30 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟ-Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Κόσμπι: «Έβαλε το χέρι του στο π@@@ του και με ανάγκασε να τον ικανοποιήσω»

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ήχο της ζώνης του την ώρα που ξεκούμπωνε» αποκαλύπτει ηθοποιός για τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν την βίαζε ο Μπιλ Κόσμπι.
Η Μπάρμπαρα Μπόουμαν έπειτα από σχεδόν 25 χρόνια μίλησε για πρώτη φορά για όλα όσα της έκανε ο ηθοποιός και για τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασαν στα χέρια του τόσο εκείνη όσο και άλλες 13 γυναίκες. Η ίδια περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στη Daily Mail

«Αυτός ο άνδρας μου έδωσε ναρκωτικά και με βίασε. Είναι ένα τέρας». «Μου έλεγε ξανά και ξανά "εμπιστεύσου με σαν να ήμουν ο πατέρας σου". Ποτέ δεν δέχτηκα να πάρω λεφτά για να μην μιλήσω (σ.σ. λέγεται ότι αυτό έγινε με άλλα θύματα του Κόσμπι). Θέλω να ξεμπροστιάσω τον Κόσμπι».

«Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν να πάω να βρέξω τα μαλλιά μου, να κάτσω σε μια καρέκλα και να κάνω μαζί του έναν αυτοσχεδιασμό. Ήθελε να κάνω τη μεθυσμένη. Στάθηκε πίσω μου και χάιδεψε το λαιμό και το πάνω μέρος του στήθους μου. Τότε άρχισαν όλα».

Ο Κόσμπι αρχικά όπως δηλώνει εκείνη την έπαιρνε παντού μαζί του, την πήγαινε στο Μπρόντγουεϊ να δει παραστάσεις ακόμη και στην Καλιφόρνια να τον δει να παίζει γκολφ. Είχε κερδίσει ακόμη και την εμπιστοσύνη της μητέρας της.

Όλα όμως άλλαξαν όταν ένα βράδυ την κάλεσε στο δωμάτιο του. «Με ξάπλωσε στον καναπέ, άρχισε να με χαϊδεύει και να με αγγίζει παντού. Μετά, έβαλε το χέρι του στο πέος του και με ανάγκασε να τον ικανοποιήσω. Όταν όλα τελείωσαν, έτρεξα έξω από το δωμάτιο και έκανα εμετό».

«Είχα παραλύσει από το φόβο. Δεν μπορούσα να μιλήσω στη μητέρα μου. Έπεισα τον εαυτό μου πως ήταν κάτι που συνέβη μόνο μια φορά».

Η επόμενη φορά ήταν στη Νέα Υόρκη. «Φάγαμε στην κουζίνα. Ήπια με το δείπνο ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να κάνω εμετό στη λεκάνη της τουαλέτας, να φοράω ένα ανδρικό λευκό μπλουζάκι και το εσώρουχό μου. Ο Μπιλ ήταν εκεί και μου κρατούσε τα μαλλιά για να μην πέφτουν στο πρόσωπό μου. Δεν είχα ιδέα πως είχα βρεθεί εκεί. Ήμασταν πια μόνοι στο σπίτι, το προσωπικό είχε φύγει. Όταν συνήλθα, μου κάλεσε ένα ταξί και έφυγα».


Η Μπόουμαν πιστεύει πως εκείνο το βράδυ ο Κόσμπι τη νάρκωσε και την βίασε. Δεν ήταν η τελευταία φορά. Της νοίκιασε ακόμη κι ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν.

Στο Ατλάντικ Σίτι, ο Κόσμπι έδινε παράσταση και κάλεσε την Μπάρμπαρα να τον επισκεφτεί στο ξενοδοχείο. Είχε χαθεί η βαλίτσα της. Κοιμήθηκε και το πρωί που ξύπνησε βρήκε τη βαλίτσα μέσα στο δωμάτιο και τον Κόσμπι έξαλλο, να την κατηγορεί πως ήταν μεθυσμένη και τον έκανε ρεζίλι. «Έπρεπε να είσαι διακριτική. Με ντρόπιασες!» φώναζε.

Όπως περιγράφει η Μπόουμαν, την πέταξε στο κρεβάτι και με το χέρι του στο λαιμό της: «Προσπαθούσε να ξεκουμπώσει τη ζώνη του και να κατεβάσει το παντελόνι του. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τον ήχο αυτό. Δεν μπορούσε να ξεκουμπώσει τη ζώνη του. Ούρλιαξα για βοήθεια και προσπάθησα να παλέψω μαζί του, ενώ εκείνος προσπαθούσε να βγάλει τη ζώνη του και συγχρόνως να μου βγάλει το παντελόνι. Δεν σταμάτησα να φωνάζω μέχρι που κατάλαβε πως δεν θα σταματούσα. Κατάλαβε πως θα έπαιρνε μεγάλο ρίσκο και δεν ήθελε να το διακινδυνεύσει. Μετά, με πέταξε έξω».


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/hollywood/story/346707/sokaroyn-oi-apokalypseis-gia-ton-kosmpi-evale-to-heri-toy-sto-p-toy-kai-me-anagkase-na-ton-ikanopoiiso#ixzz3Hc0hk15p