28 Νοεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Αυτός ο Βορειοηπειρώτης θα δωροδοκούσε την Ξουλίδου; Με 5 ευρώ στην τσέπη και χωρίς μονάδες στο κινητό;

Τα σχόλια είναι περιττά πλέον... πιστεύω πως όλη η Ελλάδα κατάλαβε την ηλιθιότητα κόμματος και αρχηγού που έκαναν τον αστυνόμο Σαϊνή μαζί με τον Παππά και το ΧΩΝΙ για να παγιδεύσουν ένα τρολ τουFacebook

«Άνθρακας» αποδεικνύεται ο «κουμπαράς» του Γιώργου Σούκουρη, του βορειοηπειρώτη ανασφάλιστου συγγραφέα ιστορικών βιβλίων, ο οποίος προσπάθησε να δωροδοκήσει τη βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου όπως η ίδια ισχυρίστηκε, προκειμένου να ψηφίσει υπέρ της εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Σούκουρης με μπαράζ τηλεοπτικών του εμφανίσεων πρόσφερε άφθονο γέλιο και αποποιήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ και ότι κανείς δεν του υπέδειξε να πει κάτι εναντίον του Π. Μελά. Είπε πως ήταν καθαρά προσωπικές του απόψεις και διέψευσε τον εαυτό του λέγοντας πως έκανε λάθος στα σημεία στίξης.

Στην ουσία πρόκειται για έναν βορειοπειρώτη συγγραφέα ιστορικών βιβλίων όπως ο ίδιος συστήνεται ο οποίος κατάφερε μέσω της συνομιλίας του στο facebook με την κ. Ξουλίδου να... δώσει ευκαιρία στον Καμμένο να ταίσει λίγο σανό τα γίδια που τον ακολουθούν. Παράλληλα ο κ. Σούκουρης ισχυρίζεται ότι είναι ανασφάλιστος («δεν έχω ούτε σύνταξη ούτε ασφάλεια»), ενώ είπε ακόμη ότι «αν είχα λεφτά από τη ΝΔ, στην κ. Ξουλίδου θα τα έδινα; Εγώ δεν έχω μία στην τσέπη μου».

Δείτε τα βίντεο και την συγκινητική προσπάθεια Καμπουράκη-Οικονομέα να τον ταυτίσουν με τη ΝΔ και να δεχθούν ως αληθή όσα αστεία υποστηρίζει ο Καμμένος



Διαβάστε τώρα για να γελάσετε και τι είπε ο Κουίκ που βαδίζει στο δρόμο της ξεφτίλας,: Θέλαμε να τον παγιδεύσουμε

«Εμείς θέλαμε να παγιδεύσουμε τον συγκεκριμένο μέσα στο γραφείο της κ. Ξουλίδου με κάμερες και μαγνητόφωνο», δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 σχετικά με την υπόθεση των καταγγελιών περί χρηματισμού για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ωστόσο, όπως είπε, δύο φορές που κλείστηκε το ραντεβού, δύο φορές αρνήθηκε να έρθει την τελευταία στιγμή, λέγοντας ότι θα ήταν προτιμότερο το ραντεβού να κλειστεί κάπου έξω.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: