24 Απριλίου 2014

Ρε Αλέξη γιατί «Μέρκελ ή Τσίπρας» και όχι «Μέρκελ ή Μαδούρο»; Πάντως το «Σαμαράς ή Τσίπρας» είναι σαν το σκόρδο ε;

Φυσικά και το σύνθημα που επέλεξαν δείχνει ηττοπάθεια μιας κι ο Τσίπρας θέλει να αποφύγει σαν το διάολο το λιβάνι, τη σύγκριση με τον Σαμαρά, αφού βλέπει παντού τη σκόνη του...

Ο κ. Τσίπρας με το δίλημμα που έβαλε για τις ευρωεκλογές «Μέρκελ ή ΣΥΡΙΖΑ» ουσιαστικά ξεγυμνώνεται και λέει ότι δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με τον Αντώνη Σαμαρά. Άλλωστε ο ίδιος καλώντας τους πολίτες να μην αποδεχθούν το δίλημμα «Σαμαράς ή Τσίπρας», ουσιαστικά παραδέχεται ότι τρώει τη σκόνη του πρωθυπουργού.

Όταν επανέρχεται... μερικώς η μνήμη του κ. Παπαχελά!


Για άλλη μια φορά οι πένες γράφουν χωρίς νόημα. Σίγουρα εκφράζουν την "προσωπική" τους άποψη αλλά όταν κάνεις μια αναδρομική αναφορά σε γεγονότα καλό θα ήταν να μιλάς με την αλήθεια και οχι να θυμάσαι όσα θέλεις.

Η αναφορά μας σε δημοσίευμα της "Καθημερινής" του Αλέξη Παπαχελά. Μετά από τις επίμονες ερωτήσεις του κ. Παπαχελά προς τον κ.Καραμανλή αίφνης βρήκε τις απαντήσεις μόνος του! Και θυμήθηκε ότι ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε σε κάθε τόνο τον Γ. Παπανδρέου, ζήτησε...

TΙΜΕ: Αυτές είναι οι 100 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2014

Πολιτικοί, αθλητές, τραγουδιστές, επιχειρηματίες, άνθρωποι που έφεραν στο φως μεγάλες αποκαλύψεις, προσωπικότητες που με τις ιδεές τους, τις πράξεις τους και τα λόγια τους κατάφεραν να αλλάξουν τα δεδομένα και να επηρεάσουν τις εξελίξεις μέσα στο 2014. Από τον Μπαράκ Ομπάμα μέχρι την Μάιλς Σάιρους. Από τον Φραγκίσκο μέχρι την Beyonce. Το κοινό της σημείο;

Στο FBI: Πήραν καταδικασμένο χάκερ των Anonymous για να κλέβει απόρρητα στοιχεία ξένων κυβερνήσεων

Σε ένα μεγάλο σκάνδαλο εμπλέκεται το FBI, μετά τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως για πρώην χάκερ, ο οποίος έγινε πληροφοριοδότης της μυστικής υπηρεσίας δίνοντας απόρρητα στοιχεία κυβερνήσεων από διάφορες χώρες.

Τέλος ο Νίκος Ευαγγελάτος από τον ΣΚΑΪ; Ρε η Ελένη κι η Ακριβοπούλου μη φύγουν κι όλοι οι άλλοι να πα' να...

Αποχωρεί, όπως όλα δείχνουν, από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Νίκος Ευαγγελάτος. Ποιος θα τον αντικαταστήσει

Χωρίζουν οι δρόμοι του Νίκου Ευαγγελάτου με τον ΣΚΑΪ.

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό η Sharon Stone!

​Εγκεφαλικό φέρεται να υπέστη η Sharon Stone και για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε προ ημερών στο νοσοκομείο!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, στις αρχές του μήνα η ηθοποιός νοσηλεύτηκε για δύο μέρες, ενώ βρισκόταν στη Βραζιλία για ένα φιλανθρωπικό γκαλά υπέρ των ερευνών για το AIDS.

ΦΩΤΟ Hans-Werner Sinn von PAPARAS... δηλ. ο Βαρουφάκης της Γερμανίας: Παραπλάνηση της κοινής γνώμης το ελληνικό πλεόνασμα

[ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ να πούμε μερικά πράματα:

Ρε παπάρα γερμανέ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, περιμένεις να σε πιστέψουμε με τέτοια φάτσα; Φυσικά ο γελοίος τύπος είναι αριστερός και τρέχει όλο σε κάτι συζητήσεις που διοργανώνουν οι Die Linke του ΣΥΡΙΖΑ. Για όσους δεν θυμούνται τον Σεπτέμβριο του 2010 προειδοποιούσε για εμφύλιο στην Ελλάδα αφού θα κατέρρεαν οι Τράπεζες... Δείτε στις φώτο στο τέλος τι γέλιο ρίχνουν οι γερμανοί μαζί του για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται]

Ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών (Ifo) του Μονάχου, Χανς-Βέρνερ Ζιν, κάνει λόγο για παραπλάνηση της κοινής γνώμης με την ανακοίνωση του ελληνικού πλεονάσματος.

ΦΩΤΟ-Ο Σπηλιωτόπουλος με Βαζέχα-Μπατίστα

Στο ψηφοδέλτιο του Άρη Σπηλιωτόπουλου εντάχθηκε, μετά τον Κριστόφ Βαζέχα και ο Ντανιέλ Μπατίστα. Μάλιστα στη φωτογραφία οι δύο παλαίμαχοι σκόρερ ποζάρουν χαμογελαστοί...

BINTEO-Τον ζηλεύω τον Άδωνι!! Πρωί-απογευμα γελάει με τα κομμούνια ο τυχερός!

Με τη γνωστή ένταση και ακόμα πιο γνωστά συνθήματα που απαγγέλουν με το ύφος χαπακωμένου, υποδέχθηκαν τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη οι "εργαζόμενοι" (λέμε και καμιά μαλακ@α) του Νοσοκομείου Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη. Οι "εργαζόμενοι" του ΠΑΜΕ διαμαρτύρονται, για την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας και τις ελλείψεις στα νοσοκομεία.

Σηκωσέτο ρε Ζαγοράκη το τιμημένο!

Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και [καλοπροαίρετα πάντα] αρνητικά σχόλια. Ακούστηκε κριτική για άτομα που είναι στο ψηφοδέλτιο, για άτομα που δεν είναι, για τη συνολική λογική του, για ό, τι γενικά μπορούσε να κριθεί. Αδιαμφισβήτητα πάντως το όνομα που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας περισσότερο, και προφανώς συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές κριτικές, ήταν αυτό του Θοδωρή Ζαγοράκη. Ανάγωγος, αλήτης, γύφτος που δεν ξέρει να μιλήσει, καλά-καλά δεν ξέρει αγγλικά και άλλα πολλά σαν και αυτά ακούστηκαν.

Η συνέχεια στο epi-dexia.blogspot.de

Ορθοχλωροβενζαλμαλονονιτρίλη... η ουσία που έφαγαν "ορθολογικά" στη μάπα οι επαναστάτες του κ@λου στις 20.000 πορείες

Στοιχεία για τις συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις που έγιναν στην Ελλάδα από την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου και μετά διαβίβασε με έγγραφό του στη Βουλή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.

Κ@λοχανείον ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γλέζος αποφάσισε μόνος του να πάει στην ευρωβουλή... πάλι καλά που τους ενημέρωσε

Νέα ανατροπή στο ευρωψηφοδέλτιο, αλλά και στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, φέρνει η υποψηφιότητα του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος παραιτείται αυτομάτως από την βουλευτική του έδρα και τη θέση του καταλαμβάνει η Μάνια Παπαδημητρίου, μέχρι πριν από λίγο υποψήφια και αυτή για την Ευρωβουλή.

Εντεκα νέους υποψήφιους Ευρωβουλευτές ανακοίνωσε το «Ποτάμι»: Ανάμεσά τους και ο Βασίλης Δοσούλας

Τα ονόματα έντεκα ακόμη υποψήφιων Ευρωβουλευτών ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν εκείνα του Βασίλη Δοσούλα, του πυρηνικού φυσικού στο CERN, Σωτήρη Βλάχου και του συγγραφέα...

Οι Κρητικοί απαντούν στον "ημιμαθή" Πάγκαλο για τις παπαριές που είπε πάλι

[Η αλήθεια είναι στην καθυστερημένη απελευθέρωση της Κρήτης έπαιξαν λόγο και οι απροθυμία των ξένων δυνάμεων να στηρίξουν τις επαναστάσεις μιας και επανειλλημένααπειλούσαν την απελευθερωμένη Ελλάδα αν έστελνε βοήθεια... λίγο αυτό, λίγο οι ανοργάνωτες προσπάθειες που δεν ευνοήθηκαν από συμπτώσεις όπως στην Πελοπόννησο και οι Τούρκοι κατάφερναν να καταστέλουν τις επαναστάσεις. Να πούμε βέβαια ότι οι Κρήτες πολέμησαν παραδειγματικά στους Βαλκανικούς πολέμους και συνέβαλαν αποφασιστικά στην απελευθέρωση της Μακεδονίας, κάτι που ο Πάγκαλος θέλει να αγνοεί... Από την άλλη άποψη βέβαια καλά κάνει και τους λέει μαλάκ@ς και κότες γιατί είναι: Αφού τον ψήφιζαν τόσα χρόνια ότι κι αν τους έκανε... καλά τους λέει ότι τους λέει...]

Με μια σκληρή ανακοίνωση που συντάχτηκε από ομάδα πρωτοβουλίας ιστορικών και υπογράφεται, μεταξύ άλλων, από τον Αρχιεπίσκοπο, αρχιερείς της Εκκλησίας της Κρήτης και Κρήτες δίνεται απάντηση στις δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου για το ζήτημα της οπλοκατοχής στην Κρήτη.

Χώρα καφενείο: Οι κάτοικοι της Κορνουάλης αναγνωρίστηκαν ως εθνική μειονότητα

Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση της Βρετανικής κυβέρνησης με την οποία αναγνωρίζονται ως εθνική μειονότητα οι κάτοικοι της Κορνουάλης, της κομητείας που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο της Βρετανίας.

Ο στρατιώτης Μπράντλι Μάνινγκ είναι πια γυναίκα και με τη βούλα του δικαστή

Ο στρατιώτης Μπράντλι Μάνινγκ ονομάζεται και επίσημα πια Τσέλσι. Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη διαρροή απόρρητων στοιχείων του αμερικανικού στρατού στο Wikileaks, είναι από χθες γυναίκα με δικαστική απόφαση: από Μπράντλι Εντουαρντ Μάνινγκ γίνεται Τσέλσι Ελίζαμπεθ Μάνινγκ, όπως επιθυμούσε ο ίδιος.

Η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου «Ελενα» είχε διοριστεί με πλαστό πτυχίο -Την παύουν από τα καθήκοντά της [εικόνα]

Ανακαλούν το διορισμό της αναπληρώτριας διοικήτριας του νοσοκομείου «Ελενα», καθώς, όπως αποκαλύπτεται το πτυχίο που είχε καταθέσει ήταν πλαστό.

Ποια προϊόντα σαρώνουν στο εξωτερικό και απογειώνουν τις ελληνικές εξαγωγές

Παγκόσμιες πρωτιές προσφέρει η αγροτική παραγωγή στη χώρα καθώς προϊόντα από την Ελλάδα έχουν καταφέρει να κατακτήσουν τον κόσμο. Σύμφωνα με την πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων Χριστίνα Σακελλαρίδη μιλώντας σε εκδήλωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης «στην ελληνική γεωργία αντιστοιχεί το 29% της αξίας των ελληνικών εξαγωγών (εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών)».

SILVER ALERT! Τον έχει δει κανείς;

Έχει εξαφανιστεί τελευταία:

Το αεροπλανοφόρο της Κίνας σε απίστευτο βίντεο! Δείτε το

Το Top Gun πάλιωσε πια . Από το 1986 που γυρίστηκε η ταινία έχουν περάσει πολλά χρόνια. Τώρα είναι η σειρά των κινέζων που απέκτησαν αεροπλανοφόρο να παρουσιάσουν την δική τους “βίντεοκλιπ” εκδοχή . Και είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Το μόνο που δείχνει λίγο περίεργο είναι …ο τραγουδιστής που ερμηνεύει με πάθος το μουσικό κομμάτι που συνοδεύει τα εντυπωσιακά πλάνα.

Η 150χρονη ιστορία του Λευκού Πύργου σε ένα βίντεο δύο λεπτών (βίντεο)

Η ιστορία του Λευκού Πύργου μέσα από σπάνιο, συλλεκτικό φωτογραφικό υλικό.Ένα ταξίδι 150 ετών μέσα από φωτογραφίες που αποτυπώνουν την αλλαγή της πόλης γύρω από το σημαντικότερο τοπόσημό της.

ΦΩΤΟ: ΟΛΟΙ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ ΡΕ!! To δυνατό χαρτί του Κουμουτσάκου λέγεται... Έλλη!

Η 25χρονη οννεδίτισσα κατεβαίνει υποψήφια στον Βόρειο Τομέα
Ήταν από τις τελευταίες που "κλείδωσαν" για το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Κουμουτσάκου, ωστόσο μπορεί να αποδειχτεί και.... άσσος στο μανίκι. Ο λόγος για την ιστορικό- αρχαιολόγο Έλλη Αγγελική Παπαγγελή, που έχει ξεκινήσει ήδη τον προεκλογικό της αγώνα στο πλερό του γαλάζιου περιφερειάρχη Γιώργου Κουμουτσάκου.

Φαήλος: Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ και οι ιδέες «σακάκια»

Δεν μπορείς να αλλάζεις πολιτική ταυτότητα όπως αλλάζεις σακάκια. Η πολιτική, λέω ο παλιομοδίτης και αρβανίτικα δύσκαμπτος, θέλει στρατηγική βασισμένη σε στέρεες ιδέες, ήρωες, σύμβολα, πολιτική παράδοση και σε αυτό το τόσο δύσκολο πράγμα που λέγεται πολιτική συνέπεια. Να λες κάτι και να το κάνεις. Και αν σε κάποιο βαθμό δεν το μπορέσεις, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών ή λαθών σου, να ζητήσεις συγγνώμη, να εξηγήσεις τη δυσκολία ή το λάθος σου και να προσπαθήσεις πάλι.

Γελάει ο Κασιμάτης με τον ΣΥΡΙΖΑ και ζητάει «επίδομα Σκουρλέτη»

Μετά το προχθεσινό κάζο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, νομίζω ότι ο πρόεδρος Τσίπρας έχει την υποχρέωση να υποσχεθεί και ένα «επίδομα Σκουρλέτη», εις μνήμην του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, ο οποίος προχθές έπεσεν ηρωικώς (και ηλιθίως...) στη συνέντευξη που παρεχώρησε στη Σία Κοσιώνη. (Να το υποσχεθεί ο πρόεδρος. Δεν θα κοστίσει τίποτε ― αφού και να αποκτήσει την εξουσία, δεν θα έχει να το καταβάλει...)

Γελάει η ΝΔ με τη νέα γκάφα ΣΥΡΙΖΑ: Ψιτ, παλικάρια οι δήθεν «δηλώσεις» Σαμαρά έχουν διαψευδει εδώ και 20 χρόνια

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για τις συνεργασίες των κυβερνώντων κομμάτων με στελέχη της μουσουλμανικής μειονότητας.

«Το δηλητηριώδες παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ με τα εθνικά θέματα πρέπει επιτέλους να τελειώνει....

ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ; Ο Κασιδιάρης έκανε Ανάσταση με Ανώτατους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ

Ελληνικές υστερίες... και γελοιότητες όταν κάποιοι προσπαθούν να κατηγορήσουν τους Αστυνομικούς... δηλ. τι να έκαναν; Να τον πετούσαν έξω από την Εκκλησία ή να έφευγαν αυτοί; Σοβαρευτείτε ρε με τις γελοιότητες...

Αίσθηση (στους αστείους) προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε Ανάσταση μαζί με ανώτατους αξιωματικούς της ελληνικής αστυνομίας, σε εκκλησία που βρίσκεται μέσα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Μητριά πασίγνωστης παρουσιάστριας αφήνει υπονοούμενα για «ιδιαίτερη» σχέση με φιλενάδα της!

Η παρουσιάστρια έχει εδώ και πολλά χρόνια σταθερή σχέση με άντρα - Διαβάστε τι αποκαλύπτει η μητριά της

H Barbara Winfrey, μητριά της διάσημης...

Έτσι βεντούζα ο Άδωνις: Στη...σέντρα γιατροί για υπερσυνταγογράφηση εξετάσεων! Οι 100 πρωταθλητές των συνταγών

Φύλλο και φτερό κάνει πλέον ο ΕΟΠΥΥ τις συνταγές αλλά και τα παραπεμπτικά για εξετάσεις που εκδίδουν οι γιατροί προκειμένου να ελέγχει τις δαπάνες.

Διεθνής διάκριση για την Ευγενία Μανωλίδου

Το όνομά της ακούστηκε για ακόμα μία φορά όταν το MEGA ετοίμαζε το "Just the two of us".
Ωστόσο, η Ευγενία Μανωλίδου, όπως είχε ξεκαθαρίσει με δηλώσεις της στο Newsit, αρνήθηκε να συμμετέχει στο talent show, γιατί προτεραιότητά της είναι η σύνθεση. Κάτι που, όπως αποδεικνύεται, ορθά πράττει, αφού το έργο της αναγνωρίζεται διεθνώς.

BusinessWeek: Ο άγνωστος ρόλος του Jamie Dimon της JPMorgan στην επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές

Το ραντεβού του Αντώνη Σαμαρά με τον επικεφαλής της JPMorgan Jamie Dimon στο ταξίδι του στις ΗΠΑ τον περασμένο Αύγουστο ήταν εκείνο που ουσιαστικά άνοιξε το δρόμο για την πετυχημένη επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές, σύμφωνα με αφιέρωμα του BusinessWeek για τη χώρα μας.

«Σφαλιάρα» Βρούτση σε μαύρη εργασία: Mειώθηκε κατά 50% μέσα σε έναν χρόνο!

«Η ανεργία, μετά από περίπου πέντε χρόνια, και μετά τη σταθεροποίηση που επέδειξε εντός του 2013, δείχνει πλέον να εισέρχεται σε φάση αποκλιμάκωσης» δήλωσε ο Γιάννης Βρούτσης, σχολιάζοντας τα πρόσφατα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που έδειξαν μείωση του ποσοστού ανεργίας για 4 συνεχόμενους μήνες.

Έλα να οργανωνόμαστε τώρα που φεύγει η τρόικα: Δυνατότητα σύνταξης και με 12 έτη ασφάλισης

«Διαβατήριο» για την πρόωρη συνταξιοδότηση μπορεί να αποτελέσει η αναγνώριση των πλασματικών ετών και η αυτασφάλιση

Με μόλις 12 έτη πραγματικής ασφάλισης (δηλαδή 3.600 ημέρες) μπορούν οι μισθωτοί και οι ελεύθεροι επαγγελματίες να διεκδικήσουν σύνταξη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας το «Έθνος».

Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΔΕΞΙΟΙ!

Του Μανώλη Κοττάκη

Χρόνια τώρα παρακολουθώ την συζήτηση που γίνεται στον χώρο της Δεξιάς για την μεταμόρφωση της σε ένα κεντρώο κόμμα και έχω ορισμένες παρατηρήσεις υπό μορφή ερωτήσεων :
– Τι σημαίνει << κεντρώος ψηφοφόρος >> σε συντηρητικούς καιρούς;
– Ποιές είναι οι διαφορές του από τον δεξιό ψηφοφόρο ;
Διαβάστε τη συνέχεια στο http://www.logiastarata.gr

Πλατιά χαμόγελα στην παράταξη Καλαφάτη


Η ένταξη του Χρήστου Μάτη στο συνδυασμό "Εντάξει" με επικεφαλής τον ανεξάρτητο υποψήφιο Σταύρο Καλαφάτη, που κατεβαίνει απέναντι στον κυβερνητικό υποψήφιο και εκλεκτό των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ Γιάννη Μπουτάρη, έφερε...

Η Μαριλένα βγήκε να υπερασπιστεί τον άντρα της για να μας θυμίσει πόσο "ανεξάρτητη δημοσιογράφος" ήταν στην ΕΡΤ

Η γνωστή από την ΕΡΤ δημοσιογράφος Μαριλένα Κατσίμη είναι σύζυγος του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητή Δημήτρη Χριστόπουλου, ο οποίος βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα μετά τις δηλώσεις του εναντίον της Ρομά Σαμπιχά Σουλεϊμάν.

Η Μαριλένα Κατσίμη αντέδρασε σε όσα γράφονται για τον σύζυγό της και ανήρτησε το παρακάτω κείμενο-επιστολή στον διευθυντή του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργο Μουρούτη:

Ασημακοπούλου: Μα ο Τσίπρας δεν διώχνει τον Χριστόπουλο γιατί κι αυτός πιστεύει τα ίδια

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων,  Άννα Ασημακοπούλου, για τις θέσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Χριστόπουλου περί ύπαρξης «Μακεδονικής μειονότητας», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΦΩΤΟ: Οσκαρική ηθοποιός επισημοποίησε τη σχέση της με άλλη γυναίκα

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν το προηγούμενο σαββατοκύριακο η Jodie Foster και η φίλη της Alexandra Hedison, όπως αποκαλύφθηκε από δημοσίευμα του E!News.

ΒΙΝΤΕΟ-Κανέλλη για Δούρου: Πήρε τη Θεοπούλα και μιλάνε για τα σκουπίδια

Έντονη κριτική στην υποψήφια Περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, άσκησε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, σχολιάζοντας τη συμμετοχή της ηθοποιού Έφης Παπαθεοδώρου, γνωστής και ως «Θεοπούλα» στο τηλεοπτικό σίριαλ «Παρά πέντε», στο τηλεοπτικό σποτ της κ. Δούρου.

ΒΙΝΤΕΟ- Η πτήση ενός Canadair εν ώρα δράσης

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι βλέπει ο πιλότος ενός Canadair την ώρα που επιχειρεί να σβήσει μια φωτιά; Όλοι φανταζόμαστε ότι αυτές οι πτήσεις δεν είναι εύκολες αλλά ένα βίντεο πυροσβεστικού αεροσκάφους της 43ης μοίρας της ισπανικής πολεμικής αεροπορίας το αποδεικνύει. Δείτε από το πιλοτήριο όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια μιας κατάσβεσης...

Το Bloomberg αποθεώνει την Αθήνα: Μόνο τα Μάρμαρα του Παρθενώνα λείπουν πια από την πόλη

Oι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στην πλατεία Συντάγματος, η επιστροφή των τουριστών, το Rethink Athens, είναι οι βασικές αφετηρίες για ένα εκτενές άρθρο του Bloomberg που μιλά για την έξοδο της Αθήνας από την κρίση, για τις νέες προοπτικές της. Από υπουργούς μέχρι σερβιτόρους στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, το ρεπορτάζ κάνει ένα γοητευτικό -και με επιχειρήματα- οδοιπορικό στην Αθήνα που επιστρέφει. Και όπως αναφέρει ο τίτλος «Μόνο τα Μάρμαρα του Παρθενώνα λείπουν».

ΦΩΤΟ-Πάλι στην Ελλάδα ο Νόλε

Στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Νόβακ Τζόκοβιτς, απολαμβάνοντας τις διακοπές του. Ο Σέρβος πρωταθλητής του τένις αναρρώνει από έναν τραυματισμό στο χέρι και βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί τη χώρα μας και να χαρεί τον έρωτά του με την Γελένα Ρίστιτς.

Φυσικά και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ΝΔ που έστειλε το Φαήλο άκλαυτο! Τσίπρας: Δεν διώχνω τον Χριστόπουλο από το ευρωψηφοδέλτιο

Φρένο στα σενάρια αποπομπής του υποψηφίου Ευρωβουλευτή Δημήτρη Χριστόπουλου βάζει η Κουμουνδούρου, επιχειρώντας να ρίξει τους τόνους και να στρέψει την ατζέντα στα κοινωνικά ζητήματα. Ο Αλέξης Τσίπρας άλλωστε, εξακολουθεί να πραγματοποιεί περιοδεία στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, ενώ σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Περνώντας μάλιστα στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει απαντήσεις από τη Νέα Δημοκρατία...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιό κοινωνικό μέρισμα και ψίχουλα; Ο ΟΣΕ μοιράζει ΔΙΧΙΛΙΑΡΑ !!!

ΚΛΑΙΩ! Η απάντηση του ΟΣΕ: "Δίνεται μόνο σε ανθρώπους που έχουν πολύ βαριά προβλήματα υγείας"... να ρωτήσω: Όλοι οι βαριά ασθενείς στον ΟΣΕ δουλεύουν; Και τι δουλειές κάνουν όλοι αυτοί οι "βαριά ασθενείς"; Ρε σαν δεν ντρέπεστε ρεμάλια;

Την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας ξεροσταλιάζουν μαζί με τους λογιστές τους μπροστά στις εφαρμογές του Θεοχάρη στο Taxis, μήπως υπαχθούν στους υπερτυχερούς του κοινωνικού μερίσματος, στον ΟΣΕ εδώ και μία εβδομάδα δίνουν σε...

Η ιστορία του παράθυρου που ράγισε από σφαίρα στο Υπουργείο Οικονομικών το 2010 – Ο Στουρνάρας αποφάσισε τώρα να το αλλάξει

Επί ημερών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, οι υπάλληλοι του υπουργείου άκουσαν έναν θόρυβο για να διαπιστώσουν σύντομα πως ένα από τα παράθυρα στο γραφείο του υπουργού είχε μια τρύπα. Αν και ποτέ δεν ξεκαθαρίστηκε τί ακριβώς προκάλεσε την τρύπα οι περισσότεροι μιλούν για μια σφαίρα. Οταν ο Γιάννης Στουρνάρας έγινε υπουργός και είδε το παράθυρο ζήτησε να μην αλλάξει. Να μείνει έτσι. Μέχρι που τώρα αποφάσισε να φύγει το σπασμένο τζάμι και να μπεί ένα καινούριο.

Άδωνις αφού γέλασε με κομμουνιστή του ΠΑΜΕ: «Ο Τσίπρας ξεβρακώθηκε από τον Ερντογάν»

Μίνι περιοδεία σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Έδεσσας πραγματοποιεί σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το πρωί ο υπουργός υγείας, όπου λογομάχησε με έναν νοσηλευτή.

Σαν σήμερα σκότωσαν τον Αθανάσιο Διάκο

Το πραγματικό του όνομα του Αθανάσιου Διάκου ήταν Αθανάσιος Γραμματικός και γεννήθηκε το 1788 στην Άνω Μουσουνίτσα της Φωκίδας ενώ κατ’ άλλους στη γειτονική Αρτοτίνα, απ’ όπου καταγόταν η μητέρα του. Ήταν από τους πρωτεργάτες του εθνικού ξεσηκωμού στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και ήρωας της μάχης της Αλαμάνας. Πέθανε σαν σήμερα όταν του επιβλήθηκε από τους Τούρκους θάνατος διά ανασκολοπισμού για παραδειγματισμό.

Παραιτείται η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού - Επικαλείται αδυναμία συνεργασίας με τους υπαλλήλους

Εφτασε τον Ιανουάριο στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την απομάκρυνση της πρώην διευθύντριας που προκλήθηκε μετά τις αποκαλύψεις στην υπόθεση φυγής του Χριστόδουλου Ξηρου. Τώρα η Χαρά Κουτσομιχάλη με επιστολή της στον υπουργό Δικαιοσύνης δηλώνει παραίτηση και ζητά να επιστρέψει στις φυλακές της Θήβας, όπου και διέπρεψε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: Ρε Αλέξη τι πίνεις και βλέπεις τα 100 άτομα σαν λαοθάλασσα

Δείτε φώτο και βίντεο από τη χθεσινή συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στην Ιεράπετρα όπου τον άκουσε το απίστευτο πλήθος των 200 ατόμων... Μάλιστα προς στιγμή οι υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσαν φωτογραφίες από τα Χανιά λέγοντας ότι είναι από την Ιεράπετρα!

Μόλις όμως ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού τους ξεμπρόστιασε δημοσιεύοντας πραγματική φώτο:

Τα γνωστά: Πλούσιοι με βίλες, πισίνες και σκάφη προσπάθησαν να πάρουν το επίδομα των 500 ευρώ

Την ώρα που χιλιάδες φορολογούμενοι δεν μπορούσαν να συμπεριληφθούν στη λίστα όσων δικαιούνται το κοινωνικό μέρισμα των 500 ευρώ και στο υπουργείο Οικονομικών προσπαθούσαν να λύσουν το πρόβλημα αλλάζοντας τα κριτήρια, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι που έχουν ανάγκη να λάβουν το βοήθημα, κάποιοι άλλοι -με τσέπες γεμάτες- έκαναν αίτηση για να πάρουν τα χρήματα.

Βουλευτής έστειλε στον Στουρνάρα sms με ποίημα του Καβάφη προσαρμοσμένο στο... πλεόνασμα [κείμενο]

Οσο και αν φαίνεται δύσκολο -ίσως και ... ανάρμοστο- δεν είναι ακατόρθωτο, τελικά, να παρέμβει κάποιος σε ένα ποίημα του Καβάφη και να το φέρει στα μέτρα του πρωτογενούς πλεονάσματος, προκειμένου να το αφιερώσει στον Γιάννη Στουρνάρα.

Προπονητής ποδοσφαίρου αποβλήθηκε από το παιχνίδι γιατί φλέρταρε με την εντυπωσιακή ξανθιά επόπτη [εικόνες+βίντεο]

Το όνομά του έγινε γνωστό και εκτός συνόρων. Όχι λόγω των ικανοτήτων του ως προπονητής ποδοσφαίρου, αλλά γιατί άφησε εποχή με τον τρόπο που φλέρταρε με μία επόπτη, κατά τη διάρκεια αγώνα της Βραζιλίας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: Ο Άδωνις γέλαγε ξανά με τους 30 γραφικούς Συριζαίους

Με γέλιο υποδέχτηκε τους λιγοστούς περιφερόμενους που τον περίμεναν στην Γλυφάδα

Ο 'Αδωνις επισκέφτηκε χθες το Π.Ε.Δ.Υ. Γλυφάδας. Εκεί όμως δεν ήταν μόνος του. Τον περίμενε μιά χούφτα από συριζαίους , που του έκαναν ένα πέσιμο με ουρλιαχτά και φωνές, λέγοντας του να ... φύγει.

Τι στο διάολο; Κι αυτοί για να γελάνε τον έχουν; Ούτε για βουλευτή δεν τον εμπιστεύονται τον Σκουρλέτη

Τα… νεύρα του έχει το τελευταίο διάστημα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και ο εκνευρισμός του αυτός δεν κρύβεται με τίποτα, λένε όσοι τον βλέπουν τακτικά. Κάποιοι άσπονδοι φίλοι του επιμένουν πως τα νεύρα του έχουν… ταπεινά κίνητρα και, συγκεκριμένα, ότι πίσω από όλα αυτά βρίσκεται ο διακαής του πόθος να μπει -έστω και από σπόντα- στα βουλευτικά έδρανα.

Το "φωτογραφικό άλμπουμ" των "τούρκων βουλευτών" της Θράκης, που απ'το ΠΑΣΟΚ μετακόμισαν κι αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ

Κρατάει χρόνια αυτό το βιολί, με τους "Τούρκους" βουλευτές, στην αριστερά. Μέχρι τώρα ήταν το ΠΑΣΟΚ που έστελνε στη Βουλή τους τουρκόσπορους, ενώ τώρα οι έδρες μετακόμισαν και αφού ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει βουλευτή ήταν σειρά του να δώσει τη θέση στον τουρκόσπορο Ζειμπέκ.

Δείτε τις φώτο να θυμηθείτε:

Η πρώτη φωτογραφία στην κορυφή είναι ενδεικτική. Ο κ.Χατζηοσμάν του ΠΑΣΟΚ κρατά με προσοχή την ομπρέλα για να μην βραχεί ο ...