τιρολέζων, οι μειονοτικοί παράγοντες, στηριζόμενοι στο δόγμα Νταβούτογλου, προτίθενται να κάνουν λόγογια ολοσχερή αλλαγή του χάρτη της Ευρώπης.
Αυξάνονται οι αιτήσεις για ελληνοποίηση

Υπάρχει,ήδη,μεγάλοςόγκοςαιτήσεων προς ελληνοποίηση ανθρώπων που έρχονται απ’ την άλλη πλευρά του Αιγαίου και ολόκληρος μηχανισμός αρπαγής της γης από χριστιανικούς πληθυσμούς της Θράκης.

Μοχλόςείναι μία τράπεζα, η οποία λειτουργεί στη Θράκη και έχει δανειοδοτήσει χριστιανικούς αγροτικούς πληθυσμούς, γνωρίζοντας πως πολλοί από αυτούς θα βρεθούν σε πλήρη αδυναμία εξυπηρέτησης των δανείων τους. Επομένως, η γη θα περάσει, ουσιαστικά, δημευόμενη, όχι απλώς σε τουρκικά χέρια, αλλά σε τουρκικά κρατικά χέρια.

http://www.paraskhnio.gr/proklisi-moysoylmanon-sti-thraki/