14 Νοεμβρίου 2014

Ιταλία: Οι Femen ασχημονούν με τον χριστιανικό σταυρό (VIDEO &ΦΩΤΟ)

Φωνάζοντας συνθήματα κατά της παπικής εξουσίας

Οι Ουκρανές ακτιβίστριες κρατώντας το σύμβολο της πίστης των Χριστιανών, το σταυρό, και μαζί με αυτόν έπαιρναν προκλητικές πόζες και φωνάζονταςκατά της εξουσίας του Πάπα της Ρώμης και κατά των θρησκευτικών ηθώνπου εκπροσωπεί εμφανίσθηκαν γυμνόστηθες στην πλατεία του Αγίου Πέτρου..
Σαν κεντρικό σύνθημα της προκλητικής «διαδήλωσης» ήταν το «Ο Θεός δεν είναι ένας μάγος, και ο Πάπας δεν είναι πολιτικός»..

Η αστυνομία και η ασφαλεία του Βατικανού επιχείρησαν άμεσα να καλύψουντις γυναίκες, που συνέχιζαν να φωνάζουν «ένας κόσμος χωρίς θρησκεία, και ένα κοινοβούλιο χωρίς Πάπα»

Τρεις γυναίκες μέλη της Ουκρανικής οργάνωσης γυναικών Femen οργάνωσαν μια τόπλες διαμαρτυρία στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, σήμερα Παρασκευή.

Είχαν κολλήσει στα σώματά τους προκλητικά, σταυρούς με τον Ιησού επάνωεσταυρωμένο, φωνάζοντας συνθήματα κατά της παπικής εξουσίας. Η αστυνομία και αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας γρήγορα παρενέβησαν για να τις συλλάβουν και να τις απομακρύνουν σε ένα κοντινό αστυνομικό τμήμα.

Δείτε το Video: