26 Οκτωβρίου 2014

Οι τοπ πέντε αγαπημένες στάσεις των Ελλήνων στο σεξ!

Πενία τέχνας κατεργάζεται... αυτό φαίνεται ότι ισχύει μέχρι κεραίας για τους Έλληνες οι οποίοι μπορεί  να έχουν αραιώσει τις σεξουαλικές τους επαφές το σεξ λόγω οικονομικών συνθηκών αλλά δεν πτοούνται.

Βίντεο: Η Google παρουσίασε το e-mail του μέλλοντος

Η πρωτοποριακή υπηρεσία «Inbox» που πάει ένα βήμα παραπέρα το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Μια μετεξέλιξη του παραδοσιακού λογαριασμού email παρουσίασε η Google, με τη μορφή μιας νέας υπηρεσίας που ακούει στο όνομα «Inbox».

Ο Ωνάσης είπε στους παπαράτσι πού να βρουν την Τζάκι Ωνάση γυμνή...

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την κοινή ζωή του Έλληνα μεγιστάνα με την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ - Γιατί ήθελε να ταπεινώσει την Τζάκι - Τι σκηνοθέτησε για να απαλλαγεί από εκείνη - Νέο βιβλίο ρίχνει φως σε σκοτεινές πλευρές του τριγώνου Κάλας-Ωνάση-Κένεντι

BINTEO-Πετάι ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και κέρδισε της Βέροια μόνο με 4-1

Tα γκολ και οι σημαντικότερες φάσεις από τον αγώνα της Τούμπας:

Πασίγνωστος τραγουδιστής είχε συναυλία στην Καλαμάτα και πήγε στην… Καλαμπάκα!

Μπορεί να συμβεί και αυτό; Φυσικά, αν πρόκειται για τον εν λόγω τραγουδιστή, όλα είναι πιθανά.
Την αποκάλυψη ότι είχε συναυλία στην Καλαμάτα αλλά πήγε στην Καλαμπάκα έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή. Και δεν είναι άλλος από τον...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! 26 Οκτωβρίου 1912: Απελευθέρωση Θεσσαλονίκης από τον Στρατηλάτη Βασιλεά Κωνσταντίνο Β'... και όχι τον Βενιζέλο!

Εν όψη της επετείου της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης στις 26 Οκτωβρίου θα ξαναβάλω μια παλαιότερη ανάρτηση (που είχα γράψει στα πλαίσια της παρουσίασης του δήθεν «Εθνάρχη» Βενιζέλου) προς αποκατάσταση των ανακριβειών που ακούγονται κάθε χρόνο:

Σχέδιο επανάκαμψης της ΝΔ

Στόχος να κλείσουν οι πληγές που άνοιξαν τα τελευταία χρόνια

Σχέδιο αντιστροφής του κλίματος σε κρίσιμες εκλογικές περιφέρειες επεξεργάζονται στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς παράλληλα με τη μεγάλη διαπραγμάτευση που είναι σε εξέλιξη από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την προληπτική γραμμή στήριξης η ΝΔ κινείται να κλείσει πληγές που άνοιξαν τα τελευταία χρόνια.

Γελάει ο Κουμουτσάκος με την απόφαση της Δούρου να αναθέσει σε ιδιώτες την καθαριότητα

«Η υποκρισία περισσεύει...», δήλωσε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, σχετικά με την απόφαση της κ. Δούρου για την ανάθεση της καθαριότητας σε ιδιώτες.

Οι άγνωστοι Μακεδονικοί τάφοι της Αμφίπολης -Ψηφιδωτά δάπεδα και πλούσια κτερίσματα σε απόσταση αναπνοής από τον τύμβο Καστά [εικόνες & βίντεο]

Μπορεί ολόκληρη η υφήλιος το τελευταίο τρίμηνο να ασχολείται με τον τύμβο Καστά και να αγωνιά για τα κρυμμένα του μυστικά, ωστόσο, ο συγκεκριμένος τάφος δεν είναι ο μόνος, μακεδονικού τύπου που έχει βρεθεί στην περιοχή της Αμφίπολης.

Jimmy the Greek - Ο Χιώτης που έγινε πρώτο όνομα με τα προγνωστικά για αγώνες

Αφιέρωμα στον «Jimmy the Greek» έκανε η αμερικανική εφημερίδα Washington Post, με αφορμή τον θάνατο του ιστορικού της διευθυντή Μπεν Μπράντλι, ο οποίος απογείωσε την αναγνωρισιμότητα της εφημερίδας τα 23 χρόνια που ήταν επικεφαλής της, από το 1968 έως το 1991.

Η ημίγυμνη εμφάνιση της Φουρέιρα -Στην πίστα με τα εσώρουχά της [εικόνες]

Σχεδόν.... γυμνή εμφανίστηκε στην πίστα του μαγαζιού που τραγουδάει η Ελένη Φουρέιρα στην πρεμιέρα του προγράμματος όπου εμφανίζεται παρέα με τον Νίκο Βέρτη.

Το νέο πολιτμπιρό του Αλέξη

Στο ιστορικό μανιφέστο της Ρόζας Λούξεμπουργκ “Η Σοσιαλδημοκρατία στο απόσπασμα” εντρυφεί το τελευταίο διάστημα η σύγχρονη Ρόζα, κατά κόσμον Γιάννα Αγγελοπούλου.

Άλλωστε ολόκληρη η οικογένεια το έριξε στην επανάσταση με προεξέχοντα τον γιο της Παναγιώτη Αγγελόπουλο ο οποίος χτίζει καλύβες για τους φτωχούς στο Ελ Σαλβαντόρ.

Ο «κόκκινος» πρύτανης του ΣΥΡΙΖΑ βγάζει το παντεσπάνι του σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο

H προοπτική ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων και η αναγνώριση των πτυχίων των κολεγίων από την κυβέρνηση διαμορφώνουν ένα νέο δυσοίωνο τοπίο στην Παιδεία, το οποίο μας επαναφέρει δεκαετίες πίσω, στην εποχή της Ψωροκώσταινας, τότε που σπούδαζαν μόνο τα παιδιά των πλούσιων οικογενειών. Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτόν τον εφιάλτη να γίνει πραγματικότητα....».

Μέσα στο καταφύγιο του Μουσολίνι -Οι τελευταίες ημέρες του Ιταλού δικτάτορα [εικόνες]

Στις 19 Ιουλίου 1943, και ενώ οι βόμβες των συμμάχων έπεφταν πάνω από τη Ρώμη για πρώτη φορά, οι ώρες του Μουσολίνι ήταν μετρημένες.

Ο Ιταλός δικτάτορας και σύμμαχος του Χίτλερ δεν πρόλαβε να δοκιμάσει τις δυνατότητες του καταφυγίου που είχε επιμελώς κατασκευάσει για να προστατευθεί από τους βομβαρδισμούς μόνο αυτός και η οικογένειά του.

Ασημακοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τα πάντα για να δυσφημίσει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα στο εξωτερικό

Τα αποτελέσματα των stress test για τις ελληνικές τράπεζες αποτέλεσαν το νέο πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.  Η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της ΝΔ ανέφερε ότι «μετά την επιτυχή αξιολόγηση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, αντιλαμβάνεται πια κανείς τι θα συνέβαινε αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να εφαρμόσει τις «προτάσεις» με το κόμμα της Κουμουνδούρου να απαντά κάνοντας λόγο για «φθηνές επικοινωνιακές μπαρούφες».

Αναζητούν πλατφόρμα για την ΑΟΖ της Κύπρου οι Τούρκοι

Τον "αμανέ" τους οι Τούρκοι, οι οποίοι ετοιμάζονται να στήσουν ακόμα και πλατφόρμα στην κυπριακή ΑΟΖ. Εξετάζουν μάλιστα το ενδεχόμενο αγοράς δικού τους γεωτρύπανου.

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ... -ΣτΕ: Ναι στην παρακράτηση μισθού από ελεύθερα επαγγέλματα καθηγητών ΑΕΙ-ΤΕΙ

Νόμιμη και συνταγματική έκρινε το ΣτΕ την παρακράτηση του 10% με 15% των αποδοχών των καθηγητών των ΑΕΙ και των ΤΕΙ  από την άσκηση ελευθέριου επαγγέλματος ή από ερευνητικά προγράμματα.

Καθορίστηκαν τα επιδόματα για τους πλημμυροπαθείς της Αττικής

Οικονομική ενίσχυση με 1.174 έως 5.869 ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών κατοικίας και αντικατάσταση οικοσκευής

Η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των πλημμυροπαθών, με 586,94 ευρώ ανά νοικοκυριό, για την κάλυψη των άμεσων βιοτικών τους αναγκών αποφασίστηκε νωρίτερα σήμερα κατά τη διάρκεια σύσκεψης, την οποία συγκάλεσε ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου.

Αγνώριστη η Μαρία Μενούνος με καρέ ξανθό μαλλί αλά Μέριλιν Μονρόε [εικόνες]

Τον πέτυχε το σκοπό της η Ελληνίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος, αφού με την αμφίεσή της για το Ηalloween party στο Βeverly Hills που πήγε, ήταν πραγματικά αγνώριστη.

Φιλοδωρήματα: Σε ποιες χώρες είναι κανόνας και σε ποιες προσβολή;

Οι επισκέπτες που φεύγουν από ένα ξενοδοχείο στην Αίγυπτο ή στις ΗΠΑ, αντιμετωπίζονται με ένα βλέμμα απορίας, αν δεν αφήσουν φιλοδώρημα στο προσωπικό - Στην Ιαπωνία και στην Αργεντινή, αν αφήσουν «κάτι για τους εργαζόμενους» κινδυνεύουν ακόμα και με φυλάκιση!

Ο Πιστόριους δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις με την Στέενκαμπ -Τι υποστηρίζει η μητέρα της

Μία διαφορετική διάσταση της σχέσης του Οσκαρ Πιστόριους με την Ρίβα Στέενκαμπ δίνει η μητέρα του θύματος. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, ο Παραολυμπιονίκης και η σύντροφός του, την οποία σκότωσε, δεν είχαν σεξουαλικές σχέσεις.

ΚΟΙΝΩΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΠΟ@ΤΣΟ! "Οι οικονομικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι και βάσιμες και πρωτότυπες αλλά οι πρωτότυπες δεν είναι βάσιμες και οι βάσιμες δεν είναι πρωτότυπες"

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΣ - ΠΑΝΟΣ ΤΣΑΚΛΟΓΛΟΥ*

Π​​οιες θα ήταν οι επιπτώσεις του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ; Καθώς αρκετές δηλώσεις στελεχών του διαφοροποιούνται, επικεντρωθήκαμε στις προτάσεις που διατύπωσε ο πρόεδρός του.

Με δύο παραδοχές ξεκινά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παναγιώταρος κατηγορείται και για ξυλοδαρμό και κλοπή κινητού! Ο ίδιος λέει ότι τη μέρα του περιστατικού ήταν στις Σπέτσες...

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής, Ηλίας Παναγιώταρος, κατηγορείται και για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, εκτός από το λοιπό κατηγορητήριο για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Και τα δυο αδικήματα δικάζονται σε βαθμό κακουργήματος.

Τα έχασαν στον Πειραιά στη θέα του Topaz -Το 147 μέτρων χλιδάτο γιοτ που μοιάζει με κρουαζιερόπλοιο [εικόνες & βίντεο]

Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε για μια ακόμη φορά σήμερα το πρωί η υπερπολυτελής θαλαμηγός «Topaz» του σεΐχη Mansour Βin Zayed Al Nahyan, ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μάντσεστερ Σίτι.

Αν η τιμή του αργού πετρελαίου μειωθεί κατά δέκα δολάρια...

Αδιακρίτως του σε ποιο βαθμό οφείλεται στην υπερπροσφορά πετρελαίου και στην επιβράδυνση της αύξησης της ζήτησης, όπως εκτιμά η πλειονότητα των αναλυτών, η ραγδαία υποχώρηση, κατά περίπου 28%, που έχει σημειώσει η τιμή του «μαύρου χρυσού» από τα υψηλά επίπεδα του Ιουνίου αποτελεί αδιαμφισβήτητα παράμετρο ικανή να αλλάξει τους όρους στην παγκόσμια οικονομία.

Σαμαράς: Τα τεστ αντοχής των ελληνικών τραπεζών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία

«Τα τεστ αντοχής των ελληνικών τραπεζών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, πλέον, βήμα βήμα, πάνω σε στέρεες βάσεις, βγαίνουμε από την κρίση» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά τη δημοσιοποίηση των τεστ αντοχής που διεξήγαγε η ΕΚΤ για τα ευρωπαϊκά πιστωτικά ιδρύματα.

Ο Μπουτάρης, με αμίμητο στιλ, κρύβει το τσιγάρο του από τους δημοσιογράφους [εικόνες]

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης βρέθηκε στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου για να παραστεί στους εορτασμούς, αλλά δεν άντεξε χωρίς το μεγάλο του πάθος.

Σύρος: Ο καπετάνιος του Blue Star Ithaki συγκίνησε τους πάντες - Η ιδιαίτερη προσέγγιση του πλοίου στο λιμάνι (Βίντεο)!

Το πλοίο έδεσε για τελευταία φορά στη Σύρο και ο καπετάνιος του, βρήκε τον τρόπο να αποχαιρετήσει το νησί με ένα ξεχωριστό τρόπο...

Η Σύρος αποχαιρέτησε το Blue Star Ithaki. Μετά από 14 χρόνια συνεπούς και καθημερινής παρουσίας στα νησιά, το πλοίο σύμβολο ολοκλήρωσε ένα μεγάλο κύκλο ταξιδιών. To Blue Star Ithaki πουλήθηκε και σύντομα θα ξεκινήσει το μακρινό ταξίδι για Καναδά, όπου θα είναι και ο επόμενος σταθμός του.

Βίντεο: Τα ντέρμπι των δύο «αιωνίων» από το 1960 μέχρι σήμερα!

Από τη σεζόν 1959/60 που δημιουργήθηκε η Α΄ Εθνική, ο Ολυμπιακός έχει φιλοξενήσει στην έδρα του 55 φόρές τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» υπερέχουν έναντι των αντιπάλων τους με 24 νίκες, ενώ 12 φορές οι «πράσινοι» έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από την έδρα του Ολυμπιακού. Τις υπόλοιπες 19 φορές τα ντέρμπι των «αιωνίων» έληξαν χωρίς νικητή.

Πέρασαν… τρένο τα stress test οι τράπεζες

Πρακτικά δεν εμφανίζουν κεφαλαιακές ανάγκες μετά τα πλάνα αναδιάρθρωσης λέει η ΤτΕ. Με την καλύτερη αξιολόγηση η Alpha. Ακολουθεί η Πειραιώς. Πως περνούν με το δυναμικό σενάριο το τεστ αντοχής Εθνική και Eurobank. Αναλυτικά τα νούμερα. Τι λένε κυβέρνηση και τραπεζίτες.

Μπαρόζο: Πώς έπεισα την Μέρκελ να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη

Για τις προσπάθειες που έκανε κατά τη διάρκεια της κρίσης για να κρατηθεί στη ζωή το ευρώ και να παραμείνει εντός της ευρωζώνης η Ελλάδα μίλησε ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο στη συνέντευξη που έδωσε μετά την τελευταία του ευρωπαϊκή σύνοδο, την 75η που παραβρέθηκε ως πρόεδρος της Κομισιόν.

Είκοσι χρόνια κάθειρξης για μουλά-ζώο που βίασε 10χρονο κορίτσι στο Αφγανιστάν

Σε 20 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε στο Αφγανιστάν ένας μουλάς που κρίθηκε ένοχος για το βιασμό ενός 10χρονου κοριτσιού.

ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ!!!

   Μεθαύριο ξημερώνει η 28η Οκτωβρίου. Μια ημέρα που πριν 74 χρόνια ένας λαός των 7 εκατομμυρίων ,τόλμησε να τα βάλλει με μια αυτοκρατορία των 40 εκατομμυρίων.
    Όχι μόνο αυτό αλλά τους πήρε και τους χτύπησε σαν χταπόδι κάτω ,μέχρι να βλαστημίσουν το γάλα της μάνας τους.
     Είχαμε όμως και εμείς τις απώλειες μας. Πολλοί Αξιωματικοί ,υπαξιωματικοί ,στρατιώτες και άμαχος πληθυσμός, έχασαν τις ζωές τους ,η,τραυματίστηκαν και σακατεύτηκαν.
     Πως τιμούν σε όλο το πολιτισμένο και απολίτιστο κόσμο όλους αυτούς τους πεσόντες στο καθήκον απέναντι στη πατρίδα ?
     Κάνουν παρελάσεις ,επιμνημόσυνες δεήσεις, ομιλίες και σημαιοστολίζουν τα δημόσια κτίρια και σπίτια.
     Στα μεν δημόσια κτίρια είναι υποχρεωτικός ο σημαιοστολισμός ,στις δε κατοικίες "όποιος θέλει βάζει".
     Στην Ελλάδα μας όμως υπάρχει η αριστερή θολοκουλτούρα και ο αναρχική μπουρδολογία που θέλει να τα μηδενίσει όλα.
     Τα πάντα στην υπηρεσία της μάσας,της ξάπλας ,του φραπέ,του ωχαδερφισμού και της προπαγάνδας .
      Στην αρχή το ερώτημα ,αν το ΟΧΙ το είχε πει ο ΜΕΤΑΞΑΣ ,η,ο ΛΑΟΣ.
      Αφού είδαν ότι αυτό είχε ξεφτίσει,άρχισαν το τροπάριο του να καταργηθούν οι παρελάσεις,να καταργηθούν οι επιμνημόσυνες δεήσεις ,να καταργηθούν οι σημαιοστολισμοί,να καταργηθούν τα πάντα.
      ΟΧΙ Η ΑΡΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.
     Όποιος έχει πάει ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά  και σε άλλες χώρες θα έχουν διαπιστώσει ότι ΟΛΑ τα σπίτια είναι ΜΟΝΙΜΩΣ σημαιοστολισμένα,αλλά στις εθνικές εορτές γίνεται ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

     Για όσους δεν έχουν πάει ορίστε

   



Αυτά από μια χώρα με 200 χρόνια ιστορία. Εμείς με 3000 χρόνια ιστορία φοβόμαστε να βάλουμε 
μια σημαία για να μη μας χαρακτηρίσουν με τα γνωστά επίθετα.                                                              Ρε κακομοίρηδες μη ντρέπεστε.



ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ                                                                                                                                    

Πασίγνωστος οφειλέτης τραπεζών πούλησε το «πιό ακριβό διαμέρισμα της εβδομάδας» στη Νέα Υόρκη

Η εφημερίδα New York Times γράφει ότι το ρεκόρ στην αγοραπωλησία διαμερίσματος στη Νέα Υόρκη για την εβδομάδα που μας πέρασε, το έκανε ένας Ελληνας Πρόκειται για την πώληση ενός διαμερίσματος στη διεύθυνση 25 Colombus Circle, το οποίο ανήκε στον...

Η Σοφία, ο Αργύρης και ο... Μαρκ Ντιτρού

Ζ​​ούσα στο Βέλγιο το 1998 όταν τα τοπικά ραδιόφωνα μετέδωσαν μια πραγματικά απίστευτη είδηση. Ο διαβόητος παιδεραστής Μαρκ Ντιτρού, ο Βέλγος που είχε γίνει γνωστός στα πέρατα του κόσμου για τα άρρωστα εγκλήματά του, είχε αποδράσει μέσα από το δικαστικό μέγαρο των Βρυξελλών.

Tο σπίτι του Αλ Καπόνε στο Σικάγο -Εδώ έζησε ο θρυλικός αρχιμαφιόζος [εικόνες]

Το σπίτι του θρυλικού γκάνγκστερ Αλ Καπόνε στο Σικάγο βγαίνει στο σφυρί, καθώς η οικογενειά του το πουλάει έναντι 225.000 δολαρίων.

Πρόκειται για ένα σπίτι έξι δωματίων στο οποίο ο αρχιμαφιόζος έζησε, όταν έφυγε από τη Νέα Υόρκη και εγκαταστάθηκε στην πόλη των ανέμων, το 1923.

Επιτέλους! Κόβονται τα προνόμια των λαμόγιων συνδικαλΗστών – Τι θα γίνει με τις απεργίες

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», η «βεντάλια» των προτεινόμενων αλλαγών περιλαμβάνει την επανεξέταση όλων των συνδικαλιστικών προνομίων, την αλλαγή του τρόπου προκήρυξης των απεργιών αλλά και τη διασφάλιση της διαφάνειας στη χρηματοδότηση των συνδικάτων.

BINTEO-Mε το συμπάθειο αλλά αυτό δεν είναι "βουλωμένα φρεάτια" αλλά "χτίσαμε στο ρέμα"

Δείτε και πείτε μου αν αυτό το νερό μπορούσε να φύγει από φρεάτια ή μέσα από τα σπίτια που έχουν χτιστεί στη ρεματιά:

«Έκοψαν» το Ίντερνετ στη Δήμητρα Λιάνη

Εδώ και ένα μήνα  η Δήμητρα Λιάνη  δεν έχει Ιντερνέτ, όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσω της προσωπική της σελίδα στο Face book. Συγκεκριμένα η σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου  σε μήνυμά της αφού ευχαριστεί όλους όσους της εύχονται χρόνια πολλά για την γιορτή της , εξηγεί ότι «λυπάται που δεν μπορεί να απαντήσει στον καθένα ξεχωριστά γιατί  εδώ και ένα μήνα δεν έχει ίντερνετ…».

ΚΑΘΑΡΜΑ! Θεσσαλία: Τον χώρισε και την σακάτεψε στο ξύλο - Στο νοσοκομείο η 19χρονη που έζησε τον εφιάλτη στη μέση του δρόμου!

Η ερωτική απόρριψη «τύφλωσε» 24χρονο στα Άνω Λεχώνια, ο οποίος αποφάσισε να εκδικηθεί τη 19χρονη φίλη του με χειροδικία.

Συνεχίζονται ο προκλήσεις: Η Τουρκία θέλει να στήσει πλατφόρμα εξορύξεων μέσα στην κυπριακή ΑΟΖ

Το σκηνικό της έντασης, που έχει δημιουργηθεί με το ερευνητικό σκάφος «Μπαρμπαρός» που περιφέρεται στα θαλάσσια οικόπεδα της Κύπρου, είναι αποφασισμένη να διατηρήσει η Τουρκία όπως δείχνουν οι κινήσεις της. Τώρα, θέλει να στήσει πλατφόρμα μέσα στην κυπριακή ΑΟΖ.

Bίντεο καζούρα: Έκαψαν φέρετρο με το σήμα του Παναθηναϊκού έξω από τον ΣΚΑΪ - Εμφανίστηκαν με αναμμένα κεριά στις εγκαταστάσεις του ομίλου!

Όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα έξω από τα γραφεία του ΣΚΑΪ στο Φάληρο. Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, άγνωστοι εμφανίστηκαν με ένα φέρετρο που είχε το σήμα του τριφυλλιού και πάνω αναμμένα κεριά, το οποίο άφησαν αρχικά στην είσοδο των εγκαταστάσεων.

Μέρκελ εναντίον Κάμερον: «Όχι» σε περιορισμούς στην ελεύθερη μετακίνηση εργαζομένων εντός της Ε.Ε.

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να στηρίξει την επιβολή πιθανών περιορισμών στην ελευθερία μετακίνησης των Ευρωπαίων που αναζητούν εργασίας εντός της Ε.Ε., κάτι που ενδεχομένως δυσκολεύει τα σχέδια του πρωθυπουργού της Βρετανίας, Ντείβιντ Κάμερον.

Εως 20.000 ευρώ η ταρίφα για αγορά βρέφους -Ο «τιμοκατάλογος» της ντροπής που έχουν τα κυκλώματα

Παράδεισος είναι η Ελλάδα για τα κυκλώματα αγοραπωλησίας βρεφών, που χρεώνουν από 7.000 έως και 20.000 ευρώ για να παραδώσουν ένα νεογνό σε άτεκνα ζευγάρια που ονειρεύονται να αποκτήσουν ένα παιδί.

ΑΓΧΟΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΣΙΔΙΑ! Το “Βήμα” λοιδωρεί Γιάννα, Κοντομηνά και Δημητράκη, ως… ερωτευμένους με τον ΣΥΡΙΖΑ

Αγχώνεται ο Ψυχάρης μην προλάβουν άλλοι να πιάσουν στασίδι και δεν περισσέψει γιαυτόν

Ένα ανελέητο ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε επιχειρηματικό και mediaκό επίπεδο, φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη, στον απόηχο των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων που έρχονται, με τις δημοσκοπήσεις να προδικάζουν περίπου την πολιτική αλλαγή, και την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Την απόφαση αποστολής φρεγάτας στην Κύπρο έχει λάβει η ελληνική κυβέρνηση


Το «Barbaros» και η κατάσταση «μη πολέμου» Ελλάδας-Τουρκίας
Η κατάσταση «μη πολέμου» της Ελλάδας με την Τουρκία τίθεται υπό αμφισβήτηση από τη νέα κρίση που δημιουργήθηκε στην Κύπρο μετά την απόφαση της Άγκυρας να αποστείλει το ερευνητικό πλοίο «Barbaros» εντός της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης για διεξαγωγή σεισμογραφικών ερευνών με σκοπό τον εντοπισμό κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.

ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ κ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ; Ψυχάρης ονειρεύεται συνασπισμό ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Ακόμη και την εποχή, προ της μεγάλης κρίσης, που τα συστημικά ΜΜΕ δεν είχαν χρόνο να… επενδύουν στην ποιότητα, ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράξη ξεχώριζε ως ο περισσότερο παρεμβατικός από κάθε άλλον πυλώνας εξουσίας στον χώρο του Τύπου.

Παιχνίδι για γερά νεύρα στην κυπριακή ΑΟΖ

Από τις αρχές Οκτωβρίου, οπότε η Τουρκία δέσμευσε κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου περιοχές στην κυπριακή ΑΟΖ για σεισμογραφικές έρευνες, η κρίση κλιμακώνεται συνεχώς.

ΦΩΤΟ-Πλήθος πιστών στην λιτανεία της εικόνας του Αγίου Δημητρίου-

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα

Κληρικοί και πιστοί συγκεντρώθηκαν το Σάββατο (25/10) στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και ακολούθησαν την εικόνα στην καθιερωμένη λιτανεία που πραγματοποιείται μία μέρα πριν τη γιορτή του πολιούχου της Θεσσαλονίκης.

Τ. Τέλογλου: Πώς η κρίση μας έφερε πιο κοντά με τους Γερμανούς

Ο Τάσος Τέλλογλου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Δημοσιογράφος, πολυγραφότατος, ερευνητής, βραβευμένος, έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ρεπορτάζ.

Το 1984 πήγε στη Γερμανία για μεταπτυχιακές σπουδές. Επέστρεψε το 1989, ως νεαρός τότε ρεπόρτερ της εφημερίδας "Η Πρώτη", για να καλύψει τα ιστορικά γεγονότα που οδήγησαν στην επανένωση. Ήταν μάλιστα ένας από τους δύο Έλληνες δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο Βερολίνο όταν έπεσε το Τοίχος και παρέμεινε στη χώρα ως ανταποκριτής τη δεκαετία του ’90.