27 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΩΤΟ-ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Χουφτώνουν την Τάμτα στην πίστα!

Μια συναυλία πριν αρκετό καιρό, έδωσε η γνωστή τραγουδίστρια στην Πάτρα!

Εμφανίστηκε με καυτό brazilian κορμάκι και αναστάτωσε τους φαν της! Ένας εξ αυτών...

Όλα τα καυτά κορμιά της Μυκόνου σε ένα και μόνο video

Το  Mykonos Live Tv έφτιαξε ένα βίντεο και συγκέντρωσε σε αυτό όλα τα καυτά κορμιά που τράβηξαν το βλέμμα μας και ομόρφυναν τις διακοπές μας.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (28 Σεπτεμβρίου 2014)

Δείτε τα:

ΦΩΤΟ!! ΕΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤ@ ΜΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!

Και είχαμε αργήσει και αναρωτιόμουν μήπως κάτι πάει στραβα στη χώρα:

Τρελό γέλιο το ΠΑΣΟΚ που γράφει μαλ@κίες στο twitter και μετά τις σβήνει: Αυτή τη φορά γέλαγαν με Καραγκούνη

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες οι χειριστές του Twitter του ΠΑΣΟΚ διέπραξαν... γκάφα.

Στον επίσημο λογαριασμό του κόμματος, ανέβηκε για ελάχιστα λεπτά ένα σκωπτικό tweet για τον... Καραγκούνη που ανέλαβε βοηθός του Ρανιέρι στην Εθνική Ελλάδος!

Καταχειροκροτήθηκαν οι πιλότοι του «Ζευς» – Εντυπωσίασαν με τους ελιγμούς τους (vid)

Τα βλέμματα όλων πέφτουν στην ομάδα του «ΖΕΥΣ»! Τα παλληκάρια του «ΖΕΥΣ» μας έχουν κάνει υπερήφανους σε όλη την Ευρώπη. Ολλανδία, Τσεχία είναι μερικοί από τους σταθμούς του ελληνικού μαχητικού. Οι θεατές καθηλώθηκαν από τους ελιγμούς και τις τεχνικές των πιλότων.

Kαι ο Κουμουτσάκος χώνει στο απολίθωμα

Αιχμηρό μήνυμα με... γνωστό αποδέκτη έστειλε χθες ο Γιώργος Κουμουτσάκος μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

O Επικεφαλής της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας παραφράζοντας τη φράση της Ρένας Δούρου, αντιπάλου του στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, "θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα", άφησε...

Μεϊμαράκης: Κυρίαρχος κορμός της επόμενης κυβέρνησης θα είναι η ΝΔ

Την ανάγκη να "επαναπατρίσει" το κόμμα τους ψηφοφόρους που έχασε το 2012, διατύπωσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Χαλκιδική για τα 40 χρόνια από την ίδρυση τη Νέας Δημοκρατίας.

Ο Ανδρέας Ψυχάρης επιτίθεται σε Ντινόπουλο και λαϊκιστές υπουργούς

Ο εορτασμός των 40 χρόνων της Νέας Δημοκρατίας έδωσε την αφορμή στον Ανδρέα Ψυχάρη να χτυπήσει τους λαϊκιστές εντός της Νέας Δημοκρατίας και τους υπουργούς που έχουν κουραστεί από τις μεταρρυθμίσεις μέσα στο κυβερνών κόμμα.

ΣΟΚ! Πασίγνωστος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν πράκτορας των Βούλγαρων στην Ελλάδα! Δείτε ποιος είναι!

Μυστικός πράκτορας της βουλγαρικής Ε.Υ.Π στην Ελλάδα την περίοδο που αγωνιζόταν στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό ήταν σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, «mediapool.bg» ο...

Αγνώριστη η Μαριάννα Ντούβλη πριν τις ερωτικές ταινίες (ΦΩΤΟ)

Δείτε την χρόνια πριν...

Έχουν βέβαια πολλά χρόνια, αλλά και τέτοια αλλαγή είναι πραγματικά θεαματική.

Η Μαρία Σόδη έκλεψε την παράσταση και στη Χαλκιδική -Το λευκό σύνολο και οι... θανατηφόρες γόβες

Η πρώτη παρουσία της στη Βουλή συζητήθηκε έντονα, αλλά φαίνεται πως αυτό θα πρέπει να αρχίσει να το συνηθίζει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σόδη.

Μαδρίτη: Αντισυνταγματικό το δημοψήφισμα στην Καταλονία, δεν θα διεξαχθεί

Η ισπανική κυβέρνηση δήλωσε κατηγορηματικά πως το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας δεν θα διεξαχθεί, κανείς δεν είναι "πάνω από την κυρίαρχη βούληση όλων των Ισπανών".

Στη φωτογραφική έκθεση της ΝΔ Σαμαράς-Καραμανλής (ΦΩΤΟ)

Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς με την σύζυγό του Γεωργία και τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκο, βρέθηκαν στην έκθεση φωτογραφίας στην εκδήλωση για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκιδική.

Εκτός του Ραγκούση άλλα 70.000 σπίτια νοικιάστηκαν φέτος σε τουρίστες [χάρτης]

Το κύμα τουριστών που έφτασε φέτος στην Ελλάδα και απλώθηκε σχεδόν σε όλη τη χώρα δεν απορροφήθηκε μόνο από τις μεγάλες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, αλλά και από οικίες των οποίων οι ιδιοκτήτων έδωσαν προς ενοικίαση.

Τουρκία: Πολύ ξύλο σε φοιτητές που φώναζαν για το IS

Άγρια επίθεση δέχτηκαν φοιτητές του πανεπιστήμιου της Κωνσταντινούπολης, που διαμαρτύρονταν για τις ακρότητες του Ισλαμικού Κράτους, από Τούρκους υποστηρικτές των τζιχαντιστών.

Απάντηση Σαμαρά στον ΣΥΡΙΖΑ: Η δήλωση τους δεν εκφράζει ούτε όσους τον ψηφίζουν

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ, που σχολίασε ως "μνημόσυνο" την εκδήλωση στη Χαλκιδική για την επέτειο των 40 χρόνων της Ν.Δ,. έδωσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς, με παρέμβαση του στο κλείσιμο των εργασιών της εκδήλωσης.

Εννιάχρονος «Ηρακλής» κάνει μπόντιμπιλντινγκ από 5 ετών (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Την ώρα που κάποια παιδιά παίζουν με τα παιχνίδια τους, ο Ρουμάνος «Ηρακλής» επιδεικνύει τους μύες του οι οποίοι έκαναν την εμφάνισή τους ήδη από την ηλικία των πέντε ετών.

Πρόκειται για τον Giuliano Stroe, από την Ρουμανία, ο οποίος σήμερα είναι 9 ετών, έχει ένα αξιοζήλευτο σώμα.

Μεγάλη μέρα σήμερα αλλά έμεινε μισή: Παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο ο Ανδρέας Παπανδρέου

Σαν σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου 1989, η Βουλή αποφασίζει υπέρ της παραπομπής στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση Κοσκωτά τους Ανδρέα Παπανδρέου (166 υπέρ, 121 κατά, 7 λευκά), Αγαμέμνονα...

Πυροσβεστική: Διαψεύδει μετάθεση αξιωματικού που ερευνούσε το θάνατο του πυροσβέστη στο Φάληρο

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Πυροσβεστική θέλησε να διαψεύδει δημοσίευμα για μετάθεση αξιωματικού, που ερευνούσε την υπόθεση του θανάτου αρχιπυροσβέστη σε πυρκαγιά στο Παλαιό Φάληρο.

Γόνος γνωστής πολιτικής οικογένειας μονιμοποιήθηκε στον Δήμο Ξάνθης με πλαστά πιστοποιητικά

Στην Εισαγγελία Ξάνθης έφτασε την περασμένη εβδομάδα ο φάκελος δημοτικού υπαλλήλου ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο των πιστοποιητικών που έχει χρησιμοποιήσει για τη μονιμοποίησή του, είχε στην κατοχή του πιστοποιητικά, η γνησιότητα των οποίων αμφισβητείται καθώς και ψευδείς βεβαιώσεις.

Κ. Μητσοτάκης: Έχει ημερομηνία λήξης η συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ

"Η κυβερνητική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ έχει ημερομηνία λήξης και αυτή είναι οι εθνικές εκλογές", δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Realnews.

Χωρίς μνημόνια ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξαφανιστεί

Αν η κυβέρνηση προχωρήσει σε αποφάσεις που θα μειώνουν τα βάρη των Ελλήνων και στείλει στο διάολο την τρόικα, όπως ετοιμάζεται, ποιος θα είναι ο λόγος για να ψηφίσει κάποιος τον ΣΥΡΙΖΑ;

Και ξαφνικά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει… αυτοδυναμία. Ο ένας δίνει 140 έδρες, ο άλλος 146 έδρες και μαζί με το κόμμα της χαράς, τους Ανεξάρτητους Έλληνες που παίρνουν κι αυτοί 10-11 έδρες, φτιάχνουν κυβέρνηση.

Η επέτειος της ΝΔ σε φωτογραφίες

Δείτε αναλυτικά φωτογραφίες από την εκδήλωση για την επέτειο των 40 ετών από την ίδρυση της ΝΔ στη Χαλκιδική.

Ρεπούση πέρασε στο δια ταύτα: Κοινή κάθοδο στις εκλογές ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ και… μέρους του ΠΑΣΟΚ

Η Μαρία Ρεπούση μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο» τάχθηκε υπερ ενός ενιαίου ψηφοδελτίου με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο θα συμμετέχουν η Δημοκρατική Αριστερά, οι Οικολόγοι και ένα τμήμα του ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα διαχωρίσει τη θέση του από την συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία.

Υπερπτήσεων συνέχεια: Τουρκικό αεροσκάφος πάνω από το Φαρμακονήσι

Πτήση πάνω από το Φαρμακονήσι πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου αεροσκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

«Πακέτο» φοροελαφρύνσεων -Αλλαγές σε αντικειμενικές αξίες και τεκμήρια

Δραστικές αλλαγές στον τρόπο φορολόγησης των ακινήτων ώστε να πάρει μπροστά ξανά η «ατμομηχανή» της οικονομίας, δρομολογεί το οικονομικό επιτελείο. Επειτα από τις απανωτές γκάφες με τον ΕΝΦΙΑ και τις σφοδρές επικρίσεις για υπερφορολόγηση της ακίνητης περιουσίας η κυβέρνηση κάνει στροφή 180 μοιρών και προχωρά σε σημαντικές αλλαγές που θα οδηγήσουν σε μείωση φόρων.

BINTEO-Σαμαράς: Εμείς είμαστε η Δημοκρατική Παράταξη-Τα καλύτερα έρχονται-Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση

Ο πρωθυπουργός επισήμανε στην ομιλία του για τα 40 χρόνια της ΝΔ ότι η χώρα δεν χρειάζεται άλλο Μνημόνιο και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν θα χρειαστεί την επόμενη χρονιά ούτε τα χρήματα από τις δόσεις του σημερινού Μνημονίου, που απομένουν.

Καταλονία: Σχεδιάζουν δημοψήφισμα για ανεξαρτητοποίηση στις 9 Νοεμβρίου

Υπεγράφη το διάταγμα για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ανεξαρτητοποίησης - Η ισπανική κυβέρνηση αναμένεται να συνεδριάσει τη Δευτέρα για να αποφασίσει προσφυγή στο Συνταγματικό Δικαστήριο εναντίον του δημοψηφίσματος

Βίντεο: Στον κόσμο του ο τρελο-Μπαλοτέλι!

Ο Μπαλοτέλι όπου και αν παίζει παραμένει ο ίδιος. Ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα βίντεο που φαίνεται να εισπνέει ήλιο και με λεπτή φωνή φωνάζει, με πολύ πάθος είναι η αλήθεια, «Λίβερπουλ, Λίβερπουλ».

Ερώτηση βουλευτών ΝΔ: «Αγνοείται» εδώ και 21 χρόνια ο Μέγας Αλέξανδρος στον Δήμο Αθηναίων

Απίστευτο αλλά ελληνικό και ….αληθινό, σύμφωνα τουλάχιστον με την ερώτηση – καταγγελία 24 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως λένε οι γαλάζιοι βουλευτές ανδριάντας του Μεγάλου Αλεξάνδρου που αγοράστηκε από το ΥΠ.ΕΞ. επί υπουργίας της Ντόρας Μπακογιάννη το 1993 και...

ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ Η ΝΔ! Σαμαράς και Καραμανλής μαζί στη Χαλκιδική: «Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε νεοδημοκράτες και κρατήσαμε όρθια τη χώρα»

Για την Ελλάδα μετά το Μνημόνιο μιλάει αυτή τη στιγμή ο Α. Σαμαράς στη Χαλκιδική, όπου βρίσκεται ο Κ. Καραμανλής, ενώ στον ίδιο χώρο είχε μιλήσει πριν 35 χρόνια ο ιδρυτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Βενιζέλος προς Σκοπιανό ΥΠΕΞ: Μην περιμένετε τίποτα από τη διεθνή κοινότητα

Στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και αλλού έχει εμπεδωθεί η αντίληψη ότι είναι οι Σκοπιανοί που πρέπει να πάρουν αποφάσεις και να προχωρήσουν στα κατάλληλα βήματα ώστε να επιλυθεί η διαφορά του ονόματος, είπε ο Ευ.Βενιζέλος στο Ν. Πόποσκι

Πάλι ρόμπα οι κλακαδόροι του Καμμένου: Πληρώνουν ρομποτάκια για να αναπαράγουν τις παπαριές τους

Από imperatorlex

Το Trending.gr είναι ένας διαδικτυακός μετρητής. Μετράει ανάμεσα σε άλλα, την επιρροή που έχει κάθε Έλληνας χρήστης του twitter.

Αυτό υπολογίζεται κατά βάση με το πόσα "mention" γίνονται προς τον κάθε χρήστη. Με λίγα λόγια πόσοι άλλοι χρήστες απευθύνονται σε κάποιον άλλο χρήστη και πόσες φορές. 

ΤΥΧΕΡΕ ΧΡΥΣΑΝΘΕ! Το “Έθνος” υπερασπίζεται τον Χρύσανθο Λαζαρίδη

Στο πλευρό του Χρύσανθου Λαζαρίδη στέκεται το “Έθνος του Σαββάτου”, με την εφημερίδα του Συγκροτήματος Μπόμπολα να “δείχνει” εκείνους που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ χτυπούν τον βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά.

Το Βερολίνο «δείχνει» μειώσεις φόρων και εισφορών -«Καμπανάκι» για την ανεργία

Μήνυμα για μείωση φόρων και εισφορών στέλνει το Βερολίνο, αλλά και την ανάγκη να αντιμετωπιστεί η ανεργία, μέσω του Στέφεν Κάμπετερ. Σε άρθρο του στο «Κεφάλαιο», ο υφυπουργός Οικονομικών της Γερμανίας παρουσιάζει το βασικό άξονα της πολιτικής της κυβέρνησής του εντός Ε.Ε. για να πέσει η υψηλή ανεργία σε χώρες, όπως η Ελλάδα.

Πόσα χρήματα θα παίρνει κάθε μήνα ο Καραγκούνης ως συνεργάτης της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου

Όλα είναι έτοιμα για τη συνεργασία, σε τεχνικό πόστο, της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με τον μέχρι το Μουντιάλ της Βραζιλίας αρχηγό της, Γιώργο Καραγκούνη.

Το ρεφενέ γεύμα υπουργών και…

Όπως αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Θανάσης Μπούρας (στη φωτογραφία όρθιος αριστερά) που έχει αναλάβει τις προσκλήσεις των βουλευτών στο εορταστικό γεύμα με ομιλητή τον κ. Σαμαρά, στο ξενοδοχείο Άθως Παλλάς της Χαλκιδικής, είναι σαφής προς όλους:

ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΣΟΚος ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ! Το παράπονο του αδερφού του Ανδρέα Παπανδρέου: Με πέταξαν σε ένα γηροκομείο -Η πίκρα για τα ανίψια του

Την πικρία του για την αδιαφορία των ανιψιών του και το παράπονό του γιατί βρίσκεται κλεισμένος σε ένα γηροκομείο, παρά τη θέλησή του όπως λέει, εξέφρασε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ηλεία: Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τον 14χρονο που έπνιξε τα ανίψια του στο Στρέφι

Η ιστορία που συγκλόνισε πέρσι το καλοκαίρι το πανελλήνιο με τον πνιγμό δύο αδελφών 7 και 4 ετών, βουλγαρικής υπηκοότητας, σε αρδευτικό κανάλι στο Στρέφι με δράστη τον 13χρονο τότε θείο τους (αδελφό της μητέρας τους) εκδικάστηκε χθες Παρασκευή στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Πύργου.

ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΣΕΙ! Νυφούλα η Ζωή Κωνσταντοπούλου -Παντρεύεται σήμερα το σύντροφό της

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς θα παντρευτεί στην Αιδηψό το σύντροφό της, Απόστολο Μαντή.

ΚΛΑΙΩ! Βρήκαν κλίμα οι ΣΥΡΙΖΑίοι και κάναν «εκτίμηση» και όχι «δημοσκόπηση»! Public Issue: Μόνο 11% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε λίγο θα σπάσουν και το φράγμα του 50% σε φυλλάδες ΣΥΡΙΖαίων...

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ με 11 ποσοστιαίες μονάδες στην «εκτίμηση εκλογικής επιρροής» δείχνει δημοσκόπηση της Public Issue που έγινε για την «Εφημερίδα των Συντακτών».

Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ...

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Εκατό βουρδουλιές η τιμωρία για τον ομοφυλοφιλικό έρωτα στην Άτσεχ της Ινδονησίας

Νόμο που τιμωρεί τον ομοφυλοφιλικό έρωτα με έως και 100 βουρδουλιές υπερψήφισε το Σάββατο η τοπική Βουλή της συντηρητικής επαρχίας Άτσεχ της Ινδονησίας, όπου εφαρμόζεται μια αυστηρή εκδοχή του ισλαμικού νόμου (σαρία).

Το λιώσιμο των πάγων προκαλεί αλλαγές στη βαρύτητα της Γης

Αν και δεν έχει σχεδιαστεί για να χαρτογραφήσει τις αλλαγές στη βαρύτητα της Γης την πάροδο του χρόνου, ο δορυφόρος της ESA παρατήρησε ότι ο πάγος που χάνεται από τη Δυτική Ανταρκτική τα τελευταία χρόνια αφήνει ανεξίτηλο σημάδι στη Γη.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Αν το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ για την εθνική συνεννόηση είμαι εγώ, φεύγω απ' την πολιτική!

Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε «καταστροφική» την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ λόγω «αδημονίας για την εξουσία»

Η δήλωσή του Άδωνη Γεωργιάδη ότι «οι Έλληνες θα αυτοκτονήσουν αν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ» προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο ίδιος θέλησε να δικαιολογήσει την τοποθέτησή του αυτή με νεότερες δηλώσεις.

Ο ηλικιακός χάρτης της Ελλάδας -Οι πιο γερασμένοι και οι νεότεροι δήμοι της χώρας

Τα ορεινά χωριά της Ηπείρου και οι περιοχές της Θεσσαλίας έχουν τους πιο «γερασμένους» δήμους, σύμφωνα με τον ηλικιακό χάρτη της Ελλάδας που προκύπτει από τα πιο πρόσφατα στοιχεία της Στατιστικής υπηρεσίας.

Το χαλαρό βράδυ του πρωθυπουργού…

Στη Χαλκιδική διανυκτέρευσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αντώνης Σαμαράς λόγω της επετειακής εκδήλωσης του κόμματος, με αφορμή τα 40 χρόνια από την ίδρυση του.

ΦΩΤΟ-Είχε τη Σαράποβα πίσω του και την έβλεπε στην… εφημερίδα

Ένας επιβάτης σε αεροπλάνο διάβαζε στην εφημερίδα για τη Μαρία Σαράποβα.

Κανείς δεν ξέρει αν την… θαυμάζει λόγω των ικανοτήτων της ή λόγω της εξωτερικής εμφάνισης της Ρωσίδας τενίστριας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΞΙΜΟ! Συμφωνία για Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου

Την πραγματοποίηση Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου, πιθανόν στο Κάιρο, συμφώνησαν οι υπουργοί Εξωτερικών των τριών χωρών στη συνάντησή που είχαν στο ελληνικό Γραφείο Τύπου της Μόνιμης Αντιπροσωπείας του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.

Bίντεο με ένα φάντασμα (λέμε τώρα) να "τρέχει" έξω από αστυνομικό σταθμό

Αξιωματικοί σε έναν αστυνομικό σταθμό στο Νέο Μεξικό είδαν εμβρόντητοι στο βίντεο να υπάρχει μία παράξενη εικόνα, κάτι σαν φάντασμα όπως το περιέγραψαν.

Με λαϊκά δικαστήρια απειλεί η Ραχήλ

Μία έκφραση που είναι της μοδός τελευταία, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Ραχήλ Μακρή μετά το χθεσινό μπάχαλο που δημιούργησε στους ψεκασμένους ανεβάζοντας το γνωστό βίντεο όπου ο Καμμένος γλύφει τον φίλο του τον Σαμαρά όπως λέει ο ίδιος.

Συγκεκριμένα η κ. Ραχήλ έγραψε:

Απίστευτο! Ηλικιωμένος αντί να διαβάζει το κοριτσάκι για το σχολείο, του έδειχνε τσόντες!

-61χρονος στα κρατητήρια για σεξουαλική παρενόχληση
-Υποτίθεται τη βοηθούσε στο σχολείο αλλά αυτός είχε άλλα στο μυαλό του
-Την πλησίαζε και της «κολλούσε» όλη την ώρα

Ταμήλος: Συγγνώμη κύριε…ποιος είστε;

Συνέπεσε να βρεθούν τυχαία, σε διαφορετικά τραπέζια,  στο γνωστό στέκι του Κολωνακίου «Βιβλιοθήκη» ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με παρέα γαλάζιων βουλευτών ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Μιχάλης Ταμήλος.