03 Μαΐου 2014

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Πέρασε μπροστά παντού η ΝΔ... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ

Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής, για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες αφού αρχές Απριλίου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγούνταν με 1,1% και τον Φεβρουάριο με 1,2% στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές

Έμειναν μόλις τρεις εβδομάδες μέχρι την ιδιαίτερα σημαντική διπλή εκλογική αναμέτρηση και οι δημοσκοπήσεις, όπως είναι λογικό, συνεχώς εμφανίζουν νέες μετρήσεις.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (4 Μαίου 2014)

Δείτε τα:

ΒΙΝΤΕΟ-Η έκπληξη της Ελληνικής αποστολής στη Eurovision

Στην Κοπεγχάγη συνεχίζονται οι πυρετώδης προετοιμασίες για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και στην 1η πρόβα η Ελληνική αποστολή, αποκάλυψε ένα στοιχείο έκπληξη.

Δείτε το βίντεο από τη ΔΤ:

Βίντεο-Σύντομη και δίκαιη δίκη στις ΗΠΑ: Εκτέλεσαν ύποπτο στη μέση του δρόμου μπροστά σε δεκάδες περαστικούς και τηλεοπτικά συνεργεία!

Χωρίς δεύτερη σκέψη αστυνομικοί στην Ουάσιγκτον τραβούν τις σκανδάλες των περιστρόφων τους και στην κυριολεξία «γαζώνουν» με σφαίρες έναν...αμερικανό που θεωρούσαν ως ύποπτο δολοφονίας.

Τζωρτζάτος: Σκοτώσαμε τον Αξαρλιάν για να πάμε γρήγορα διακοπές-Κλέβαμε τράπεζες για την τσέπη μας

Φυλακισμένος από το 2002 στον Κορυδαλλό, το μέλος της 17Ν, Βασίλης Τζωρτζάτος, απαντάει με μια επιστολή "βόμβα" σε συντρόφους του που προσπάθησαν να δικαιολογήσουν ως "παράπλευρη απώλεια" το θάνατο του Θάνου Αξαρλιάν το 1992 στην επίθεση κατά του -τότε υπουργού Οικονομικών- Γιάννη Παλαιοκρασσά.

Ντάξ' μωρέ πως κάνετε έτσι που ο Δήμαρχος δεν έχει δουλέψει ποτέ και κληρονόμησε το Δήμο... είναι ΣΥΡΙΖΑ αφού...

Σχόλιο σε σχετικό άρθρο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ για τον κηφήνα ΣΥΡΙΖΑίο, κληρονομικώ δικαίω, Δήμαρχο Αργυρούπολης-Ελληνικού, Χρήστο Κορτζίδη, που προκαλεί λέγοντας ότι δεν θεώρησε απαραίτητο να αδειοδοτήσει το παράνομο λούνα πάρκ όπου έχασε τη ζωή του ένα 13χρονο παιδί. Γράφει λοιπόν κάποιος:
Έψαξα το βιογραφικό του (ΣΣ του δημάρχου εννοεί). Βρήκα: Είναι γιος του "επί 22 χρονια κοινοτάρχη και δημάρχου Ελληνικού"...

Ο Σταύρος από @topotami "γειώνει" τον Τσίπρα στην πρώτη σελίδα της νέας "Αυριανής"...

Φαίνεται ότι ο Σταύρος έχει βρεί το "κουμπί" του Τσίπρα και του τΣΥΡΙΖΑ...

Όχι μόνο δεν τσιμπάει στις γελοίες προκλήσεις και επιθέσεις που δέχεται προσωπικά αυτός αλλά και το κόμμα του ,  αλλά τους δουλεύει κανονικά !!!

Ο Κουμουτσάκος “πήρε το σκαλπ” του Σγουρού

Σε μια εντυπωσιακή νίκη ουσίας αλλά και επικοινωνίας εξελίχτηκε για τον Γιώργο Κουμουτσάκο το σημερινό debate των υποψηφίων Περιφερειάρχων Αττικής στην τηλεόραση του Alpha, στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου.

Για απουσία έργου κατηγορεί τον Τζιτζικώστα ο Ιωαννίδης-Ο Τόλης προσπαθεί να το παίξει καραμανλικός.. μα γιατί; Αφού πάει καλά στα γκάλοπ... τι όχι;

Για απουσία έργου, ανεπάρκεια και υποσχεσιολογία κατηγόρησε τη διοίκηση Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος μίλησε στην εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» στην Κατερίνη.

ΒΙΝΤΕΟ-Γιατί οι φάλαινες εκρήγνυνται όταν πεθαίνουν; Επιστημονική εξήγηση σε ένα απίστευτο φαινόμενο

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο που δείχνει μία νεκρή φάλαινα στις Φερόες νήσους, η οποία εκρήγνυται τη στιγμή που προσπαθούν να τη μετακινήσουν, με τρομακτικό αποτέλεσμα. Γιατί όμως οι φάλαινες πεθαίνουν με τέτοιο θεαματικό τρόπο;

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ με την επιλογή των "βλάχων Θεσσαλονικιώ με τα αρνιά στα μπαλκόνια"

Έτσι τους αποκαλεί ο μπάρμπα Γιάννης και αυτοί θα του το ανταποδώσουν ψηφίζοντάς τον για άλλα 4 χρόνια... για να τους λύσει τα προβλήματα:

Σαμαράς: Η νέα Ελλάδα γεννιέται…

Ο Αντώνης Σαμαράς σε άρθρο του στο «Βήμα της Κυριακής» υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα σπάει το κέλυφος του προστατευτισμού και του κρατισμού, προχωρώντας σε μεταρρυθμίσεις.

Γιατί φοβάται την Νίκη Τζαβέλα ο ΣΥΡΙΖΑ;

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για την υποψήφια ευρωβουλευτή της Ν.Δ.
 
Την μηλιά που έχει μήλα πετροβολάνε λέει ο σοφός ελληνικός λαός. Φαίνεται πως η Νίκη Τζαβέλα κάνει ζημιά στο ΣΥΡΙΖΑ και γι ´αυτό αποτελεί το μοναδικό προσωπικό στόχο του ΣΥΡΙΖΑ από όλους τους υποψήψιους Ευρωβουλευτές της ΝΔ.

Βίντεο: Πηδούσαν από τα παράθυρα του φλεγόμενου κτηρίου στην Οδησσό-Κίεβο: Σαμποτάζ των Ρώσων ο εμπρησμός στην Οδησσό

[Βαρύς ο φόρος αίματος που πλήρωσαν οι φιλορώσοι που προσπάθησαν να φέρουν τον εμφύλιο στην Οδησσό αφού προηγουμένως είχαν επιτεθεί σε πορεία φιλοκυβερνητικών μέσα στην πόλη και αφού κυνηγήθηκαν εγκλωβίστηκαν στο κτήριο. Να σημειωθεί ότι στην Οδησσό οι περισσότεροι μιλάνε ρώσικα αλλά έχουν ουκρανική εθνική συνείδηση]

Το βίντεο είναι σοκαριστικό: ένας άνθρωπος φαίνεται καθαρά να πέφτει από ένα παράθυρο του κτηρίου του συνδικάτου που πυρπολήθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της Παρασκευής στην Οδησσό.

Τι πόνος είναι αυτός!!! 17 μονάδες διαφορά ο Μιχαλολιάκος στο κεφάλι του Μώραλη…

Προβάδισμα 17 μονάδων στο Βασίλη Μιχαλολιάκο έναντι του Γ. Μώραλη δίνει δημοσκόπηση. Στην ερώτηση επιλογής του υποψηφίου που θα ψήφιζαν οι ερωτώμενοι εάν είχαμε την επόμενη Κυριακή Δημοτικές Εκλογές και έπρεπε να επιλέξουν μόνο έναν από τους υποψηφίους, ο κ. Μιχαλολιάκος (37,1%) προηγείται με διαφορά 17,3 ποσοστιαίων μονάδων από τον κ. Μώραλη (που συγκεντρώνει 19,8%).

Ηράκλειο: Έφτασαν 22.000 τουρίστες σε 11 ώρες!

Ημέρα των ρεκόρ η Παρασκευή - Τις 55.000 αναμένεται να φτάσουν συνολικά οι αφίξεις το Σαββατοκύριακο

Έσπασε κάθε ρεκόρ την Παρασκευή το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, καθώς μέσα σε μόλις 11 ώρες μέχρι και τα μεσάνυχτα έχουν προγραμματιστεί 122 πτήσεις διακινώντας ουσιαστικά περίπου 22.000 επιβάτες.

Η ελληνική Επιχειρηση «Χρυσόμαλλο Δέρας» στον Καύκασο, επί Μητσοτάκη

Το 1992 γεωργιανά στρατεύματα εισήλθαν στην Αμπχαζία και κατέλαβαν μεγάλο μέρος της περιοχής, ενώ ομάδες Αμπχαζίων μαχητών και συμμάχων τους, κυρίως εθελοντών από τις δημοκρατίες του Βορείου Καυκάσου, ενεπλάκησαν αμέσως σε εχθροπραξίες κατά των γεωργιανών δυνάμεων. Επιπλέον …

Ο νεογέρων Τσίπρας στην άνοιξη της Πράγας

Συγγνώμη αν σας σοκάρω, αλλά για τη συγκεκριμένη περίσταση στηρίζω την επιλογή του προέδρου Αλεξίου Τσίπρα. Επραξε άριστα και απέφυγε το debate. (Παρ’ ημίν, προφέρεται «ντιμπέι»). Τι δουλειά είχε κοτζάμ Τσίπρας σε «ντιμπέι» με τους Γιουνκέρ, Σουλτς, Φερχόφσταντ και Κέλερ, να συζητάει για την ανεργία των νέων, τη μετανάστευση, την κρίση χρέους κ.λπ.; Και μάλιστα ενώπιον κοινού επτακοσίων νέων, οι οποίοι και υπέβαλαν τις ερωτήσεις. Πολύ σωστά, ο πρόεδρος προτίμησε να μιλήσει σε κοινό μελών και φίλων του Κομμουνιστικού Κόμματος Βοημίας και Μοραβίας στην Πράγα.

Πως φτιάχτηκε ο Πύργος του Άιφελ (ΦΩΤΟ)

Βήμα βήμα η κατασκευή του Πύργου του Άιφελ, που χτίστηκε για την Έκθεση του Παρισιού και έγινε ένα από τα διασημότερα αξιοθέατα του κόσμου. Και να σκεφτεί κανείς πως οι Γάλλοι, ούτε να τον βλέπουν δεν ήθελαν τα πρώτα χρόνια.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ! ΚΛΑΙΜΕ: Σε δημοτικό κάμπινγκ της Σαμοθράκης το ιδρυτικό συνέδριο

Συνεχίζοντας τις εκπλήξεις και τις «εναλλακτικές» επιλογές, «Το Ποτάμι» επέλεξε έναν μάλλον… αντισυμβατικό χώρο για την διεξαγωγή του ιδρυτικού του συνεδρίου. Δεν πρόκειται για κάποια μεγάλη αίθουσα συνεδριακού χώρου με όλες τις σχετικές ανέσεις μιας τέτοιας πολιτικής διεργασίας, ή τους χώρους κάποιου ξενοδοχειακού συγκροτήματος, αλλά αντίθετα, το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος «Το Ποτάμι» θα λάβει χώρα σε ένα δημοτικό κάμπινγκ!

BINTEO-Ο Χριστόδουλος Ξηρός πίσω από την έκρηξη στο ΑΤ Ιτέας - Ταυτοποιήθηκε το DNA του

Ο καταζητούμενος τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την αποστολή του δέματος στο αστυνομικό τμήμα Ιτέας. Αυτό ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η αστυνομία.

ΒΙΝΤΕΟ: Από που θα πάρει παραδείγματα ο Αλέξης;

Θέλει win-win καταστάσεις (όπως έλεγε και ο ΓΑΠ) ο Αλέξης Τσίπρας και θα πάρει παραδείγματα από ιδιαίτερα "επιτυχημένες" χώρες τα τελευταία χρόνια, ας πούμε...

Η αμαζόνα των μαχητικών Gripen ! ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή είναι η πρώτη γυναίκα πιλότος μαχητικού αεροσκάφους Gripen. Πρόκειται για την Catherine Labuschagne , που έκανε σόλο πτήση με Gripen στην αεροπορική βάση της Νότιας Αφρικής Makhado στην επαρχία Limpopo .

Ο Αλέκος Παναγούλης, ο μόνος αντιστασιακός, σε μια συνέντευξη ντοκουμέντο - ΒΙΝΤΕΟ

Η επέτειος του θανάτου του Αλέξανδρου Παναγούλη, ήταν προχθές. Δεν την ξεχάσαμε. Προτιμήσαμε να παρουσιάσουμε σήμερα Σάββατο που ο χρόνος δεν πιέζει τόσο πολύ, όσους ακόμη έχουν εργασία, μια εξαιρετική εκπομπή αφιέρωμα η οποία περιλαμβάνει συνέντευξη που παραχώρησε, με κάθε μυστικότητα, στον Ιταλό δημοσιογράφο SILVANO AGOSTI λίγες μέρες μετά την αμνήστευση που απένειμε το καθεστώς των συνταγματαρχών στους πολιτικούς κρατουμένους στις 21/8/1973. To πολύτιμο αυτό ντοκουμέντο παραχωρήθηκε από τον S. AGOSTI στην ΕΡΤ. Η οποία δεν υπάρχει πια.

ΦΩΤΟ-Η προκλητική selfie γνωστού ηθοποιού... που έχει λαλήσει

[Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα κατηγορήθηκε για σχέση με μια παράκάτι 18 που θεωρείτα ανήλικη, ενώ λίγες μέρες πριν δημοσίευσε πάλι μια φώτο που τον απεικονίζει να κοιμάται ημίγυμνος με ένα φίλο του στο κρεβάτι...]
Πρόκειται για τον ηθοποιό James Franco ο οποίος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram μία φωτογραφία η οποία είναι ιδιαίτερα προκλητική. Η selfie απεικονίζει τον ίδιο σχεδόν γυμνό.

Η στιγμή που η αστυνομία σταματάει τον Ρέμο και ο καραγκιόζης τους λέει «Θα συλλάβετε εμένα, αφήστε μας να κάνουμε την δουλειά μας»!

[Είπαμε χθες ότι ήταν μαλακ@α των κομπλεξικών περιοίκων που έφεραν την αστυνομία στα εγκαίνεια του υπερπολιτελούς ξενοδοχείου στη Χαλκιδική... αλλά και ο καραγκιόζης ο Ρέμος που δεν ήθελε να σταματάσει πουλώντας εξυπνάδα στους αστυνομικούς είναι ακόμα μεγαλύτερο ανέκδοτο...]

Μετά από καταγγελίες ο Αντώνης Ρέμος, παρά τις προσπάθειες του να μην διακόψει το πάρτι για το opening γνωστού ξενοδοχείου της Χαλκιδικής, αναγκάστηκε να διακόψει το πρόγραμμα του.

Σκάρλετ Γιόχανσον: Η ολόγυμνη «εξωγήινη» εμφάνιση μπροστά στην κάμερα

Στην ταινία «Κάτω από το δέρμα», η 29χρονη «επιστρατεύει» τις διάσημες καμπύλες της για να «παγιδεύει» ανυποψίαστους άνδρες που στη συνέχεια τους εξαφανίζει με μυστηριώδη τρόποΜπορεί να είναι μελαχρινή και δύσκολα αναγνωρίσιμη αλλά δεν παύει να είναι μια από τις πιο ποθητές γυναίκες όλου του πλανήτη και σίγουρα μια γυμνή της εμφάνιση θα ταράξει πολλούς.

Επιμήκυνση των δανείων του πρώτου Μνημονίου στα 70 χρόνια ζητά η Ελλάδα

Το θέμα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα θέσει επίσημα στο Eurogroup της Δευτέρας o υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα εκπλήρωσε τις δεσμεύσεις της αναφορικά με το πρωτογενές πλεόνασμα.

Άδωνις: Επανέρχεται το πλαφόν στη συνταγογράφηση γιατί είστε κάφροι και αυξήθηκαν οι συνταγές κατά 1 εκ μέσα σε ένα μήνα

Κουφάλες οι γιατροί μόλις χαλάρωσαν τα πράγματα άρχισαν να ξανακόβουν αβέρτα συνταγές

Με νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργού, που θα κατατεθεί τη Δευτέρα

Επανέρχεται το πλαφόν στη συνταγογράφηση των φαρμάκων, με πρωτοβουλία του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Λαμία: Συνέλαβαν 27χρονο που έδειρε γριούλα για να τη ληστέψει... Αλβανός φυσικά

Η σπείρα φαίνεται να είχε κι άλλες ληστείες στο ενεργητικό της

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας η ληστεία που είχε γίνει το Μάρτιο σε βάρος ηλικιωμένης στη Λαμία.

Αυτός είναι ο Βούλγαρος παιδίατρος ζώο που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

Πρόκειται για τον 47χρονο Ζβετλοζάρ Ζαχάριεφ από τη Βουλγαρία

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, η οποία επικυρώθηκε με αντίστοιχη διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Ιωαννίνων, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 47χρονου παιδίατρου που είχε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Εφιάλτης με λευκό καρχαρία να ...ξεφουσκώνει φουσκωτό επιστημόνων! ΒΙΝΤΕΟ

Στα σαγόνια του καρχαρία κυριολεκτικά.

Πανικός από λευκό καρχαρία ο οποίος επιτίθεται σε φουσκωτό ομάδας επιστημόνων και το τρυπάει! Καθόλου ευχάριστη εμπειρία όπως είναι κατανοητό. Η επίθεση καταγράφηκε στην κάμερα και...

Πού σκορπούν τα λεφτά τους οι ποδοσφαιριστές: Τα πιο τρελά πράγματα που έχουν αγοράσει οι άσοι των γηπέδων

Οι ποδοσφαιριστές συχνά κατηγορούνται ότι σπαταλάνε τα χρήματα τους σε πράγματα που είναι τουλάχιστον επίδειξη πλούτου. Αυτό είναι εν μέρει λογικό, αν λάβουμε υπόψιν ότι σε μία εβδομάδα κερδίζουν περισσότερα απ' ότι ο μέσος άνθρωπος σε 10 χρόνια. Ωστόσο ακόμη κι έτσι, συχνά οι σπατάλες τους ξεπερνάνε τα όρια.

Αλλαγές στους λογαριασμούς του ρεύματος- Ποιοι ευνοούνται από την 1η Ιουνίου

Αλλαγές στις χρεώσεις στους λογαριασμούς του ρεύματος, για τη χρήση των δικτύων μεταφοράς και διανομής ενέργειας, αλλά και σημαντικές μειώσεις για τις επιχειρήσεις αποφάσισε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Φρικτή δολοφονία 8χρονου -Τον σκότωσε ο βιαστής της 12χρονης αδερφής του, γιατί προσπάθησε να την προστατεύσει

Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα του Ρίτσμοντ, στη Βιρτζίνια, με τη φρικτή δολοφονία ενός 8χρονου αγοριού, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή ενώ προσπαθούσε να προστατεύσει τη 12χρονη αδερφή του από έναν βιαστή.

Ο 35χρονος «βιαστής» ισχυρίζεται ότι εξέδιδε τα θύματά του - Στο νοσοκομείο ο Λευκαρίτης

- Απασχόλησε και παλιά την αστυνομία για παρόμοια υπόθεση ο Λευκαρίτης
- Θέλει να αποφύγει τις κατηγορίες της απαγωγής και του βιασμού ο 35χρονος
- Ψάχνουν την 14χρονη οι αστυνομικοί για να διαλευκάνουν την υπόθεση
- Τι οδήγησε τα δύο κορίτσια στα ναρκωτικά και την εκπόρνευση;
- Πως εξελίσσεται η έρευνα της αστυνομίας γύρω από την σοκαριστική αυτή υπόθεση;

Αλεξανδρούπολη: Στα ίχνη του, Αλβανού φυσικά, δολοφόνου του ζαχαροπλάστη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι Αλβανός και έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ληστείες - Μόλις στις 11 Απριλίου είχε αποφυλακιστεί ο συνεργός του που συνελήφθει λίγο μετά τη δολοφονία

Έκανε σ@ξ με τον καλύτερο φίλο του 13χρονου γιου της! (βίντεο)

Μια γυναίκα καταδικάστηκε στην Αμερική γιατί έκανε σεξ με τον 13χρονο καλύτερο φίλο του γιου της

Η 43χρονη γυναίκα από την Αλαμπάμα είχε αναλάβει τη φροντίδα του ανήλικου όσο καιρό η μητέρα του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Η σχέση τους άρχισε να γίνεται πιο «στενή» όταν εκείνη τον προκάλεσε προκειμένου να κάνουν σεξ.

Ανοιχτό το αποτέλεσμα, εκτιμά η Ν.Δ.

Τα πλέον πρόσφατα δημοσκοπικά δεδομένα εξετάζει το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου και της Συγγρού ενώ η χώρα εισέρχεται πλέον στην τελική ευθεία των εκλογών, καθώς μεσολαβούν μόλις δύο εβδομάδες για τις αυτοδιοικητικές και τρεις για την κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών.

Εξιτήριο για το ζευγάρι που τραυματίστηκε από βαρελότο στη Σαντορίνη

Οι δύο Αμερικανοί τραυματίστηκαν όταν εξερράγη πολύ κοντά τους αυτοσχέδιο βαρελότο το βράδυ της Ανάστασης, στην Οία της Σαντορίνης

Θα μεταβούν στην Αμερική, όπου θα χρειαστεί να υποβληθούν σε πλαστικές επεμβάσεις, λόγω των εγκαυμάτων τους

ΚΑΙ ΤΑ 3-4-5-6 εκ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΥΡΙΕ; Μόνο 265.000 αιτήσεις εγκρίθηκαν για το κοινωνικό μέρισμα

Στα «αζήτητα» περίπου 300 εκατ. ευρώ από το κοινωνικό μέρισμα-Πόσοι και πότε θα πάρουν το επίδομα

​Πάνω από 800.000 είναι οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για το κοινωνικό μέρισμα και όσοι πήραν το πράσινο φως από το ΚΕΠΥΟ, θα εισπράξουν το επίδομα έως τις 10 Μαΐου, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες θα ισχύσει και για όσους υποβάλουν αιτήσεις έως το Σαββατοκύριακο, δηλαδή μετά από την πρώτη άτυπη προθεσμία της 30ης Απριλίου.

Πασίγνωστη ηθοποιός τράβηξε selfie φωτογραφία μετά την μαστογραφία της (Δείτε την)

Όταν περνάς τα 40… ακόμη και διάσημη του Hollywood να είσαι την μαστογραφία δεν την γλιτώνεις! Έτσι και η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ σαν κάθε γυναίκα που αγαπά και σέβεται τον εαυτό της επισκέφτηκε τον γιατρό και έκανε μια προληπτική εξέταση στο στήθος της.

Καζίνο απαγόρευσε στον Μπεν Αφλεκ να ξαναπαίξει μπλάκτζακ

Γνωστό καζίνο του Λας Βέγκας απαγόρευσε στον βραβευμένο με Όσκαρ αμερικάνο ηθοποιό Μπεν Aφλεκ να ξαναπαίξει μπλάκτζακ, επειδή είναι «πολύ καλός», μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.

Μιχαλολιάκος: Δεν με νοιάζει αν θύμωσε ο Μαρινάκης

Προσωπική διάσταση δίνει σην κόντρα του με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Στην τελική ευθεία μιας εξαιρετικά κρίσιμης αναμέτρησης, με τον Γιάννη Μώραλη τον οποίο στηρίζουν ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης να...

Αυστραλία: Ένταση σε διαδήλωση υπέρ της Χρυσής Αυγής

Χρειάστηκε η παρέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης προκειμένου οι διαδηλωτές του κόμματος «Αυστραλία Πρώτα» να μην συγκρουστούν με ομάδα αντιφασιστών που είχε συγκεντρωθεί έξω από το ελληνικό προξενείο

Πέντε λόγοι που άντρες θέλουν να βγαίνουν ραντεβού με γυναίκες άνω των 50

Ειδικοί των σχέσεων εξηγούν γιατί οι άντρες προτιμούν να κάνουν σχέση με μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες.

Ο 69χρονος Κεν Σόλιν, ειδικός στα θέματα των σχέσεων και αρθογράφος στη Hufiington Post, όπως υποστηρίζει τα τελευταία 25 χρόνια της ζωης του έχει βγει αναρίθμητα ραντεβού, τόσο με μικρότερες γυναίκες, όσο και με μεγαλύτερες γυναίκες.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Δύσκολη νύχτα πέρασαν οι επιβάτες του "Πρέβελης"

Στο λιμάνι του Αθηνιού της Σαντορίνης έχει καταπλεύσει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Πρέβελης», που είχε προσαράξει τα ξημερώματα στη νησίδα Ασπρονήσι της Θήρας.

ΑΥΤΟ ΤΟ "ΥΠΕΡΑΝΩ" ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ: Ο Σαμαράς είπε “όχι” στη “γκρίζα διαφήμιση”

Στη χάραξη μιας ξεκάθαρης στρατηγικής η οποία θα εδράζεται σε θετικά μηνύματα και την προοπτική μιας καλύτερης, επόμενης Ελλάδας, κατέληξε ο Αντώνης Σαμαράς, που απέρριψε εισηγήσεις που είχαν κατατεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου για “γκρίζα διαφήμιση” κατά του ΣΥΡΙΖΑ, με την ανάδειξη των αρνητικών στοιχείων των θέσεων του κόμματος της Αξιωματικής Αντοπολίτευσης.

Στις Ευρωεκλογές Τουρκοκύπριοι υποψήφιοι

Η κάθοδος, για πρώτη φορά, Τουρκοκυπρίων ως υποψηφίων σε εκλογική διαδικασία της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.

Οι Τουρκοκύπριοι υποψήφιοι είναι: ο εκδότης και αρθρογράφος της εφημερίδας «Αφρίκα», Σενέρ Λεβέντ, ο οποίος κατέρχεται ως ανεξάρτητος, οι...

Η Ξαφά γελάει με τον Βαρουφάκη: «Μπερδεύει τα δημοσιονομικά με τα ταμειακά στοιχεία»... καλά... κάτι άλλο μπερδεύει αλλά τέλος πάντων...

Σε πρόσφατο άρθρο του στο Protagon, («Πρωτογενές Έλλειμμα», 24/4) ο κ. Βαρουφάκης αμφισβητεί την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος το 2013: «Από τα επίσημα στοιχεία προκύπτει ότι η Γενική Κυβέρνηση παρουσίασε έλλειμμα 2,1% του ΑΕΠ, χωρίς να λαμβάνεται υπ' όψη η «ενίσχυση» των τραπεζών (και 12,7% αν ληφθεί υπ’ όψη)». Μέχρι εδώ σωστά. Συνεχίζει όμως:

ΑΨΟΓΟΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!! Αθωώθηκε πάλι ο δραπέτης Σακκάς για παραβιάση περιοριστικών όρων-Μέγας μπετόστοκος ο πατέρας: "Είμαι υπερήφανος για το γιό μου"... ΩΡΣΑ ΜΑΛΑΚ@!!

[Το απίστευτο είναι ότι η αθώωση αφορά την πρώτη ολιγόωρη εξαφάνισή του καθώς οι δικαστές κρίνουν ότι αφού εμφανίστηκε μετά από μερικές ώρες δείχνει ότι δεν είχε πρόθεση να εξαφανιστεί!! Η πρόβα τζενεράλε δηλ. για την εξαφάνισή του... κρίνεται από τους δικαστές σαν ένα άσχετο γεγονός... λες και μετά από λίγο δεν εξαφανίστηκε από προσώπου γής!!]

Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων αθώωσε για δεύτερη φορά τον Κώστα Σακκά από την κατηγορία της παραβίασης περιοριστικών όρων, που προέβλεπαν διαμονή στο πατρικό του σπίτι.

CNN: "Ένα απ'τα 8 μνημεία που πρέπει να δείς αλλά προσοχή! Τουριστική «παγίδα» η Ακρόπολη σε μία άγρια Αθήνα"

Τουριστική παγίδα χαρακτηρίζει το CNN την Ακρόπολη, την οποία συγκαταλέγει σε ένα από 8 καλύτερα μέρη του κόσμου που πρέπει να μπει στον ταξιδιωτικό χάρτη τον τουριστών. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι ένα από τα σημαντικότερα μνημεία που αξίζει να επισκεφθεί κανείς ακόμα και αν έχει ξαναπάει μέσα σε μία άγρια Αθήνα.

Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο του ΣΥΡΙΖΑ, αυξάνει 30% τον κατώτατο μισθό... με πληθωρισμό 59% και υποτίμηση 88%... δηλ. τους κλέβει μόνο κανά 100% της αγοραστικής τους δύναμης

Ενώ ο πληθωρισμός έφτασε το 59% τον προηγούμενο μήνα και είναι μακράν ο υψηλότερος στον κόσμο

Η Βενεζουέλα θα αυξήσει τον κατώτατο μισθό για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους κατά 30% με ισχύ από τον Μάιο, μετά την άνοδο του πληθωρισμού – του υψηλότερου στον κόσμο – στο 59% τον προηγούμενο μήνα, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Ποιος ήταν ο Μακιαβέλι που γεννήθηκε σαν σήμερα - Τα πιο γνωστά αποφθέγματά του

Ποιος ήταν ο Νικολο Μακιαβέλι; Πατέρας της σύγχρονης πολιτικής επιστήμης ή ένα κυνικό κτήνος,που το όνομά του ταυτίστηκε με τη διαφθορά και τον αυταρχισμό;

Γεννήθηκε στη Φλωρεντία στις 3 Μαΐου του 1469,σε μια Ιταλία διαιρεμένη σε ανταγωνιζόμενες πόλεις-κράτη –μεταξύ των οποίων και η Ρώμη υπό τον Πάπα– και αντιμετώπιζε τις συνεχείς επεμβάσεις των ισχυρότερων της Ευρώπης.