28 Νοεμβρίου 2014

Η Οντίν Λιναρδάτου εκπρόσωπος Τύπου στο Ποτάμι

Η Οντίν Λιναρδάτου, επί πολλά χρόνια επικεφαλής του τμήματος διεθνών ειδήσεων της ΕΡΤ, αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου στο Ποτάμι. Η γνωστή δημοσιογράφος είχε πρόσφατα αναλάβει υπεύθυνη του Ποταμιού για τα ΜΜΕ.

Η Οντίν Λιναρδάτου είναι απόφοιτη γερμανικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.Έκανε σπουδές στο πανεπιστήμιο της Χαιδελβεργης στη Γερμανία και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Ειδικεύτηκε στο Διεθνές ρεπορτάζ, έκανε αποστολές και έρευνα σε χώρες της Μέσης Ανατολής, της Ασίας, σε Ευρώπη αλλά και Ηνωμένες Πολιτείες. Επί 27 χρόνια ήταν αρχισυντάκτρια των Διεθνών ειδήσεων της ΕΡΤ .Τα τελευταία δέκα χρόνια έκανε την εκπομπή ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ της ΝΕΤ. Στη Δημόσια Τηλεόραση παρουσίαζε την καθημερινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ και την εβδομαδιαία εκπομπή έρευνας IN FOCUS.

Τι βουλευτές θέλουμε;

«Τι βουλευτές έχει ανάγκη η χώρα;». Σε αυτό το ερώτημα θα προσπαθήσει να απαντήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης συζητώντας την Κυριακή με εθελοντές και φίλους του Κινήματος στην Πάτρα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα βρεθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα ανήμερα της γιορτής του πολιούχου της πόλης Αγίου Ανδρέα και στις 12 το μεσημέρι θα συναντήσει φίλους και γνωστούς στον πολυχώρο «Ιντεάλ». Μετά το τέλος της ομιλίας ο Σταύρος Θεοδωράκης θα απαντήσει και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Θυμίζουμε ότι συνεχίζονται και αυτό το Σαββατοκύριακο οι εξορμήσεις στελεχών του Κινήματος στην περιφέρεια για την αξιολόγηση πιθανών υποψήφιων βουλευτών.
Το βανάκι του Ποταμιού θα ξεκινήσει από την Αθήνα το μεσημέρι του Σαββάτου, θα κάνει στάσεις σε πολλά σημεία της παλιάς εθνικής οδού, για να διανείμουν οι εθελοντές φυλλάδια, ενώ στις 7 με 8 το βράδυ του Σαββάτου θα κάνει μια στάση στο Αίγιο, για να συνομιλήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης με φίλους του Κινήματος.