28 Νοεμβρίου 2014

Η λουόμενη που το παράκανε με την ακατάλληλη selfie!(ΦΩΤΟ)

Οι selfie δεν είναι μια μόδα που κράτησε λίγο, αλλά φαίνεται ότι είναι ένα φαινόμενο που διαρκεί συνεχώς και εξελίσσεται. Άντρες, αλλά κυρίως γυναίκες προσπαθούν να βγάλουν την πιο πρωτότυπη και προκλητική φωτογραφία. Βέβαια ορισμένες κυρίες το παρακάνουν, όπως η εν λόγω κυρία…

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Εντυπωσιακό ροκάνισμα της διαφοράς στο 3,5%

Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Σαμαράς με 16 μονάδες διαφορά από τον Αλέξη Τσίπρα - «Ναι» από το 55% στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή

Με 3,5 μονάδες διαφορά προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου της δημοσκόπησης της εταιρείας Metron Analysis που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Παραπολιτικά του Σαββάτου, ενώ πριν μια βδομάδα η διαφορά ήταν στο 4,7% (ΝΔ 18,6% και ΣΥΡΙΖΑ 23,3%).

ΒΙΝΤΕΟ-Η επικεφαλής των καταδρομέων στη Στρογγύλη

Μια γυναίκα κέρδισε τις εντυπώσεις στη διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού Άμυνας στο ακριτικό Καστελόριζο. Η καταδρομέας υπολοχαγός είναι η επικεφαλής της φρουράς στη νησίδα Στρογγύλη. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

Black Friday για το… πετρέλαιο - Σε χαμηλό 5 ετών το αργό, υποχωρεί στο -10,2% και τα 66,15 δολάρια!

Παραμένει κάτω από τα 70 δολάρια η τιμή του αργού WTI
(upd) Ισχυρότατο πλήγμα δέχεται η τιμή του πετρελαίου στα διεθνή χρηματιστήρια εμπορευμάτων, καθώς η απόφαση του ΟΠΕΚ για διατήρηση των επιπέδων της παγκόσμιας παραγωγής αργού οδηγεί το αργό σε χαμηλό 5 ετών.

Μετά τον «κουμπαρά» καταγγελίες και για «φουσκωτούς»

Μετά τη γνωστή υπόθεση των καταγγελιών για την ύπαρξη «πολιτικού κουμπαρά» η ένταση στο πολιτικό σκηνικό δε λέει να κοπάσει αφού ο κ.  Σούκουρης που φέρεται να ήταν ο μεσάζοντας στην καταγγελλόμενη απόπειρα εξαγοράς – χρηματισμού της κας  Ξουλίδου κατήγγειλε και αυτός με την σειρά του ότι τον πλησίασαν φουσκωτοί.

Το σχόλιο παρολίγον βουλευτή της ΝΔ για τα 142 χλμ χαρτιού υγείας της Βουλής

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι η Βουλή αγόρασε 142.560 μέτρα ρολών χαρτί υγείας, κόστους 4.909,77 ευρώ μετά από σχετική απόφαση υπογράφει ο γενικός γραμματέας της Βουλής Θανάσης Παπαϊωάννου, και δημοσιεύτηκε στη « Διαύγεια».

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! Ψέματα ότι είπαμε στην Φουρέιρα να κρύψει την καταγωγή της, λέει ο πρώην μάνατζερ της

Ο Ανδρέας Γιατράκος υποστηρίζει ότι, αντίθετα, αυτός ήταν που της έλεγε να είναι υπερήφανη για την καταγωγή της

Την έντονη αντίδραση του πρώην μάνατζερ της Ανδρέα Γιατράκου προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ελένη Φουρέιρα στις οποίες υπονοούσε ότι κατ' εντολήν των μάνατζερ της δεν έλεγε την αλήθεια για την καταγωγή της από την Αλβανία.

Ο γερμανικός τύπος για Βαρθολομαίο και Πάπα Φραγκίσκο

Η Frankfurter Allgemeine φιλοξενεί πορτρέτο του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τίτλο σύντομο, αλλά και περιεκτικό: «Ο ανοιχτόμυαλος».

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ!Οι NYT:Μαζική φυγή καταθέσεων και... δραχμή αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα περιγράφουν οι New York Times επισημαίνοντας ότι η χώρα οδηγείται σε κρίση λόγω αδυναμίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και σε πρόωρες εκλογές αλλά και σε μαζική απόσυρση καταθέσεων σε περίπτωση που κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΛΕΟΣ!ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕ ΓΜΤ! Προμηθευτή παιχνιδιών για τα παιδιά των εργαζομένων της ψάχνει η ΔΕΗ

Διαγωνισμό για την επιλογή Αναδόχου που θα προμηθεύσει με δώρα τα παιδιά των εργαζομένων της ΔΕΗ προκήρυξε η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ Α.Ε.).

Το καταζητούμενο λαμόγιο πρώην βουλευτής ΝΔ απαντάει μέσω του Κούγια: Δεν εμπλέκομαι στην «εταιρεία δολοφόνων»

Την εμφάνιση και συνεργασία του με τις Αρχές προαναγγέλλει ο καταζητούμενος πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ευάγγελος Παπανικολάου, ο οποίος, μέσω ανακοίνωσης αρνείται όλες τις κατηγορίες για την εμπλοκή του στο κύκλωμα που καρπωνόταν κληρονομιές μέσω πλαστών διαθηκών και την αποκαλούμενη «εταιρεία δολοφόνων».

Σφοδρές αντιδράσεις για την κατάργηση του "μικρού" ΦΠΑ!

ΣΕΤΕ και φαρμακοποιοί στα κάγκελα!
 
Στα κάγκελα είναι ήδη επαγγελματικοί φορείς και μόνο στο άκουσμα της κατάργησης του μικρού ΦΠΑ που εφαρμόζεται στις υπηρεσίες τουρισμού, σε φάρμακα, στις εκδόσεις περιοδικών, βιβλίων και εφημερίδων και στα εισιτήρια του θεάτρου.

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ; «SOS» για τη ζωή του Ρωμανού από γιατρό της π@υτσας: «Κινδυνεύει άμεσα με ανακοπή καρδιάς»... πες του λοιπόν να φάει κανα γύρο!

Πως αλλιώς να χαρακτηριστεί γιατρός ΑΝΤΑΡΣΥΑ που λέει "φέρονται εκδικητικά σε νέους ανθρώπους...Ο Νίκος θα συνεχίσει μέχρι το τέλος, δεν θα σταματήσει… Οι σύντροφοί του, του συμπαραστέκονται και άλλα παιδιά θα μπουν στην απεργία από τη Δευτέρα"

Η Διοίκηση του νοσοκομείου διαψεύδει παπαριές για 170 σφυγμούς και κίνδυνο ανακοπής-Κάνει απεργία πείνας εδώ και 19 ημέρες - Οι δικηγόροι του (θέλουν να τον ξεκάνουν;) καταγγέλλουν την εντολή αναγκαστικής σίτισής του ως βασανισμό «SOS» για την κατάσταση της υγείας του κρατουμένου Νίκου Ρωμανού απευθύνει ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

ΠΑΛΙΑ ΘΑΜΩΝΑΣ ΤΟΥ ΖΟΥΓΚΛΑ: Η Τζούλη του Πανάρα, δικηγόρος στο πλάι της Ξουλίδου

Μια ξανθιά εντυπωσιακή και ιδιαίτερα κομψή γυναίκα τράβηξε χθες τα βλέμματα κατά την προσέλευση της βουλευτού των ΑΝΕΛ Σταυρούλας Ξουλίδου στην εισαγγελία όπου κλήθηκε να καταθέσει για την καταγγελία της περί δωροδοκίας για την εκλογή Προέδρου. Η γοητευτική κυρία δίπλα της δεν ήταν άλλη από την δικηγόρο σύζυγο του Πάνου Καμμένου, Ελενα Τζούλη.

Η χειρόγραφη διαθήκη της Βίκυς Σταμάτη στον γιο της [εικόνες]

«Κοινωνική διαθήκη» ονομάζει την επιστολή που έγραψε από το Δρομοκαΐτειο στον γιο της η Βίκυ Σταμάτη, μετά τη νέα απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισής της, και μέσω της οποίας του ζητά να κάνει υπομονή και του υπόσχεται ότι θα αγωνιστεί για να είναι κοντά του και να τον δει να μεγαλώνει.

ΤΡΟΙΚΑ ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ! ΠΑΣΟΚ: Υποχωρούμε σε συνταξιούχους 40 ετών και σε ΦΠΑ στα ξενοδοχεία

Πριν διαβάσετε τα "οδυνηρά μέτρα" που έρχονται και τις "παράλογες απαιτήσεις" της τρόικα στις οποίες "υποχωρεί" το ΠΑΣΟΚ και τσιρίζει η αντιπολίτευση, δείτε δύο τίτλους:

ΚΛΑΙΩ! ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Γιατί η Χρυσούλα Γιαταγάνα συναντήθηκε στο σπίτι της τον Τσίπρα: Το άγνωστο ατύχημα που την καθήλωσε

Η προ ημερών συνάντηση της ανεξάρτητης βουλευτού Χρυσούλας Γιαταγάνα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι γνωστή, όπως βέβαια και το γεγονός ότι οι απόψεις της είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί η Ντρου Μπάριμορ έφαγε κλήση... πεζή: «Δεν θα το ξανακάνω κύριε!» είπε στον αστυνομικό [εικόνες]

Πως έγινε αυτή έτσι!!

Πολλά κακά μπορεί να έχει η Αμερική, αλλά ένα είναι γεγονός: Μπροστά στους νόμους όλοι είναι ίσοι – διάσημοι και μη.

Ηταν η σειρά της Ντρου Μπάριμορ να το αντιληφθεί. Η πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλυγουντ βγήκε χθες Πέμπτη, από το μάθημα γιόγκα που κάνει στο Λος Αντζελες.

Απάντηση Εισαγγελίας στις παπαριές Σκουρλέτη που επιμένει για δωροδοκίες βουλευτών

Αντί να του απαντάτε κι εσείς, δεν του ρίχνετε ένα καμπανίδι κάθε φορά που λέει παπαριές;

Την οργισμένη αντίδραση της Εισαγγελίας Εφετών έφερε μια αποστροφή του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος άφησε αιχμές για τον τρόπο που διεξήχθη η έρευνα για τον «κουμπαρά».

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΑΚΡΥΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! Τα δάκρυα της Αρετής Τσοχατζοπούλου στις κάμερες

Συγκινημένη εμφανίστηκε η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, στις δηλώσεις της, μετά την αποφυλάκισή της.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΡΚΕΤΑ ΓΕΛΑΣΑΜΕ!Σούκουρας: Δεν δωροδόκησα κανέναν

Μας τελειώνει ο χαβαλές αφού όλος ο κόσμος γέλασε με Καμμένο και δημοσιοκάφρους που προμοτάρουν ότι μαλ@κία πει

«Εξέφραζα προσωπικές απόψεις. Δεν δωροδόκησα κανέναν και ουδεμία σχέση έχω με τη Νέα Δημοκρατία», λέει ο Γιώργος Σούκουρας, ο οποίος, σύμφωνα με την βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, της πρόσφερε 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΟΙ ΥΠΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ; Κίνδυνος να χαθεί το εξάμηνο στη Νομική

Εφιστούμε την προσοχή, ότι με τη συνεχιζόμενη διακοπή των μαθημάτων, με επαναλαμβανόμενες καταλήψεις, κινδυνεύει να απολεσθεί το χειμερινό εξάμηνο και η εξεταστική του Φεβρουαρίου 2015, αναφέρεται στην ανακοίνωση των μελών της κοσμητείας

14 πρόσωπα παραπέμπονται για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου-Οριστικά αθώος ο Αγγέλου

Στο εδώλιο ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ, ο μοναχός Αρσένιος, η Αικατερίνη Πελέκη, οι δικηγόροι Διονύσιος και Δημήτριος Πελέκης και ακόμα εννέα άτομα - Διαβάστε τι αναφέρεται στο βούλευμα του Αρείου Πάγου

Βολές Κωσταράκου με MLRS και άριστα μέσω Twitter! (ΦΩΤΟ)

Βολές με το σύστημα ΠΕΠ MLRS πραγματοποίησε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος όπως επίσης και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς.

Στην αρχή τη διαρρέουν και μετά τη διαψεύδουν: Διαψεύδει το Πεντάγωνο την "παρενόχληση"

Δεν υπήρξε καμία παρενόχληση ή προσπάθεια αναχαίτισης του ελικοπτέρου τύπου Σινούκ που μετέφερε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια από τη Ρόδο στο Καστελόριζο, κατέστησαν σαφές το μεσημέρι αρμόδιες πηγές του υπουργείου με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα.

Το τρέιλερ του Star Wars: The Force Awakens

Οι φανατικοί του Πολέμου των Άστρων περιμεναν πολλά χρόνια γι' αυτή την στιγμή. Περίπου 9 χρόνια. Σήμερα, η Disney και η Lucasfilm παρουσίασαν το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας Star Wars: The Force Awakens!

Απίστευτη ομολογία: «Μαχαίρωσα άλλον, όχι τον Ίβκοβιτς»

Σύμφωνα με τις τουρκικές Αρχές ο 53χρονος Κάντρι Ακτάς (πατέρας ενός παιδιού) είναι ο δολοφόνος του Μάρκο Ίβκοβιτς πριν μία εβδομάδα στην Τουρκία στον αγώνα Γαλατασαράι-Ερυθρός Αστέρας στο «Αμπντί Ιπεκτσί».

Ολες οι αλλαγές στο Δημοτικό -Η λίστα με τις προτάσεις του Υπουργείου Παιδείας

Ο  υπουργός παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος παρουσίασε τις προτάσεις για τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στα δημοτικά σχολεία.

Σύμφωνα με τις προτάσεις του υπουργείου οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την δυνατότητα να συνδιαμορφώνουν την εκπαιδευτική ύλη.

Αλέξης Μπρίντακ 22 χρόνια μετά τον χαμό του Έλληνα Top Gun

Του Λουκά Δημάκα

Να ...ξεσκουριάσουμε λίγο την μνήμη...Βρήκα το ρεπορτάζ μου στα ΝΕΑ πριν 22 χρόνια, για τον τραγικό δυστύχημα της σύγκρουσης στο Αιγαίο δυο μαχητικών της Π.Α. (Μιράζ 2000 και F-16) όπου βρήκε το θάνατο ένας πιλότος μας, ο (Κωνσταντινοπουλίτης) Αλέξης Μπρίντακ.

Πέθανε το περιστέρι στα χέρια του παπά, σε κηδεία (VIDEO)

Ένας ιερέας σε κηδεία ήθελε να πετάξει ένα περιστέρι εις μνήμη του νεκρού αλλά..

Ένα αστείο περιστατικό σημειώθηκε σε κηδεία.. και κατέγραψαν σε Video.

Βίντεο: Απόδραση αλά Παλαιοκώστα από φυλακή του Καναδά

Η απόδραση έγινε τον περασμένο Ιούλιο - Οι τρεις δραπέτες συνελήφθησαν δύο εβδομάδες αργότερα

Στη δημοσιότητα δόθηκε την Πέμπτη το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε την απόδραση με τη βοήθεια ελικοπτέρου από φυλακή του Κεμπέκ τον περασμένο Ιούλιο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Ξουλίδου: «Δεν βρέθηκα μαζί του»-Σούκουρης: «Βρεθήκαμε στο γραφείο της»... κι αρχίζει να το περιγράφει

Δείτε τη συγκινητική προσπάθεια των δημοσιοκάφρων να κουκουλώσουν το ψέμα!

Βέβαια στα γίδια όσες αποδείξεις κι αν προσκομίσεις αυτά θα τρώνε το σανό του Καμμένου... γιατί δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι η Ξουλίδου τα λέει αυτα από μόνη της και όχι μετά από καθοδήγηση Καμμένου, Παππά και ΣΥΡΙΖΑ

Στο 1:05 του βίντεο η Ξουλίδου λέει "εγώ δεν είμαι ντετέκτιβ να τον ψάξω αν είναι ή δεν είναι (στέλεχος της ΝΔ) ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΒΡΕΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, τηλεφωνικά έγιναν όλα αυτά". Δείτε τη:

ΒΙΝΤΕΟ-Η Φουρέιρα παραδέχεται την αλβανική καταγωγή της [εικόνες]

Εδώ και περίπου τρία χρόνια ο κόσμος το είχε τούμπανο, ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα έκρυβε την καταγωγή της και υποστήριζε με πάθος πως η μητέρα της είναι από το Μέτσοβο και ο πατέρας της από το Μεξικό!

Απίστευτες σκηνές στο Σαντιάγο: Πολίτες γδύνουν και δένουν σε στύλο κλεφτρόνι που απείλησε με μαχαίρι συνταξιούχο [εικόνες]

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν την Πέμπτη στο Σαντιάγο της Χιλής, όταν πολίτες αντιλήφθηκαν πως ένας 32χρονος απείλησε με μαχαίρι έναν συνταξιούχο με πρόθεση να τον κλέψει.

Η Οντίν Λιναρδάτου εκπρόσωπος Τύπου στο Ποτάμι

Η Οντίν Λιναρδάτου, επί πολλά χρόνια επικεφαλής του τμήματος διεθνών ειδήσεων της ΕΡΤ, αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου στο Ποτάμι. Η γνωστή δημοσιογράφος είχε πρόσφατα αναλάβει υπεύθυνη του Ποταμιού για τα ΜΜΕ.

Προειδοποιεί με παραίτηση ο Αναστασιάδης αν αποδειχθεί εμπλοκή του με τη Ryanair

Με υποβολή της παραίτησης του από πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας προειδοποιεί με δημόσια παρέμβαση του ο Νίκος Αναστασιάδης, μετά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν το δικηγορικό του γραφείο «Νίκος Χρ. Αναστασιάδης και συνεταίροι» να εμπλέκεται υπέρ της Ryanair στην αγοραπωλησία των Κυπριακών Αερογραμμών.

Γελάει μέχρι κι ο Παπαδημούλης: "Δωροδοκία μέσω ... Facebook;"

Δεν βρίσκει ιδιαίτερα σοβαρή τη δωροδοκία μέσω Facebook. Και μάλλον, δεν έχει και πολύ άδικο. Δείτε τι έγραψε:

ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΤΗΣΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ! Σκουρλέτης: Ο Καμμένος είχε ενημερώσει τον ΣΥΡΙΖΑ για απόπειρα δωροδοκίας βουλευτών του

Του ξέφυγε του Καμμένου και σε μια απ' όλες τις συνεντεύξεις του είπε: "ενημέρωσα τον κ. Παππά και μαζί με το ΧΩΝΙ στήσαμε κρυφή κάμερα"... όλοι καταλάβαμε τι εννοούσε όσο κι αν το γατάκι ο Σκουρλέτης προσπαθεί να κάνει τον άσχετο...

«Ο κ. Καμμένος πήρε τηλέφωνο και μίλησε στον κ. Παππά για απόπειρα δωροδοκίας, δεν του είπε ονόματα. Ο κ. Παππάς, λοιπόν, όπως και ο κ. Εισαγγελέας έλαβε γνώση από τον κ. Καμμένο ότι υπάρχει μια περίπτωση δωροδοκίας αλλά δεν έχει ακριβή στοιχεία. Τι θα μπορούσε να είχε πει ο κ. Παππάς σε αυτή την περίπτωση;... »

ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ! ΕΛΣΤΑΤ: Μεγαλύτερη απ'ότι αρχικά ανακοινώθηκε η ανάπτυξη, στο 1,9%

Υψηλότερα τοποθετεί τον πήχη της ανάπτυξης για το τρίτο τρίμηνο του έτους η ΕΛΣΤΑΤ δίνοντας όπλα στην κυβέρνηση που εκτιμά ότι η χρονιά θα κλείσει με ανάπτυξη υψηλότερη του στόχου που έχει τεθεί για 0,6% του ΑΕΠ.

ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ πχ; Δημοσκόπηση Palmos Κούλογλου-ΣΥΡΙΖΑ δηλ: Μόνο 10% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ

Απόλαυση η περιγραφή του Κούλογλου στη σελίδα του tvxs.gr:

Με δέκα μονάδες προηγείται στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ που καταγράφει νέα πτώση (Για να μην τρώτε κουτόχορτο και να καταλάβετε πόσο καραγκιόζης είναι: Στις 6 Νοεμβρίου η διαφορά ήταν 10,4% και τώρα 10%! Η ΝΔ έπεσε 1,6% και ο ΣΥΡΙΖΑ 2%! Αλλά ο βαμμένος βλέπει μόνο "νέα πτώση ΝΔ" ). Στην νέα, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το Tvxs, οι πολίτες κρίνουν τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, προβλέπουν ότι θα υπάρχει μνημόνιο και στο μέλλον και διχάζονται για το αν Σαμαράς και Τσίπρας πρέπει να συναντηθούν για να συμφωνηθεί το πρόσωπο του νέου προέδρου της Δημοκρατίας, μετά από εκλογές.

ΦΩΤΟ-ΚΛΑΙΩ! Και σε ομιλία του Κουβέλη έχει παρεβρεθεί ο «μεσάζοντας» σύμφωνα με τον Καμμένο

Ο απένταρος Βορειοηπειρώτης που θα λάδωνε με 2 ώς 3 εκ ευρώ την Ξουλίδου (αλήθεια γιατί η Ξουλίδου ξεκίνησε διάλογο μαζί του και του έδωσε το τηλέφωνό της για να της κάνει προσφορά και μόλις κατάλαβε ότι είναι απένταρος διέκοψε τις επαφές όπως λέει η ίδια;) έχει παραβρεθεί και σε εκδήλωση του Κουβέλη για τη ΔΗΜΑΡ...

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Μελάς: Δεν δεσμεύομαι από τις αποφάσεις των ΑΝΕΛ

Την πρόθεσή του να ψηφίσει κατά συνείδηση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας εξέφρασε ο Παναγιώτης Μελάς μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ενώ ξεκαθάρισε πως δεν δεσμεύεται από την κομματική γραμμή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Επανεξέταση προυπολογισμού το 2015 κι αν αρνηθούν, αύξηση των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ - Που θα αυξηθεί

Την αποδοχή της ισότιμης με την Κομισιόν και την ΕΚΤ, εμπλοκής του ΔΝΤ στο "δίχτυ προστασίας" της ελληνικής οικονομίας κατά τη μεταμνημονιακή περίοδο συζητά η ελληνική κυβέρνηση σε μία προσπάθεια να "σπάσει" τον τοίχο που ύψωσε η τρόικα στο Παρίσι, απαιτώντας άμεσης απόδοσης μέτρα για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού, ενώ, σύμφωνα με την Καθημερινή, εξετάζεται η αύξηση του σημερινού χαμηλού συντελεστή 6,5% του ΦΠΑ καθώς και η μετάταξη ορισμένων προϊόντων και υπηρεσιών σε υψηλότερους συντελεστές.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΥΚΟ! Ο Φάρελ Γουίλιαμς για τη δολοφονία του 18χρονου στο Φέργκιουσον: Δεν έπρεπε να τσαμπουκαλευτεί ο Μάικλ

Με συνέντευξή του στην Independent, ο ταλαντούχος τραγουδιστής της επιτυχίας «Happy» Φάρελ Γουίλιαμς σχολιάζει τα γεγονότα στο Φέργκιουσον.

KAΛA KANEI!O Μπακογιάννης στην Α’ Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κώστας Μπακογιάννης ως οικοδεσπότης Περιφερειάρχης, θα παραβρεθεί και θα χαιρετήσει την Α΄ Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ που γίνεται αύριο Σάββατο 29 Νοεμβρίου στην Λαμία.

Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του ταβερνιάρη στη Χαλκιδική... Γεωργιανοί φυσικά [ΑΡΧΕΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ]

Επειδή οι αριστεράντζες του ΣΥΡΙΖΑ ξεχνάνε και με λένε ρατσιστή, να τους θυμίσουμε τι έχουμε φέτος:

24.02.2014 -> Μεσσηνία: Τη βίασαν μέσα στο σπίτι της... Πακιστανοί φυσικά
28.02.2014 -> Άρτα: Την έδεσε, την βασάνισε και την λήστεψε μέσα στο σπίτι της... Ρουμάνος φυσικά
03.03.2014 -> Ρέθυμνο: Τη βίασε και προσπάθησε να τη σκοτώσει... Πακιστανός φυσικά
04.03.2014 -> ΛΑΘΡΟΖΩΑ -ΕΛΛΗΝΕΣ 4-0! Β. προάστια: Ληστές βασάνισαν με καυτό σίδερο γυναίκα... Γεωργιανοί φυσικά
17.04.2014 -> Κως: Ζώο έσφαξε 43χρονη Ρουμάνα... Αλβανός φυσικά
29.04.2014 -> Συνελήφθη ο δολοφόνος του επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη... Γεωργιανός φυσικά και αναζητείται ο Αλβανός φυσικά συνεργός του
3.05.2014 -> Λαμία: Συνέλαβαν 27χρονο που έδειρε γριούλα για να τη ληστέψει... Αλβανός φυσικά
7.05.2014 -> Ζώο χτύπησε και βίασε ηλικιωμένη... Αλβανός φυσικά
8.05.2014 -> Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένου ζευγαριού στον Πειραιά... τους έσφαξαν 3 Αλβανά ζώα φυσικά
20.05.2014 -> Τον έσφαξε για μια θέση πάρκινγκ... Αρμένιος φυσικά
21.05.2014 -> Συνέλαβαν ζώο δράστη βιασμών ηλικιωμένων γυναικών... Πακιστανός φυσικά
25.05.2014 -> Ζώο κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 10χρονο κοριτσάκι... Πακιστανός φυσικά 
28.05.2014 -> 23χρονο ζώο ασέλγησε σε ανήλικη που γνώρισε στο facebook... Ιορδανός φυσικά
29.05.2014 -> Ηγουμενίτσα: Τη βίασε και την παράτησε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου... Αλβανός φυσικά
14.06.2014 -> Έσφαξε με μπαλτά ομοεθνή του και αποπειράθηκε να βιάσει ελληνίδα... Πακιστανός φυσικά
11.07.2014 -> Σκότωσαν 56χρονο στον Αγ.Παντελεήμονα για να τον ληστέψουν... Γεωργιανοί φυσικά
27.07.2014 -> Συνελήφθη ο δολοφόνος του 50χρονου στη Μύκονο... φυσικά Αλβανός
04.08.2014 -> Έπιασαν και τον αρχηγό της σπείρας που σκότωσε και λήστευε ηλικιωμένους... Πακιστανός φυσικά
07.08.2014 -> Τη σκότωσε την ώρα που έκαναν σεξ... Ουκρανός φυσικά
11.08.2014 -> Τον έσφαξε μέσα στο διαμέρισμά του... Πακιστανός φυσικά
10.09.2014 ->  Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 83χρονου στη Χαλκίδα... Βούλγαροι φυσικά
20.10.2014-> Αναζητούν το δολοφόνο 59χρονης ζωγράφου από τη Νάξο... φυσικά Αλβανός
23.10.2014 -> Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο των ηλικιωμένων... φυσικά Αλβανό 
19.10.2014 -> Συνελήφθησαν οι σφαγείς της 85χρονης... φυσικά γύφτοι
20.11.2014 -> Ισόβια στον 40χρονο για τη δολοφονία συνταξιούχου εκπαιδευτικού... Αλβανός φυσικά
25.11.2014 -> Ισόβια στον σφαγέα της Ναταλίας Βουτσινά... Αλβανός φυσικά

Πρόκειται για μέλη σπείρας Γεωργιανών που έχουν διαπράξει και σωρεία ληστειών και διαρρήξεων

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν καθαρά… τι έρχεται

Όσοι διατηρούν την πολιτική ψυχραιμία τους, και μπορούν να διαβάσουν χωρίς φόρτιση τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων των τελευταίων μηνών, δυσκολεύονται να αποφύγουν το συμπέρασμα για το… τι έρχεται.

Ενοπλοι με καλάσνικοφ εισέβαλαν στην ΕΥΔΑΠ Γλυφάδας -Αρπαξαν 800.000 ευρώ κι έφυγαν

Δύο ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο υποκατάστημα της ΕΥΔΑΠ Γλυφάδας, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 147.

ΣΟΚ! Διακινδυνεύοντας τη ζωή του πήγε ο Δένδιας στη Στρογγύλη! «Οι Τούρκοι "παρενόχλησαν" το ελικόπτερο που μετέφερε τον Νίκο Δένδια»

Παρενόχλησαν το ελικόπτερο που τον μετέφερε λέγοντας δύο φορές ότι πετάει στο FIR Τουρκίας!! Αλλά είδαν το ξίφος του και τρόμαξαν... ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΚΟΥΡΤΑΚΗ...
 
Σε σοβαρή – ηχητική – πρόκληση προέβησαν χθες το απόγευμα οι Τούρκοι προς το ελικόπτερο τύπου Chinook με το οποίο ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Δένδιας μετέβη από τη Ρόδο στο Καστελλόριζο πραγματοποιώντας μία....

Σουμάχερ: Παραπλανητικό εξώφυλλο περιοδικού (pics)

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το εξώφυλλο ενός γερμανικού περιοδικού που δημοσιεύει μια φωτογραφία του Μίκαελ Σουμάχερ με γυαλιά ηλίου και παλτό με τη λεζάντα: «Τι τύχη! Κάθεται στον ήλιο!».

Το Χρυσόμαλλο Δέρας δεν είναι μύθος -Ο τρόπος που μάζευαν τον χρυσό οι αρχαίοι χωρικοί το αποδεικνύει

Ο διάσημος μύθος του Ιάσονα με το Χρυσόμαλλο Δέρας είχε ιστορικό υπόβαθρο, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη Γεωργιανών γεωλόγων.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον γεωλόγο δρα Αβνταντίλ Οκροστσβαρίτζε του Ινστιτούτου Γεωεπιστημών του Πανεπιστημίου Ίλια της Τιφλίδας, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο διεθνές γεωλογικό περιοδικό Quaternary International, πραγματοποίησαν μια εκτεταμένη έρευνα για...

Ο Σαμαράς θα διαψεύσει τις Κασσάνδρες

Μικρό παράθυρο για επίτευξη συμφωνίας μέσα στον Δεκέμβριο άνοιξε το EuroWorkingGroup που συνεδρίασε χθες στις Βρυξέλλες. Η προτροπή ή εντολή που βγήκε από το λεγόμενο και «μικρό Eurogroup» είναι να τελειώνουν οι διαπραγματεύσεις και η αξιολόγηση μέσα στον Δεκέμβριο, ζητώντας ουσιαστικά επιτάχυνση των προσπαθειών.