13 Οκτωβρίου 2014

Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα χωρίς σουτιέν [εικόνες]

Παγκόσμια ημέρα χωρίς σουτιέν! Οι γυναίκες βγάζουν σήμερα τα σουτιέν τους και νιώθουν την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας. Το «NoBraDay» είναι ένας άτυπος θεσμός, που έχει σαν σκοπό την προβολή του Οκτωβρίου, ως μήνα ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού.

ΕΓΓΡΑΦΟ-Πόσο κοστίζει το ταξίδι της Άμαλ Αλαμουντίν στην Αθήνα;

Δέκα χιλιάδες, οχτακόσια ογδόντα πέντε ευρώ και πενήντα λεπτά (10.885,50)   θα στοιχίσει στο ελληνικό κράτος  η επίσκεψη της τετραμελούς αντιπροσωπείας- μεταξύ των οποίων και η Αμάλ Αλαμουντίν-  από το Λονδίνου  στην Αθήνα.

ΒΙΝΤΕΟ-Η άφιξη της Αμάλ Αλαμουντίν στην Αθήνα

Όλα τα λεφτά η περιγραφή της ρεπόρτερ!

Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ έφτασε στην Αθήνα για να προσφέρει νομικές συμβουλές στην ελληνική κυβέρνηση στον αγώνα που δίνει για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα από τη Βρετανία

Ο Βορίδης και στο "διευθυντήριο" στο Μέγαρο Μαξίμου

Σταμάτης, Λαζαρίδης, Βορίδης θα εξετάζουν τα κεντρικά ζητήματα της κυβέρνησης
 
Μια νέα ομάδα, αποτελούμενη από τρία κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, προστέθηκε εσχάτως στο οργανόγραμμα του Μεγάρου Μαξίμου, ενόψει των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων που αναμένονται προκειμένου να υπάρξει καλύτερος συντονισμός σχετικά με το σημαντικότερο πολιτικό διακύβευμα, την εξασφάλιση των 180 βουλευτών για την εκλογή του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και την εφαρμοζόμενη επικοινωνιακή τακτική και τη διαχείριση κρίσεων.

Bούλτεψη: «Στον ΣΥΡΙΖΑ τα έχουν χαμένα»

Απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου στο ΣΥΡΙΖΑ για το σχόλιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ Ε; Κάθειρξη 18 χρόνων σε ταμία του πρώην δήμου Νεάπολης Λασιθίου

Ποινή κάθειρξης 18 χρονών για την κατηγορία της υπεξαίρεσης και της απιστίας επέβαλε σήμερα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης στην ειδική ταμία του πρώην δήμου Νεάπολης Λασιθίου για τη «μαύρη τρύπα» στο ταμείο του δήμου.

ΒΙΝΤΕΟ-Κούρδοι καταλαμβάνουν τουρκικό φυλάκιο

Χιλιάδες Κούρδοι συγκεντρώθηκαν στην πόλη Νίσιβη που βρίσκεται στα σύνορα της Τουρκίας με την Συρία και κατέλαβαν το τουρκικό φυλάκιο. Έδιωξαν κακήν κακώς τους Τούρκους στρατιώτες, πέταξαν μολότοφ στα τουρκικά τανκ και άνοιξαν τα σύνορα με την Συρία.

Βγάζει 500.000 δολάρια το χρόνο τουιτάροντας -Η απίθανη «επιχείρηση» ενός 23χρονου

Κουνάει τα δάχτυλά του και βγάζει χιλιάδες δολάρια. Κυριολεκτικά. Γιατί ένας 23χρονος κατάφερε να μετατρέψει τα social media σε επικερδή επιχείρηση για εκείνον και βγάζει 500.000 το χρόνο τουιτάροντας.

Ζεσταίνει τις "μηχανές" η ΝΔ, με εκδηλώσεις συσπείρωσης

Συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας η Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ, με κύριο στόχο τη συσπείρωση του κόμματος. Ο γραμματέας της Π.Ε του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος στην εισήγησή του υπογράμμισε ότι είναι στρατηγική επιλογή οι εκλογές να γίνουν στο τέλος της τετραετίας, το 2016, καθώς αυτό επιβάλλει το εθνικό συμφέρον.

Απελλής: Ο προσωπικός ζωγράφος του Αλέξανδρου, σχεδιαστής του ψηφιδωτού στην Αμφίπολη;

Η ιστορία του διάσημου καλλιτέχνη της αρχαιότητας

Ποιος μπορεί να ήταν ο καλλιτέχνης που έκανε πριν 23 αιώνες το εκπληκτικής τέχνης αυτό ψηφιδωτό στην Αμφίπολη, που κάνει από χτες το γύρο των μεγαλύτερων Μέσων Ενημέρωσης στον κόσμο, προκαλώντας τον θαυμασμό.

ΚΛΑΨΤΕ! ΠΑΛΙ Θ'ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚ@ΕΣ! Αποκαλύψεις (μη γελάτε ρε!) Καμμένου για τον χρηματισμό βουλευτών

Θα πει ονόματα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ... φυσικά δεν θα προσκομίσει καμία απόδειξη αλλά θα αρχίσει να πετάει κορώνες για Νταβρή, Κουράκο, Μίκα κλπ που τον έφτυσαν... Ρε Πάνο ξέρεις κάτι; Μήπως να αρχίσεις να σκέφτεσαι τις αγωγές που θα έρθουν όταν σε λίγους μήνες δεν θα είσαι πια βουλευτής; Κρίμα δεν είναι να σου πάρουν το σπίτι και να κοιμάσαι στα παγκάκια;

Στο φλέγον θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τον χρηματισμό βουλευτών αναμένεται να τοποθετηθεί ο Πάνος Καμμένος. Όπως ανακοινώθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα πραγματοποιήσει δηλώσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα.

ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ! ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ! Αναβάλλεται η αντικατάσταση του Αβραμόπουλου στο υπουργείο

Για ποιον λόγο πηγαίνει έναν μήνα πίσω
 
Ένα από τα κορυφαία ζητήματα που απασχολούν το Μέγαρο Μαξίμου μετά την Τρόικα και τη διαπραγμάτευση για το χρέος είναι η αντικατάσταση του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ! Σαμαράς σε Τσίπρα: Πες μας ονόματα ανώμαλε!

Μετά τη δήλωση Σαμαρά τα γατάκια του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλαν ανακοίνωση και καλούν τον Σαμαρά να συνδράμει τη Δικαιοσύνη... δηλ. να πει ποιους χρημάτισε; Τρελά αγόρια αν δεν το έχετε καταλάβει: Ο εισαγγελέας δεν κάλεσε τον Σαμαρά ΑΛΛΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ... 

Σε δήλωσή του με αφορμή την προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου με αφορμή τις δηλώσεις του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη περί χρηματισμού βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα σαν παράγοντα αποσταθεροποίησης.

ΒΙΝΤΕΟ-"Έφοδος" της Λουκά στον αέρα του Alpha

Σε εξέλιξη ήταν το ρεπορτάζ του Alpha έξω από το κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας που θα διαμείνει η Αμάλ Αλαμουντίν όταν ξαφνικά η Ελένη Λουκά "ξαναχτύπησε" φωνάζοντας συνθήματα...

Πτήση Air France με 228 θύματα: «Σκ@τ@, είμαστε νεκροί» είπε ο πιλότος πριν τη συντριβή -Νέα σκληρά στοιχεία

Κάτι παραπάνω από πέντε χρόνια έχουν περάσει από τη συντριβή της πτήσης 447 της Air France στον Ατλαντικό ωκεανό, η οποία παρέσυρε στον θάνατο 228 ψυχές, και τα αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία είναι ακόμη πολλά.

ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ! Συνταγματικές οι περικοπές στις συντάξεις... των άλλων

Συνταγματικές έκρινε κατά πλειοψηφία το Α' τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας τις περικοπές στις κύριες συντάξεις που έγιναν στα ασφαλιστικά ταμεία, ωστόσο, λόγω μείζονος σπουδαιότητος του θέματος η αυξημένη σύνθεση του Α' τμήματος του Ανωτάτου δικαστηρίου παρέπεμψε την υπόθεση στην Ολομέλεια για οριστική κρίση.

Έφτασε στην Αθήνα η Αμάλ Αλαμουντίν

«Ενθουσιασμένη και αποφασισμένη» για την επανένωση των γλυπτών δηλώνει, μέσω των συνεργατών της - Αύριο στις 12 η συνάντηση με Τασούλα και την Τετάρτη με Σαμαρά - Μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα ξεναγηθεί στο μουσείο της Ακρόπολης

ΒΙΝΤΕΟ-Παγκόσμιος θαυμασμός για το ψηφιδωτό της Αμφίπολης! «Εδώ είναι ο Μέγας Αλέξανδρος;»-Discovery: Ο Φίλιππος Β΄στο ψηφιδωτό;

Με ενθουσιασμό, περιέργεια και ανυπομονησία υποδέχθηκαν τα διεθνή ΜΜΕ την είδηση για την ανακάλυψη του μεγαλοπρεπούς ψηφιδωτού στον τάφο της Αμφίπολης.

Πανυγυρίζει η Αυγή: Φάγαμε Τρέμη και Παναγιωτόπουλο, μας έμεινε το...ντόμπερμαν ο Πρετεντέρης

Γράφει ο ΣΥΡΙΖΑίος, καταδικασμένος, Γιάννης Μακρυγιάννης

Όταν η Αυγή… «γλεντάει» το Mega - «Φάγαμε τους δύο, με τον καλό και τον τρίτο. Τους φάγαμε όλοι μαζί, ένας ψηφιακός στρατός», γράφει ο Γ.Ανανδρανιστάκης, βασικός αρθρογράφος της «Αυγής»

ΒΙΝΤΕΟ-Στον επόμενο θάλαμο η ταυτότητα του "ενοίκου" της Αμφίπολης

«Η ταυτότητα του ενοίκου  του τάφου της Αμφίπολης, θα αποκαλυφθεί στο επόμενο θάλαμο, αφού ενδεχομένως να υπάρχει ψηφιδωτή αναπαράσταση του ίδιου του ένοικου ή ακόμα και το όνομα του», δήλωσε ο Παναγιώτης Φάκλαρης, καθηγητής αρχαιολογίας στο ΑΠΘ.

ΒΙΝΤΕΟ-Χρυσαυγίτες πουλούσαν προστασία σε Πακιστανούς

Τη στιγμή που ο Νίκος Μιχαλολιάκος έβγαζε πύρινους ρατσιστικούς λόγους, σε τηλεφωνικές συνομιλίες του πυρηνάρχη Πειραιά αποκαλύπτεται ότι Χρυσαυγίτες πουλούσαν προστασία σε Πακιστανούς, ηλικιωμένους και περιπτεράδες.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟΝ ΗΠΙΑΝ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ! Εισαγγελέας καλεί Σκουρλέτη: Πες μου ποιοι βουλευτές χρηματίζονται

Τα άθλια υποννούμενά τους τα ακούμε εδώ και ένα μήνα...

- Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά τις σημερινές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
- Η Ευτέρπη Κουτζαμάνη διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να διαπιστωθεί εάν έχει δωροδοκηθεί βουλευτής
- Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, επιχειρηματίες φίλοι της κυβέρνησης "έχουν βγάλει κουμπαρά", για να βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα εκλέξουν τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας
- Βούλτεψη: Ο Σκουρλέτης συνέχισε την αθλιότητα Τσίπρα

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας από ζώα - Αποπλάνησαν βλαμένο μέσω Facebook

Ενας 36χρονος και ένας 16χρονος αποπλάνησαν το κορίτσι προκειμένου να τους στείλει φωτογραφίες της με άσεμνο περιεχόμενο

Χειροπέδες σε έναν 36χρονο και σε έναν έφηβο 16 ετών για πορνογραφία ανηλίκων μέσω  Διαδικτύου, κατάφερε να περάσει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Κότα λυράτη! Φοβάται να πει στην αστική δημοκρατία ότι είναι ναζί αλλά θα πάρει την Πόλη! Κασιδιάρης λέει έχει σβάστιγκα στο μπράτσο λόγω Αμφίπολης και όχι λόγω ναζί

Βγήκε απ΄την τρύπα η κότα η λυράτη για να απαντήσει στους άλλους ηλίθιους που του λένε "έχεις σβάστιγκα άρα είσαι εγκληματίας"... και είναι τόσο κότα γιατι απαρνείται την ιδεολογία του και το ότι είναι φιλοναζί προκειμένου να ξεγελάσει μερικά ψηφαλάκια... Άτομο που τρέμει μπροστά στη φυλακή και απαρνείται τις ιδέες του... φανταστείτε λοιπόν να τον τσιμπήσουν οι τούρκοι να τον βάλουν σε κανά λαγούμι και να τον ρωτήσουν "Ρε συ Έλληνας είσαι;"... εγώ λέω ότι από την τρομάρα του θα αρχίσει να μιλάει τούρκικα... εσείς τι λέτε;

Με τον πλέον σκαιό τρόπο ο Ηλίας Κασιδιάρης προσπαθεί να... αποχαρακτηρίσει τα τατουάζ που φέρει στο μπράτσο του και να τα συγκρίνει με αντίστοιχα που βρέθηκαν προσφάτως στο ψηφιδωτό της Αμφίπολης.

ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΡΑΧΗΛ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ! Βέτο Συριζαίων για την Ραχήλ Μακρή

Δεν "ψήνονται" να την δουν να εντάσσεται στο κόμμα τους και η Ραχήλ κινδυνεύει να πέσει σε κατάθλιψη αφού θα μείνει εκτός Βουλής
 
Δεν «ψήνονται» ιδιαίτερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να δουν τη Ραχήλ Μακρή να εντάσσεται στο κόμμα τους.

«Πόλεμος» κρατουμένων στις φυλακές Αλικαρνασσού: Σύρραξη με αυτοσχέδια μαχαίρια και λοστούς -Επτά τραυματίες

Εξαιρετικά τεταμένο είναι το κλίμα στις φυλακές της Νέας Αλικαρνασσού από το βράδυ της Κυριακής, καθώς, σημειώθηκε σύρραξη μεταξύ ομάδων κρατουμένων που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό επτά εξ αυτών.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Ο Τσίπρας ζητάει να τον δει ο Σαμαράς για να του πει “παραιτήσου”!

Στη σφαίρα των animation της Pixar και της Paramount κινούνται πλέον αυτοί οι μαθητευόμενοι μάγοι της Κουμουνδούρου, με πρώτους τον Ευρωπαίο «μπακαλόγατο» Παπαδημούλη και τον «κολαούζο» του αρχηγού Αλέξη, Νίκο Παππά.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ! Ο Νότης Μηταράκης κέρδισε την εφημερίδα "Δημοκρατία"

Η διαμάχη του υπουργού με την εφημερίδα
  
Νίκη του Νότη Μηταράκη σημειώθηκε στο δικαστήριο εναντίον της εφημερίδας Δημοκρατία.

Στο σκαμνί ο Καμμένος για το «λιντσάρισμα» στον Πάχτα

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ κατηγορείται ότι προέτρεψε κατοίκους της Χαλκιδικής, που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή τους, να «λιντσάρουν» τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα - Τι υποστηρίζει ο Καμμένος

Βίντεο: Της έσκασε το κινητό στα χέρια, ενώ ήταν στο λεωφορείο!

Εξερράγη ενώ η γυναίκα το χρησιμοποιούσε και τυλίχθηκε στις φλόγες, προκαλώντας πανικό στους υπόλοιπους επιβάτες

Λίγο έλειψε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα μια γυναίκα από την Κίνα η οποία είδε το κινητό της να εκρηγνύεται στα χέρια της, ενώ εκείνη βρισκόταν μέσα σε ένα λεωφορείο!

Ψηλώνει η Προεδρική πλειοψηφία με την Κατερίνα Μάρκου

Ναι στον κυβερνητικό υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας θα πει η (πανύψηλη) ανεξάρτητη –τέως της ΔΗΜΑΡ- βουλευτής Κατερίνα Μάρκου.

Το όλο κλίμα για ενίσχυση του όλου σεναρίου, φρόντισε να το επιβεβαιώσει η ίδια με τον πλέον ρητό και κατηγορηματικό τρόπο.

Συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου για τα «κόκκινα» δάνεια... λέμε τώρα

Τα « κόκκινα δάνεια» θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, αύριο το μεσημέρι στις 12:30.

Μπασκετμπολίστας έκλεβε πολυτελή ΙΧ και τα πουλούσε σχεδόν τσάμπα -Είχε συλληφθεί και στο παρελθόν γιατί έκλεινε ερωτικά ραντεβού με άνδρες και τους λήστευε

Μπασκετμπολίστας αθηναϊκής ομάδας που αγωνίζεται στη Β' κατηγορία του πρωταθλήματος συνελήφθη από την αστυνομία, κατηγορούμενος για τη συμμετοχή του σε σπείρα, που έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα.

Παύλος Μελάς: 110 χρόνια από τον θάνατο του πρωτεργάτη του Μακεδονικού Αγώνα

Πώς ο  Μελάς με το επιχειρησιακό όνομα Καπετάν Μίκης Ζέζας, με μόλις 35 άντρες, ανέλαβε την αρχηγία του Μακεδονικού αγώνα ενάντια στους Βούλγαρους και εισήλθε ένοπλα στα Μακεδονικά εδάφη

Σαν σήμερα, 13 Οκτωβρίου 1904, ο Πάυλος Μελάς, πρωτεργάτης και σύμβολο του Μακεδονικού Αγώνα, έπεφτε νεκρός από τα πυρά τουρκικού αποσπάσματος που πολιόρκησε το χωρίο Στάτιστα (μετέπειτα Παύλος Μελάς προς τιμήν του).

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ο ΜΑΓΚΑΣ! Βόλος: ΣυνδικαλΗσταράς γιαούρτωσε τον διευθυντή του ΙΚΑ γιατί δεν του έδωσε προαγωγή!

Τι και αν διέθετε τα απαραίτητα προσόντα και μόρια; Δεν κρίθηκε σε θέση προϊσταμένου, μια απόφαση που κανένας συνάδελφός του δεν μπορούσε να προβλέψει πόσο πολύ θα τον εξαγρίωνε

«Έξω από τα ρούχα του» βγήκε ένας υπάλληλους του ΙΚΑ Βόλου όταν ενημερώθηκε ότι δεν είχε φτάσει ακόμη η ώρα της πολυπόθητης προαγωγής.

Τροπολογία Μπακογιάννη για αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ

Μετά την κριτική, που άσκησε στον ΕΝΦΙΑ, από το βήμα της Βουλής τις προηγούμενες μέρες, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, με τροπολογία που κατέθεσε προτείνει συγκεκριμένες βελτιωτικές αλλαγές, ώστε ο φόρος ακινήτων να γίνει πιο δίκαιος.

Στην αρχαία Ελλάδα έπαιζαν και ποδόσφαιρο!

Το ποδόσφαιρο είναι ένα από τα λαοφιλέστερα αθλήματα στον κόσμο. Οι Άγγλοι είναι ιδιαιτέρως υπερήφανοι για το πρωτάθλημά τους, αλλά κι επειδή θεωρούν ότι αυτοί επινόησαν το δημοφιλέστερο σπορ.

Ελεύθερη αναρρίχηση στα βράχια του Ομάν. Ενα εντυπωσιακό VIDEO

Αναρρίχηση χωρίς σχοινιά και εξοπλισμό σε απόκρημνα βράχια του Ομάν επέλεξε να κάνει μια ομάδα ορειβατών.

Την προσπάθεια αλλά και τα χτυπήματά τους κατέγραψε η κάμερα του National Geographic.

Ναυτική κυριαρχία στο Αιγαίο - Ποιοι δεν την επιθυμούν εκτός από τους Τούρκους;

Η ελληνική ναυτική κυριαρχία στο Αιγαίο έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση από την Άγκυρα, η οποία μεθοδικά και σπαταλώντας τεράστια κονδύλια επιχειρεί να αλλάξει έμπρακτα τα δεδομένα στο θάλασσιο χώρο. Η έντονη ναυτικής της δραστηριότητα κλιμακώνεται μήνα με τον μήνα .

Κι όμως είναι γιος έλληνα πρώην υπουργού

Μπορεί να είναι γιος Έλληνα πολιτικού, πρώην Υπουργού, ανιψιός ενός πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας και αδερφός ενός πρώην βουλευτή, ωστόσο, εκείνος δεν ασχολήθηκε ποτέ με την πολιτική και τα… παρελκόμενά της. Είναι τραγουδιστής και εδώ και πέντε χρόνια έχει κάνει παγκόσμια επιτυχία. Μάλιστα τώρα λανσάρει και τη δική του σειρά ρούχων.

Ο λόγος για τον γιο του...

Από πού βγήκε η φράση "έπιασε τον Πάπα από τα @@"

Η φράση «έπιασε τον Πάπα από τα @ρχ… χρησιμοποιείται για κάποιον που θεωρεί πως έχει κάνει κάτι σημαντικό, ενώ στην πραγματικότητα απλά είναι αλαζονικός και υπερόπτης. Επίσης, χρησιμοποιείται ειρωνικά για όποιον πιστεύει ότι έχει προνόμια και αξία ανώτερη των υπολοίπων.

ΒΙΝΤΕΟ-Καλαμάρι "επιτίθεται" σε υποβρύχιο της Greenpeace

Τον γύρο του κόσμου κάνει η «επίθεση» ενός γιγαντιαίου καλαμαριού σε υποβρύχιο της Greenpeace. Όπως φαίνεται και στο βίντεο το τεράστιο καλαμάρι, χτυπά επίμονα τα πλοκάμια του και παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι του υποβρυχίου επιχειρούν να το φοβίσουν, αυτό δεν σταματά και επιτίθεται συνεχώς.

Esquire: Γιατί η Πενέλοπε Κρουζ είναι η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή -Ολες οι φωτογραφίες που το αποδεικνύουν

Η Πενέλοπε Κρουζ παραλαμβάνει από τα... χέρια της Σκάρλετ Γιόχανσον τον τίλο της πιο σέξι γυναίκας της χρονιάς. Τουλάχιστον αυτό αποφάσισαν οι συντάκτες του περιοδικού Esquire.

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Δεν θέλουν έξοδο από το μνημόνιο στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χτίσει πολιτική σταδιοδρομία με το μνημόνιο, δεν θέλει την έξοδο από αυτό γιατί δεν έχει να πει κάτι άλλο, τόνισε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ενα οδοιπορικό μνήμης και πόνου: Η Βικτόρια Χίσλοπ περπατάει στην Αμμόχωστο μαζί με μια κύπρια που έχασε τα πάντα από την εισβολή των Τούρκων

Ήταν ένα από πλέον χλιδάτα μέρη διακοπών της Μεσογείου, ένα μέρος που αγαπούσαν οι στάρς όπως ο Ρίτσαρντ Μπάρτον και η Ελίσαμπεθ Τέιλορ. Όλα αυτά άλλαξαν το 1974 με την εισβολή των Τούρκων και την κατοχή της Αμμοχώστου. Σαράντα χρόνια μετά η συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ περιδιαβαίνει το έρημο τοπίο της Αμμοχώστου, μαζί με τη δικηγόρο Μαρία Χατζηβασίλη που αναγκάστηκε να αφήσει τα πάντα πίσω της. Ένα οδοιπορικό μνήμης και πόνου...

ΒΙΝΤΕΟ! Με σκηνές από αμερικάνικα έργα προσπαθούν να εκπαιδεύσουν τους νεοσύλλεκτους τζιχαντιστές... δηλ. με ξύλο, εξευτελισμούς και ψυχολογικούς εκβιασμούς

Προσπαθούν να γίνουν κάτι περισσότερο από εκπαιδευμένοι στρατιώτες. Στην πραγματικότητα οι εκπαιδευτές τους θέλουν να τους κάνουν μηχανές θανάτου που θα αντέχουν σε όλες τις συνθήκες.

ΠΙΠΑ Κ@ΛΟ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ! Έβαλε προληπτικό λουκέτο και κάλεσε τα ΜΑΤ χαλώντας τους την κατάληψη

Ένταση έξω από το κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών στα Προπύλαια, καθώς με απόφαση του πρύτανη Θεόδωρου Φορτσάκη μπήκε λουκέτο στις πόρτες του κτιρίου, έπειτα από πληροφορίες για επικείμενη συμβολική κατάληψη της πρυτανείας.

ΟΣΟ ΖΟΥΝ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ! Telegraph: Σε 5 χρόνια η Γερμανία θα βρίσκεται σε δραματική κατάσταση

Σε είκοσι παραγράφους και με δύο γραφήματα, η βρετανική εφημερίδα εξέδωσε ένα κατηγορητήριο χωρίς ελαφρυντικά για την γερμανική οικονομία και για τις πολιτικές επιλογές που την επιβάλλουν. Τρεις ειδικοί, εκ των οποίων ο ένας γερμανός, μιλούν στην Telegraph, η οποία δίνει ένα νέο τρομερό χτύπημα στην πρώην ισχυρή οικονομία της Ευρώπης.

Οι πέντε σημαντικοί κανόνες του emailing, από τον πρόεδρο της Google

Στο βιβλίο «How Google works» του εκτελεστικού προέδρου και πρώην διευθύνοντα συμβούλου της Google, Έρικ Σμιτ, αναλύονται οι κανόνες του σωστού «emailing». Η ιστοσελίδα του περιοδικού Time ξεφύλλισε το βιβλίο και παρουσιάζει τους πέντε χρυσούς κανόνες του σωστού emailing.

Η ΔΗΜΑΡ εάλω! Ρεπούση και Πανούσης, με νέο… παραμάγαζο, τραβούν όλη την Κ.Ο. σε προσχώρηση στον ΣΥΡΙΖΑ

«Συνωστισμός», ανάλογος με αυτόν που περιγράφει στα βιβλία της για την προκυμαία της Σμύρνης κατά τη Μικρασιατική καταστροφή, παρατηρήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στο σπίτι της Μαρίας Ρεπούση. Η ίδια, μαζί με τον συνάδελφό της (και στα αμφιθέατρα) Γιάννη Πανούση, κάλεσαν τα υπόλοιπα 6 –πλην Κουβέλη- μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ κι έκαναν το… παν για να τους πείσουν να προσδεθούν από τώρα στο άρμα του Τσίπρα και της Κουμουνδούρου.