10 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΗΛΩΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ! Απάντηση Βούλτεψη σε δημοσιεύματα: Όλοι ασχολείστε με ένα σπίτι 30 ετών!

Πάντως Σοφάκι εμένα αν μου έλεγαν ότι έχω 130 τμ αδήλωτους βοηθητικούς χώρους θα τους έτριβα στη μούρη το συμβόλαιο και την απόδειξη εξόφλησης του ΕΝΦΙΑ... και αντί να λέω παπαριές για "σπίτι 30 χρόνων" θα τους έκανα και μια αγωγή... αντί να απειλώ ότι θα κάνω αγωγή... αυτά εγώ, γιατί εσύ κινείσαι στη λογική: "έλα μωρέ σε 2-3 μέρες θα το ξεχάσουν όπως ξέχασαν και του Αργύρη τα φέσια"...

Κατηγορηματικά διέψευσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να μην έχει πληρώσει το "χαράτσι" της ΔΕΗ για το σπίτι της στη Γλυφάδα.
Πρόκειται για καταγγελία που έκανε ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, που κατηγόρησε την Σοφία Βούλτεψη πως για το ακίνητο που έχει στη Γλυφάδα έχει δηλώσει λιγότερα τετραγωνικά.

"Η κυρία Βούλτεψη – βάσει των περιουσιακών της στοιχείων τα οποία κατέθεσε με τη δήλωση του πόθεν έσχες της στο ελληνικό κοινοβούλιο – κατέχει ακίνητο επί της οδού Κορίνθου 26 στη Γλυφάδα, 239 τετραγωνικών κύριων χώρων και 130 τετραγωνικών βοηθητικών χώρων. Στη ΔΕΗ όμως έχουν δηλωθεί για το συγκεκριμένο ακίνητο για Δημοτικά Τέλη, Δημοτικό Φόρο και ΤΑΠ 230 τετραγωνικά», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νίκος Φωτόπουλος.

Το θέμα έφτασε μέχρι τη Βουλή, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Πετράκος, κάλεσε τη Σοφία Βούλτεψη να τοποθετηθεί.

"Σταματήστε αυτή ιστορία γιατί από δω και πέρα θα μιλάμε μέσω Δικαιοσύνης. Το μόνο που έχω είναι ένα σπίτι 30 ετών που ασχολούνται όλοι και δεν υπάρχει τίποτα… Και ο ΕΝΦΙΑ πληρώνεται ακόμη περισσότερο, γιατί ανακάλυψα πως είναι δηλωμένα περισσότερα τ.μ", είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Εξαπέλυσε δε επίθεση στην Νίκο Φωτόπουλο, λέγοντας πως "βγαίνει ο κάθε υπόδικος για διασπάθιση δημόσιου χρήματος και λέει" και ζήτησε "να σταματήσουν! Δεν θα βγάλετε άκρη για ένα σπίτι και ένα εξοχικό 35 τ.μ. Δεν υπάρχει κανένα στίγμα στην οικογένεια μου. Η οικογένεια μου πληρώνει φόρους για να παίρνουν μισθό όσοι με καταγγέλλουν".

Νωρίτερα, η κυβερνητική εκπρόσωπος είχε δώσει στη δημοσιότητα την εξής δήλωση:

Χαιρόμαστε που για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να μας ρίξει λάσπη, χρησιμοποιώντας ανθρώπους που κατηγορούνται για απιστία σε βαθμό κακουργήματος (δημόσιο χρήμα) και τους έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.

Οι υπαίτιοι της χρεωκοπίας και της κατάπτωσης της χώρας προσπαθούν τώρα, υπό άλλη κομματική σκέπη, να διατηρηθούν σε θέση ώστε πάλι, αν μπορέσουν, αν τους δοθεί η ευκαιρία, να ροκανίσουν εξουσία και δημόσιο χρήμα. Κάποιοι, όπως εγώ, τους εμποδίζουμε να το πράξουν και μας επιτίθενται με συκοφαντίες.

Προσεχώς, θα ρίξουν και άλλη λάσπη προς διάφορες κατευθύνσεις και προς άλλους που επίσης μπαίνουν εμπόδιο στον δρόμο τους. Η λάσπη τους θα τελειώσει αργά ή γρήγορα. Μέχρι τότε, ας προσκομίσουν έναν λογαριασμό που να δείχνει χρέη μου προς ιδιώτη ή προς το Δημόσιο και ταυτόχρονα να δεχθούν να ανοίξουμε και τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς των τελευταίων είκοσι χρόνων. Αν δεν το πράξουν οι ίδιοι, θα το κάνουμε εμείς μέσω νομίμων διαδικασιών.

Για τους συκοφάντες μας, στελέχη - ενεργούμενα του ΣΥΡΙΖΑ, θα περιμένουμε να αποφανθεί πρώτα η Δικαιοσύνη για τα κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται όσον αφορά στη διαχείριση δημοσίου χρήματος και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Μέχρι τότε, φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης.