01 Ιουλίου 2014

BINTEO-Δεν... κρατιόντουσαν και έκαναν σεξ σε σταθμό τρένου!

Οι κάμερες που υπάρχουν... παντού, μέσα στο σταθμό τρένων, στη Βιέννη, δεν τους εμπόδισε να βγάλουν τα ρούχα τους και να κάνουν σεξ!
"Όλοι απλώς κάθονταν τριγύρω στο συρμό, χωρίς κανένας να δίνει σημασία στον διπλανό του. Μέχρι που μια παρέα νεαρών τους είδαν και άρχισαν να φωνάζουν στους φίλους τους να κοιτάξουν από το παράθυρο.

ΒΙΝΤΕΟ-Ποιος διεθνής μιμείται τον Σάντος

Μια απίστευτη στιγμή κατέγραψε η κάμερα του pamesports.gr στο αεροπλάνο της επιστροφής της εθνικής ομάδας από την Βραζιλία. Μια στιγμή που αναδεικνύει το εκπληκτικό κλίμα στις τάξεις της ομάδας.

"Πόρτα" από τον Βορίδη στις τροπολογίες του ΠΑΣΟΚ!

Τι έλεγε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας;
 
"Καμία τροπολογία δεν θα κάνω δεκτή" έλεγε ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης μιλώντας σε βουλευτές στο Εντευκτήριο της Βουλής.

Aναρχοάπλυτοι ανέλαβαν την ευθύνη για μια σειρά εμπρησμών

Την ευθύνη για μια σειρά εμπρησμών στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη ανέβαλαν με κείμενα - προκηρύξεις που απέστειλαν στον ιστότοπο Indymedia ομάδες του αναρχικού χώρου.

“Εμφύλιος” στη ΝΔ για τον αγροτουρισμό – “Βολές” της Όλγας στον Γιώργο Καρασμάνη

Έντονη δυσφορία επικρατεί στην ΚΟ της ΝΔ, καθώς αρκετοί βουλευτές, αλλά και η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, καταλογίζουν στον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργο Καρασμάνη, παράλογη επιμονή σε τροπολογία νομοσχεδίου για τον αγροτουρισμό.

ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ; Οι γιατροί έστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό -Ζητούν παρέμβαση για την αποκατάσταση και του δικού τους μισθολογίου

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος ζήτησε την παρέμβαση του πρωθυπουργού μέσω επιστολής που του απέστειλε. Συγκεκριμένα στην εν λόγω επιστολή ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος ζητάει από τον Αντώνη Σαμαρά να αποκατασταθούν οι αδικίες του μισθολογίου των γιατρών του ΕΣΥ.

Προσπαθεί ο Βρούτσης μόνος του να παλέψει το λαϊκισμό του ΠΑΣΟΚ! Έλεος ρε Αντώνη κάνε κάτι!

Πριν λίγο βγήκε στο MEGA ο Υπ. Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης να απαντήσει στο λαϊκισμό του ΠΑΣΟΚ που με τους Κουκουλόπουλους και τους Πρωτόπαππες ζητάει 100 δόσεις σε εφορίες και ασφαλιστικές εισφορές...

Αυτό βέβαια που δεν μπορούσε φαντάζομαι να πει είναι το εξής:

Ρε καραγκιόζηδες....

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής ο Παπαδημούλης!

Ο μοναδικός Έλληνας στο προεδρείο
 
Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξελέγη ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, επελέγη ως υποψήφιος, έπειτα από...

Επικεφαλής ο Κικιλίας σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην πλ. Αμερικής!

Για την πάταξη του παραεμπορίου
 
Επιχείρηση πραγματοποιεί αυτήν την ώρα η αστυνομία στην πλατεία Αμερικής παρόντος του Βασίλη Κικίλια.  

ΦΩΤΟ: ΤΙ ΤΗΣ ΗΘΕΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΡΕ ΑΡΗ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ: Με χαϊμαλιά στο λαιμό και campari στο χέρι ο Άρης χαλαρώνει σε κότερο στη Μύκονο

Μακριά από το άγχος της πολιτικής και στην αγκαλιά της αγαπημένης του Νάνσυς Λεονάρδου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άρης Σπηλιωτόπουλος απολαμβάνει τις διακοπές του στην Μύκονο.

Στο μισό μειώνεται το κόστος χρήσης κινητού στο εξωτερικό -Πόσο θα κοστίζουν από σήμερα κλήσεις, sms και Ιντερνετ [λίστα]

Φθηνότερα, έως και 55%, θα μπορούν να χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο έως όσοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό(εντός ΕΕ), αφού μειώνονται τα έξοδα περιαγωγής, για κλήσεις, sms και δεδομένα, σε εφαρμογή σχετικής ευρωπαϊκής οδηγίας.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 71χρονου ζώου για πορνογραφία ανηλίκων. Φωτογράφιζε ανήλικους σε αποδυτήρια

Πρόκειται για τον ΠΑΡΙΣΗ Γεώργιο του Ευθυμίου και της Στυλιανής, που γεννήθηκε στις 25.04.1943 στην Αγιά Λάρισας.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας η παραγωγή του οποίου...

Θερμή υποδοχή στην Εθνική στο Ελευθέριος Βενιζέλος-Στην ΕΠΟ τα φορτώνει ο καρπουζάς τη γαιδουριά να μην επιστρέψει με την ομάδα...

Περισσότεροι από 200 φίλαθλοι υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και συνθήματα την αποστολή της Εθνικής ομάδας στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”.

Αυτά είναι τα 20 θαλάσσια οικόπεδα που μετατρέπουν την Ελλάδα σε ενεργειακό κόμβο

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, τον χάρτη με τα είκοσι θαλάσσια οικόπεδα σε Ιόνιο και Νότια Κρήτη τα οποία είναι υπό παραχώρηση για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων.

Σαρώνει η φοροδιαφυγή στους δικηγόρους: Στο στόχαστρο 245 δικογραφίες όπου δεν κόπηκαν γραμμάτια προείσπραξης

Δεν έχει τέλος η φοροδιαφυγή στον δικηγορικό κλάδο με πολλούς από τους συνλειτουργούς της Θέμιδας να επιμένουν επί μακρόν να μην κόβουν γραμμάτια προείσπραξης, από τα οποία «μπαίνουν» λεφτά στα δημόσια αλλά και στα ασφαλιστικά ταμεία.

Ο Σαρκοζί κάνει αγώνα δρόμου για να μην περάσει τη νύχτα στη φυλακή-Για σκευωρία μιλούν οι φίλοι του

Υπό κράτηση ο πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας - Για συνωμοσία και σκευωρία κάνουν λόγο οι Γκωλικοί - Οι «Φίλοι του Σαρκοζί» οργανώνουν για αύριο μία μεγάλη κινητοποίηση στη Γαλλία προκειμένου να δικαιωθεί...

ΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑίους: Άνοιξε ο δρόμος για κατασκευή τζαμιού στον Βοτανικό

Φυσικά το θέμα είναι που θα γίνει το τζαμί (αυτή είναι η διαφωνία των σοβαρών ανθρώπων με τον Βοτανικό) και όχι αν θα γίνει ή όχι τζαμί όπως λένε οι πατριώτες του κ@λου... αυτοί δηλ. που δεν θέλουν πουθενά τζαμί είναι οι έξυπνοι και οι τούρκοι πχ. είναι οι μαλάκ@ς που πρεπει να μας επιτρέπουν να φτιάχνουμε ή να ανοίγουμε εκκλησίες; 

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την υπ’ αριθμ. 2399/2014 απόφασή της, ενέκρινε ως νόμιμη την κρατική χρηματοδότηση ανέγερσης του ισλαμικού τεμένους επί της Ιεράς Οδού, στην περιοχή του Βοτανικού του Δήμου Αθηναίων.

Σφαλιάρες Βολουδάκη και Αφροδίτης στον Στρατούλη

Στον τοίχο κόλλησαν σήμερα το πρωί τον βουλευτή το ΣΥΡΙΖΑ Στρατούλη, η Αφροδίτη Αλ σαλέχ και ο Μ.Βολουδάκης απέναντι στον Στρατούλη που προσπαθούσε με αερολογίες να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ο Καντάφι και οι Ελληνες

Την πρώτη φορά που ο Μουαμάρ Καντάφι συνδέθηκε με οτιδήποτε ελληνικό ήταν στα μέσα της δεκαετίας του '60. Εκείνη την εποχή, χωρίς να υπάρχουν επίσημα αρχεία, ένας εντυπωσιακός και φιλόδοξος νεαρός από τη Λιβύη βρισκόταν στην Αθήνα. Το όνομά του δεν έχει βρεθεί καταχωρισμένο πουθενά, αλλά οι μαρτυρίες λένε πως αποφοίτησε από τη Σχολή Ευελπίδων με την τάξη του 1965, έχοντας καταπληκτικές αθλητικές επιδόσεις. Κάπου εκεί, στην ομίχλη της δεκαετίας του '60...

Η Ελληνίδα βασίλισσα του πορνό ονειρεύεται ένα Oscar...

Εχει κερδίσει τα μεγαλύτερα βραβεία στον χώρο του XXX cinema. Τώρα, η Σάσα Γκρέι, που έκανε στροφή στον mainstream κινηματογράφο, ονειρεύεται ένα Οσκαρ. Η πρώην πορνοστάρ άφησε πίσω της τη βιομηχανία του είδους που την ανέδειξε και επιδιώκει διακρίσεις στο Χόλιγουντ, έχοντας κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα.

ΦΩΤΟ: Πλήρωνε μαλ@κα για να τρώει η Φώφη Γεννηματά τρώει σούσι στην ταράτσα του Χίλτον και να διασκεδάζει τη νύχτα

[Και φυσικά η Φώφη που συμβολίζει την ελληνική παρακμή και ζει με ένα όνομα φούσκα χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της (μέχρι και τις διακοπές της πληρώνουμε), θα μας πει ότι ο ΠΑΣΟΚος σύζυγός της βγάζει πολλαααααά λεφτά από το οδοντιατρείο... Γιαυτό στο τέλος παραθέτω και το πόθεν έσχες της κυρίας και του συζύγου της που την εποχή των παχέων αγελάδων, το 2008, δήλωνε 25.000 ευρώ εισόδημα και όποιος τον πει φοροφυγά θα είναι ψεύτης!!]

Παρά το χαμηλό προφίλ που προσπαθεί να περάσει στη δημόσια εικόνα της η αναπληρώτρια υπουργός Αμυνας Φώφη Γεννηματά έχει, όπως φαίνεται, μια παράλληλη ζωή, γεμάτη χλιδή και καλοπέραση.

ΦΩΤΟ: Η Κλέλια Ρένεση γυμνή στο μπάνιο... ε, είπε και κάτι για τις σχέσεις αλλά δεν έχει σημασία τι...

Για πολλούς είναι η Ελληνίδα Sofia Vergara. Για άλλους ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι. Η Κλέλια Ρένεση, ποζάρει πιο αποκαλυπτική από ποτέ στο μπάνιο της για το andro.gr και μιλάει για τους άνδρες και την Μοντέρνα Οικογένεια.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Ο ΓΑΠ έκλεισε ομιλία του με το Venceremos αφού διαπίστωσε ότι "το βάρος έχει πέσει στις πλάτες των πιο αδύναμων"

Με την ιδιότητα του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε στο Μεξικό για την οικονομική κρίση, την ανεργία και τις απαιτήσεις των αγορών.

Ο πρώην Πρωθυπουργός τόνισε ότι «το βάρος της προσαρμογής έχει πέσει στις πλάτες των πιο αδύναμων στις κοινωνίες μας».

ΡΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ! ΚΑΙ ΠΩ΅ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΙΖΕΤΕ ΡΕ; Γκρίνια στη Γερμανία αν θα βγαίνουν στη σύνταξη 63 ετών... με 45 χρόνια δουλειάς!

Το 2007, η κυβέρνηση της Άνγκελα Μέρκελ ψήφισε τη σταδιακή αύξηση της ηλικίας συνταξιοδότησης από τα 65 στα 67, συντασσόμενη έτσι με την πολιτική τόσο των Ηνωμένων Πολιτειών όσο και άλλων χωρών απέναντι σε ένα γηράσκοντα πληθυσμό.

Εννέα πετρελαϊκά οικόπεδα της Κρήτης προς δημοπράτηση

Ποιες εκπλήξεις έκρυβε η παρουσίαση που έγινε στο Λονδίνο
 
Σημαντικές εκπλήξεις έκρυβε η παρουσίαση των προς δημοπράτηση ελληνικών οικοπέδων, που διεξήχθη το πρωί της Τρίτης στο Λονδίνο. Πρόκειται για το νέο γύρο παραχωρήσεων και μέσα σε αυτές εντάσσονται εννέα οικόπεδα στην Κρήτη.

ΔΗΛ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ; "Εκνευρισμός στου Μαξίμου με τις πατάτες περί «μεγάλου συνασπισμού»"

Εκνευρίστηκαν λέει γιατί ο Αβραμόπουλος και ο Πιπιλή δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο αυτό. Καλά, τη Σοφία Βούλτεψη δεν την άκουσαν να μιλά για συνεργασίες με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Eurostat: Στο 26,8% η ανεργία τον Μάρτιο

Στο 26,8% υποχώρησε η ανεργία του ενεργού πληθυσμού στην Ελλάδα τον Μάρτιο, με 1.275.000 ανθρώπους να είναι χωρίς δουλειά.

Τον Φεβρουάριο ήταν στο 26,9%, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Eυρωπαϊκή Στατιστική Αρχή.

Πρωτιά για τη ΔΑΚΕ Ευαγγελισμού

Μεγάλη νίκη στις πρόσφατες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων αντιπροσώπων στην ΠΟΕΔΗΝ κατέγραψε η ΔΑΚΕ Ευαγγελισμού με 6 έδρες σε εκλογικό σώμα 1600 εργαζομένων.

ΦΩΤΟ: Διχάζει το ΠΑΣΟΚ η διαφήμιση της Ελιάς!

«Ελάτε μαζί μας να μεγαλώσουμε την Ελιά! Κάνετε share την φωτογραφία…» καλεί τον κόσμο ο διαχειριστής της σελίδας «Ελιά, Δημοκρατική Παράταξη Αργολίδας» στο Facebook.

Σαντορίνη: Το μασάζ που πλήρωναν δεν ήταν αυτό που πίστευαν - Χαμός σε παραλία του νησιού!

Άντρες και κυρίως γυναίκες πίστευαν αυτά που άκουγαν και έβλεπαν από τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης...

Επτά Κινέζοι (δύο άντρες και πέντε γυναίκες), ηλικίας από 27 έως 40 ετών συνελήφθησαν σε παραλία της Σαντορίνης, γιατί παρείχαν υπηρεσίες μασάζ (χειροπρακτικές μαλάξεις) έναντι αμοιβής σε λουόμενους χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Απαγόρευση της μαντίλας στη Γαλλία

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκρινε σήμερα «θεμιτή» την απαγόρευση του ισλαμικού ενδύματος καθολικής κάλυψης στη Γαλλία, απορρίπτοντας την προσφυγή μιας Γαλλίδας η οποία διεκδικούσε το δικαίωμα να φοράει νικάμπ και μπούρκα.

Η κυβέρνηση προειδοποιεί με επιστράτευση τη ΓΕΝΟΠ των Φωτόπουλων

Με επιστράτευση ενδέχεται να απαντήσει η κυβέρνηση στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, σε περίπτωση που οι συνδικαλιστές αποφασίσουν να κατεβάσουν τους διακόπτες, αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση της «Μικρής ΔΕΗ».

Σταϊκούρας: Θέλουμε να εφαρμόσουμε την απόφαση

Σε θετικό κλίμα ήταν η σημερινή συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, με τους εκπροσώπους της ΠΟΑΣΥ. Νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα.

Σβήστε με απ’ τον χάρτη…


Σε μουσική του Μιχάλη Σουγιούλ και στίχους του Χρήστου Γιαννακόπουλου, ο αξέχαστος Τώνης Μαρούδας ερμήνευε μ’ εκείνο το χαρακτηριστικό χρώμα στη φωνή του το Σβήστε μ’ απ’ το χάρτη, μια γυναίκα αγάπησα και μου βγήκε σκάρτη».

Πόσους φόρους θα πληρώσουμε για τις αυξήσεις μισθών που μοιράζουν οι δικαστές

[Η πλάκα είναι ότι στο τέλος η κυβέρνηση θα είναι ο μαλάκ@ς της υπόθεσης! Θα ακούσει γκρίνια από μας που θα τα πληρώσουμε αλλά και απαξίωση από δικαστικούς και ένστολους που θα τα πάρουν μιας και "δεν μας τα δώσατε εσείς, τα κερδίσαμε με το σπαθί μας στα δικαστήρια" :))]

Στον «αέρα» κινδυνεύει να τιναχτεί ο κρατικός προϋπολογισμός μετά τις προσφυγές και τις δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν κλάδους εργαζομένων για τις περικοπές στους μισθούς τους.

ΦΩΤΟ: Τρελό χόρτο για τα γίδια: Ο καραγκιόζης Φάραντζ γυρίζει την πλάτη όταν ακούγεται ο ευρωπαϊκός ύμνος στην πρεμιέρα του ευρωκοινοβουλίου

Μια φωτογραφία που προκαλεί τρελό γέλιο και προμηνύει το λαϊκισμό που θα πουλήσει στο νέο Ευρωκοινοβούλιο ο γνωστός καραγκιόζης ίνδαλμα των πατριωτών του κ@λου, Νάιτζελ Φάρατζ, κάνει το γύρο των ευρωπαϊκών μέσων ενημέρωσης.

Ευρωκοινοβούλιο-Επανεξελέγη Πρόεδρος του σώματος ο Σουλτς

Με απόλυτη πλειοψηφία των εγκύρων ψήφων επανεξελέγη στη θέση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Γερμανός Σοσιαλδημοκράτης Μάρτιν Σουλτς.

Ο Σουλτς επανεξελέγη με...

Στην ιστοσελίδα του υπ. Παιδείας οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών

Οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Ο Φραγκούλης Φράγκος γύρισε την πλάτη στον Μπαλτάκο

Στην κινητικότητα την οποία επιδεικνύει ο Τάκης Μπαλτάκος στον ευρύτερο χώρο της Κεντροδεξιάς, με συναντήσεις και ζυμώσεις για το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός νέου πολιτικού φορέα, αναφέρεται ο “Βηματοδότης”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείει συγκυβέρνηση με άλλον πρωθυπουργό από τη ΝΔ... τον κ. Τίποταχαχαχαχα;

Του Κάλχα

Σε προχωρημένο επίπεδο βρίσκονται οι ζυμώσεις στο πολιτικό σύστημα με στόχο την εμπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ στη μοιρασιά της κυβερνητικής εξουσίας. Τα τελευταία 24ωρα είναι ηχηρά τα «χτυπήματα» κυβερνητικών παραγόντων και βουλευτών της ΝΔ που τάσσονται υπέρ μιας κυβερνητικής συνεργασίας με την Κουμουνδούρου. Ενώ από την πλευρά της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να κλείνουν διακριτικά το μάτι.

Γερμανική εφημερίδα αποκαλύπτει τον άγριο ξυλοδαρμό οπαδών του ΠΑΟΚ - Στο νοσοκομείο δύο άτομα!

Ένα περίεργο περιστατικό έφερε στο φως η γερμανική εφημερίδα "Reutlinger General-Anzeiger" στην ιστοσελίδα της... και έχει να κάνει με τον άγριο ξυλοδαρμό οπαδών του ΠΑΟΚ, πριν από δύο ημέρες.

"Επίθεση" Αλαφούζου στον καρπουζά που άφησε την ομάδα και εξαφανίστηκε

[Απίστευτος ο καρπουζάς Φερνάντο Σάντος! Έχει φτάσει ήδη στην Πορτογαλία και άφησε την ομάδα να επιστρέψει μόνη της από τη Βραζιλία αφού της φόρτωσε την αποτυχία... για τέτοιο "αρχηγό οικογένειας" μιλάμε...]

Οι δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος κατά την επιστροφή του στην Πορτογαλία έχουν ανάψει... φωτιές. Ο Γιάννης Αλαφούζος με σχόλιο στο Twitter, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή.

Για την ΑΟΖ και την λαθρομετανάστευση τι έκανε η ελληνική προεδρία; Μάλλον μια τρύπα στο νερό...

O μηδενισμός κάθε προσπάθειας που γίνεται ασφαλώς δεν είναι καλός. Όπως και η αποθέωση παρά το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει πολλά. Στην περίπτωση δε της ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ που ξεκίνησε πριν από 6 μήνες και ολοκληρώθηκε με τους συνηθισμένους επαίνους των αξιωματούχων των Βρυξελλών, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση για να είμαστε επιεικείς.

Ανοίγει τον Σεπτέμβριο το ελληνικό γυμνάσιο στην Ιμβρο με οκτώ μαθητές

Μετά από προσπάθειες της ελληνικής μειονότητας
 
Η αρχή έγινε με το δημοτικό σχολείο της Ίμβρου που άνοιξε πέρυσι, ως ιδιωτικό, έπειτα από 49 χρόνια. Μετά από επίπονες προσπάθειες της ελληνικής μειονότητας στο νησί, τον Σεπτέμβριο, θα λειτουργήσει το επανιδρυόμενο γυμνάσιο με οκτώ μαθητές.

Spiegel: “Στημένο” το Κροατία – Καμερούν!

Νέες «σκιές» σε αγώνες του Μουντιάλ έριξε το «Spiegel». Λίγες μέρες μετά τις καταγγελίες που έγιναν για την εθνική Γκάνας, το γερμανικό περιοδικό αφήνει κι εκείνο υπόνοιες για ενδεχόμενο «στήσιμο» του αγώνα Κροατία-Καμερούν.

Μαθητές από όλο τον κόσμο γνωρίζουν τον ελληνικό πολιτισμό

Συνολικά 190 μαθητές συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Θερινά Σχολεία»
 
Έφηβοι μαθητές από τέσσερις ηπείρους, με ενδιαφέρον να γνωρίσουν τον ελληνικό πολιτισμό, βρέθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια στην Ελλάδα και συμμετείχαν σε ένα ταξίδι στην ελληνική κουλτούρα διαμέσου του προγράμματος «Θερινά Σχολεία», που εκπονεί η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

Το επικοινωνιακό ναυάγιο της ΝΔ-Της έχει πάρει τα σώβρακα το ΠΑΣΟΚ

[Όταν βγάζεις τον Φαήλο από το Ευρωψηφοδέλτιο επειδή στο ζήτησε η Αλ Σαλέχ είναι βέβαιο ότι θα καταλήξεις να σε κάνει μπαλάκι ο Κουκουλόπουλος...

Φυσικά το πρόβλημα δεν είναι τόσο της κυβέρνησης όσο του κόμματος της ΝΔ που είναι ανύπαρκτο και αντί να ασχοληθεί με τα προβλήματα του κόσμου ή αντί να ενημερώσει τον κόσμο τι θα πει πχ. ιδιωτικοποίηση της "μικρής ΔΕΗ", ασχολείται με το αν ιδεολογικά το κόμμα πρέπει να πάει προς το κέντρο ή προς τα δεξιά... εννοείται ότι υπάρχει και τεράστιο έλλειμμα της εκπροσώπου τύπου της κυβέρνησης που δεν βγαίνει να βάζει στη θέση τους τους ΠΑΣΟΚους...]
Ίσως να μην έχει προηγούμενο το επικοινωνιακό ναυάγιο που έχει πάθει η Νέα Δημοκρατία από τις εκλογές και μετά. Τέτοιο «Βατερλώ» δεν είχε πάθει η Νέα Δημοκρατία ούτε την εποχή που αποφασίζονταν η συμμετοχή στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Πρόταση εξαγοράς της ΝOVA από τη Forthnet κατέθεσε ο ΟΤΕ

Προσφορά εξαγοράς της NOVA κατέθεσε ο ΟΤΕ στην εταιρεία Forthnet, όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός την Τρίτη. Η μη δεσμευτική προσφορά που κατέθεσε ο ΟΤΕ για τις δραστηριότητες της συνδρομητικής τηλεόρασης κυμαίνεται μεταξύ των...

ΦΩΤΟ! Ο άνθρωπος που για να επιβιώσει φιλάει ακόμα και τη Ζωίτσα!

Συντροφικοί ασπασμοί με τη Ζωή

Οι πρώην πράσινοι συνδικαλιστές βρίσκουν καταφύγιο στο ΣΥΡΙΖΑ και γίνονται μάλιστα δεκτοί με ανοικτές αγκάλες και ασπασμούς.

Ελληνική προεδρία της ΕΕ -Πόσα επίσημα γεύματα δόθηκαν, πού και ποιος τα πλήρωσε [εικόνες]

Οπως με κάθε τι που τελειώνει, έτσι και με την ελληνική προεδρία, έρχεται και ο απολογισμός. Εν προκειμένω, δεν μιλάμε για απολογισμό πεπραγμένων, αλλά άλλων στοιχείων, όπως, για παράδειγμα, πόσα γεύματα οργανώθηκα, πόσοι έφαγαν και σε πόσα εστιατόρια, που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ποτάμι: Υπέρ της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια και νομιμοποίηση κάνναβης

Χωρισμό Κράτους - Εκκλησίας, μη ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ (!!) και συμβιβασμό σε "Μακεδονικάο" και "Κυπριακό" θέλει η μεγάλη πλειονότητα των στελεχών του "Ποταμιού"
 
Φιλελεύθεροι στα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα, με ισχυρή εμπιστοσύνη απέναντι στην Ευρώπη, αλλά και μεγάλη επιφυλακτικότητα απέναντι στη γειτονική Τουρκία, είναι τα στελέχη του «Ποταμιού», όπως προκύπτει από ένα ιδιότυπο εσωτερικό «δημοψήφισμα» που έγινε μεταξύ των 466 συνέδρων που πήραν μέρος στο συνέδριο που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες στο Λαύριο.

Μαξίμου:Θα περάσουν τα προαπαιτούμενα, έτοιμοι και για αντιπαράθεση με ΣΥΡΙΖΑ,συνδικαλιστές

Γράφει ο ΣΥΡΙΖΑίος Σπύρος Γκουτζάνης... ακόμα και το ρεπορτάζ της ΝΔ το κάνουν σΥΡΙΖαίοι δημοσιοκάφροι 

Και «μασάζ» στους βουλευτές για να αποφευχθεί τυχόν «αντάρτικο» - Σε βελτιώσεις στα επίμαχα νομοσχέδια συμφώνησαν Σαμαράς-Βενιζέλος

Για μετωπική αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συνδικαλιστές προετοιμάζεται το Μέγαρο Μαξίμου εξαιτίας του νομοσχεδίου για την μικρή ΔΕΗ και δευτερευόντως των άλλων προαπαιτούμενων που έχει δεσμευτεί να περάσει μέχρι το τέλος Ιουλίου.