05 Ιουνίου 2014

Η φωτο με το μπούστο που χάρισε η Μελέτη στους φίλους της για να γιορτάσει το πρωτάθλημα του ΠΑΟ

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν το πρόσωπο της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ, στις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ.

Με το πλούσιο μπούστο στον πρώτο τελικό είχε μαγνητίσει τα βλέμματα των φίλων του Παναθηναϊκού πάνω της.

BOMBA ΛΕΜΕ!!! Με ποιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής διαπραγματεύεται ο Μουρούτης την ένταξή του στη ΝΔ

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, παρακαλάει τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, να μεσολαβήσει στον Πρωθυπουργό για να τον δεχθούν στη Νέα Δημοκρατία. Μετάνιωσε λέει για το παρελθόν του, μετάνιωσε για αυτά που έκανε μαζί με τους άλλους Χρυσαυγίτες και θέλει να ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος «σηκώθηκε» για να σώσει ένα παιδί

Στον αέρα βρέθηκε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος την Πέμπτη, αλλά ο λόγος δεν ήταν κάποιο αιφνίδιο ταξίδι του Αντώνη Σαμαρά. Επιβάτης του ήταν ένα παιδάκι, το οποίο εξαιτίας της κατάστασής του έχριζε άμεσης μεταφοράς στη Γερμανία.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ! Βενιζέλος: 5η φάλαγγα στο ΠΑΣΟΚ

«Υπήρχε και η πέμπτη φάλαγγα, ανάμεσα σε αυτούς που δηλώνουν ότι ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό πρέπει να αποδεικνύεται στην πράξη καθημερινά» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την διάρκεια ομιλίας του, με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ελιάς, αφήνοντας ουσιαστικά αιχμές προς στελέχη της παράταξης ότι υπονομεύουν το ΠΑΣΟΚ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΤΕΒΑ ΑΠ'ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΡΕ ΑΣΤΕΙΕ! Θεοχάρης:Έκανα τη δουλειά μου καλύτερα από οποιονδήποτε

"Έχω κάνει τη δουλειά μου καλύτερα από οποιονδήποτε τις τελευταίες δεκαετίες. Καλύτερα απ' ότι θα μπορούσε οποιοσδήποτε κάτω από αυτές τις συνθήκες να το κάνει" είπε ο Χάρης Θεοχάρης σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο STAR, λίγες ώρες μετά την παραίτησή του.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι προβλέπει το αναθεωρημένο μνημόνιο

Δεκάδες παρεμβάσεις στη φορολογία, στο μισθολόγιο του Δημοσίου και στα εργασιακά, οι οποίες θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται μέσα στους επόμενους μήνες, περιλαμβάνει το κείμενο του αναθεωρημένου μνημονίου.

Η απάντηση του Στουρνάρα στην Κομισιόν για τον Θεοχάρη

"Κακώς εκδήλωσε ανησυχία η Ευρωπαϊκή Επιτροπή" δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με αφορμή την παραίτηση του Χάρη Θεοχάρη.

"Ό,τι επιτεύχθηκε στην Ελλάδα, επιτεύχθηκε...

ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕ!ΤτΕ: Δεν μπορούν να δοθούν τα στοιχεία για δάνεια τραπεζών προς επιχειρηματίες

[Λόγω επαγγελματικού απορρήτου λέει δεν μπορεί να δοθούν στοιχεία από δάνεια επιχειρηματιών, δημοσιογράφων κ.λπ λαμογίων... τι επαγγελματικό απόρρητο ρε μπαγλαμά Στουρνάρα που συμμερίζεσαι τις παπαριές Προβόπουλου; Εγώ που πληρώνω μέσω της ανακεφαλαιοποίησης των Τραπεζών που έγινε εις βάρος του δημοσίου χρέους δεν έχω έννομο συμφέρον να μάθω ποιος πούστ@ς έφαγε τα σπασμένα που πληρώνω; Συνεχίστε έτσι να καλύπτετε τα λαμόγια...]

Τις διατάξεις του υπηρεσιακού- επαγγελματικού απορρήτου επικαλείται η Τράπεζα της Ελλάδος, σε έγγραφό της που διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση για τα δάνεια των τραπεζών προς επιχειρηματίες.
Την ερώτηση είχε καταθέσει η ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Μαρία Γιαταγάνα και ζητούσε να πληροφορηθεί πόσο έχουν προχωρήσει οι έλεγχοι αναφορικά με μεγάλα δάνεια που δόθηκαν σε επιχειρηματίες ή δημοσιογράφους με προνομιακούς όρους και αν υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για την εμπλοκή υπουργών ή πολιτικών προσώπων γενικότερα.

Σε απάντηση της ερώτησης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας διαβίβασε στη Βουλή έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος, στο οποίο επισημαίνεται ότι «η ΤτΕ δεν δύναται να παρεμβαίνει στην πολιτική πιστοδοτήσεων των τραπεζών που εποπτεύει» και ότι «η χορήγηση από τα πιστωτικά ιδρύματα δανείων και πιστώσεων, καθώς και οι λαμβανόμενες εξασφαλίσεις διενεργούνται με τραπεζικά κριτήρια, στο πλαίσιο του ελεύθερου ανταγωνισμού και της πιστοδοτικής πολιτικής που υιοθετεί έκαστο, ως προς την ανάληψη και διαχείριση κινδύνων (πιστωτικού, αγοράς, ρευστότητας κλπ)».

Η ΤτΕ σημειώνει, εξάλλου, ότι έχουν καθοριστεί (ΠΔ/ΤΕ 2577/2006) διαδικασίες διαχείρισης κινδύνων και εσωτερικού ελέγχου, αλλά και διοικητικά όργανα που ελέγχουν την επάρκεια και την τήρηση των διαδικασιών αυτών.

«Ο ρόλος της ΤτΕ συνίσταται στη διασφάλιση ότι το πιστωτικό ίδρυμα διαθέτει κατάλληλες εσωτερικές διαδικασίες και επαρκή κεφάλαια για να αναγνωρίζει, να εκτιμά και να διαχειρίζεται τους κινδύνους που απορρέουν από την πιστωτική του πολιτική, ώστε να διασφαλίζεται διαρκώς η κάλυψη των σχετικών κεφαλαιακών απαιτήσεων, ως ο νόμος 3601/2007 ορίζει».

Τέλος, ως προς τα στοιχεία που ζητεί η βουλευτής, η ΤτΕ ξεκαθαρίζει ότι «στοιχεία δανείων που περιέρχονται σε γνώση της ΤτΕ και των στελεχών της κατά την άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων, καθώς και πορίσματα που εκπονούνται από την ΤτΕ στο πλαίσιο άσκησης της εποπτικής της αρμοδιότητας καλύπτονται από τις διατάξεις περί υπηρεσιακού-επαγγελματικού απορρήτου, όπως προβλέπονται στο άρθρο 60 του Ν. 3601/2007, το οποίο αποδίδει διάταξη της Οδηγίας 2006/48/ΕΚ και συνεπώς δεν είναι δυνατή η γνωστοποίησή τους».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανώτατες τιμές και στα κυλικεία οργανωμένων πλαζ

Αλλαγές στους Κανόνες Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (ΔΙΕΠΠΥ) ανακοίνωσε την Πέμπτη το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, με Αγορανομική Διάταξη που υπέγραψε ο υφυπουργός Θ. Σκορδάς.

Στουρνάρας: Η μέρα που θα φύγω από το ΥΠΟΙΚ θα είναι δύσκολη για μένα

Τα σενάρια αποχώρησής του από το υπουργείο Οικονομικών και μεταπήδησής του στην Τράπεζα της Ελλάδος αναθέρμανε ο Γ. Στουρνάρας προσερχόμενος στην Βουλή, για να υπογράψει με άλλα μέλη του υπουργικού συμβουλίου την πράξη για την παραίτηση του Χ. Θεοχάρη από την θέση του γενικού γραμματέα εσόδων.

Οκτώ επενδυτικές προτάσεις για τον ΟΛΘ. Πέντε πέρασαν στη β’ φάση για τον ΟΛΠ

Με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από 8 επενδυτικά σχήματα έληξε την Πέμπτη η προθεσμία υποβολής εκδηλώσεων ενδιαφέροντος για την απόκτηση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου της Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης ΑΕ.:

Βουλγαράκης σχολιάζει την παπαριά του Μάνου: Ο Θεοχάρης ήταν μια κατηγορία μόνος του;

Ο Γιώργος Βουλγαράκης σχολίασε στο Twitter το θέμα της παραίτησης του Θεοχάρη και προφανώς απάντησε στις αστειότητες Μάνου ότι μόνο λαμόγια ή ηλίθιοι θα ενδιαφερθούν για την διαδοχή του:

ΥΠΟΙΚ: Δεν θα λάβει αποζημίωση ύψους 250.000 ευρώ ο Θεοχάρης

Κατηγορηματικά διαψεύδουν ανώτατα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών ότι ο παραιτηθείς γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης θα λάβει αποζημίωση ύψους 250.000 ευρώ μετά την παραίτησή του.

Η πιο hot 11αδα του Μουντιάλ στο... Instagram-Οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών

Εν αναμονή της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Βραζιλίας οι μάχες των συντρόφων των ποδοσφαιριστών έχουν ήδη ξεκινήσει και πραγματικά είναι μάχες... στήθος με στήθος.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις διαφημίζει το... τραγούδι του

Ο υπουργός Υγείας αποτέλεσε πηγή... έμπνευσης για τους Parodise, οι οποίοι έγραψαν και ερμηνεύουν το "τραγούδι του Άδωνι". Ο ίδιος ο Υπουργός υγείας το ανέβασε μάλιστα στο Twitter με το ακόλουθο σχόλιο:

Τι έχει εισπράξει το κράτος από Δημόσιους οργανισμούς και επιχειρήσεις την τελευταία 10ετία

Και φυσικά αυτά είναι τα κέρδη.... και πουθενά δεν αναγράφονται οι ζημιές... πχ το "2004 μηδέν ευρώ" για την ΑΤΕ κρύβει από πίσω ζημιές όπως πχ. και το "2009 μηδέν ευρώ" του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου... το τονίζω για να μην πεταχτεί ο κλασικός μαλ@κας Έλληναράς και πει: "ξεπουλήσατε κερδοφόρες επιχειρήσεις"... πίπες κερδοφόρες ήταν...

Αναλυτικά στοιχεία για τα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού που προέρχοται από δημόσιους οργανισμούς και επιχειρήσεις, αλλά και από τη συμμετοχή του Δημοσίου στα κέρδη επιχειρήσεων και οργανισμών, κατά την περίοδο 2004 -2014, διαβίβασε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

Χ@ΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΧΑΤΖΗ!! "Αναγκάστηκα να στείλω την κόρη μου σε ιδιωτικό σχολείο γιατί ήταν τσιγγάνα"

Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε; Την κορόϊδευαν στο δημόσιο της γειτονιάς και δεν την κορόϊδευαν τα πλουσιόπαιδα; Άσε ρε μεγάλε που έβγαλες λεφτά πουλώντας κακομοιριά και γυφτιά...

Λίγο πριν αρχίσει την καλοκαιρινή περιοδεία του με τη Μαρινέλλα σε όλη την Ελλάδα, με το θρυλικό «Ρεσιτάλ», ο Κώστας Χατζής παραχώρησε μία συνέντευξη και μεταξύ άλλων έθιξε το θέμα του ρατσισμού που αντιμετωπίζουν οι Ρομά.

Δωρεάν ίντερνετ σε δικαιούχους του μερίσματος

Δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο για 12 μήνες, απόκτηση βασικού εξοπλισμού πρόσβασης σε αυτό και εκπαίδευση για χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, θα μπορούν να έχουν από τον επόμενο μήνα (Ιούλιο) όλοι οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος σε οκτώ περιφέρειες της χώρας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ποδηλάτης έπεσε σε ενέδρα ενόπλων και κατέγραψε με κρυφή κάμερα τις δραματικές στιγμές -Εγινε viral

Οταν ο Malcolm Fox βγήκε με το ποδήλατό του για μια μοναχική βόλτα στην εξοχή του Somerset West, στην Νότια Αφρική δεν περίμενε την κατάληξη που θα είχε η εξόρμηση του.

ΦΩΤΟ-Η υπηρεσία Google Street View διαθέσιμη στην Ελλάδα

Η διαδραστική υπηρεσία Street View, που εμπλουτίζει τους ψηφιακούς χάρτες της Google, είναι πλέον διαθέσιμη και στην Ελλάδα, επιτρέποντας την τρισδιάστατη εικονική περιήγηση στους δρόμους της Ελλάδας, σε χώρους πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος, αλλά και στο εσωτερικό κάθε είδους ιδιωτικών επιχειρήσεων, με εικόνες από κάμερες λήψης 360 μοιρών.

Κοπλιμέντα από το Spiegel: Η Ελλάδα είναι μαθητής -πρότυπο στις μεταρρυθμίσεις απλά έχει άσχημη φήμη

Δεν είναι πάντα αρνητική η κριτική που ασκούν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα και η καθημερινή έκδοση του Spiegel το δείχνει με ένα σημερινό της άρθρο στο οποίο οικονομολόγοι επαινούν τις μεταρρυθμίσεις στη χώρα.

ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ: Σοκαριστική δήλωση Ινδού υπουργού: Ορισμένες φορές ο βιασμός είναι σωστός

Τη στιγμή που τα κρούσματα βίας και ομαδικών βιασμών στην Ινδία πληθαίνουν σε ανησυχητικό ρυθμό, ένας Ινδός υπουργός έφτασε στο σημείο να δικαιολογήσει τους βιαστές.

Πρόκειται για τον Υπουργό Αστικής Ανάπτυξης και Διοίκησης, Μπαμπουλάλ Γκαούρ, μέλος της νέας κυβέρνησης του Ναρέντρα Μόντι, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ προέβη στην εξής προκλητική δήλωση:

ΦΩΤΟ: Οι Femen «αποκεφάλισαν» και «μαχαίρωσαν» τον Βλαντιμίρ Πούτιν

Μετά την διαμαρτυρία-πεολειχίας με ομοιώματα φαλλών, οι Femen προχώρησαν στην δολοφονία του κέρινου ομοιώματος του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η φεμινιστική ακτιβιστική οργάνωση εισέβαλε στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Grévin στο Παρίσι και «επιτέθηκε» βάναυσα στο κέρινο ομοίωμα του Πούτιν.

ΑΣΤ'ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ SPREAD! Θεοχάρη: Εφυγα μόνος μου, κανένας δεν έχει το ανάστημα να με παραιτήσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μπορεί όντως να εφάρμοζε τις αποφάσεις της κυβέρνησης αλλά ήταν υπεύθυνος για την εφαρμογή πχ. για τον αριθμό των δόσεων, για τις κατασχέσεις από λογαριασμούς κ.λπ τεχνοκρατικά που δημιούργησαν προβλήματα. Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έβγαλε εγκύκλιο που ανέβασε το spread κατά 50 μονάδες μέσα σε μια μέρα και αναγκάστηκε να την πάρει πίσω

Μόλις λίγες ώρες μετά τους επίσημους τίτλους τέλους στη θητεία του Χάρη Θεοχάρη ως Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων το υπουργείο Οικονομικών έβαλε αγγελία αναζητώντας άμεσα τον αντικαταστάτη του.

Ο Στουρνάρας συνάντησε την Λαγκάρντ στο Παρίσι, σε ένα ταξίδι μυστήριο

Ενα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με την Κριστίν Λαγκάρντ στο Παρίσι, η οποία τελικά, όπως προκύπτει, πραγματοποιήθηκε.

Αν και ο υπουργός Οικονομικών, σε σχετική ερώτηση το πρωί της Πέμπτης, διέψευσε ότι...

BINTEO-H Βουλγάρα ξεφτίλισε το ίνδαλμα των πατριωτών του κ@λου Farage

Πέρσι ο γνωστός καραγκιόζης Φάραντζ είχε επισκεφθεί τη Βουλγαρία... σε αντίθεση όμως με την επίσκεψή του παλαιότερα στην Ελλάδα όπου οι πατριώτες είχαν κατουρηθεί πάνω τους, η Βουλγάρα που του πήρε συνέντευξη ξεφτίλισε τον λαϊκισμό του και τις παπαριές που λέει με 2 ερωτήσεις δείχνοντας ότι μέχρι και οι Βούλγαροι γελάνε με τον λαϊκισμό και τις ηλιθιότητες που εδώ στην Ελλάδα ανθούν:

BINTEO-Ακούστε πώς ξεκινούσε ένας υπολογιστής το 1992

Αν ήσουν αρκετά τυχερός να έχεις έναν υπολογιστή την δεκαετία του ’80 και του ’90, είχες εξοικειωθεί με κάποιους συγκεκριμένους ήχους.

Τον ασταμάτητο θόρυβο από το ανεμιστήρα. Η φλυαρία του σκληρού δίσκου. Ο γρατζουνιστός ήχος ελέγχου δισκέτας. Το ικανοποιητικό beep! του...

Παραιτήθηκε ο Θεοχάρης! Μα γιατί; Ήταν τόσο καλός!

Ο Γιάννης Στουρνάρας συναντήθηκε με τον Χάρη Θεοχάρη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων θα υπέβαλε την παραίτησή του στον υπουργό Οικονομικών.

BINTEO-EKTAKTO! Ξεκίνησε η επανάσταση! Οι πρώτες τουφεκιές του κώλου έπεσαν στη μαρτυρική Μύκονο

Πρωτοστάτισσα στους αγώνες για άλλη μια φορά η επαναστατική μαρτυρική Μύκονος όπου οι φοιτητές βαθιά ανήσυχοι για το μέλλον το δικό τους και της πατρίδας τους ξεκίνησαν την επανάσταση ενάντια στις δυνάμεις κατοχής της χώρας και τους εδώ αντιπροσώπους τους.

200 εκατομμύρια ευρώ από το προηγούμενο ΕΣΠΑ για πάνω από 40.000 νέους αποφοίτους επιστήμονες και ερευνητές.

Διακόσια εκατομμύρια ευρώ που περίσσεψαν από το νοικοκύρεμα του προηγούμενου ΕΣΠΑ θα διαθέσει μέχρι το τέλος του 2015 το υπουργείο Παιδείας σε μια επιχείρηση γεφύρωσης του σημερινού χάσματος ανάμεσα στο εκπαιδευτικό σύστημα και στην αγορά εργασίας.


Οι μεγαλύτεροι απατεώνες της ιστορίας (ΦΩΤΟ)

Οι περισσότεροι άνθρωποι αναγκάζονται να εργαστούν πολύ σκληρά στη ζωή τους για να φτάσουν κάπου ψηλά. Η μεγαλύτερη δε, πλειοψηφία αυτών ενδέχεται –για ποικίλους λόγους- να μην τα καταφέρει ποτέ.

Στη ζωή υπάρχουν όμως κι εκείνοι που τα καταφέρνουν: συνήθως εντελώς ξαφνικά, με δόλιο τρόπο και φυσικά… πολλά ψέματα.

ΦΩΤΟ-Πατριώτες του κ@λου ALERT! Αυτός είναι ο στόχος της Μέρκελ για τη νεολαία μας! «Μου αρέσουν μόνο οι γριές» -31χρονος γνωρίζει στην 50χρονη μητέρα του την 91 ετών «κοπέλα» του

«Σε άλλους αρέσουν οι ξανθές, σε άλλους οι μελαχρινές, εμένα μου αρέσουν οι γριές». Αυτό δηλώνει ο 31χρονος Κάιλ Τζόουνς ο οποίος αυτή την περίοδο διατηρεί σχέση με μια 91χρονη. ´Η μάλλον... η κατά 60 χρόνια μεγαλύτερή του γυναίκα είναι μια από όλες τις γυναίκες-στην ηλικίας της- που βγαίνει μαζί τους ραντεβού.

Πτώση της ανεργίας το Μάρτιο καταγράφει και η ΕΛΣΤΑΤ

Οριακή πτώση της ανεργίας το Μάρτιο καταγράφει η ΕΛΣΤΑΤ. Σύμφωνα με στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας, το εποχικά διορθωμένο ποσοστό ανεργίας τον Μάρτιο του 2014 ανήλθε σε 26,8%, έναντι...

Ιστορικό χαμηλό για τα επιτόκια της ΕΚΤ – Μειώθηκαν στο 0,15% - Τι σημαίνει για όσους έχουν δάνεια [παραδείγματα]

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προχώρησε στη μείωση του βασικού επιτοκίου στο 0,15%, καταγράφοντας νέο ιστορικό χαμηλό από τη θέσπιση του ευρώ την 1.1.1999 και την έκδοση τραπεζογραμματίων και νομισμάτων την 1.1.2002, έως σήμερα.

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ! Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη επιδειξία

Ρε αφήστε τον παππού να το απολαύσει!!

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν λίγη ώρα στο κέντρο της Πάτρας, όταν ηλικιωμένος δεν δίστασε σε δημόσια θέα να κατεβάσει το παντελόνι του και να προχωρήσει σε άσεμνες πράξεις.

ΦΩΤΟ: «Ελευθερώστε τις θηλές» -Ημίγυμνες διαδηλώνουν στη Νέα Υόρκη υπερασπιζόμενες το δικαίωμά τους να κυκλοφορούν τόπλες

H κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, έδωσε το σύνθημα. Ηταν μια εβδομάδα, περίπου, πριν όταν η Σκάουτ Γουίλις πέταξε τα ρούχα της και άρχισε να κυκλοφορεί γυμνή στους δρόμους της Νέας Υόρκης διαμαρτυρόμενη για τη λογοκρισία στο Διαδίκτυο. Το παράδειγμά της ακολούθησε ένα τσούρμο γυναικών που πέταξε τα ρούχα του και έκανε τη βόλτα του στους δρόμους της αμερικανικής πόλης.

Βρούτσης: Αλλάζει το κλίμα στην αγορά εργασίας

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πληροφοριακού συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» για την ανεργία το μήνα Μάρτιο, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης δήλωσε τα εξής:

Η απάντηση του Κεδίκογλου στον ΣΥΡΙΖΑ για τις τσιρίδες περί κλεισίματος της Βουλής

«Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να προκαλέσει θόρυβο, χωρίς να υπάρχει θέμα» αναφέρει σε δήλωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη λήξη των εργασιών της Β’ Συνόδου της ΙΕ Βουλευτικής περιόδου.

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Θα μας κόψουν και το αλάτι οι κατοχικές δυνάμεις... ψωμί σκέτο θα μας ταϊζουν! "Πωλητήριο στο 55% των Ελληνικών Αλυκών"

Άλλη μια παγκόσμια πρωτιά! Αμφιβάλω αν υπάρχει άλλο πολιτισμένο κράτος στον κόσμο όπου το κράτος να είναι παραγωγός... αλατιού! Εμείς και η Ινδία με το πιπέρι είχαμε απομείνει...

Στην πρόσληψη νομικών και χρηματοοικονομικών συμβούλων για την πώληση του 55,19% των Ελληνικών Αλυκών προχωρά το υπουργείο Οικονομικών.

ΦΩΤΟ: O Moυρούτης θυμάται πως γνώρισε τον Σαμαρά με μια νεανική φωτογραφία

Δεν αρκέστηκε ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού στη δήλωση πως ουδέποτε συναντήθηκε με τον Μιχαλολιάκο ή άλλο μέλος της Χρυσής Αυγής. Ανέβασε και μια νεανική του φωτογραφία  και αφηγήθηκε πώς και κυρίως μέσω ποιου γνώρισε τον Αντώνη Σαμαρά.
Γράφει ο Γιώργος Μουρούτης στο facebook:

«Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει» -Το έμαθαν και οι Ευρωπαίοι tour operators

Σημαντική αύξηση παρουσιάζουν για τη φετινή σεζόν οι κρατήσεις των Eυρωπαίων tour operators στη Χαλκιδική αναφέρει ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής, επισημαίνοντας ότι μετά 5 χρόνια μειωμένου ενδιαφέροντος για την περιοχή, το κλίμα όχι μόνο αλλάζει αλλά και σταθεροποιείται σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο αφίξεων.

Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Η γιαννιώτισσα βουλευτής που έβαλε στο μάτι ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς -Βαφτισιμιά του τέως, ανακάλυψη του Σαμαρά [εικόνες]

Είχε πέσει ουρανοκατέβατη στις τελευταίες εκλογές και αμφισβητήθηκε όταν ο πρωθυπουργός την έκανε εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ. Αλλά η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, παρά τις προβλέψεις, κατόρθωσε να ενσωματωθεί στο ανδροκρατούμενο περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά και να περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις στα κανάλια.

Ο Ελληνας που άνοιξε στο κέντρο του Χόλιγουντ μαγαζί με ελληνικό γιαούρτι και ξεπουλάει -Πελάτισσές του η Σοφία Βεργκάρα, η Τόρι Σπέλινγκ και πολλοί άλλοι σταρ [εικόνες]

Θραύση κάνει το ελληνικό γιαούρτι το Χόλιγουντ με πολλούς γνωστούς σταρ όταν βρίσκουν χρόνο να κάνουν μια στάση στο μαγαζί του Τζόναθαν Γουίλιαμς Μαργαριτάκης στο κέντρο της πόλης για να απολαύσουν την αγαπημένη τους λιχουδιά με τα χαμηλά λιπαρά.

Μαρκογιαννάκης: Θα γίνει έρευνα για τα έκτροπα – Υπήρχαν στα επεισόδια και Χρυσαυγίτες μετακλητοί υπάλληλοι

Την διεξαγωγή έρευνας και την κίνηση πειθαρχικής διαδικασίας για τα χθεσινά έκτροπα μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου αλλά και στους διαδρόμους της Βουλής ανακοίνωσε το πρωί ο α' αντιπρόεδρος του Σώματος Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Το μακρύ χέρι του Πούτιν στην Ελλάδα... και η υπερδύναμη για το π@ος...

Ο τίτλος όπως πάντα δικός μου ;) τα υπόλοιπα του Κώστα Στούπα

1) Το μακρύ χέρι του Πούτιν στην Ελλάδα...

Έστιν ο πόλεμος ουχ όπλων το πλέον, αλλά δαπάνης
(Το πλεονέκτημα στον πόλεμο δεν το δίνουν τα όπλα αλλά τα χρήματα που δαπανώνται...)
Θουκυδίδης

Οι δημαγωγοί των αγορών (οι κερδοσκόποι) προσπαθούν μέσω απατηλών εντυπώσεων γρήγορου πλουτισμού να μας αποσπάσουν τα χρήματά μας.

ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ: Συνελήφθη ΜΟΝΟ ΜΙΑ πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ!

Ποιος είναι ο λόγος της σύλληψης;
 
Μετά από μήνυση του δημοσιογράφου Λάκη Γιαννιδάκη για παραβίαση των προσωπικών του δεδομένων από την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κυρία...

H Kαθημερινή υπερασπίζεται τον Στουρνάρα: Η βάναυση στοχοποίησή του και πώς το πάθημα δεν έγινε μάθημα

Εργασιομανής, εστίασε στον στρατηγικό στόχο και τον πέτυχε ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, λέει μόνο αλήθειες, δεν μαγειρεύει τους αριθμούς, στοχοποιήθηκε ως ο κακός του ελληνικού αφηγήματος: Ο Αθανάσιος Ελλις γράφει σήμερα στην Καθημερινή για τον Γιάννη Στουρνάρα κρίνοντας ως λανθασμένη όχι μόνο τη στοχοποίηση αλλά και την απομάκρυνσή του που θεωρείται δεδομένη από τα μέσα ενημέρωσης και πολιτικούς κύκλους.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΚΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; Αντίθετη η τρόικα με παρεμβάσεις στo έργο της ηγεσίας της ΓΓΔΕ

Αντίθετη σε πολιτικές παρεμβάσεις που θα επηρεάσουν το έργο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων εμφανίζεται η τρόικα και ήδη έχει καταστήσει γνωστές τις θέσεις της στην ελληνική κυβέρνηση.

Άδωνις: Για τους πατριώτες του κ@λου φταίνε οι Γερμανοί και όχι ο Φάρατζ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με παρέμβαση του μέσα από το Twitter σχολίασε λεγόμενα του Νάιτζελ Φάρατζ του ευρωσκεπτικιστή πολιτικού που θέλει την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

ΒΙΝΤΕΟ-Παπαριές Κακλαμάνη για το δήμο της Αθήνας

Παπαριές Κακλαμάνη... όχι για το παζάρι που λογικό να έγινε, αλλά για τη μαλακί@ ότι κυνηγήθηκαν και μετατέθηκαν (έστω και εσωτερικά όπως λέει) δημόσιοι υπάλληλοι υποψήφιοί του! ΕΛΕΟΣ ρε συ! Εχεις καταντήσει νούμερο και αυτά δεν τα πιστεύει κανείς...

Το παρασκήνιο, λίγο πριν από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των υποψηφιοτήτων για το δήμο Αθηναίων, αποκάλυψε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Αυξάνεται ο μισθός σε 1,7 εκατ. εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

"Κέρδη" από τις μειώσεις εισφορών στο ΙΚΑ και στον ΟΑΕΔ (συνολικά κατά 3,9 ποσοστιαίες μονάδες) για περίπου 1,7 εκατ. ασφαλισμένους και τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα που τους απασχολούν και "απώλειες" από τη μείωση κατά 5,2% των επικουρικών συντάξεων 1.061.362 συνταξιούχων του ΕΤΕΑ, έρχονται από την 1η Ιουλίου.