27 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Πέτραν ότι κι αν κάνεις αν δεν πηδήξεις τη Τζένη live τα νούμερα δεν θα ανέβουν: Έδειξαν αποτρίχωση μπικίνι με όλες τις λεπτομέρειες στο Πρωινό mou!

Απίστευτες ατάκες: «Το μουστάκι του Χίτλερ»! «Ότι και να βάλεις πάνω αυτό σέρνει το καράβι»! «Γλυκιά μου τι σου κάνω»!

Το μοντέλο που είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι του Πρωινό mou φορώντας μαγιό δεν μπορούσε να φανταστεί όλα αυτά που θα ακολουθούσαν στη συνέχεια.

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ!! Απαγόρευσε να ακουστεί ο «μακεδονικός» εθνικός ύμνος στο υπουργείο!

[Άλλες φορές τον έχουμε κράξει όταν κάνει λάθη, αλλά σήμερα πρέπει να πούμε ΜΠΡΑΒΟ σε αντίθεση με τον Μπένυ που για άλλη μια φορά μας ξεφτίλισε]

Την πρώτη επίσκεψη υπουργού Αμυνας της ΠΓΔΜ στο υπουργείο Εθνική Αμυνας δέχθηκε σήμερα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Τον Σκοπιανό υπουργό Ταλάτ Τζαφέρι υποδέχθηκε στα σκαλιά του ΓΕΕΘΑ ο ίδιος ο κ. Αβραμόπουλος, ο οποίος όμως με φοβερό διπλωματικό ελιγμό «έκοψε» από την τελετή υποδοχής τον προκλητικό εθνικό ύμνο της ΠΓΔΜ που μιλά για «Μακεδονία», Αιγαίο και άλλα τέτοια αλυτρωτικά.

ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ! Πίσω στα δημόσια ταμεία 29,9 εκατ. ευρώ από παράνομες καταβολές συντάξεων

Το ποσό των 29,9 εκατ. ευρώ έχει ανακτήσει το Δημόσιο τους τελευταίους μήνες από παράνομες καταβολές συντάξεων, ενώ αναζητεί άλλα 12,9 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ποσά που είχαν καταβληθεί σε 2.658 περιπτώσεις όπου οι δικαιούχοι τους είχαν αποβιώσει. Αυτό προέκυψε από τη διαδικασία απογραφής των συνταξιούχων του δημοσίου που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Νέες συλλήψεις για την υπόθεση Ξηρού

 Νέος γύρος συλλήψεων από την αστυνομία στο πλαίσιο της εντατικής έρευνας για τον εντοπισμό του φυγά Χριστόδουλου Ξηρού. Συγκεκριμένα, δύο άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των ερευνών που διεξάγονται από την αστυνομία για τον εντοπισμό του Χριστόδουλου Ξηρού. Συνολικά ερευνήθηκαν τέσσερα σπίτια στη Θεσσαλονίκη και τρία στην Αθήνα.

Εδώ έχει δίκιο! Ο Χατζηδάκης περνάει στην… αντεπίθεση για τα φάρμακα

Ενημερωτικό σημείωμα σε σχέση με το τι ισχύει στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες για τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κ. Χατζηδάκης, δηλώνοντας παράλληλα ότι το κάνει για να προστατεύσει την προσωπικότητά του από σχόλια, ανεξάρτητα από την απόφαση που θα λάβει η κυβέρνηση.

Άγριο κράξιμο στο λαμόγιο τον Κωστόπουλο από πολίτες στην Ηλιούπολη

Ποιος να το πίστευε ότι μια προβολή του ντοκιμαντέρ «Once in a lifetime» για τη ζωή του διάσημου ραδιοφωνικού παραγωγού, Γιάννη Πετρίδη, στην Ηλιούπολη θα κατέληγε σε μια έντονη αντιπαράθεση για τον Πέτρο Κωστόπουλο.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μύρτος μετά τον σεισμό: Άλλαξε η παραλία!

Σοκ προκαλεί η εικόνα της διάσημης παραλίας του Μύρτου στην Κεφαλονιά, μετά από τα 5,8 Ρίχτερ που «χτύπησαν» το νησί.

Τι να περιμένουμε πλέον για τον Σουμάχερ;

Ενώ ο Michael Schumacher βρίσκεται εδώ και σχεδόν ένα μήνα σε καταστολή μετά το ατύχημα του κάνοντας σκι, το ιατρικό επιτελείο του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ εξακολουθεί αν τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με την κατάσταση του. Ποια είναι όμως τα ενδεχόμενα;

Στρογγυλοποίηση «προς τα πάνω» στα τσιγάρα: Στα 10 λεπτά η αύξηση ανά πακέτο που κανονικά είναι 8,5

Αύξηση της τιμής των τσιγάρων κατά 10 λεπτά του ευρώ ανά πακέτο διαπιστώνουν οι καπνιστές παρά το γεγονός ότι η πρόσφατη αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης οδηγούσε σε επιβάρυνση 5 λεπτών ανά πακέτο.

Βίντεο: Σκακιστικό ματ στον Bill Gates σε εννέα κινήσεις!

[Αυτή είναι και η διαφορά του ανθρώπου με αυτοπεποίθηση, όπως ο Μπιλ Γκέιτς, με τον ανασφαλή που δεν θα δεχόταν ποτέ να ρισκάρει μια τέτοια "ξεφτίλα"]

Ο Νορβηγός σκακιστής Magnus Carlsen συναντήθηκε με τον Bill Gates στo τοκ σόου «Skavlan» του καναλιού NRK - Ο πρώτος τον κέρδισε σε μόλις 79 δευτερόλεπτα!

Μόλις εννέα κινήσεις σε 80 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο πρωταθλητής σκάκι Magnus Carlsen για να νικήσει τον Bill Gates.

Οι ...Χ-Men μπόμπιρες του «Αγλαΐα Κυριακού» -Είναι τα 25 πιο έξυπνα παιδιά της Ελλάδας

Η Αννούλα ξεκίνησε να μιλά όταν ήταν 8 μηνών. Δέκα μήνες αργότερα χρησιμοποιούσε ήδη μεγάλες προτάσεις με σωστή γραμματική και συντακτικό ενώ είχε ιδιαίτερα πλούσιο λεξιλόγιο.

Αντιλαμβανόμενοι ότι κάτι πάει στραβά, ή έστω πάρα πολύ καλά, οι γονείς της την πήγαν σε μια «ειδικό». Η παιδίατρος έβαλε στο παιδί το πρώτο τεστ, μια άσκηση με κύβους.

Οικονομική ενίσχυση στην Κεφαλλονιά από τον Βρούτση

Αναστέλλεται για τρεις μήνες η καταβολή εισφορών στα Ταμεία και χρηματική βοήθεια

Έκτακτα μέτρα για την άμεση στήριξη των πληγέντων από το σεισμό στην Κεφαλοννιά, έλαβε το υπουργείο Εργασίας, κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, συγκεκριμένα από το υπουργείο Εργασίας θα δοθεί οικονομική ενίσχυση...

«Κονταροχτυπήματα» για μια θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Σκληρά «κονταροχτυπήματα» μεταξύ γαλάζιων στελεχών και βουλευτών δίνουν και παίρνουν στο παρασκήνιο με φόντο μία θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Στο Μέγαρο Μαξίμου αναλύοντας τα εκλογικά ποσοστά των δημοσκοπήσεων εκτιμούν ότι η ΝΔ αναμένεται να βγάλει στην καλύτερη περίπτωση τέσσερις ευρωβουλευτές, χωρίς όμως ο Πρωθυπουργός να έχει καταλήξει το ποια θα είναι τα πρόσωπα αυτών των τεσσάρων... «εκλεκτών».

Σάτυρος επιτέθηκε σε κοπέλα στα Τρίκαλα... τον έκανε μπαούλο στο ξύλο ο σύντροφός της που ήταν λίγα μέτρα πιο πίσω :))

Πήγαινε... γυρεύοντας ένας αδίστακτος σάτυρος που επιτέθηκε σε μια νεαρή γυναίκα στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, μπροστά στα μάτια του συνοδού της ο οποίος βρισκόταν λίγα μέτρα πιο μακριά! Ώσπου να φτάσουν οι αστυνομικοί, είχε φάει της... χρονιάς του!

Δείτε τί συμβαίνει κάθε δευτερόλεπτο στον κόσμο μέσα από ένα συναρπαστικό βίντεο

Εχετε αναρωτηθεί ποτέ τί συμβαίνει στον πλανήτη μας κάθε δευτερόλεπτο; Πόσοι άνθρωποι κάνουν ταυτόχρονα τις ίδιες κινήσεις ανεξάρτητα αν βρίσκονται ο ένας χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τον άλλο; Η απάντηση βρίσκεται μέσα σε ένα συναρπαστικό βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Σόιμπλε: Η Ελλάδα έχει κάνει πρόοδο αλλά να συνεχίσει στον δρόμο

Εύσημα στην Ελλάδα για την πρόοδο που έχει επιτύχει απέδωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφκανγκ Σόιμπλε προσερχόμενος στο Eurogroup, στέλνοντας όμως παράλληλα το μήνυμα ότι οι προσπάθειες πρέπει να συνεχιστούν.

Ολάντ: Θα γίνει δημοψήφισμα για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας προς τον γαλλικό λαό ότι θα τεθεί σε δημοψήφισμα το αν η Γαλλία θα ψηφίσει υπέρ ή κατά της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Aκατάλληλο το λιμάνι Αργοστολίου

Ακατάλληλο κρίθηκε από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Εκτίμησης των Ζημιών το λιμάνι του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά.

Ρε Γιακουμάτε χάνεις λάδια;; «Μόνο 24.000 η λοβιτούρα, την πληρώνουμε και δεν τρέχει κάστανο»-Στον εισαγγελέα η σύζυγος και ο αδελφός του

[Πότε θα τελειώσουμε από δαύτους ρε πούστη μου! Είναι δυνατόν ο άνθρωπος να λέει ότι πρόκειται για πλημμέλημα και το ποσό που φοροέκλεψαν είναι μόνο 24.000 ευρώ; Είναι δυνατόν να μην μπορεί να αντιληφθεί ότι είναι θέμα ποιότητας και όχι ποσότητας; Μπορεί να αντιληφθεί ότι το "είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτόν του αλλά όχι και 500 εκ" ανήκει σε άλλη δεκαετία; Μάλλον όχι... άρα αφού δεν δείχνει διάθεση να την κάνει μόνος του πρέπει να τον καθαρίσει ο Σαμαράς την επόμενη φορά]

Με την αυτόφωρη διαδικασία συνελήφθησαν η σύζυγος και ο αδερφός του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμου Γιακουμάτου, οι οποίοι φέρονται να ενέχονται για φορολογικές παραβάσεις.

Πότε σκοτώνουν οι ασπιρίνες κ. Υπουργέ;

Του Συμεών Ρωμύλου

Προχθές το πρωί, οδηγώντας και κουβεντιάζοντας  με τον συνοδηγό μου, άκουσα στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε, τον Υπουργό Υγείας  Άδωνι Γεωργιάδη, να εξηγεί τις θέσεις του σχετικά με την απελευθέρωση της αγοράς των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Προφανώς, δεν μπορώ να παραθέσω όσα είπε επί λέξει, πιστεύω όμως, ότι μπορώ να διατυπώσω την ουσία τους. Είπε:

Οι «58», ζητούν από 20-50 ευρώ... αλλιώς το κόμμα θα μείνει "μακέτο" όπως έλεγε κι ο κινέζος

Εισφορές από τους υποστηρικτές τους ζητούν και οι 58. Ήδη 300 άτομα έχουν ανταποκριθεί και έχουν καταβάλει τον οβολό τους, όμως τα έξοδα, κυρίως για τις μετακινήσεις είναι πάρα πολλά και χρειάζονται χρήματα.

Κουφάλα Μέρκελ! Τα καλύτερα παιδιά κυνηγάς! Ποινικές διώξεις για τις «χρυσές» αποζημιώσεις στα ΕΑΣ -Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος κατά 19 ατόμων

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για το αδίκημα της απιστίας με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/1950 περί καταχραστών του δημοσίου, άσκησαν οι εισαγγελείς Διαφθοράς κατά 19 ατόμων - μέλων των διοικήσεων των ΕΑΣ (Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα) την περίοδο 2006- 2010 για το «πάρτι» με τις «φουσκωμένες» αποζημιώσεις που χορηγούσαν σε υπαλλήλους. Η ζημία για το Δημόσιο φέρεται να υπερβαίνει τα 50 εκατ. ευρώ.

Για «Δημοκρατία της Μακεδονίας» μίλησε σκοπιανός βουλευτής στην ελληνική Βουλή κι ο Μπένυ είχε το μυαλό του στους 58

Άφωνους, κυριολεκτικά, άφησε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο αλλά και τον προεδρεύοντα Γιάννη Τραγάκη, σκοπιανός βουλευτής, ο οποίος μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αποκάλεσε τη χώρα του «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Κεφαλονιά: Μη κατοικήσιμο ένα στα δύο σπίτια στο Ληξούρι

Το ίδιο αποτέλεσμα προέκυψε σε τέσσερα από τα εικοσιένα δημόσια κτίρια του νησιού ενώ για άλλα τέσσερα το πόρισμα έδειξε ότι αντιμετωπίζουν «σχετικό πρόβλημα»

Μη κατοικήσιμα κρίθηκαν 40 σπίτια σε σύνολο 70 που ελέγχθηκαν μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εργων Στράτος Σιμόπουλο.

Στους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές ο Πέτρος Τατσόπουλος

Την προσχώρησή του στους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές ανακοίνωσε με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής ο το πρώην μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος.

Πρόεδρος η Ντόρα

Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης, εξελέγη ομόφωνα η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά από πρόταση του ΕΛΚ.

Το Σώμα που εξέλεξε τη βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, αριθμεί ...

Ότι ήθελε έκανε μέσα στις φυλακές είχε ο Ξηρός, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των αρχιφυλάκων

«Όλα ήταν γνωστά για τον Χριστόδουλο Ξηρό. Τον άφησα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Α πτέρυγα γιατί αν δεν το έκανα θα είχα προβλήματα από άλλους κρατούμενους, φίλους του! Όμως εκεί δεν έκαναν πάρτι αλλά έπαιζαν επιτραπέζια παιγνίδια…»!

To μήνυμα της Mercedes στον Schumacher (ΦΩΤΟ)

Ο Michael Schumacher συνεχίζεται να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, με την Mercedes AMG F1 να του στέλνει το δικό της μήνυμα μέσω του νέου μονοθεσίου.

Πώς απέκτησαν τις περιουσίες τους οι πλουσιότεροι άνθρωποι όλων των εποχών [εικόνες]

Μπορεί μια ολόκληρη περιουσία να ξεκινήσει από 100 δανεικά δολάρια; Οσο απίστευτο και αν ακούγεται η απάντηση είναι «ναι».

Το πώς μπορεί κανείς να δημιουργήσει μια περιουσία από το τίποτα, είναι μια ιστορία που γοητεύει τον καθένα είτε έχει τόσο μεγαλεπίβολες βλέψεις, είτε λόγω περιέργειας.

Το μυστήριο της λίμνης της Βουλιαγμένης

Η Λίμνη της Βουλιαγμένης είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά αξιοθέατα της Αθήνας. Πρόκειται για μια αλμυρή λίμνη της οποίας το βάθος ή η σύνδεση με την θάλασσα δεν έχουν ανακαλυφθεί ποτέ.

ΒΙΝΤΕΟ: Νέα μάχη με τα κύματα για το «Αδαμάντιος Κοραής» στη Σίκινο (βίντεο)

Ένα ακόμα βίντεο το οποίο φανερώνει την ακαταλληλότητα των λιμανιών της νησιωτικής Ελλάδας και την ηρωικότητα των Ελλήνων ναυτικών, ήρθε στο φως της δημοσιότητας .

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου στο λιμάνι της Σίκινου.

Ο θρίαμβος της πασοκαρίας

του Σ. Κασιμάτη

Τη δεκαετία του 1980, στο απόγειο της τρομοκρατικής δράσης της «17Ν», οι παλαβοί της Δεξιάς ήθελαν το ΠΑΣΟΚ –και μάλιστα προσωπικώς τον Ανδρέα Παπανδρέου– να κινεί τα νήματα της τρομοκρατίας. Φυσικά, επρόκειτο για μπούρδα πρώτου μεγέθους και σε αυτό δεν χωρεί συζήτηση. Ωστόσο, υπό μία συγκεκριμένη γωνία, την οποία θα εξηγήσω παρακάτω, ένα ψήγμα αλήθειας ως προς τη σχέση ΠΑΣΟΚ και 17Ν υπάρχει και θα το αποδείξω.

Το κυπριακό ενωτικό κίνημα, 1830-1955

Του ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΠΑΠΟΛΥΒΙΟΥ*

Στη νεοελληνική πολιτική ιστορία η λέξη «ένωσις» ως αίτημα, πρωτοχρησιμοποιήθηκε στα Επτάνησα. Ακολούθησε η Κρήτη, η Κύπρος, η Σάμος, τα Δωδεκάνησα, κ.ά. Η ένωση, αντί της απελευθέρωσης, αφορά την αξίωση προσάρτησης στην ελληνική επικράτεια νησιών ή «αυτόνομων» περιοχών, όπως η Βόρειος Ηπειρος, στη δεκαετία του 1910. Μετά την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα, το 1948, η λέξη «ένωση» ως πολιτικό αίτημα συναντιέται μόνο στην Κύπρο, τη μόνη ελληνική εθνική διεκδίκηση ύστερα από το 1950. Ο λοχαγός Charles Orr, αρχιγραμματέας της αποικιακής κυβέρνησης, έγραψε στο βιβλίο του για την Κύπρο (1918):

ΦΩΤΟ: Γελάνε και τα τσιμέντα με τον άπλυτο βαστάζο της Ζωής που έκανε τον ανεξάρτητο φοιτητή

Τον άπλυτο αριστερά στη διπλανή φώτο μπορεί να τον θυμάστε καθώς είχε βγει στον ΣΚΑΪ όταν απεργούσαν οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ να μας κάνει τον αμερόληπτο φοιτητή που τους έδινε δίκιο... Τώρα φυσικά αποδείχθηκε ότι όχι απλά είναι επίσημα ΣΥΡΙΖΑίος αλλά είναι και αχθοφόρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου καθώς της κουβαλάει...

Γιατί όχι μια τέτοια σύνθεση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;

Αντώνη πληροφοριακά μόνο, αν και το ξέρεις: Αν γίνει δήμαρχος Αθηναίων ο Γεώργιος Πατούλης, η κυρία Πατούλη θα γίνει η πρώτη κυρία της Αθήνας

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τον Λάκη Λαζόπουλο υποψήφιο για τον Δήμο Αθηναίων. Μακάρι να είναι, μακάρι και να βγει κιόλας! Για να σπάσουν επιτέλους τα ταμπού και να ανοίξει ο δρόμος για Πελεγρίνη...

Τα ερωτικά γράμματα του Γεωργίου Παπανδρέου στη Σοφία Μινέικο

«Μην μου το πεις, δεν θέλω να τ΄ακούσω πως μ’ αγαπάς.
Δος μου τα μάτια σου να κυττάζω,
άφησε τα χέρια μου επάνω στα στήθη σου
να το βροντά η καρδιά σου κι ψυχή σου λυώνει μέσα στα μάτια σου,
τώρα το νοιώθω απαρνήθηκες τη ζωή σου
κι ήρθες να μεγαλώσεις τη δική μου που εμαράζωνε κούφια και στείρα.
Ω εκλεκτή αντάμα θα ανέβουμε τον Όλυμπο».


Είναι ένα από περίπου εκατό ερωτικά γράμματα που έγραψε ο Γεώργιος Παπανδρέου, προς τη Σοφία Μινέικο, την πρώτη σύζυγό του και μητέρα του Ανδρέα Παπανδρέου.

Δεν καταλαβαίνει το Χριστό του ο Σαμαράς με τη διαφθορά: Συνελήφθη η σύζυγος του Γιακουμάτου! Ο ίδιος τη γλίτωσε λόγω ασυλίας!!

Αν αληθεύει μπορεί να είναι και η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται γυναίκα βουλευτή, αφού μέχρι τώρα όλα τα κουκούλωναν... Εννοείται Μάκη μου ότι αν αληθεύει ξαναλέω πρέπει να μας αδειάσεις τη γωνιά...

Κατηγορείται για φορολογικές παραβάσεις σε οίκο ευγηρίας που διατηρεί στο Ψυχικό, μαζί με το σύζυγό της - Ο βουλευτής της ΝΔ δεν συνελήφθη λόγω ασυλίας

Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας η σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου,, Ελένη, καθώς...

Η διαφήμιση ταβέρνας στο Ξυλόκαστρο που έγινε το απόλυτο viral στο ελληνικό διαδίκτυο [βίντεο]

«Εχουμε». Με αυτό το ρήμα και στη συνέχεια την παράθεση δεκάδων εδεσμάτων ο ιδιοκ τήτης ταβέρνας στο Ξυλόκαστρο διαλαλεί στο διαδίκτυο τι προσφέρει η ταβέρνα του, με τη βοήθεια υποβολέα μάλιστα.

Απάντηση σε ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για μετακλητούς, συνεργάτες και συμβούλους στα υπουργεία

Οκτώ υπουργεία έχουν διαβιβάσει, μέχρι στιγμής, απαντητικά έγγραφα για τον αριθμό των συνεργατών μελών της κυβέρνησης. Τα στοιχεία είχαν ζητήσει 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση που είχαν απευθύνει στα υπουργεία.

Ποιοι φοιτητές δικαιούνται το στεγαστικό επίδομα

Aνακοίνωση για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα εξέδωσε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αυτή:

Handelsblatt: Ο μεγάλος καυγάς με την τρόικα

Άρθρο με τον τίτλο «Ο μεγάλος καυγάς με την τρόικα», και υπότιτλο «η Ελλάδα αρνείται να κάνει κι άλλες μεταρρυθμίσεις», φιλοξενεί η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΞΙΕΣ! ΑΞΙΕΣ! Τέσσερις Ελληνίδες συναρπάζουν παίζοντας βιολί

Οι τέσσερις Ελληνίδες που αποτελούν τη "Fortissimo band" εντυπωσιάζουν όχι μόνο με την εμφάνιση τους, αλλά και με την μουσική τους.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Πρωινό Mou" (προσπαθήστε να μην εκνευριστείτε από τον καραγκιόζη και τα σεξουαλικά υπονοούμενα που πετάει συνεχώς):

Μιχελάκης: Αναστολή καταβολής εισφορών και δόσεων για τους σεισμοπαθείς

Την απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή της καταβολής των τρεχουσών εισφορών και δόσεων από τους κατοίκους της Κεφαλονιάς που επλήγησαν από τον μεγάλο σεισμό, ανακοίνωσε ο Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή και στον Real FM.

Τα είδε όλα ο Λόρενς στην Ελλάδα: "Το λεωφορείο μας περίμενε με σβηστά τα φώτα επί 2,5 ώρες γιατί πιο κάτω είχαν στήσει ενέδρα φίλαθλοι του Ολυμπιακού!"

Παρότι έφυγε με ύμνους για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και την παρουσία του στον "ΠΑΟΚ", ο Λϊαμ Λόρενς μίλησε με τα χειρότερα λόγια για το ελληνικό ποδόσφαιρο κι αυτά που έζησε στην Τούμπα, αλλά και μακριά από αυτή σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "theemeraldexiles.com".

"Από που να αρχίσω;

Την κολοκυθιά παίζει ο Λοβέρδος... τώρα σκέφτεται να επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ

Θετικός στο ενδεχόμενο να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ξάφνιασε σήμερα μιλώντας πολύ αρνητικά για την κίνηση των 58.

ΈΤΣΙ! Πειθαρχική δίωξη κατά των Εισαγγελέων που χορήγησαν τις άδειες στον Ξηρό

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη έδωσε παραγγελία στον Αντιεισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου, Βασίλη Πλιώτα, να ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά των δύο Εισαγγελέων που μετείχαν στα πειθαρχικά συμβούλια των φυλακών Κορυδαλλού και χορήγησαν άδειες στον Χριστόδουλο Ξηρό, καθώς...

Στην “πυρά” ο Νετανιάχου, επειδή ο γιός του βγαίνει με… μη Εβραία

Στην… πυρά σφοδρών επικρίσεων βρίσκεται από την Κυριακή ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, μετά την αποκάλυψη ότι ο γιος του έχει σχέση με μια κοπέλα η οποία δεν είναι Εβραία.

3 εκ πεινάνε, 20.000 αυτοκτονούν, 1 εκ μαθητές λυποθυμούν από την πείνα... κι ο Τσίπρας πάει στα μπουζούκια... τα «έντεχνα» όμως

τίτλος εμπεριέχει μόνο τμήμα της αριστερή ορολογίας που χρησιμοποιούν τα γατάκια της μονταζιέρας του ΣΥΡΙΖΑ που βγάζει πλαστές φώτο του Βαρβιτσιώτη με καπνογόνο στα μπουζούκια... Αν δεν σας αρέσει να τα λούζεστε (αν και ένα λούσιμο το χρειάζεστε για τις ψείρες) να μην τα λέτε, αλλιώς μόκο και λουστείτε τα]

Ποιο τραγούδι αφιέρωσε ο Μικρούτσικος στον Τσίπρα

Την μουσική παράσταση του Θάνου Μικρούτσικου και του Γιάννη Κότσιρα παρακολούθησε με τη σύντροφό του το βράδυ του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας.

Στο κελί με οκτώ Σομαλούς ο Άγγελος Φιλιππίδης

Μιάμιση ώρα με το αυτοκίνητο νοτιοδυτικά της Κωνσταντινούπολης και στον δρόμο προς τη Σμύρνη βρίσκονται οι φυλακές του Μαλτεπέ. Οσοι τις επισκέπτονται ομολογούν ότι από τον τρόπο κατασκευής μέχρι τη διαδικασία του επισκεπτηρίου σού σπάνε το ηθικό. Μπορεί να μην είναι βρόμικες και οι δεσμοφύλακες να είναι ευγενικοί, όμως οι διαδικασίες είναι μια δοκιμασία διαρκείας.

Από 15 έως 20 χλμ το μήκος του ρήγματος στη Κεφαλονιά

Σε 15 – 20 χιλιόμετρα υπολογίζεται το μήκος του ρήγματος στην Κεφαλονιά, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα από τη μελέτη της σεισμικής δραστηριότητας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Τομέας Γεωφυσικής του Τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ.

O "σοσιαλισμός" του Λαφαζάνη: Εκτέλεσε όλη την οικογένεια του θείου του ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Μετά από διαταγές του βορειοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Ουν, εκτελέστηκαν όλοι οι κοντινοί συγγενείς του θείου του, επίσης εκτελεσθέντος, Γιανγκ Σονγκ Τάεκ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου.

Τα παιδιά του Γιανγκ Σονγκ Τάεκ, τα αδέλφια και...

Σουλτς: Ο Τσίπρας είναι προφανώς εκνευρισμένος

Αυστηρότεροι κανόνες και έλεγχοι για τις τράπεζες , πάταξη της φορολογικής απάτης, αντιμετώπιση της ανεργίας, καταπολέμηση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού και λιγότερη γραφειοκρατία –αυτά θα είναι τα βασικά σημεία αναφοράς της προεκλογικής εκστρατείας των γερμανών Σοσιαλδημοκρατών ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου.

Πέθανε από πνευμονοπάθεια ο «άνδρας του Marlboro» της δεκαετίας του '70

Ενα από τα πιο αρχετυπικά σύμβολα του κόσμου της διαφήμισης - και ενός κόσμου που το τσιγάρο και το κάπνισμα ήταν ακόμη παντού - έφυγε αθόρυβα πριν από λίγες ημέρες: Ο Ερικ Λόουσον, ο δευτεροκλασάτος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον σκληροτράχηλο «άνδρα του Marlboro» στις διαφημίσεις της δεκαετίας του 1970, πέθανε σε ηλικία 72 ετών.

Έδεσε στο Αργοστόλι για να δεχτεί σεισμοπαθείς το Super Fast

Αν ήταν άλλο μέρος, δεν θα είχε αντέξει... Αυτό ψιθυρίζουν σήμερα οι περισσότεροι κάτοικοι της Κεφαλονιάς, που προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ του σεισμού 5,8 Ρίχτερ που έπληξε χθες το απόγευμα το νησί τους. Οι μετασεισμοί δεν τους αφήνουν να ηρεμήσουν καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το πρωί είχαν σημειωθεί περίπου 45 μετασεισμοί, ο μεγαλύτερος εκ των οποίων είχε μέγεθος 5,1 Ρίχτερ. Αγωνία έχει δημιουργήσει και η φλύαρη δήλωση του σεισμολόγου Ακη τσελέντη ότι ο μεγαλύτερος μετασεισμός ακόμα δεν έχει έρθει...

Βρούτσης: Επίδομα ανεργίας και σε ελεύθερους επαγγελματίες με ρύθμιση οφειλών-1000 επιδοτούμενοι ελεγκτές εναντίον της "μαύρης" εργασίας

Επίδομα ανεργίας θα μπορούν να λαμβάνουν στο εξής και ελεύθεροι επαγγελματίες - αυτοτελώς απασχολούμενοι που έχουν ρυθμίσει τις οφειλές τους, σύμφωνα με υπουργική απόφαση που υπεγράφη από τον Γ. Βρούτση.

40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ

Η συγκλονιστική ομιλία ενός εξαιρετικού ιατρού και πνευματικού ανθρώπου, του Δρ. Νίκου Ιωάννου στο μνημόσυνο του Γρίβα Διγενή στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Καρύτση, την Κυριακή 26/01/2014.

"Αρχηγέ Διγενή,

πέρασαν ήδη 40 χρόνια από την ημέρα που πέρασες το κατώφλι της Αθανασίας...

Διαβάστε τη συνέχεια στο logiastarata.gr

Βαρβιτσιώτης προς άνδρες Σωμάτων Ασφαλείας: Θα σας προστατεύσουμε από κακόπιστη κριτική

Τους χειρισμούς του στο θέμα της τραγωδίας στο Φαρμακονήσι, υπερασπίστηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε χαιρετισμό που απεύθυνε χθες σε εκδήλωση του Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής.

Φαρμακονήσι: Δεν απολογούμεθα, δεν δεχόμεθα υποδείξεις

“Latvian”. Λεττονοί, Εσθονοί, Φινλανδοί… Όλες οι προτεσταντικές φάρες της παγωμένης Βόρειας Ευρώπης, οι νοσταλγοί της Waffen SS, οι αποκαταστήσαντες τους «ήρωες» της Μεραρχίας Nordland της Βέρμαχτ… Αυτοί που στελεχώνουν όλα τα κλιμάκια της ΕΕ, ειδικά στα … των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και στα της μεταναστεύσεως. Σε σύναξη του FRONTEX που συμμετείχα πρόσφατα στην Πολωνία, σχεδόν όλοι οι εισηγητές ήταν “Latvian” και αντίστοιχοι γεννημένοι στις ΗΠΑ, με πατέρα Φινλανδο – Μογγόλο, μάνα Εσθονή, κάθε παιδί και πατέρας που έλεγε η συγχωρεμένη μάνα μου.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Ο Τσίπρας είναι ιδεολογικό σούπερ μάρκετ

Σφοδρή επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του με τις οποίες «διώχνει λεφτά από την χώρα» όπως υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ από τα πυρά του δεν ξέφυγαν ούτε τα υπόλοιπα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.