12 Ιουνίου 2014

Από τα...παράδοξα που συνεχίζονται...

Συνεργάτης, με βεβαιότητα φιλελεύθερος, του απερχόμενου υπουργού Παιδείας κ. Άρβανιτοπουλου σχολιάζοντας τις εξελίξεις της διαμάχης Λοβερδου-Μητσοτάκη για τους διοικητικούς των Πανεπιστημίων μας έλεγε...

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-Δείτε αυτό το πράμα που έφαγε τη φάπα να πετάει στα ΜΑΤ κώνο οδοποιίας

Βασίλη κανόνισε να ξεφτιλιστείς με το καλημέρα τιμωρώντας τον αστυνομικό για τη φάπα όταν λίγο πριν τους εκσφενδόνιζαν μέχρι και κώνο σήμανσης!!

Επεισόδια προκάλεσαν οι απολυμένες καθαρίστριες και οι προστάτες τους εναντίον αστυνομικών έξω από το υπουργείο Οικονομικών, όταν έγινε γνωστή η απόφαση του Αρείου Πάγου, να αναστείλει την απόφαση για την επαναπρόσληψή τους.

Απολογήθηκε στα μουλωχτά ο Παπακωνσταντίνου! Ελεύθερος με 30.000 ευρώ εγγύηση για τη λίστα Λαγκάρντ

Απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, για την υπόθεση της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ.

ΦΩΤΟ-Ο νταβατζής που βρέθηκε απέναντι από τα ΜΑΤ μαζί με τις καθαρίστριες

Χρυσαυγίτης σύντροφος θα 'ναι

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το υπουργείο Οικονομικών μεταξύ των δυνάμεων των ΜΑΤ και των καθαριστριών ένας μυστηριώδης κύριος κέντρισε το ενδιαφέρον των φωτογράφων.

Χρηστάκη και να στο φούλαρε το ντεπόζιτο ο Αλ Πατσίνο λίγοι θα σε πιστέψουν ειδικά αν ξέρουν την ιστορία σου

Για να καταλάβετε τι πρασινοφρουρός είναι ο Σωτηρακόπουλος έχετε υπόψη σας ότι διορίστηκε στην ΕΡΤ το 1982 με το καλημέρα του ΠΑΣΟΚ σε ηλικία 20 ετών, ενώ σε ηλικία 25 ετών διόριζε και κόσμο στο μαγαζί του... όσον αφορά τι λαμόγιο είναι διαβάστε εδώ: «Άσε ρε αρχιλαμόγιο Σωτηρακόπουλε θα μας κάνεις και μαθήματα ηθικής...»

Γράφει λοιπόν στη σελίδα του ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος:

ΒΙΝΤΕΟ-Έπεσε ξύλο στην προπόνηση της Κολομβίας

Συνέβη και αυτό. Oπαδοί της Κολομβίας πιάστηκαν στα χέρια, ενώ παρακολουθούσαν την προπόνηση της ομάδας τους. Ο λόγος ήταν οπαδικές διαφορές και συγκεκριμένα ένας φίλος της...

ΘΕΟΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ: Ο στόχος της ομάδας είναι... τον Μάιο να είμαστε καλά! Αυτό...

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τον νέο προπονητή της ομάδας, Άγγελο Αναστασιάδη. Ο κ. Αναστασιάδης επιστρέφει για τρίτη φορά στον πάγκο του δικεφάλου του Βορρά και από τις πρώτες του δηλώσεις ξεκαθάρισε πως για να ανέβει και άλλο η ομάδα θα πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία της.

Παρέμβαση Σαμαρά στην κόντρα Μητσοτάκη-Λοβέρδου-Συναντήσεις με Ντινόπουλο και Δένδια

Στο Μέγαρο Μαξίμου εκλήθη ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να βρεθεί λύση για το θέμα της διαθεσιμότητας 1.136 διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων.

Και η Όλγα προσπαθεί να συνετίσει τα λαμόγια που αυξάνουν τις τιμές

Σύσταση συμμόρφωσης σε όσους σπεύδουν να αποκομίσουν ευκαιριακά κέρδη, αυξάνοντας τις τιμές σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, απηύθυνε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΕΤΕ, στο Ηράκλειο. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος και ο αντιπρόεδρος του ΕΟΤ Χριστόφορος Καπαρουνάκης.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ; Aθωώνουν τους καταχραστές του Δημοσίου;

"Κόντρα" του Υπ. Δικαιοσύνης και του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους

​«Λάδι θα βγαίνουν όσοι καταχράστηκαν το Δημόσιο, αν υλοποιηθεί η σχεδιαζόμενη από το υπουργείο Δικαιοσύνης κατάργηση του Νόμου 1608/1950 που επιφυλάσσει βαριές ποινές σε βάρος όσων κλέβουν κρατικό χρήμα». Αυτό τονίζει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, επισημαίνοντας ότι στο νέο Ποινικό Κώδικα που έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο «καθίσταται εμφανής η προσπάθεια μείωσης των ποινών που συνδέονται με την προστασία της δημόσιας περιουσίας».

"Μαρακανά" τα ΚΨΜ των μονάδων, όταν παίζει η Εθνική στο Μουντιάλ

Με εντολή του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χρ.Μανωλά

Ξεκινά σήμερα το Παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου της Βραζιλίας και το ΓΕΣ  άρχισε να κινείται και αυτό σε ρυθμούς…Μουντιάλ.

Έπεσαν υπογραφές μεταξύ Ελλάδας και Κουβέιτ

Με δύο συμφωνίες, η μία για την προώθηση της αμοιβαίας προστασίας των επενδύσεων και η δεύτερη για τη συνεργασία στον τομέα του τουρισμού, τιμήθηκαν τα 50 χρόνια από την καθιέρωση διπλωματικών σχέσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και το Κουβέιτ.

H Βούλτεψη έχει καταλάβει ότι είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος; Αν όχι κάποιος να τη συνεφέρει

Με άρθρο της η κυβερνητική εκπρόσωπος καταφέρεται εναντίον των τεχνοκρατών χαρακτηρίζοντάς τους καταστροφή για τη χώρα!! Στοχοποιεί Χάρη Θεοχάρη και Κωστή Χατζηδάκη (τα όσα λέει είναι στην ουσία σωστά αλλά η δουλειά της δεν είναι να τα χώνει στους προηγούμενους), λησμονώντας παράλληλα ότι και ο νυν υπουργός Οικονομικών είναι καθαρόαιμος τεχνοκράτης, ενώ ο Στουρνάρας βελτίωσε θεαματικά τα νούμερα που γάμ@σαν προηγουμένως οι λαϊκιστές πολιτικοί σαν του λόγου της. Με συντεχνιακή αντίληψη πολιτικού βάζει δίπλα της τον Γιωργάκη, τον Τσοβόλα κ.λπ (γιατί κι αυτοί πολιτικοί είναι) και απέναντί της τους τεχνοκράτες αντί να να διαχωρίζει ιδεολογίες (λιγότερο ή περισσότερο κράτος)... Επιτέλους ας κόψει τον λαϊκισμό και τις κοτσάνες και ας κοιτάξει να ενημερωθεί για τα θέματα μπας και φερθεί υπεύθυνα όπως αρμόζει στη θέση της... και που 'σαι Σοφάκι: Τη σελίδα σου δεν την διαβάζει κανείς εδώ και χρόνια που την έχεις, οπότε μην προσπαθείς να την προωθήσεις χρησιμοποιώντας τη θέση που σου εμπιστεύθηκε ο Σαμαράς 

Αίσθηση προκαλεί άρθρο της νέας κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη η οποία επιτίθεται εναντίον των τεχνοκρατών λέγοντας πως είναι η καταστροφή της χώρας. Χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα, αλλά φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα τον...

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΔΕ για τον αστυνομικό που έριξε μια αποτυχημένη φάπα σε καθαρίστρια που τον έσπρωχνε με τον κ@λο

Η βλακεία του ήταν ότι την σφαλιάρισε από πάνω ενώ έπρεπε να την κλωτσήσει από κάτω που δεν θα φαινόταν! Βασικές αρχές καμουφλάζ ρε μπάτσε!!

Γροθιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού της δέχθηκε από άνδρα των ΥΜΕΤ μια απολυμένη καθαρίστρια του Υπουργείου Οικουμενικών στην οδό Νίκης την περασμένη Τρίτη, 10 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια κινητοποίησης έξω από το υπουργείο.

Γ. Βρούτσης: «Σαρωτικοί έλεγχοι για την αδήλωτη εργασία»

Ευρεία σύσκεψη υπό τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, με στόχο τον συντονισμό όλων των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου για την καταπολέμηση της ανασφάλιστης και αδήλωτης εργασίας κατά την καλοκαιρινή περίοδο, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στο υπουργείο Εργασίας.

Παλαβωμάρα στο Παγκράτι -Γυναίκα βαλσάμωσε την μητέρα της και την κρατούσε επί δύο χρόνια σπίτι της

Σοκ προκαλεί ο εντοπισμός, σε διαμέρισμα στο Παγκράτι, του πτώματος μιας γυναίκας, την οποία κρατούσε ταριχευμένη η κόρη της από το 2012.

ΒΙΝΤΕΟ-Τραυματίστηκε Ελληνίδα παραγωγός στα επεισόδια στη Βραζιλία

Η Ελληνίδα παραγωγός που εργάζεται για το CNN τραυματίστηκε στα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν στη Βραζιλία λίγο πριν από την έναρξη του Μουντιάλ.

Πρόκειται για την....

Telegraph: Η Ελλάδα διεκδικεί 7 δισ. ευρώ για τα υποβρύχια

Το ποσό των 7 δισ. ευρώ διεκδικεί η Ελλάδα ως αποζημίωση για τα τέσσερα υποβρύχια που δεν έπλευσαν ποτέ, καταθέτοντας μάλιστα αγωγή σε βάρος μίας εκ των μεγαλύτερων αμυντικών βιομηχανιών της Γερμανίας.

Μουντιάλ-Όλα όσα θα δείτε στην τελετή έναρξης

Το Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζει απόψε με την αναμέτρηση Βραζιλία – Κροατία στις 23:00 αλλά νωρίτερα στο κατάμεστο «Αρένα ντε Σάο Πάολο», οι Βραζιλιάνοι υπόσχονται ένα φαντασμαγορικό σόου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η τελετή θα αρχίσει στις 21:00 (ώρα Ελλάδος) αλλά σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους η ακριβής ώρα έναρξης είναι 21:15.

Έτσι για την ιστορία: Ο ελασίτης πατέρας της Σοφίας Βούλτεψη που στα γεράματα έγινε ΝΔίτης

Αρκετοί γνωρίζουν ότι η Σοφία Βούλτεψη είναι κόρη του αριστερού "αγωνιστή" και μετέπειτα δημοσιογράφου Γιάννη Βούλτεψη ο οποίος ήρθε στη ΝΔ επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αναλαμβάνοντας διευθυντής του γραφείου τύπου του κόμματος...

Ο Βούλτεψης στα νιάτα του υπήρξε ελασίτης, και αυτό δεν είναι μυστικό. Το 1983 έγραψε ένα σχετικό βιβλίο με τίτλο "Συναγωνιστής Ακέλας" (Ακέλας ήταν το ψευδώνυμό του στον ΕΛΑΣ) που περιγράφει την ζωή και την δράση του λίγο πριν τον πόλεμο του ΄40 και φυσικά στο αντάρτικο.

ΦΩΤΟ-Απίστευτος γκαντέμης! Οσοι σταρ έβγαλαν selfies μαζί του δεν θα αγωνιστούν στο μουντιάλ!

Δεν ήξερες δεν ρώταγες; Αυτήν την... ερώτηση φαίνεται πως πρέπει να κάνουν στο εαυτό τους ορισμένοι από τους μεγαλύτερους χαμένους του φετινού Μουντιάλ οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με την πραγματική «μαύρη γάτα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΒΙΝΤΕΟ-Η μουφα της ημέρας: «Eβαλε κάμερα για να παρακολουθεί την καθαρίστρια και την είδε να κάνει τις δουλειές ημίγυμνη»

Η ελληνική είδηση λέει:

O Mατ, ένας ελκυστικός εργένης στη Μεγάλη Βρετανία, υποχρεωμένος να απουσιάζει εκτός χώρας για μεγάλα διαστήματα, απευθύνθηκε σε ένα γραφείο για να βρει μια καθαρίστρια για το σπίτι του όσο έλειπε.

H κατασκευαστική που θησαυρίζει με το Μουντιάλ χορηγός του ΣΥΡΙΖΑ Βραζιλίας

To Mουντιάλ έχει ήδη "νικητή" και ακούει στο όνομα Odebrecht. την κατασκευαστική εταιρία που γιγαντώθηκε επί χούντας και τώρα χρηματοδοτεί με εκ δολ το αδελφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, δηλ το κόμμα των Εργαζομένων του Λούλα και της Ρουσέφ... έτσι για να μη μας λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι τι ωραία που είναι στη Βραζιλία όπου ο αγαπημένος τους Λούλα σκεφτόταν τον λαό...

Το Μουντιάλ μπορεί να μην έχει αρχίσει ακόμη, αλλά υπάρχει ήδη ένας αδιαφιλονίκητος νικητής: Η εταιρεία Odebrecht. Η μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία στη Λατινική Αμερική έχει αναλάβει τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά στα έργα υποδομής, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις τόσο για τις στενές σχέσεις της με την πρόεδρο της χώρας Ντίλμα Ρουσέφ, αλλά και τους σκοτεινούς δεσμούς της με τη χούντα.

ΦΩΤΟ-Αυτή είναι η βλαμένη που έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε με τον βλάκα ενώ έκαναν σ@ξ -Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Tραγική κατάληξη είχε η διασκέδαση δύο νέων τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Λονδίνο. Ο 18χρονος Μεξικανός Μιγκέλ και η 19χρονη Ρωσίδα Αναστασία Τουτίκ βγήκαν για να κάνουν σεξ σε μπαλκόνι του 6ου ορόφου πολυτελούς συγκροτήματος κατοικιών και προφανώς κάτι δεν υπολόγισαν καλά με αποτέλεσμα να βρεθούν στο κενό και να βρουν τραγικό θάνατο.

ΒΙΝΤΕΟ-Νεκρό το αρκουδάκι της Πίνδου

Νεκρό βρέθηκε το αρκουδάκι που πριν από λίγες ημέρες σκαρφάλωνε μαζί με τη μητέρα του τους ασβεστολιθικούς πύργους του Ζαγορίου.

Το μόλις δύο μηνών αρκουδάκι δεν κατάφερε όμως να επιβιώσει αφού για άγνωστο λόγο χωρίστηκε από τη μητέρα του και βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες να περιπλανάται μόνο του κοντά στο χωριό Φραγκάδες Ζαγορίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν ο Ρόναλντίνιο προσκύνησε τον Μέσι

Ένας εκπληκτικός σωσίας του Ροναλντίνιο έκανε επίθεση αγάπης στον Λιονέλ Μέσι και ο Αργεντινός ξεκαρδίστηκε στο γέλιο.

Βόλτες στο Κολωνάκι για τη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας

Την έχουν αποκαλέσει "Νταϊάνα της Ανατολής" και όχι άδικα, αφού είναι η αγαπημένη "γαλαζοαίματη" της Ιορδανίας. Η βασίλισσα Ράνια, σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα, έχει καταφέρει να κερδίσει τους Ιορδανούς -και όχι μόνο- με τη φιλανθρωπική δράση της, τη γλυκύτητά της, αλλά και την αδιαφιλονίκητη ομορφιά της.

Στο ΤΑΙΠΕΔ δύο ολυμπιακά ακίνητα και έκταση στην Ερμιόνη

Δύο νέους διεθνείς διαγωνισμούς- ο ένας για δύο ολυμπιακά ακίνητα και ο άλλος για μια παραθαλάσσια έκταση στην Ερμιόνη- προκηρύσσει το ΤΑΙΠΕΔ. Στόχος είναι, οι διαγωνισμοί να ολοκληρωθούν εντός του δ΄τριμήνου εφέτος. Ειδικότερα, τα δύο ολυμπιακά ακίνητα είναι το Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκόπουλου και το Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕΕΕ!! Ο ΑΠ επικύρωσε την αίτηση αναίρεσης του δημοσίου για τις καθαρίστριες

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης του Δημοσίου που ζητούσε να μην εφαρμοστεί άμεσα η δικαστική απόφαση, με την οποία διατασσόταν το υπουργείο Οικονομικών να...

ΦΩΤΟ-Γδύθηκε για να υποδεχθεί τον Ρονάλντο

Η Αντρέσα Ούρατς δεν έχει πρόβλημα να δείχνει τα πλούσια προσόντα της. Περιμένοντας την Εθνική Πορτογαλίας και τον Ρονάλντο, φωτογραφήθηκε έχοντας κάνει bodypainting τη φανέλα του άσου της Ρεάλ.

ΥΠΟΙΚ: Θα επιδιώξουμε μείωση της φορολογίας στο πετρέλαιο

Θέμα μείωσης της φορολογίας στο πετρέλαιο θέρμανσης αναμένεται να θέσει το φθινόπωρο στην τρόικα, το υπουργείο Οικονομικών, με βασικό επιχείρημα το γεγονός ότι απέτυχε το μέτρο της εξίσωσης των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΑ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ! Ο Άδωνις κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ-Δηλώσεις Σαμαρά-Άδωνι

Άξιο, ικανό και μαχητικό στέλεχος της παράταξης χαρακτήρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι ο πρώην υπουργός Υγείας αναλαμβάνει καθήκοντα Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου.

ΦΩΤΟ-ΕΧΕΙ ΛΑΛΗΣΕΙ! H Γιάννα Αγγελοπούλου ορμά στον Κουτσούμπα του ΚΚΕ και του συστήνει το γιό της!

Επικός και ο Κουτσούμπας που χασκογελάει με την "πλουτοκρατία"

Μετά τους καταιγιστικούς ήχους και τη μινιμαλιστική, μοντέρνα προσέγγιση του Γιάννη Χουβαρδά στην πρεμιέρα της όπερας Ντον Τζοβάννι από τη Λυρική στο Ηρώδειο, οι επίσημοι των πρώτων σειρών, απόλαυσαν ένα ασυνήθιστο, πρωτόφαντο πηγαδάκι με πρωταγωνιστές τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και την Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η 14χρονη που έκλεψε 70.000 ευρώ από το σπίτι της φίλης της στα Βόρεια Προάστια

Με μία 14χρονη κλέφτρα βρίσκεται αντιμέτωπη η Δικαιοσύνη, καθώς έκλεψε 70.000 ευρώ μέσα από το σπίτι της κολλητής της, προκειμένου να αγοράζει πανάκριβα ρούχα και χλιδάτα ηλεκτρονικά gadgets.

ΦΩΤΟ: Οτι απέμεινε από το μπαρ του πλοίου Blue Star Naxos έπειτα από χτύπημα σφοδρής θαλασσοταραχής

Εικόνα απόλυτης καταστροφής θύμιζε το μπαρ του πλοίου Blue Star Naxos μετά το χτύπημα σφοδρής θαλασσοταραχής, με τα προϊόντα και τις συσκευές -τοστιέρες, καφετιέρες κλπ- να έχουν φύγει από τις θέσεις τους και να έχουν σκορπίσει στο χώρο.

Ο Γ. Χατζάκης στη θέση του αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Εσόδων

Ο Γεώργιος Χατζάκης ορίστηκε αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη.

Ινδές βρέθηκαν κρεμασμένες - Ενδεχομένως να είχαν πέσει θύματα βιασμού

Μία Ινδή κατήγγειλε ότι βιάστηκε ομαδικά μέσα σε αστυνομικό τμήμα γιατί δε δωροδόκησε τους αστυνομικούς

Απαγχονισμένη σε δέντρο βρέθηκε μία 19χρονη σε χωριό της βόρειας Ινδίας -το τρίτο τέτοιο περιστατικό που σημειώνεται τις τελευταίες εβδομάδες στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές- και σύμφωνα με την οικογένειά της είχε βιαστεί.

Χάκερς "χτυπούν" το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας

Οι Anonymous, οι πιο γνωστοί χάκερς σε ολόκληρο τον κόσμο, πιστεύεται ότι “επιτέθηκαν” σε διάφορες ιστοσελίδες σχετικές με το Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς και την Τράπεζα της Βραζιλίας και την στρατιωτική αστυνομία.

ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΑΣ ΓΑΤΑΚΙΑ! Πρωτογενές πλεόνασμα 711 εκατ. στο 5μηνο


Εντός στόχων κινείται η εκτέλεση του κρατικού προϋπολογισμού, παρά τις εκλογές που μεσολάβησαν. Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία για το πεντάμηνο  Ιανουαρίου – Μαΐου, τα οποία παρουσίασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κύριος Χρήστος Σταϊκούρας:

Η Ελεονώρα Μελέτη απαντά: New love in town ή δυο καλοί φίλοι με το Γιούρκα Σεϊταρίδη;

Η Ελεονώρα Μελέτη πέρασε ένα ξέγνοιαστο και ευχάριστο τριήμερο κάνοντας τουρνέ στην Ελλάδα με καλούς της φίλους. Η παρουσιάστρια μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες στα social media, έκανε check in– όχι πάντα αληθινά -, και έδειξε πως ξέφυγε από την καθημερινότητα. Επιστρέφοντας στην Αθήνα και διαβάζοντας τα περιοδικά είδε πως δημοσιεύματα κάνουν λόγο για νέα σχέση της Ελεονώρας Μελέτη με τον ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Βούλτεψη: Με τις ομαδικές απολύσεις μπορεί να σωθεί μια επιχείρηση

Οι ομαδικές απολύσεις, σχετίζονται με την ικανότητα μιας επιχείρησης «να υπάρχει ή να μην υπάρχει», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος

Υπέρ των ομαδικών απολύσεων σε επιχειρήσεις, προκειμένου να μην χρεοκοπήσουν, τάχθηκε η Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή την απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Εργασίας, να εγκρίνει για πρώτη φορά ομαδικές απολύσεις στη Χαλυβουργία Ασπροπύργου.

Βίντεο: «Ερημώνει» (λέμε τώρα...) η Μύκονος - «Λουκέτα» παντού για υπέρβαση ωραρίου

Συνεχίζει να σφραγίζεται το ένα μαγαζί μετά το άλλο - Μυκονιάτες επιχειρηματίες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για το μέτρο και ενδιαφέρονται δήθεν για τα έσοδα που χάνει το κράτος!!

Άνω κάτω έχει κάνει το νησί των Ανέμων, τη Μύκονο, το σφράγισμα κέντρων διασκέδασης από την αστυνομία λόγω υπέρβασης ωραρίου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσίευσε το protothema.gr, στη «ναυαρχίδα» του τουρισμού και της διασκέδασης μπαίνει το ένα λουκέτο μετά το άλλο στα νυχτερινά κέντρα, μόλις το ρολόι δείξει 3 τα ξημερώματα.

Δύο ελληνικά ξενοδοχεία στα καλύτερα του κόσμου!

Ρομαντισμός από τη μία και στιλ από την άλλη! Δύο ελληνικά ξενοδοχεία, το ένα στην Σαντορίνη και το άλλο στο κέντρο της Αθήνας, κατατάσσονται -μεταξύ άλλων- στα καλύτερα του κόσμου για το 2014. 

ΒΙΝΤΕΟ-Βίλα έμεινε στο κενό – Κατέρρευσε ο βράχος όπου είχε κτιστεί

Η εικόνα μοιάζει απίστευτη και όμως είναι αληθινή... Ένα τεράστιο πολυτελές σπίτι στο Τέξας, κτισμένο δίπλα στη λίμνη Whitney, κινδυνεύει να πέσει μέσα στη λίμνη, εξαιτίας της κατάρρευσης ενός βράχου

Κ. ΡΑΪΚΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΕΞΩ! ΚΛΑΨΤΕ->Καρχιμάκης: Δεν θα δεχόμουν να γίνω υπουργός του Σαμαρά

Περίεργο που κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος αυτός αντί να κάνει παρέα στον Άκη... μάλλον τον έχουν ξεχάσει οι εισαγγελείς

Κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ βάλλει για ακόμη μια φορά ο Μιχάλης Καρχιμάκης, λίγες μόνο ημέρες μετά τον ανασχηματισμό. Μέσω ανακοίνωσης ο κ. Καρχιμάκης αναφέρει: «Πρόταση υπουργοποίησης και να είχε αποτολμηθεί θα ήταν μια πρόταση χωρίς παραλήπτη».

Η Ντόρα Μπακογιάννη πάει για Επίτροπος;

Σύμφωνα με πληροφορίες από ρεπορτάζ των Νέων, το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι η κυρία Μπακογιάννη θα κατευθυνθεί για την θέση του Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

ΒΙΝΤΕΟ-Είναι λαμόγια και μετά παραξενεύονται γιατί δεν παίρνουν κοινωνικό μέρισμα... εννοείται ότι ο περιπτεράς τους υποστηρίζει

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τους λόγους για τους οποίους δεν δίνεται το κοινωνικό μέρισμα σε οικογένειες που έλαβαν προ-έγκριση και προσπαθήστε να αγνοήσετε τον λαϊκισμό του περιπτερά που ζητάει εκτός των άλλων  να...

Ο Σεΐχης του Κατάρ στο Μαξίμου

Έμφαση στην επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου δίνει ο Πρωθυπουργός, ο οποίος, μετά τον ανασχηματισμό, δεν θέλει να χαθεί καθόλου χρόνος και ήδη κινείται σε εντατικούς ρυθμούς και δίνει ιδιαίτερο βάρος στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων και στην περαιτέρω βελτίωση του κλίματος για τη χώρα και την ελληνική οικονομία στο εξωτερικό.

ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ! Ενοχλημένος ο Ανδρεάδης από τη διαρροή: Οι τιμές δεν βγαίνουν με εντολή κανενός-Αύξηση 10% του εγχώριου τουρισμού

Αύξηση – ρεκόρ της τάξης του 20% στις αφίξεις καταγράφει ο ελληνικός τουρισμός το πεντάμηνο Ιανουαρίου – Μαΐου

Την δική του απάντηση έδωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, στα δημοσιεύματα για επικοινωνία του πρωθυπουργού μαζί του προκειμένου να μειωθούν οι τιμές.

Νέος υπουργός έκανε άνω κάτω το γραφείο του – Ψάχνει το προσπέκτους του υπουργείου [σκίτσο]

Χαρτιά στο πάτωμα, άδεια συρτάρια, απομεινάρια από έγγραφα που πέρασαν από τον καταστροφέα επικρατούν στο γραφείο νέου υπουργού που  επειδή δεν κατάφερε να βρει αυτό που ήθελε τηλεφώνησε στον προκατοχό του για να το ... ζητήσει.

Προανήγγειλε διορθώσεις ο Στουρνάρας ενώπιον του Σόιμπλε και αποκάλυψε ότι τραγουδάει σε χορωδία και ο Σόιμπλε ακούει ροκ

Μουσικές αποκαλύψεις από δύο τεχνοκράτες!

Πιο αποκαλυπτικοί από ποτέ -σε προσωπικό επίπεδο- ήταν χθες ο Γιάννης Στουρνάρας και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά τη διάρκεια συζήτησης που οργανώθηκε από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης αφιερωμένης στην Ελλάδα.