12 Μαρτίου 2014

BINTEO-Η πιο ένθερμη οπαδός της Νάπολι -Πανηγυρίζει για το γκολ της ομάδας της ολόγυμνη

O τίτλος της πιο ένθερμης οπαδού της Νάπολι ανήκει χωρίς καμία αμφιβολία στην τηλεπερσόνα Μαρίκα Φρούσιο.
Η Μαρίκα η οποία συμμετέχει σε πάνελ αθλητικής εκπομπή της Ιταλίας δεν πανηγύρισε για το γκολ της αγαπημένης της ομάδας στο πλατό, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά στο κρεβάτι της. Συγκεκριμένα ολόγυμνη πάνω στο κρεβάτι της και καθισμένη πάνω στα πόδια της.

BINTEO από τη φυγή Γιανουκόβιτς.... μάζεψε ότι μπορούσε και την έκανε

Από τις 19 Φεβρουαρίου είχε αρχίσει να "μετακομίζει" ο εκδιωχθείς πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας Γιανουκόβιτς. Σε βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος που ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα φαίνεται να στοιβάζει πράγματα σε φορτηγά... όπως κάνουν όλοι οι δικτάτορες πριν τους κυνηγήσουν. Δείτε να βάζουν στα φορτηγά μπαούλα, ρούχα, πίνακες ζωγραφικής :

Γιατί κλαίει ο καραγκιόζης ο Χωμενίδης για την κεντροαριστερά που παραπαίει; Αφού αυτός μια χαρά γλύφει και την κεντροδεξιά και τον βολεύει...

[Και τι ζόρι τραβάς εσύ ρε σούργελο... αφού και με την κεντροδεξιά μια χαρά βολεμένος είσαι και τα αρπάζεις απ' τη ΝΕΡΙΤ... έλα τώρα πες μας ότι είσαι άμισθος να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι]

Ούτε ο Ιησούς Χριστός Αυτοπροσώπως

ΑΠΟ ΤΟΝ Χ.Α.ΧΩΜΕΝΙΔΗ

Σπανίως ένας πολιτικός χώρος στην Ελλάδα εμφανίστηκε τόσο κατακερματισμένος. Χωρισμένος σε φέουδα που αλληλοσπαράσσονται. Με «ιστορικούς» ηγέτες και ηγετίσκους να διαγκωνίζονται. Με ομάδες και ομαδούλες να συγκροτούνται και να διασπώνται εντός μηνός.

Νέα ένταση στην ΑΣΟΕΕ με χρήση χημικών από τα ΜΑΤ: Άπλυτοι δεν αφήνουν την ΕΛΑΣ να μαζέψει τους λαθροπωλητές

Ομάδες νεαρών βγήκαν από τη σχολή και πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς που έκαναν ελέγχους σε αλλοδαπούς μικροπωλητές - Με χρήση χημικών και βομβίδων κρότου - λάμψης απάντησαν τα ΜΑΤ

Νέος γύρος έντασης σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΑΣΟΕΕ.

Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον σεισμό στην Κεφαλλονιά

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία με ιδιαίτερα ουσιαστικές παραμέτρους πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή με αφορμή τον σεισμό στην Κεφαλλονιά και την ενίσχυση των κατοίκων της.

Γιάννης Μιχελάκης: Το "Όχι" μιας γυναίκας στις ..."συγγραφικές ανησυχίες" ενός δολοφόνου

του Γιάννη Μιχελάκη

«Αφιερώνουμε αυτό το σημείο προβολής στα βιβλία που θα έγραφαν τα θύματα του Δ. Κουφοντίνα. Δικαίωμα στην ελευθερία χωρίς δικαίωμα στη ζωή δεν μπορεί να υπάρξει».

 Το απλό μήνυμα στη βιτρίνα ενός βιβλιοπωλείου, με αφορμή τις …«συγγραφικές ανησυχίες» του αρχιδολοφόνου της 17Ν, που όμως είπε τόσα πολλά….

ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ALERT! ΒΙΝΤΕΟ-Εξωγήινοι πάνω από τη γέφυρα του Ρίου λέμε!!

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο (λέμε τώρα...) που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Διαδικτυακό σάλο έχει προκαλέσει το νέο βίντεο που αναρτήθηκε και δείχνει περίεργο αντικείμενο πάνω από την γέφυρα του Ρίου.

Επαφές Noble με δύο τουρκικές εταιρείες για αγωγό μέσω Τουρκίας, λέει ο Μπράιζα που είναι στο ΔΣ της μίας

Λευκωσία: Η εταιρεία Noble Energy συζητά τόσο με την τουρκική κρατική εταιρεία Turcas Oil όσο και με τον μεγάλο όμιλο Zorlu την κατασκευή αγωγού για την εξαγωγή του φυσικού αερίου της Κύπρου και του Ισραήλ προς την Ευρώπη, δήλωσε σε συνέντευξή του στην «Χαβαντίς», ο Μάθιου Μπράιζα, πρώην Αμερικανός βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών και νυν μέλος του Δ.Σ. της Turcas.

Βουλή: Υπερψηφίστηκε το ν/σ για το λουκέτο σε 23 φορείς του Δημοσίου

Με τις ψήφους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οδεύει προς την Ολομέλεια το νομοσχέδιο του υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης - Σκληρή κριτική από την αξιωματική αντιπολίτευση

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής στην Ολομέλεια της Βουλής, από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις νομικών προσώπων και υπηρεσιών.

Περισσότερα πλοία με ελληνική σημαία

Περισσότερα πλοία με ελληνική σημαία και προσέλκυση τουριστικών πλοίων κοινοτικής και τρίτης σημαίας στις ελληνικές θάλασσες, είναι οι στόχοι του νομοσχεδίου «Τουριστικά πλοία και άλλες διατάξεις», που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή και παρουσιάστηκε από τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτης στον Τύπο και στους φορείς της ναυτιλίας στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Οι αριστεροί που αρνούνται να βάλουν τον Κουφοντίνα και τα «παιδιά» των Πυρήνων στην ίδια ζυγαριά με τους ΧΑυγίτες

Απόψε είχα την τιμή να είμαι ο συντονιστής σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση στο Free Thinking Zone με θέμα: "Λογοκρισία, ελευθεροτυπία, τρομοκρατία", εξ'αφορμής της έκδοσης του βιβλίου του Κουφοντίνα, αλλά κυρίως των αντιδράσεων ενάντια στην προτροπή για μποϋκοτάζ του βιβλίου αλλά και του εκδοτικού οίκου, με επίκληση της ελευθερίας του λόγου. Αν...

"Πράσινα μπερέ" σε δράση! Φωτορεπορτάζ από την ελληνοαμερικανική άσκηση

Έλληνες και Αμερικανοί πεζοναύτες εκπαιδεύτηκαν μαζί επί ελληνικού εδάφους.

Τα αντικείμενα της συνεκπαίδευσης πραγματοποιήθηκαν σε 2 φάσεις.

Συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν

Συνελήφθησαν για χρέη προς το ΙΚΑ ο πρώην πρόεδρος και πρώην αντιπρόεδρος του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».

Πρόκειται για τον...

Η επίσημη πρώτη της Τζαβέλλα στη Νέα Δημοκρατία!

Για πρώτη φορά η ευρωβουλευτής στα γραφεία του κόμματος

Η Νίκη Τζαβέλλα μπορεί να προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία ωστόσο στα γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού πήγε σήμερα για πρώτη φορά αφού η τελευταία φορά που είχε πάει ήταν στα γραφεία της οδού Ρηγίλλης.

Ο Μπένυ βρήκε λύση: Φορτώνει στο κράτος του απλήρωτους υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ

Το κόλπο του υπουργού Εξωτερικών

Λύση για τους απλήρωτους εργαζόμενους στο ΠΑΣΟΚ βρήκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Μόνο που και σε αυτή την περίπτωση φαίνεται πως ακολουθήθηκε η γνωστή και... δημοφιλής το τελευταίο διάστημα στην κεντρική πολιτική σκηνή πρακτική «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό». Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο επίσημο έγγραφο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε...

Αλλάζει τις ισορροπίες στην Αθήνα ο Πλεύρης;

Κοντά σε συμφωνία με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο είναι ο Θάνος Πλεύρης έτσι ώστε να συμμετάσχει στον συνδυασμό του για τον Δήμο Αθηναίων. Ο πρώην βουλευτής πάντως έχει τη δυνατότητα να δώσει έναν έντονο πολιτικό χαρακτήρα...

Σφίγγει ο κλοιός για τον Γιάννο-Απολογήθηκε η πρώην συζυγός του και δέχθηκε να ανοίξουν οι λογαριασμοί στην Ελβετία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τόσο σε δικαστικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο για την υπόθεση του σκανδάλου με τα εξοπλιστικά προγράμματα που οδήγησε στη φυλακή τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο αλλά και στελέχη που συμμετείχαν στο πάρτι με τις μίζες εκατομμυρίων.

ΒΙΝΤΕΟ-Η χιουμοριστική διαφήμιση που προβάλλεται μόνο στην Κρήτη

Μία χιουμοριστική διαφήμιση προβάλλεται μόνο στα κρητικά κανάλια επειδή μόνο στην Κρήτη κυκλοφορεί ο καφές Αρχοντάκη.

Βίντεο κατά Κουφοντίνα και «Λιβάνη»: Δεν διαβάζω ματωμένα βιβλία

Το βίντεο ξεκινάει με το εξώφυλλο του βιβλίου του «Λουκά» της 17Ν και στη συνέχεια οι σελίδες του γεμίζουν με αίμα, σχηματίζοντας τη φράση «Δε διαβάζω ματωμένες σελίδες»

Με αμείωτη ένταση, αλλά χωρίς να ιδρώνει το αυτί του ΠΑΣΟΚου (πιθανώς στο μεταξύ να είναι ΣΥΡΙΖΑ) Λιβάνη, συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το βιβλίο που έγραψε μέσα από τις φυλακές ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Κεδίκογλου προς ΣΥΡΙΖΑ: Η ιστοσελίδα Λαφαζάνη αποκάλυψε τις θέσεις του Die Linke για το χρέος

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις ανακοινώσεις του σχετικά με το πρωτογενές πλεόνασμα και τη θέση του κόμματος της Γερμανικής Αριστεράς, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

Χάος στη Νέα Υόρκη από την έκρηξη και την κατάρρευση δύο κτιρίων - Δύο γυναίκες νεκρές και πολλοί αγνοούμενοι-εγκλωβισμένοι

Δυο κτίρια στο Ανατολικό Χάρλεμ της Νέας Υόρκης κατέρρευσαν έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε από αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους αν και εικάζεται ότι οφείλεται σε διαρροή αερίου. Τα κτίρια τυλίχθηκαν στις φλόγες και στον ουρανό υψώνεται ένα πυκνό νέφος καπνού.

Σαμαράς σε Δένδια: Καμία περικοπή στις αποδοχές των αστυνομικών

Με εντολή του πρωθυπουργού συμφωνήθηκε να διατεθεί σχετικό κονδύλι ενίσχυσης του Προϋπολογισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, ύψους 7 εκ. ευρώ, ώστε να μην υπάρξει οποιαδήποτε περικοπή.

Ρε Σταύρακα που θα πάει αυτή η δουλειά; Κάθε μέρα θα φεύγει κι ένας άλλος: «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με το «Ποτάμι»

Στο τέλος θα μείνεις με τη ΠΑΣΟΚα την Ταχιάου και τον Κνιτοφιλελέ Δήμου να ονειρεύονται υπουργεία...

«Είμαι φίλος με τον Σταύρο Θεοδωράκη και συνεργάτης του στο protagon.gr όπου αρθρογραφώ εβδομαδιαίως αλλά με λογοτεχνικά κυρίως θέματα. Μου ζήτησε προ καιρού να είμαι σε μια ομάδα φίλων του που θα παρουσιάσει δημοσίως. Είμαι πράγματι φίλος του αλλά καμία απολύτως πολιτική σχέση έχω....

Κασιμάτης: Με τέτοιο επίτευγμα στο ενεργητικό του, είναι λογικό να μην μπορεί να ελέγξει τη χαρά του ο Αρβανιτόπουλος

Παρόμοια διαχυτικότητα από πλευράς Ελληνα υπουργού προς ομόλογό του προσωπικά δεν θυμάμαι. Ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος ξεπέρασε κάθε όριο. Ενιωσε, είπε, «πολύ μεγάλη χαρά» που υποδέχθηκε εδώ την υπουργό Παιδείας γειτονικής χώρας. Τη χαρακτήρισε «φίλη» του και αναγνώρισε ότι την εκτιμά «βαθύτατα ως νέα πολιτικό που προχωρά με πολύ αποφασιστικά βήματα για τη μεταρρύθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος στη χώρα της».

ΒΙΝΤΕΟ-Τόσο μαλάκες! Οι Αμερικάνοι μας κατηγορούν επειδή θέλουμε να κατοχυρώσουμε τη φέτα...

Οι άνθρωποι που επινόησαν την έννοια της πατέντας, αυτοί που θα εισβάλλουν στην Ελλάδα αν φτιάξουμε κανα ανεμόπτερο και το πουλάμε σαν Boing, αυτοί που πουλάνε μέχρι και το όνομα των φαστφουντάδικων...

Ποιος ελληνικός δρόμος βρίσκεται στους 10 πιο επικίνδυνους του κόσμου

Αν νομίζατε ότι οι ελληνικοί δρόμοι είναι από τους χειρότερους στον κόσμο... υπάρχουν και πολύ χειρότεροι! Όπως προκύπτει από έρευνα του διεθνούς Οργανισμού Για Ασφαλές Ταξίδι, προηγούνται οκτώ χώρες που έχουν ακόμα πιο κακοτράχαλους δρόμους από τους ελληνικούς και έπεται μόλις μία. Ιδού οι 10 χειρότεροι δρόμοι παγκοσμίως:

Απίστευτη ηλιακή έκρηξη!

Ενα σούπερ τηλεσκόπιο της NASA συνέλαβε μια ηλιακή έκρηξη (κάτω αριστερά). Η πύρινη μάζα εκτοξεύτηκε από τον ήλιο με την εντυπωσιακή ταχύτητα των 900 μιλίων/ δευτερόλεπτο και στη συνέχεια ταξίδεψε στο διάστημα.

Ποιο βίντεο αφιέρωσε ο Άδωνις στη Ρένα;

Δείτε το βίντεο που αφιέρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Ρένα Δούρου, η οποία φυσικά το άφησε ασχολίαστο...

Μη μείνετε στα άδεια ράφια στην αρχή του βίντεο που δείχνει σούπερ μάρκετ στη Βενεζουέλα... μετά το 45" αρχίζει το πάρτυ...

Κρατικοποίηση των καταλήψεων - γιατί όχι;

[Ιδού μία φωτογραφία που περιέχει είδηση: ο Τσίπρας κουμπώνει το σακάκι του! Για όλα σε τούτη τη ζωή υπάρχει μια πρώτη φορά...]

Αυτό είναι, δεν χωρεί αμφιβολία! Είναι ο σοσιαλισμός με το ανθρώπινο πρόσωπο! Αναφέρομαι στη μοναδική πρωτότυπη ιδέα που έχει εκστομίσει ώς τώρα στον προεκλογικό αγώνα (και μία από τις ελάχιστες της ζωής του, πολύ φοβάμαι...) ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, το αντίγραφο του Τσίπρα που διεκδικεί τη δημαρχία Αθηναίων για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ (Τσιπριστές - Λαφαζανιστές).

Φυσική κάμερα: Πόσα megapixels διαθέτει ο αισθητήρας του ανθρώπινου ματιού; [βίντεο]

Για την αγορά μίας ψηφιακής κάμερας, παίζουν μεγάλο ρόλο τα megapixels της και το πόσο καθαρές και ακριβείς φωτογραφίες μπορεί να τραβήξει. Πόσα, όμως, από αυτά τα pixel βλέπει τελικά το μάτι μας;

BINTEO-Οργια στα πιλοτήρια των αεροσκαφών: Οταν οι αεροσυνοδοί κάνουν στριπτίζ στους πιλότους

Η είδηση πως ο συγκυβερνήτης του Boeing της Malaysia Airlines είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο ωραίο φύλο και εκμεταλλευόμενος τη σχετική χαλαρότητα στην τήρηση των κανόνων ασφαλείας, εν ώρα πτήσης, καλούσε αιθέριες υπάρξεις στο πιλοτήριο για να του κάνουν παρέα και να διασκεδάζουν, έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

Άγριος καυγάς Μητσοτάκη - Λαφαζάνη - «Είσαι υπάλληλος της τρόικας!»

Υψηλοί τόνοι στη συζήτηση του νομοσχεδίου Μητσοτάκη για την κατάργηση και συγχώνευση φορέων του δημοσίου. Σκληρές κουβέντες ακούστηκαν μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Κεφαλογιάννης-Θα παραιτηθεί από βουλευτής όπως ζητάει ο Πρωθυπουργός!

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του δηλώνοντας ότι θα παραιτηθεί από βουλευτής

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΝΔ θα είναι ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega.

H «Aυγή» επιτίθεται στον Πρετεντέρη επειδή γελάει με τον ΓΑΠ!

Ποιος είδε τον Πρετεντέρη και δεν τονε φοβήθηκε. Τι το 'θελε ο Γιώργος Παπανδρέου να μην πάει στα γενέθλια της «Ελιάς»; Έξαλλος έγινε ο Ιωάννης μας, γράφει η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» σε μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον του γνωστού δημοσιογράφου.

Βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο πλευρό γαλάζιων υποψηφίων

Η Ημαθία παλιά έβγαζε ... κυβέρνηση λένε όσοι γνωρίζουν καλά τα αυτοδιοικητικά γιατί οι τοπικές εκλογές ήταν πάντα ένα καθοριστικό δείγμα για τις εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας. 

Το ένα χέρι νίβει το άλλο: Ο Μπουτάρης θέλει Τζιτζικώστα στον δεύτερο γύρο!

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης - και εκ νέου υποψήφιος - Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και απαντώντας σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση, για το ποιόν προτιμάει για Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, χωρίς δεύτερη σκέψη, «τάχθηκε» υπέρ του νυν Περιφερειάρχη, Απόστολου Τζιτζικώστα, αιτιολογώντας την θέση του:

Έως τον Σουλτς έφτασαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ

Επιστολή στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υποψήφιο για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν και επίσημο καλεσμένο της «Ελιάς» το Σαββατοκύριακο, έστειλαν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ προκειμένου να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και ο Θάνος Τζήμερος

Υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής θέτει και ο Θάνος Τζήμερος, όπως γνωστοποίησε με δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Στο δελτίο ο επικεφαλής του "Δημιουργία, Ξανά" αναφέρει μεταξύ άλλων ότι Θέλει να μετατρέψει την Περιφέρεια σε πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης.

Νομοθετική ρύθμιση για τις πανελλαδικές και τα προνόμια τρίτεκνων πολύτεκνων

Με τη ρύθμιση το υπουργείο θα παρακάμψει την απόφαση του ΣτΕ που κρίνει αντισυνταγματικά τα προνόμια που παρέχει η πολιτεία στα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών

Ο υφυπουργός Παιδείας Κ. Γκιουλέκας, μιλώντας στον Real fm, είπε πως:

Έχασαν το Boeing για 45 λεπτά! Συγγενείς επιβατών πέταξαν μπουκάλια στους υπεύθυνους! Τα τελευταία λόγια: Εντάξει, καληνύχτα! Το ψάχνουν σε μια περιοχή όση η Μεγάλη Βρετανία ΒΙΝΤΕΟ

- Σε μια περιοχή 27.000 τετραγωνικών ναυτικών μιλίων εκτείνονται οι έρευνες για το αγνοούμενο αεροπλάνο με τους 239 επιβάτες 
- 42 πλοία και 39 αεροσκάφη από 12 χώρες μετέχουν στις έρευνες 
- Το Boeing των Malaysia Airlines χάθηκε από τα ραντάρ αλλά εντοπίστηκε ξανά 45 λεπτά μετά, πριν εξαφανιστεί οριστικά 
- Τη δεύτερη φορά εντοπίστηκε 200 μίλια από το νησί Πενάνγκ, στη δυτική ακτή τηςΜαλαισίας

Σκοτάδι, εικασίες και τίποτα άλλο. Το Boeing των Malaysian Airlines παραμένει εξαφανισμένο για πέμπτη μέρα, με τις αρχές της Μαλαισίας να είναι ανίκανες να δώσουν σαφείς απαντήσεις τους συγγενείς των 239 επιβαινόντων που αγνοούνται μαζί με το αεροπλάνο.

Vatan: Σε διεθνή ύδατα(;) προσάραξε το τουρκικό πλοίο!

Η εφημερίδα Vatan αναφέρεται στο τουρκικό πλοίο που προσάραξε στην Μύκονο, με τον τίτλο «Το πλοίο βούλιαξε, η ανάκριση τελείωσε, η απόφαση είναι της Ελλάδας».

Aυξήθηκε κατά 1,1% η βιομηχανική παραγωγή τον Ιανουάριο

Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή η αύξηση του Γενικού Δείκτη Βιομηχανικής Παραγωγής κατά 1,1% το μήνα Ιανουάριο 2014  οφείλεται στην αύξηση του δείκτη παραγωγής ορυχείων – λατομείων κατά 1,6%, και στην αύξηση του δείκτη παραγωγής μεταποιητικών βιομηχανιών κατά 1,0% και στην αύξηση του δείκτη παραγωγής ηλεκτρισμού κατά 2,0%. Αντιθέτως μείωση κατέγραψε τον Ιανουάριο ο δείκτης παροχής νερού κατά 2,8%.

Τρέχει ο Τσίπρας αφού δεν τραβάνε καθόλου Ρένα και Γαβριήλ


Η χαμηλή δυναμική της Ρένας Δούρου και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη όπως προκύπτει τουλάχιστον με βάση τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας προβληματίζουν έντονα την Κουμουνδούρου με αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας να έχει πάρει προσωπικά πάνω του την εκλογική μάχη για το δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής.

ΦΩΤΟ-Η σωσίας της Όλγας Κεφαλογιάννη

Η απίστευτη ομοιότητα της αμερικανίδας ηθοποιού Τζίνα Καράνο με την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Die Linke του ΣΥΡΙΖΑ: "Όχι" στη διαγραφή του χρέους

Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το πρόβλημα για αυτούς είναι ότι το εν λόγω θέμα το έχει παρουσιάσει και η ιστοσελίδα που εκπροσωπεί τη συνιστώσα Λαφαζάνη...

Κατά της διαγραφής του ελληνικού χρέους τάσσεται το κόμμα της γερμανικής Αριστεράς Die Linke. Αυτό προκύπτει από την τοποθέτηση εκπροσώπου του σε συνέδριο την περασμένη εβδομάδα στο Στρασβούργο.

Καθημερινή: Ο Παπανδρέου, σύμβολο της ανέμελης πορείας προς τον γκρεμό | Ειδήσεις και νέα με άποψη

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα επιζήσει πολιτικά, αλλά θα έχει το ρόλο του Phlebas the Phoenician, της «Ερημης Χώρας» του Ελιοτ και την κοινωνική παρεμβατικότητα που έχει η πρώην βασιλική οικογένεια, γράφει σήμερα ο Στέφανος Κασιμάτης στην Καθημερινή.

ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ!! Καμαρωτός καμαρωτός ο Κώστας Τασούλας δείχνει σε όλους στη Βουλή, το ρολόι που του είχε χαρίσει ο Αβέρωφ [εικόνες]

Ενα παλαιό ελβετικό ρολόι τσέπης μάρκας Cyma 84 ετών άρχισε και πάλι να χτυπά στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου. Αυτή τη φορά, όμως, σε διαφορετική τσέπη. Ιδιοκτήτης του ήταν ο Ευάγγελος Αβερωφ που το είχε αγοράσει όταν ήταν φοιτητής στην Ελβετία. Πριν πεθάνει το χάρισε στον καλό του φίλο και νυν βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Τασούλα.

Ενεργειακός πόλεμος της ΕΕ στη Ρωσία -Παγώνει τον αγωγό South Stream

Με τις εξελίξεις στην Ουκρανία να τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, με την αβεβαιότητα να κυριαρχεί και την απειλή του πολέμου να πλανάται πάνω από την Κριμαία, η Κομισιόν σε μία προσπάθεια να «χτυπήσει» τον Βλάντιμιρ Πούτιν και τη Μόσχα παγώνει τη διαδικασία για έγκριση δύο μεγάλων ενεργειακών σχεδίων της Gazprom, τον αγωγό South Stream αλλά και τον αγωγό OPAL, που παράλληλα με τα ανατολικά σύνορα της Γερμανίας θα καταλήγει στα γερμανοτσεχικά σύνορα.

Οι σχολές όπου θα γίνει «σφαγή» για την εισαγωγή -Σε ποια ΑΕΙ-ΤΕΙ μειώνονται και σε ποια αυξάνονται οι θέσεις

«Σφαγή» αναμένεται να γίνει φέτος στη μάχη για τη διεκδίκηση μιας θέσης στα περιζήτητα ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς ο νέος χάρτης των εισακτέων στα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα, προκαλεί ανακατατάξεις.

Εδώ η Ρένα έχει δίκιο! έλεος με το δούλεμα Σγουρού! Δούρου: Πού το βρήκε το πλεόνασμα και που το έχει παρκάρει;

«Μπορείτε να μου κάνετε μια χάρη και να τον ρωτήσετε γιατί επαίρεται γι' αυτό το πλεόνασμα; Δεν το ρωτάει κανένας. Λέει ότι έχει πλεόνασμα και δεν του λέει κανένας αυτό το αποθεματικό λες και είσαι ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης ας πούμε, ΕΠΕ, από πού το βρήκες;»

Σαμαράς μοιράζει εγκεφαλικά: Δεν υποχωρούμε -Το πρωτογενές πλεόνασμα θα διανεμηθεί όπως έχουμε πει

Όχι ρε Αντώνη μεν το κάνεις αυτό στα γατάκια που περιμένουν πως και πως.... Τρίτη φάπα μετά το πρωτογενές πλεόνασμα και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με 6 δις και όχι με 20 όπως ήθελαν δεν θα την αντέξουν τα μνημονιακά γατάκια... γιατί τους τελευταίους 2-3 μήνες μνημονιακοί έχουν γίνει αυτοί που θέλουν πάση θυσία την τρόικα στην Ελλάδα... γιατί αν φύγει θα φύγουν κι αυτοί μαζί...

Κλίμα ρήξης με την Τρόικα και τις προϋποθέσεις που θέτει για την διανομή του πρωτογενούς πλεονάσματος, μεταδίδει το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας με συνεργάτες του, εμφανίστηκε...

Η Ελλάδα νικήτρια του φετινού καλοκαιριού, αναφέρει το σουηδικό Travel news

Συνεχίζονται στον ευρωπαϊκό Τύπο τα δημοσιεύματα, που δείχνουν ότι η φετινή τουριστική περίοδος θα σπάσει όλα τα προηγούμενα ρεκόρ αφίξεων.

Χαρακτηριστικό είναι το άρθρο στην ηλεκτρονική έκδοση του σουηδικού περιοδικού TRAVEL NEWS, με τίτλο «Ελλάδα - Νικήτρια του φετινού Καλοκαιριού».

ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης: «Δούλεψε το!»

Η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της πανελλαδικής καμπάνιας «Δούλεψέ το», με θέμα την ενίσχυση της απασχόλησης των νέων και την είσοδο τους στην αγορά εργασίας, θα πραγματοποιήσει ανοικτές συζητήσεις με νέους επιστήμονες και ελεύθερους επαγγελματίες στο χώρο των γραφείων της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης αρχίζοντας από σήμερα 12 Μαρτίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Βίαια επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη

Σε πεδίο μάχης έχουν μετατραπεί οι δρόμοι της Κωνσταντινούπολης μετά το θάνατο του 15χρονου Μπερκίν Ελβάν.

Οι οδομαχίες στην τουρκική πρωτεύουσα ανάμεσα σε διαδηλωτές και δυνάμεις καταστολής είναι σφοδρότατες με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών και αντλιών νερού.

Που αλλού; Στην Πάτρα: Η πρόσληψη της νεαρής περνούσε από το κρεβάτι - Δεν της έγινε ποτέ η πρόταση που περίμενε...

Η γυναίκα που έψαχνε για δουλειά στηρίχθηκε όπως αποδείθχηκε στο... λάθος άτομο, που είχε άλλα σχέδια στο μυαλό του

Δεν αποκλείεται να φθάσουν και στα δικαστήρια «επώνυμος» Πατρινός από τον χώρο του πολιτισμού και μια νεαρή ξανθιά.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ! Κύρτσος: Έχω συνεννοηθεί και με τον Καραμανλή για το ευρωψηφοδέλτιο

[Άλλη δουλειά δεν είχε ο Καραμανλής από το να συνεννοείται πως θα στείλει τον Κύρτσο στην Ευρωβουλή...]

Την υποψηφιότητά του για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέσω των ευρωεκλογών του Μαϊου, προανήγγειλε ουσιαστικά ο Γιώργος Κύρτσος, με όσα είπε στον Γιώργο Παπαχρήστο, και δημοσιεύει ο τελευταίος σήμερα στη στήλη του στα “Νέα”.