30 Οκτωβρίου 2014

Το βίντεο της παρέλασης έφερε αποβολή του μπουχέσα και η πατσαβούρα του ΣΥΡΙΖΑ κλαίγεται: ''Ο γιος μου αντέδρασε στο σημερινό πολιτικό καθεστώς''!

[Ας μάθει η πατσαβούρα ότι η παρέλαση δεν γίνεται για να κάνει το κωλόπαιδό της και η ίδια τον επαναστάτη... γίνεται για άλλο λόγο... όποιος δεν ακολουθεί τους κανόνες -> τον πούλο για να μην ενοχλεί τους άλλους. Επίσης όποιος κάνει τον επαναστάτη πρέπει να είναι τόσο μάγκας ώστε να δέχεται και τις συνέπειες της πράξης... αλλά είναι γνωστό ότι όλοι τους είναι τζάμπα μάγκες]

Αντιδράσεις από τους γονείς τους προκαλούν οι αποβολές μαθητών Λυκείου, μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου...

«Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΗ για τον γιό μου» δηλώνει μια από τις μητέρες των Τρικαλινών μαθητών που αποβλήθηκαν με το αιτιολογικό της ανάρμοστης συμπεριφοράς για την παρέλαση της προχθεσινής Εθνικής Επετείου.

Η μητέρα μιλώντας στο trikalanews.gr αναφέρει πως «ο γιός μου δεν πρόσβαλε το σχολείο, ούτε τους αγωνιστές του ΄40, αλλά αντέδρασε με τον δικό του τρόπο με πολιτική αντίσταση στο σημερινό καθεστώς και μόνο μπροστά από την εξέδρα των επισήμων».
ΦΩΤΟ από trikalanews.gr
ΦΩΤΟ από trikalanews.gr

Ταυτόχρονα, δηλώνει πως ο γιός της κλήθηκε σε απολογία από το Συμβούλιο Καθηγητών και πως θα ήθελε να είναι παρούσα στην διαδικασία και όχι να ενημερωθεί εκ των υστέρων απλά για την επιβληθείσα ποινή στον γιό της. Επιπλέον τονίζει πως θα κινηθεί νομικά ζητώντας τα πρακτικά της συνεδρίασης για να διαπιστωθεί το σκεπτικό της αποβολής.

Μάλιστα αναφέρει πως η αποβολή δόθηκε σε συνεννόηση του Συμβουλίου Καθηγητών του 2ου Λυκείου Τρικάλων με την Διευθύντρια Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Βάσω Κάκλα σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ότι της ανέφερε ο Διευθυντής του Σχολείου.

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ''Τοπικά Νέα'' του NewsIt «Όταν επισκέφθηκα την κ. Κάκλα, μου είπε ότι την ώρα εκείνη δεν βρισκόταν στον χώρο των επισήμων, αλλά το βράδυ μετά, βλέποντας οπτικό υλικό από το συμβάν και ενοχλημένη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Διευθυντή του Σχολείου», αναφέρει η μητέρα που ζητά πλέον τα πρακτικά της συνεδρίασης του Συμβουλίου Καθηγητών.

Πηγή: trikalanews.gr