01 Απριλίου 2014

Η νέα μόδα στις selfies που σαρώνει -Φωτογραφίες αμέσως μετά το σ@ξ [εικόνες]

Aν ήδη νιώθετε να... πνίγεστε από την υπερπληροφόρηση που λαμβάνετε από τους φίλους σας, για το τι έφαγαν, τι ήπιαν, που πήγαν, τι κάνουν ανά πάσα ώρα και στιγμή και από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν κατά ριπάς στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τότε, μάλλον, είστε... υπερβολική. Γιατί αν νιώθετε μπουχτισμένοι με όλα αυτά και την πληροφόρηση γύρω από τους φίλους σας ήδη υπερβολική τι θα κάνετε τώρα που το νέο τρεντ στο Instagram είναι οι φωτογραφίες μετά το σεξ;

Επίθεση του Μουρούτη στον ΣΚΑΙ για το μοιρολόι στον αλβανό δολοφόνο!

Τι έγραψε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού

Επίθεση εναντίον του ΣΚΑΙ εξαπέλυσε ο Γιώργος Μουρούτης. Αφορμή ήταν το εκτενές ρεπορτάζ...

ΦΩΤΟ: Γελάει πάλι ο Μουρούτης με τη φρενίτιδα της νεολαίας Κυκλάδων για τον Τσίπρα

Δείτε το έγραψε πριν λίγο στο twitter και τι φωτογραφία ανέβασε για να γελάσετε:

Έρχεται η Μέρκελ στην Αθήνα... δυστυχώς όμως θα ξαναφύγει

Επίσκεψη στην Αθήνα αναμένεται να πραγματοποιήσει στις 11 Απριλίου η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung στην αυριανή της έκδοση.

Aξιωματούχοι και ξένα ΜΜΕ στάζουν μέλι για την Ελλάδα: Eύσημα αλλά και μια παραφωνία

Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σημερινή διάσκεψη του Eurogroup κατά την οποία ελήφθη η πολιτική απόφαση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου η οποία θα καταβληθεί τμηματικά.

Αποκάλυψη! Ταχυδακτυλουργός «ξεσκεπάζει» όλα τα μυστικά του Κόπερφιλντ (Βίντεο)

Ένας "μασκοφόρος" ταχυδακτυλουργός έβγαλε στη φόρα τα κόλπα του Κόπερφιλντ...

Πρωταπριλιά σήμερα, και οι περισσότεροι επέλεξαν να "ξεγελάσουν" τους άλλους με μικρά ή μεγάλα ψέματα. Υπάρχουν όμως και κάποιοι επαγγελματίες που επί σειρά ετών "ξεγελάνε" εκατομμύρια θεατών των παραστάσεών τους και τηλεθεατών με μαγικά κόλπα...

ΒΙΝΤΕΟ-Μικροφάπες σε άπλυτους του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και χρήση αποσμητικών στο συλλαλητήριο των ρέμπελων

Κλειστές Σταδίου, Πανεπιστημίου, Ακαδημίας και Πειραιώς στην Ομόνοια - Παρά την απαγόρευση της αστυνομίας, τα συνδικάτα πραγματοποιούν διαδηλώσεις

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν περί τις 20:30 το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, όταν ομάδες διαδηλωτών, που ήταν μπροστά από τις αστυνομικές δυνάμεις, επί της οδού Σταδίου, προσπάθησαν να σπάσουν το μπλόκο και να κατευθυνθούν προς την πλατεία Συντάγματος, με τις αστυνομικές δυνάμεις να απαντούν, κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών .

Στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Μουρούζη Σαμαράς και Καραμανλής!

Συνάντηση για τον νυν και τον πρώην πρωθυπουργό μετά την πρωινή συνάντηση Καραμανλή με ανξάρτητους και βουλευτές από ΠΑΣΟΚ και ΑΕροψεκασμένους!

Στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά...

Τα ΕΛΤΑ μειώνουν έως και 50% τις τιμές στα δέματα εσωτερικού -Αναλυτικά οι χρεώσεις

Σε νέα μείωση των τιμών στα δέματα εσωτερικού που αγγίζουν ακόμα και το 50% προχωρούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, στο πλαίσιο της διεκδίκησης ενός σημαντικού μέρους από τον κλάδο της διακίνησης δεμάτων.

WSJ: Ενέκρινε το Eurogroup την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές

Πράσινο φως για έξοδο στις αγορές με έκδοση μακροπρόθεσμου ομολόγου έδωσε στην Αθήνα το Eurogroup τη Δευτέρα σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal. Ωστόσο το υπουργείο Οικονομικών διαψεύδει οτι υπήρξε σχετική συμφωνία στο συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης την Τρίτη, στην Αθήνα.

Ο Αμυράς "ξεμπρόστιασε" τον Καμίνη!

Νόμο του κράτους τον παρουσίασε για προεκλογική δέσμευση!
 
Ο Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Επιμένουμε Αθήνα» Γιώργους Αμυράς μόλις είδε την ανάρτηση του δημάρχου Αθηνών προχώρησε στην επίθεση. Συγκεκριμένα ο Καμίνης ανέφερε την υλοποίηση του θεσμού Συνήγορου του Δημότη, που αποτελούσε όπως είπε προεκλογική δέσμευση για τον ίδιο. Αμέσως όμως ήρθε η απαντηση του Αμυρά που σχολίασε:

Μία σφαίρα βρετανού σκοπευτή, έξι νεκροί Ταλιμπάν

Με μία μόνο σφαίρα, ένας ελεύθερος σκοπευτής του βρετανικού στρατού σκότωσε έξι αντάρτες Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, όπως ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη το υπουργείο Άμυνας του Λονδίνου.

Απίστευτο τροχαίο -Αυτοκίνητο παρασύρει και εκσφενδονίζει στον αέρα γυναίκα που αφηρημένη μιλά στο κινητό της [βίντεο]

Κάμερα καταγράφει συγκλονιστικές στιγμές από τον τραυματισμό μιας γυναίκας από αυτοκίνητο ενώ εκείνη αφηρημένη μιλάει στο κινητό της.

Η 33χρονη κοπέλα καταγράφηκε να μιλάει με ιδιαίτερη προσήλωση στο κινητό της, καθώς βγαίνει σε ένα πολυσύχναστο δρόμο στην πόλη Syzran, στη Ρωσία.

Βερολίνο: Αναστέλλεται η λειτουργία ελληνογερμανικού σχολείου

«Τέλος τα ελληνικά» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας «Der Tagesspiegel» σχετικά με την επικείμενη αναστολή λειτουργίας του δίγλωσσου ελληνογερμανικού σχολείου «Όμηρος» στην περιοχή Πάνκοου του ανατολικού Βερολίνου.

Θρίλερ στον αέρα πάνω από το Μόναχο: Μπήκε στο πιλοτήριο με μαχαίρι και ανάγκασε τον πιλότο να γυρίσει στο αεροδρόμιο

Ένας Κοσοβάρος που είχε ζητήσει άσυλο στη Γερμανία αλλά απελάθηκε από τη χώρα απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο μια αεροσυνοδό της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας Lufthansa, υποχρεώνοντας τον κυβερνήτη του αεροσκάφους να κάνει αναστροφή και να επιστρέψει στο Μόναχο.

Ξεστραβωνόμαστε λίγο: Ανακεφαλαιοποίηση Τραπεζών: Μύθοι, ψεκασμοί & πραγματικότητες

"Από τον χρήστη του twitter Imperator_Lex"

Πολλά ακούστηκαν και λέχθηκαν για τον νόμο της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών που ανοίγει τον δρόμο για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ) της Eurobank που είναι η πιο κρατικοποιημένη συστημική τράπεζα. Άνθρωποι που δεν γνωρίζουν ή που γνωρίζουν τα μισά ή που απλά προπαγανδίζουν έσπευσαν να κραυγάσουν ότι οι τράπεζες «ξεπουλιούνται» και το Δημόσιο χάνει δεκάδες δισ. ευρώ.

ΦΩΤΟ-Γελάν κι οι πέτρες! Ο Αλέξης κατέθεσε γνωμοδότηση... κομματόσκυλου ΣΥΡΙΖΑ για να πείσει ότι η πρόταση μομφής έπρεπε να συζητηθεί

Προκειμένου ο Αλέξης να πείσει ότι η πρόταση μομφής που κατέθεσε ήταν συνταγματικά σύννομη είπε χθες στη συζήτηση στη Βουλή: «...Καταθέτω και τη γνωμοδότηση Κατρούγκαλου, Φιλίππου, καταθέτω και απόσπασμα από τη Μελέτη της κας Καμτσίδου. Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι η πρότασή μας έπρεπε να συζητηθεί με τη διαδικασία που προβλέπει ο κανονισμός»... Δείτε τώρα το προφίλ της "καθηγήτριας Καμτσίδου" που επικαλείται ο Τσίπρας:

Της πουτάνα@ς στο "The Voice": Το φαβορί είναι συγγενής του Stavento! (ΦΩΤΟ)

Χαμός από την καταγγελία που έβαλε φωτιά στα πλατό της εκπομπής

Χαμό έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στο «The Voice» η καταγγελία - «βόμβα» σύμφωνα με την οποία ο Μιχάλης των Stavento και η ...

Μία γκάφα, μία νίκη και τρεις απώλειες

Η χειρονομία δεν απευθύνεται (νομίζω, τουλάχιστον...) στον πρόεδρο της Βουλής. Ας μην το πάρει προσωπικά.

ΦAΛHPEYΣ

«Εεε...», ξεκίνησε αμήχανα ο Νίκος Παππάς, όταν ρωτήθηκε στο ραδιόφωνο αν η αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ (Λαφαζανιστές-Τσιπριστές) από τη Βουλή ήταν προμελετημένη ή όχι. Αμέσως όμως, ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα ανέκτησε αυτό το θάρρος που επιτρέπει στους κυνικούς πολιτευόμενους να λένε με ευχέρεια ό,τι τους συμφέρει, για να προσθέσει: «Το σκεπτόμασταν καιρό» ― και, φυσικά, μας έπεισε όλους.

Δείτε γιατί συνελήφθη ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας... κι αν επιμένεται ότι φταίει η Μέρκελ... είστε για ψυχίατρο

Ρε είμαστε σκατοφάρα σας λέωωωω... και μου λέτε μαλακ@ες για Μέρκελ και πούτ@ς μπλε!

Στη σύλληψη του δημάρχου της Αρχαίας Ολυμπίας, Θύμιου Κοτζιά, προχώρησε η αστυνομία μετά από καταγγελία για κάλυψη που παρείχε σε απορριμματοφόρα, τα οποία άδειαζαν σκουπίδια σε δασική έκταση στο Λούβρο.

Ο κ. Κοτζιάς συνελήφθη επ΄αυτοφώρω να...

ΦΩΤΟ: Αυτός είναι ο αλβανός δολοφόνος

Ο 42χρονος Αλβανός, όπως σημειώνει το Tovima.gr, εμφανιζόταν με το όνομα «Βαλεντίνο Πεπέσκου του Πάπα», υποτίθεται ρουμανικής καταγωγής και την περίοδο 1997-2001 είχε 11 καταδίκες, οι περισσότερες ερήμην, για κλοπές. Οταν συνελήφθη καταδικάσθηκε (με συγχώνευση ποινών) σε 14χρόνια κάθειρξη.

Δε φτάνουν τα αεροδρόμια-Απευθείας πτήσεις της Bora Jet από Κωνσταντινούπολη για Μύκονο

Δεν σταματούν να ανακοινώνονται νέες πτήσεις ξένων αεροπορικών εταιρειών με προορισμό την Ελλάδα. Τώρα σειρά πήρε η Bora Jet, η οποία ανακοίνωσε την έναρξη από 19 Ιουνίου των απευθείας πτήσεων από Κωνσταντινούπολη (Sabiha Gökçen) προς Μύκονο.

Έλα πες το μην ντρέπεσαι! Πάγκαλος: «Ετσι μου 'ρχεται να ψηφίσω Σαμαρά»

Φυσικά ότι και να ψηφίσεις τα Ίμια και το "να φυσήξει αέρας να πάρει τη σημαία" δεν ξεχνιούνται ρε...

«Έχω μια φοβερή αδυναμία... Να ψηφίσω Κουβέλη, ο οποίος μαδάει το μουστάκι του; Τον Βενιζέλο με τον Παπανδρέου, με τη χυδαιότητα και αμφισβήτηση και τη μορφή πολυδιάσπασης του χώρου της Ελιάς; Ή τον Θεοδωράκη που το κόμμα του είναι υπό διαμόρφωση και δεν ξέρουμε τι θα βγει;...»;

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος δίνει ρέστα 

Στο στοιχείο τους οι Αλβανοί: Έθαψαν τον 3Χδολοφόνο με την αλβανική σημαία ενώ γράφουν ότι να'ναι για βγαλμένα νύχια, κατάγματα στα πέλματα και γενικά ότι ξέρουν καλά...

Επικό εντάξει! Σα να σφάξει ο Πάσαρης κανα φρουρό στη Ρουμανία και να μας τον φέρουν πίσω σε κασόνι κι εμείς να τον θάψουμε τυλιγμένο με την ελληνική σημαία... σαν την Αλβανία πουθενά ρε φίλε μου...

Βγαλμένα νύχια, σπασμένα πέλματα: Τα αλβανικά μέσα μεταφέρουν φρικτές εικόνες για τον Καρέλι μετά τη νέα ιατροδικαστική εξέταση

Τυλιγμένο με την αλβανική σημαία ήταν το φέρετρο του Ιλί Καρέλι, ενώ οι παρευρισκόμενοι στη κηδεία του που έγινε σήμερα στο χωριό του κοντά στο Φιέρι, φώναζαν συνθήματα...

Ποια είναι η πόλη των δισεκατομμυριούχων και γιατί οι ζάμπλουτοι επιλέγουν την Ελλάδα για διακοπές [εικόνες]

Το Λονδίνο είναι η ευρωπαϊκή πόλη των δισεκατομμυριούχων όλου του κόσμου και η πόλη που αποκαλούν «σπίτι», όπως προέκυψε σύμφωνα με έρευνα των εταιρειών real estate, Beauchamp Estates και Dataloft.

ΦΩΤΟ- Ο Άρης «καθαρίζει» τις αφίσες του Σακελλαρίδη... αφού ο Καμίνης κάνει την πάπια για τα ψηφαλάκια στον β' γύρο

Στους δρόμους της πρωτεύουσας μεταφέρεται η προεκλογική αντιπαράθεση για τον δήμος της Αθήνας ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών. Ομάδα εθελοντών που πρόσκειται στην δημοτική παράταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου, «Αθήνα Μπορείς», βγήκε στους δρόμους της Αθήνας και ξεκόλλησε...

ΒΙΝΤΕΟ-Χριστοφιλοπούλου: «Στον Κακλαμάνη τα 'ψαλλα κι όχι στον ΓΑΠ»

Το σήριαλ με τις διαφωνίες και τις κόντρες στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται. Μετά τα «γαλλικά» που υποτίθεται ότι ψιθύρισε η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εύη Χριστοφιλοπούλου στον Γιώργο Παπανδρέου έστειλε επιστολή διάψευσης.

Άλλη μια επική απόφαση ΣτΕ: Επιτέλους οι γιατροί μπορούν προσωρινά να συνταγογραφούν πάλι, αέρα πατέρα, αφού παγώνει το πλαφόν

Να υποθέσω ότι η απόφαση βασίζεται στο ότι εδώ και κανα χρόνο που ισχύει το πλαφόν... κόσμος πεθαίνει αβέρτα επειδή οι φιλάνθρωποι γιατροί δεν μπορούν να γράψουν αβέρτα φάρμακα... 

Δεκτή έκανε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας την αίτηση του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας (ΙΣΑ) που ζητούσε να «παγώσει» προσωρινά το πλαφόν στις συνταγογραφήσεις και να ανασταλεί το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο.

Θύματα της κρίσης και οι αστυνομικοί σκύλοι

Στην ουσία τα θύματα είναι οι συνοδοί αφού όταν είσαι όλη μέρα με τέτοιο σκύλο δεν μπορείς να μην τον φροντίζεις... και το κάνουν με το υστέρημά τους οι συνοδοί

Το επίδομα συντήρησης και διατροφής των Κ-9 φαίνεται πως είναι ένα ακόμη επίδομα που έχει πληγεί σοβαρά από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, καθώς οι δικαιούχοι το αναμένουν περισσότερο από δύο χρόνια, από το κράτος. Κι όμως οι Κ-9 έχουν επιδείξει σημαντικές επιτυχίες κατά της εγκληματικότητας.

Σε ψυχιατρική κλινική ο πρόεδρος των εσωτερικών φρουρών στις φυλακές Νιγρίτας

Στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών νοσηλεύεται από χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος των εσωτερικών φρουρών των φυλακών Νιγρίτας, Χάρης Κονσολίδης.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος των εργαζομένων, γραμματέας της Ένωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Νιγρίτας και υποδιευθυντής των φυλακών Παναγιώτης Ραδόπουλος, "ο Χάρης Κονσολίδης μεταφέρθηκε...

Φοροαπαλλαγές και ελαφρύνσεις

Τι προβλέπουν οι τελικές ρυθμίσεις

Απαλλαγή από την προκαταβολή φόρου 55% για τα εισοδήματα που αποκτούν οι φορολογούμενοι από ακίνητα και κινητές αξίες, απαλλαγή από τον φόρο για ανείσπρακτες δεδουλευμένες αποδοχές, εκχώρηση στο Δημόσιο ανείσπρακτων ενοικίων, αλλά και κατάργηση της διαδικασίας της «αυτοπεραίωσης» για ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μείωση έως 66% στα πρόστιμα για παραβάσεις που διαπράχθηκαν μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2013, προβλέπει μεταξύ άλλων το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή.

Ελαφρά μείωση ανεργίας στην Ελλάδα

Σε υψηλά επίπεδα παραμένει η κατάσταση της ανεργίας στην Ελλάδα, ενώ στις γυναίκες και τους νέους εμφανίζει σταθερά τα υψηλότερα ποσοστά στην ΕΕ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, το Δεκέμβριο του 2013, η συνολική ανεργία ανήλθε στην Ελλάδα στο 27,5% (1,349 εκατ. άτομα) από...

Γ. Βρούτση ακόμα να σουτάρεις τον Σπυρόπουλο; Για κακούργημα διώκεται ο διοικητής του ΙΚΑ που χάρισε πάνω από 1,5 εκ...

Όχι τίποτα άλλο ρε παλικάρια της ΝΔ αλλά αν κάποιος ταλαίπωρος ψηφοφόρος σας, σας ζητήσει κάτι απλό (πχ. να σπρώξετε καμιά αίτηση για επίδομα αναπηρίας παιδιού με Down στην Κάλυμνο ή την Αστυπάλαια ή ξέρω γω σε ποιο ξεχασμένο μέρος θα τον ζαλίσετε με τη νομιμότητα και δεν θα τον εξυπηρετήσετε) και χωρίς ζημιά για το δημόσιο τον ταράζετε στη "νομιμότητα"

Του Παναγιώτη Στάθη

Για απιστία στην υπηρεσία σε βαθμός κακουργήματος (με ζημία άνω των 150.000 ευρώ) σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του ν.1608/50 περί καταχραστών δημοσίου χρήματος, διώκεται ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος. Το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και διοικητής του μεγαλύτερου ασφαλιστικού ταμείου της χώρας, φέρεται να έδωσε διπλή εντολή να αρθεί η κατάσχεση εις χείρας των τραπεζών των λογαριασμών της εταιρείας...

Αποκάλυψη! Ποιοι θα συμμετάσχουν στο νέο μεγάλο κόμμα που σχεδιάζει ο Σαμαράς!

Στην τελική ευθεία έχει μπει το σχέδιο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά , να αφήσει οριστικά στο παρελθόν τη Νέα Δημοκρατία και να δημιουργήσει ένα νέο μεγάλο φιλοευρωπαικό φιλελεύθερο κόμμα με απήχηση από τις παρυφές της ανανεωτικής αριστεράς έως την πατριωτική δεξιά.
Διαβάστε ποιοι θα συμμετάσχουν στο http://www.logiastarata.gr/

Πάλι ο Ολυμπιακός μέσα ΧΟΧΟΧΟ: Τρία νέα ύποπτα ελληνικά ματς στο στόχαστρο της UEFA

Τρία νέα ύποπτα ελληνικά ματς στο στόχαστρο της UEFA
Τα 12 έφτασαν στο σύνολο τα ύποπτα παιχνίδια των εγχώριων διοργανώσεων, σύμφωνα με τις εκθέσεις που στέλνει η UEFA και οι οποίες βασίζονται στην παρακολούθηση και ανάλυση της στοιχηματικής δραστηριότητας.

Τελείωσε το Eurogroup με πολύ θετικά μηνύματα για την Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο, στη συνεδρίαση του Eurogroup, η συζήτηση για την Ελλάδα, με την αναφορά της τρόικας και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των υπουργών Οικονομικών.

Ποινικές διώξεις για τρία κακουργήματα σε βάρος 8 σωφρονιστικών υπαλλήλων της Νιγρίτας και αστυνομικών

Οι στόκοι ηρωοποίησαν τον αλβανό δολοφόνο... οι ποινικές διώξεις όμως απαντούν στους άλλους στόκους της αριστεράς ότι το κράτος σκοτώνει, κάνει, δείχνει... και λογαριασμό δεν δίνει

Ο εισαγγελέας Άμφισσας Νίκος Αντωναράκης άσκησε ποινικές διώξεις για τρία κακουργήματα σε βάρος 8 σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Νιγρίτας Σερρών και Μαλανδρίνου, όπως και κατά αστυνομικών του αστυνομικού τμήματος Ιτέας, για τον θάνατο του Αλβανού δολοφόνου, Ιλία Κορέλι.

ΚΛΑΙΩ! Λαφαζάνης: «Μου'θρε να την πλακώσω στις σφαλιάρες όταν την άκουσα να κατηγορεί τον ΓΑΠ»!!

Πρώτη η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου ήταν αυτή που όταν άκουσε το «όχι» του κ. Παπανδρέου στο άρθρο για τις τράπεζες σηκώθηκε από τη θέση της, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Διαβάζουμε:

Έτρεξε ο Λοβέρδος να γλύψει τον Βαγγέλα...

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ο πρώτος αρχηγός κόμματος και πολιτικός που διάκειται θετικά στην ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον δήμο Πειραιά.

"Είναι μία υποψηφιότητα, που αν κατατεθεί...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ 85ΧΡΟΝΟΣ! Κορυφαίος στον κόσμο ο «Έλληνας παππούς»

Αν και διανύει την ένατη δεκαετία της ζωής του, το λέει η καρδούλα του. Ο 85χρονος Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ από την Κω κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα στην κατηγορία Μ85, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Βετεράνων Αθλητών που διοργανώθηκε στη Βουδαπέστη, πρωτεύουσα της Ουγγαρίας.

Ο Σταθάκης ξεφτιλίζει ΣΥΡΙΖΑ: Το χαράτσι δεν είναι το βασικό πρόβλημα-Είναι τεχνική λεπτομέρεια-Δεν ξέρω αν θα το καταργήσουμε

"Αυτό είναι μια τεχνική λεπτομέρεια, δεν είναι το βασικό πρόβλημα του φορολογικού μας συστήματος" τόνισε o τομεάρχης ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, και απέφυγε να δεσμευτεί ότι μεταξύ των φορολογικών αλλαγών που σχεδιάζει το κόμμα του είναι και η κατάργηση της έκτακτης εισφοράς, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπακογιάννη: Ταραχή, μην πω διάλυση στο ΠΑΣΟΚ

Ως ένα μεγάλο πρόβλημα για την λειτουργία της κυβέρνησης θεωρεί την εσωτερική ταραχή στο ΠΑΣΟΚ, που φτάνει τα όρια της διάλυσης, η Ντόρα Μπακογιάννη, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Δημόσια Τηλεόραση

ΒΙΝΤΕΟ-Κανέλλη: Οι μομφές συσπείρωσαν την κυβέρνηση-Και λίγο είναι το «τσογλάν μπόι»

Αιχμές για την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Γιάννη Στουρνάρα και του Ευάγγελου Μεϊμαράκη άφησε η Λιάνα Κανέλλη με δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Οι δύο μομφές βοήθησαν και συσπείρωσαν την κυβέρνηση», τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ και εξέφρασε τον προβληματισμό της από το γεγονός ότι το κοινοβούλιο έχει καταστήσει τους ανεξάρτητους βουλευτές κυρίαρχη δύναμη.

Μαζεύει κουκιά για τη ΝΔ ο Καραμανλής: Σύσκεψη στο γραφείο του με βουλευτές του Καμμένου, του ΠΑΣΟΚ και ανεξάρτητους!

Δέκα βουλευτές της ΝΔ, πέντε ανεξάρτητοι, τέσσερις από άλλα δύο κοινοβουλευτικά κόμματα συσκέπτονται αυτήν την ώρα στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή!

Οι προσελεύσεις ξεκίνησαν στις 8 το πρωί. Και μάλλον κανείς δεν θα είχε πάρει είδηση του τι συμβαίνει.

Όμως...

Βουλευτές κατά ΓΑΠ: Ντροπή σου, δεν ξέρεις τι σου γίνεται... Είσαι τενεκές ξεγάνωτος

Πολιτικό... σούσουρο στους διαδρόμους της Βουλής - Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βάλλουν εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου

Στους διαδρόμους της Βουλής, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο Μιχάλης Κασσής, ένας από τους «αντάρτες» του γάλακτος που τελικά υπερψήφισε το άρθρο 1, μιλούσαν για τον πρώην πρωθυπουργό με βαριές εκφράσεις.

Ηρωοποιήσαμε και το κάθαρμα: Ερχονται συλλήψεις σωφρονιστικών για τον θάνατο του βαρυποινίτη δολοφόνου 3 ατόμων

Ακόμη και εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή της Άμφισσας

Ένα βήμα πριν τη σύλληψη σωφρονιστικών υπαλλήλων που εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό και τον θάνατο Αλβανού βαρυποινίτη Ιλία Καρέλι, στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών, βρίσκονται οι αρχές.

Η ερώτηση που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Σταύρου Θεοδωράκη (vid)

Στην Πάτρα και στον χώρο της πρώην Αρένας βρέθηκε χθες ο επικεφαλής του "Ποταμιού" και γνωστός δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης ξεκίνησε την εκδήλωση χωρίς να κάνει εισαγωγική ομιλίας, αλλά δίνοντας τον λόγο στους πολίτες για να υποβάλουν τα ερωτήματά τους.

ΒΙΝΤΕΟ- Κακλαμάνης: Δεν είπα ποτέ ότι είμαι αντιμνημονιακός

«Δεν κατεψήφισα, ψήφισα ‘παρών’, δεν είπα ποτέ ότι είμαι αντιμνημονιακός» ξεκαθάρισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης που ως ανεξάρτητος βουλευτής από σήμερα, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Σκάι.

Στουρνάρας σε Σαμαρά: Πρόεδρε, δεν κοιμάμαι

Διαβάστε όλο το διάλογο τους από τη Βουλή, αμέσως μετά τη διαγραφή Κακλαμάνη

Σε κούρσα για γερά νεύρα αποδείχτηκε η κυριακάτικη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, γεγονός που ,αν μη τι άλλο, «εξουθένωσε» τους πολιτικούς.

Πρωταπριλιά σήμερα! Γιατί λένε (οι άλλοι γιατί εμείς δεν συμμετέχουμε) ψέματα;


Πρωταπριλιά σήμερα, για αυτό να προσέχετε μην σας γελάσουν!!! Από πολύ όμως προέρχεται το έθιμο της Πρωταπριλιάς και γιατί λέμε ψέματα; Υπάρχουν διάφορες εκδοχές σχετικά με τον τόπο και τον χρόνο γέννησής του, δύο όμως είναι οι επικρατέστερες.

Γεωργιάδης: Στα όρια της εθνικής προδοσίας η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ-Μου προκάλεσε οργή η ψήφος του Γ. Παπανδρέου

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την πρόταση μομφής που κατέθεσε κατά του υπουργείου Οικονομικών, κάνοντας λόγο για εθνική προδοσία.

Ελληνική δικαιοσύνη θεότυφλη λέμε! 5 χρόνια με αναστολή στον Μελισσανίδη για 5 εκ εικονικά τιμολόγια... ισόβια στους κακομοίρηδες για 8,5 εκ και 8 χρόνια στον άλλο για 1 εκ...

Ισόβια στην Καλαμάτα για 8,5 εκ και μόλις προχθές 8 χρόνια για 1 εκ στη Ζάκυνθο... ίσα μέτρα και ίσα σταθμά...

Σε πέντε χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε απ’ το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου έκανε δεκτό σχετικό αίτημα του Εισαγγελέα και επέβαλε την συγκεκριμένη ποινή στον γνωστό επιχειρηματία και τον Γιάννη Καρρά.

Πέστε απ'τα σύννεφα! Λαφαζάνης αποθεώνει ΓΑΠ: «Θαρραλέα η στάση του»

«Αν ακολουθούσαν όλοι την θαρραλέα στάση που είχαν ορισμένοι δεν θα την παίρναμε την δόση;», είπε 

Ως «θαρραλέα στάση» χαρακτήρισε την ενέργεια του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου να καταψηφίσει το άρθρο του πολυνομοσχεδίου για τις τράπεζες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Παραιτηθείτε κύριε "σοβαρέ" Δραγασάκη

Σύμφωνα με παλαιούς κοινοβουλευτικούς, η σημερινή ημέρα θεωρείται μια μαύρη ημέρα για τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία.

Είναι δικαίωμα του καθενός βάσει του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής να κάνει χρήση των δικαιωμάτων που αυτά τα δυο του παρέχουν.