24 Οκτωβρίου 2014

Έκλεισε η ταβέρνα του δολοφόνου της Μάγκυ

Όχι ότι ο μαλ@κας είχε δίκιο και καλά να πάθει... αλλά ρε φίλε αυτές οι παλαβές οι φιλόζωες (μιλάμε για τις εμμονικές) σε τρομάζουν με τη "δύναμη" που έχουν και αν μπλέξεις μαζί τους μπορεί να σε καταστρέψουν...

Έκλεισε η ταβέρνα «Κώστας» που ανήκε στον δράστη που κακοποίησε θανάσιμα την κουταβίτσα, Μάγκυ, στα Νέα Στύρα Ευβοίας στις 17 Ιουλίου. Ο δράστης δελέασε την αδέσποτη Μάγκυ με φαγητό παρασύροντάς την στην ταβέρνα του, όπου και την χτύπησε με μια καρέκλα στο κεφάλι μέχρι θανάτου.
Υπενθυμίζεται πως σε βάρος του δράστη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ, ενώ αναμένεται και η δίκη η οποία θα διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας.

Φιλοζωικές οργανώσεις και πολίτες από διάφορες περιοχές είχαν κινητοποιηθεί μετά τη δημοσιοποίηση του φρικτής δολοφονίας της Μάγκυ, πραγματοποιώντας, μεταξύ άλλων, συγκέντρωση έξω από το κατάστημα ζητώντας την τιμωρία του δράστη και καλώντας την τοπική κοινωνία σε μποϊκοτάζ.

Σύμφωνα με την φιλοζωική ιστοσελίδα zoosos, που επικαλείται φωτογραφίες από την τοπική ιστοσελίδα «My Nea Styra», η ταβέρνα που ανήκε στον δράστη έκλεισε και πλέον ενοικιάζεται. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο δολοφόνος της Μάγκυ χρωστούσε στον ιδιοκτήτη του κτιρίου μεγάλο ποσό σε ενοίκια.

Καταγγελίες που δημοσιεύονται στο zoosos αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, μεγαλοεργολάβος της περιοχής, είχε επιχειρήσει με την δημοσιοποίηση του θέματος να αμβλύνει τις εντυπώσεις, πληρώνοντας ο ίδιος τα έξοδα ώστε να μοιραστούν δωρεάν σουβλάκια σε τουρίστες. Επίσης στην αρχή επιδίωξε να παραπληροφορήσει τους διαδηλωτές λέγοντας πως το μαγαζί δεν ήταν του δράστη της δολοφονίας της Μάγκυ. «Φυσικά σκεφτόταν πως αν η ταβέρνα κλείσει θα χάσει ό,τι του χρωστάει ο δράστης», αναφέρει το zoosos. «Η ταβέρνα δούλεψε για λίγο αλλά τελικά το λουκέτο μπήκε καθώς τα χρέη του ιδιοκτήτη της ήταν πολλά και η δυσφήμηση μετά το έγκλημα έπαιξε και αυτή το ρόλο της», προσθέτει.