15 Δεκεμβρίου 2014

Πάτρα: Η γνωριμία της μέλλουσας νύφης έκρυβε εκπλήξεις - Ο πεθερός δεν την έβλεπε για πρώτη φορά...

Όταν ο νεαρός αποφάσιζε να γνωρίζει τη γυναίκα της ζωής του, στον πατέρα του, δεν φανταζόταν με τίποτα τα όσα θα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια της συνάντησης...

Μήλον της έριδος μια νεαρή την οποία ο γιός προόριζε για γυναίκα και νύφη της οικογένειας αλλά στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν.

ΦΩΤΟ-ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΝΔίτες ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΞΟΥΛΙΔΟΥ! ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ! «Μας υπόσχονται υπουργεία για να ψηφίσουμε Πρόεδρο»

Στην καταγγελία ότι «βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τηλεφωνούν συνεχώς σε βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τους υπόσχονται από υπουργικές θέσεις μέχρι και φορολογικές "διευκολύνσεις''», προχώρησε η Σταυρούλα Ξουλίδου από την Κοζάνη.

Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα - Γιώργου Παπανδρέου με μεσολάβηση πρώην υπουργού

Πολιτικός αρραβώνας ανάμεσα στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, βρίσκεται προ των θυρών, κατόπιν παρασκηνιακών πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει πρόσωπα με ισχυρή πρόσβαση και στις δύο πλευρές, προκειμένου να υπάρξει από κοινού συντονισμένη δράση σε όλα τα πιθανά σενάρια που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η χώρα, σε περίπτωση που δεν εκλεγεί Πρόεδρος από την παρούσα Βουλή και δρομολογηθεί η διαδικασία της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Ο Κλάους στην καλύτερη 11άδα των ομίλων του Europa League

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις εφετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του με τον αποκλεισμό στη φάση των ομίλων του Europa League και μπορεί η χρονιά να μην θεωρείται επιτυχημένη, ωστόσο, υπάρχει μια ατομική επιβράβευση για τον αρχηγό της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Αθανασιάδης, συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα που ανέδειξε η ιστοσελίδα www.goal.com.

Ξεκατίνιασμα Όλγας-Γκερέκου για τις επαφές με το Χόλιγουντ

Αυτό έλειπε στην κυβέρνηση. Δεν φτάνει η πίεση της τρόικας, δεν φτάνει η μεγαλύτερη πίεση της αντιπολίτευσης με αφορμή την προεδρική εκλογή, έρχεται τώρα και… «εμφύλιος» ανάμεσα σε δύο υπουργεία και συγκεκριμένα στις ηγεσίες τους.

Στο Μουσείο της Ακρόπολης Σαμαράς-Μοσκοβισί – ΦΩΤΟ

Το Μουσείο της Ακρόπολης επισκέφθηκε ο Ευρωπαίος Επίτροπος για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί, συνοδευόμενος από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Τις φωτογραφίες ανέβασε στο twitter, ο δημοσιογράφος των Financial Times, Peter Spiegel.

Μακελειό στις ΗΠΑ: Πέντε νεκροί στη Φιλαδέλφεια από όπλο βετεράνου στρατιωτικού [εικόνες]

Το πρωί της Δευτέρας ένας βετεράνος στρατιωτικός πήρε το όπλο του και σκότωσε πέντε άτομα σε τρία διαφορετικά μέρη της ευρύτερης περιοχής της Φιλαδέλφεια στις ΗΠΑ.

Κλίμα εναντίον του Σαμαρά δημιουργούν τα αμερικανικά ΜΜΕ

Όλα τα λεφτά βέβαια είναι άρθρο των ΝΥΤ νομίζω που λέει ότι θα τον διαδεχθεί ο Κυριάκος... γελάνε και τα τσιμέντα...

Νέα επίθεση από τη Wall Street Journal

"Η Ελλάδα επιστρέφει στον πανικό", τιτλοφορείται το τελευταίο άρθρο της Wall Street Journal για τις εξελίξεις στη χώρα.

Χαμός στη Θεσσαλονίκη: Γιατί είπαν τον Μπουτάρη «ερημοσπίτη» και «δήμαρχο της μιζέριας»

Κόντρα, μεταξύ του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Σταύρου Καλαφάτη, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου,με αφορμή το χριστουγεννιάτικο στολισμό της Θεσσαλονίκης.

Ο απεργός "δίαιτας" Μισελοζιαννάτσης: Τα διουρητικά, το σακουλάκι με τις σοκοφρέτες και η... ομοφυλοφιλία που αυξήθηκε με τα μνημόνια

Εντάξει τελικά είχαμε άδικο! Ο Μισελοζιαννάτσης δεν είχε τελικά σοκοφρέτες στο σακουλάκι, αλλά φάρμακα... απλά εκείνη την ώρα πήγε να πάρει ένα Maalox γιατί είχε δυσπεψία που προκαλεί η ξάπλα μετά από πολύ φαί...

 Τη δική του απάντηση για τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της απεργίας πείνας που πραγματοποίησε δίνει ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με άρθρο του στο cretalive εξηγεί τι είχε μέσα το περίφημο «σακουλάκι», αλλά γράφει και για την κίνησή του να πάει να πιει καφέ σε γνωστό κατάστημα του Συντάγματος.

Ποιο βιβλίο προλογίζει ο Καραμανλής;

Το βιβλίο του βουλευτή της ΝΔ Μάξιμου Χαρακόπουλου προλογίζει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής, μεταξύ άλλων, σημειώνει ότι «παρά τις δυσχερείς συνθήκες, οι πρόσφυγες όχι μόνο κατάφεραν να ενσωματωθούν στη νεοελληνική κοινωνία αλλά και να πρωταγωνιστήσουν σε πολλούς τομείς, από τα γράμματα και τις τέχνες μέχρι την οικονομία, όπου ιδιαίτερα διακρίθηκαν».

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ! Προσφυγή της Δούρου στο Ελεγκτικό Συνέδριο για το Ελληνικό

Την αναθεώρηση της σύμβασης για το Ελληνικό ζητά με προσφυγή της στο Ελεγκτικό Συνέδριο η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας:

ΦΩΤΟ-Μετά το κέρατο από την Φουρέιρα ο Σαμαράς βρήκε άλλη... που μοιάζει στη Φουρέιρα

Κάνουν το γύρο του Διαδικτύου οι φωτογραφίες που ανέβηκαν μέσω Instagram και δείχνουν τον Γιώργο Σαμαρά ευδιάθετο και χαμογελαστό να «απαντά» με αυτόν τον τρόπο στην πρώην του, Ελένη Φουρέιρα.

Ο Μοσκοβισί κρούει ξανά τον κώδωνα του κινδύνου για Grexit-Tο εργοτάξιο του Μετρό επισκέφθηκε ο γάλλος- ΦΩΤΟ

Προειδοποιητικές δηλώσεις από τον Γάλλο Επίτροπο
 
Συνάντηση 45 λεπτών είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, αρμόδιο για τις οικονομικές υποθέσεις Πιέρ Μοσκοβισί, συνάντηση στην οποία μετείχε και ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.

Παρέμβαση εισαγγελέα για την 11χρονη μητέρα - ΒΙΝΤΕΟ

Η είδηση ότι μια 11χρονη έγκυος γέννησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου προκάλεσε την παρέμβαση της εισαγγελέως Ηρακλείου.

ΑΔΙΚΗ Η ΖΩΗ! Ασπασία, η νεαρή που πυροβόλησε ο πατέρας της -«Οι σφαίρες είναι ακόμη μέσα στο κεφάλι της» [εικόνες]

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η απόπειρα δολοφονίας της 17χρονης Ασπασίας από τον 47χρονο πατέρα της στο κέντρο της πόλης του Άργους, τον Αύγουστο του 2013.

Ο πατέρας θέλησε με αυτό τον φρικτό τρόπο να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα της νεαρής Ασπασίας, Σπυριδούλα.

ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΚΩΣΤΑΚΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΊΣ Μ'ΑΥΤΟΥΣ;Μπακογιάννης: Αυτοί που αποδοκίμασαν τη μητέρα μου επιδοκίμαζαν τον Κουφοντίνα

Για το επεισόδιο έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, όταν μερίδα συγκεντρωμένων δημοσιογράφων καταφέρθηκαν λεκτικά εναντίον της Ντόρας Μπακογιάννη, μίλησε τη Δευτέρα ο Κώστας Μπακογιάννης.

Τρία επενδυτικά σχήματα υπέβαλαν δεσμευτικές προσφορές στο πλαίσιο διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ για την παραχώρηση της χρήσης και εκμετάλλευσης του Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου Μαρκοπούλου για 40 χρόνια. Συγκεκριμένα οι προσφορές προέρχονται από τις: · DIMAND Ανώνυμη Εταιρεία Αξιοποίησης και Εκμετάλλευσης Ακινήτων και Κατασκευών, Υπηρεσιών και Συμμετοχών Α.Ε. · ΕΛΙΑ Κατασκευαστική Α.Ε. · ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Ανώνυμη Εταιρεία Ανάπτυξης και Αξιοποίησης Αθλητικών Εγκαταστάσεων Ακόμη, κατατέθηκαν δύο προσφορές στο πλαίσιο διαγωνισμού για την αξιοποίηση ακινήτου έκτασης 30 στρεμμάτων περίπου στην περιοχή Γούρνες Χερσονήσου, Ηράκλειο Κρήτης. Συγκεκριμένα: · DIMAND Ανώνυμη Εταιρεία Αξιοποίησης και Εκμετάλλευσης Ακινήτων και Κατασκευών, Υπηρεσιών και Συμμετοχών Α.Ε. · JUMBO Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ σε επόμενη συνεδρίασή του θα προβεί στην αποσφράγιση των φακέλων των οικονομικών προσφορών. Για το ακίνητο έκτασης 316 στρεμμάτων που συμπεριλαμβανόταν στον ίδιο διαγωνισμό (Γούρνες Χερσονήσου) δεν εκδηλώθηκε επενδυτικό ενδιαφέρον. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού για την αξιοποίηση ομάδας ακινήτων με σκοπό την ανάπτυξή τους σε τουριστικές μονάδες ιδιαίτερης αισθητικής (Boutique Hotels) και συγκεκριμένα για το ακίνητο Σανατόριο Μάνα στη Βυτίνα Αρκαδίας, το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ ανακήρυξε πλειοδότρια την OTUS ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε. για τη μίσθωση του για 50 χρόνια, με αρχικό ετήσιο μίσθωμα €16.600, αναπροσαρμοζόμενο σύμφωνα με τα οριζόμενα στα τεύχη του διαγωνισμού. Υπενθυμίζεται ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών για το Ξενία Θάσου είναι στις 28 Ιανουαρίου 2015. Τέλος, για τα ακίνητα του υπόλοιπου χαρτοφυλακίου των Boutique Hotels και για το Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου δεν υπήρξε επενδυτικό ενδιαφέρον. Στο αμέσως επόμενο διάστημα, το ΤΑΙΠΕΔ θα αξιολογήσει εκ νέου τις δυνατότητες αξιοποίησης των εν λόγω ακινήτων. Πηγή: Τρεις προσφορές στα χέρια του ΤΑΙΠΕΔ για το Ολυμπιακό Κέντρο Μαρκοπούλου | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/182904/treis-prosfores-sta-heria-toy-taiped-gia-olympiako-kentro-markopoyloy#ixzz3LzVl2TnM

Τρία επενδυτικά σχήματα υπέβαλαν δεσμευτικές προσφορές στο πλαίσιο διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ για την παραχώρηση της χρήσης και εκμετάλλευσης του Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου Μαρκοπούλου για 40 χρόνια.

SOS Στουρνάρα: Μειώνεται η ρευστότητα-Μεγάλος κίνδυνος ανεπανόρθωτης βλάβης στην οικονομία

Δραματικούς τόνους χρησιμοποίησε ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, προειδοποιώντας πως «η κρίση των τελευταίων ημερών λαμβάνει σοβαρές διαστάσεις», ότι «η ρευστότητα στην αγορά μειώνεται με ταχύ ρυθμό» και τέλος πως «ο κίνδυνος ανακοπής της αναπτυξιακής πορείας που μόλις ξεκίνησε, αλλά και ο κίνδυνος μίας ανεπανόρθωτης βλάβης της ελληνικής οικονομίας είναι μεγάλος».

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: Για λόγους υγείας παραιτείται ο Σταύρος Δήμας

Κατέβηκε μετά από report λογαριασμός στο Twitter

'Ενας βρώμικος πόλεμος γίνεται στο παρασκήνιο εναντίον του Σταύρου Δήμα, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις τείνει να γίνει προσωπικός. Χαρακτηριστικό είναι πως ανέβηκε στο twitter ψεύτικος λογαριασμός , στον οποίο ανακοινώθηκε η απόσυρση της υποψηφιότητας του για λόγους... υγείας.

Economist: «Kωμικοτραγωδία του Αιγαίου με το λαϊκιστικό κόμμα»-NYT:«Ζοφερές προοπτικές για την Ελλάδα, αν ο ΣΥΡΙΖΑ υλοποιήσει το πρόγραμμά του»

Economist: Η «κωμικοτραγωδία του Αιγαίου» απειλεί το ευρώ - «Το λαϊκιστικό κόμμα προηγείται στις δημοσκοπήσεις με αποτέλεσμα οι αγορές να δοκιμάζουν μια ξαφνική απαισιοδοξία» - NY Times: Ζοφερές προοπτικές για την Ελλάδα, αν ο ΣΥΡΙΖΑ υλοποιήσει το πρόγραμμά του - «Ο Τσίπρας δεν μπορεί να εκβιάσει την ευρωζώνη, καθώς η χρεοκοπία της χώρας θα οδηγήσει σε ντόμινο»

Τον όρο «tragicomedy» («κωμικοτραγωδία») χρησιμοποιεί σε νέο άρθρο η online έκδοση του περιοδικού The Economist, προκειμένου να περιγράψει τη νέα κρίση που σοβεί στην Ελλάδα και απειλεί να επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Βούλτεψη: Η μεγαλύτερη αθλιότητα που έχει λεχθεί τα περί τεχνητού bank run

«Εύχομαι όλοι οι Έλληνες να άκουσαν αυτή την απίστευτη αθλιότητα, για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δηλώσεις του προέδρου του, Αλέξη Τσίπρα, για τον πρωθυπουργό, εξαπέλυσε η Σοφία Βούλτεψη. Η κυβερνητική εκπρόσωπος έκανε λογο για παραλήρημα που άρχισε με τα νταούλια και τις αγορές.

ΒΙΝΤΕΟ-Σίδνεϊ: Έληξε η ομηρία - Ο δράστης και ένας όμηρος νεκροί

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται τρεις ακόμα όμηροι - Τραυματίες και δύο αστυνομικοί

Έληξε το θρίλερ της ομηρίας σε καφέ του Σίδνεϊ όπου επί τουλάχιστον 16 ώρες κρατούνταν δεκάδες όμηροι από τον ιμάμη Μαν Μαρόν Μονίς, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία της Αυστραλίας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΝΒΑ! Ο άλλος έριξε τάπα στο παπούτσι αντιπάλου

Απίστευτο σκηνικό! Δείτε το βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ-Θεσσαλονίκη: Μια μέρα σαν σήμερα που η πόλη παρέλυσε από το χιόνι

Όσοι έζησαν τις εικόνες που θα δείτε δύσκολα θα τις ξεχάσουν - Η Θεσσαλονίκη ντύθηκε στα λευκά, με το χιόνι να φτάνει τα 20 εκατοστά...

Η Τσιμισκή αποκλεισμένη, τα αυτοκίνητα μόνο με αλυσίδες και οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης κλεισμένοι στα σπίτια τους μέχρι να περάσει ο χιονιάς που "χτύπησε" την πόλη.

Τα "καμμένα παιδιά" και ο δικαστικός αγώνας που συγκίνησε την Ελλάδα του ’70

Το τραγικό ατύχημα που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία, συνέβη στις 26 Ιανουαρίου του 1970 όταν το σχολικό λεωφορείο του εκπαιδευτηρίου «Γ. Κουμαντάκου» επέστρεφε τα παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού στα σπίτια τους. Μόλις ξεκίνησε το δρομολόγιο, 600 μέτρα περίπου μακριά από το σχολείο, τα παιδιά που επέβαιναν σε αυτό, ειδοποίησαν τον οδηγό για μια περίεργη μυρωδιά στο εσωτερικό του.

Ο σακάτης Σόιμπλε και η πατερίτσα του, Του Μπετόβλακα

Το αμόρφωτο τρελόπαιδο που έχετε για αρχηγό σας, το βλέπω λίγο δυσκοίλιο μετά την ανακοίνωση για την εκλογή προέδρου. Αυτά τα κολπάκια που έχει αρχίσει για κυβερνήσεις εθνικού σκοπού, και συναινέσεις να τα αφήσει στην άκρη.

Ξορκίζοντας τον ΕΝΦΙΑ σε Αράχωβα και Λονδίνο

Αυξημένες έως και 20% σε σχέση με πέρυσι είναι οι κρατήσεις Ελλήνων που θέλουν να περάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά σε τουριστικούς προορισμούς του εσωτερικού και του εξωτερικού. Μάλιστα, οι κρατήσεις για τουριστικά πακέτα σε «προνομιούχα» μέρη της Ελλάδας τείνουν να είναι αυξημένες μέχρι και 30%, όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία των τουριστικών γραφείων.

Κύβος του Rubik: To απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ! (video)

Ο Mats Valk έσπασε το 2013 το παγκόσμιο ρεκόρ στην επίλυση του 3x3x3 Κύβο του Rubik στο Zonhoven Oren στο Βέλγιο!

Δεν είναι το μοναδικό ρεκόρ που κατέχει, καθώς κατείχε και το παγκόσμιο ρεκόρ στο 4x4 Κύβο του Rubik.

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Γεωργιάδης: Με τα νταούλια του Τσίπρα η Ελλάδα θα χορέψει μόνο τον χορό του Ζαλόγγου

«Με αυτά με τα νταούλια, τις λύρες και τους ζουρνάδες γελάει όλη Ευρώπη», δήλωσε, στο ίδιο μήκος κύματος, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

«Ο μόνος χορός που θα χορέψει η Ελλάδα με τον [Αλέξη] Τσίπρα είναι ο χορός του Ζαλόγγου», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα υποχρεώσει τις αγορές να χορεύουν στους ρυθμούς της.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο περιπτεράς απεριγράφει με μια χειρονομία την εκπομπή του

Όλα τα λεφτά ο κλακαδόρος και η γλάστρα αριστερά και δεξιά!

Ο Γιώργος Παπαδάκης για μια ακόμα εκνευρίστηκε με τα δημοσιεύματα που εξακολουθούν να αναφέρονται στο επαγγελματικό μέλλον!
Ο παρουσιαστής συγκεκριμένα είπε:

Mόλις εμφνίστηκε ο μπαμπούλας ο ασπασμός κι οι αγκαλιές Κουντουρά-βούλτεψε έμειναν στη μέση

Το κλίμα μέσα στο οποίο οδηγείται η προεδρική εκλογή είναι πραγματικά πρωτόγνωρο, με αποτέλεσμα όλοι να φοβούνται ακόμα και τη σκιά τους. Προ ημερών, συναντήθηκαν στους διαδρόμους της Βουλής η κα Σοφία Βούλτεψη με τη βουλευτή των ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρά, η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, βρίσκεται υπό τη στενή επιτήρηση...

Παπαμιμίκος: Ο Βαρουφάκης του Τσίπρα λέει ότι θα κλείσουν τα ΑΤΜ, όχι εμείς

«Εμείς δεν λέμε ότι θα κλείσουν τα ΑΤΜ, αλλά το λέει ο ίδιος ο κ. Βαρουφάκης. Εμείς δεν λέμε ότι θα εξετάσουμε plan B για επιστροφή στη δραχμή, αλλά τα λέει ο κ. Λαπαβίτσας».

Όταν η κόρη του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη συνάντησε τον Μαζωνάκη

Το “εισιτήριο” για τη συνάντηση της 22χρονης με τον δημοφιλή τραγουδιστή αποτέλεσε ένας διαγωνισμός της δισκογραφικής εταιρείας Heaven

Η μουσική του την βοήθησε να ξαναβρεί το χαμόγελό της. Ταυτίστηκε με στίχους των τραγουδιών του και οι μελωδίες τήν ταξίδεψαν μακριά από τον αβάσταχτο πόνο που ένιωσε στην εφηβική της ηλικία.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ, ΟΧΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ! Παππάς: Το καλοκαίρι λήγει ένα ομόλογο και μέχρι τότε βλέπουμε...

Σύμφωνα με τον Παππά ο Σαμαράς είναι ακροδεξιός, εκβιαστής και τρομοκρατεί ενώ ο ίδιος που λέει ότι θα μειωθούν μισθοί (!!) και συντάξεις, θα καταργηθεί το ΕΚΑΣ, θα αυξηθούν τα φάρμακα και οι διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία (αυτά δηλ. που ο Σαμαράς δεν δέχεται και γιαυτό δεν έχει συμφωνήσει με την τρόικα) δεν τρομοκρατεί τον κόσμο...

​Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Αλέξη Τσίπρα, Ν.Παππάς, ο οποίος χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «ακροδεξιό».

Ψαριανός: Θα ψηφίσω Πρόεδρο Δημοκρατίας

H η ιδανική λύση θα ήταν να υπάρξει ένα «εθνικό σχέδιο» για έξοδο από την κρίση, όπως συνέβη στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία. «Όμως εδώ είμαστε Αφρικανικό Κατσαπλιανιστάν και αμφιβάλλω αν μπορεί να γίνει», δηλώνει ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Εξηγήσεις Βούλτεψη για τη διαστρέβλωση της δήλωσής της περί πιστωτικού γεγονότος

Από δω έχει φάει πολύ κράξιμο η ανεπαρκής Βούλτεψη, αλλά σήμερα διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις της. Ποτέ δεν είπε ότι θα το θεωρήσει η ίδια ή ότι συμφωνεί πως θα είναι "πιστωτικό γεγονός οι εκλογές" αλλά μετέφερε μόνο τις αναφορές της Moodys που λένε ότι μετά τις εκλογές η πιθανή ανάληψη εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ και η εφαρμογή όλων των μαλ@κιών που λέει θα οδηγήσει σε χρεοκοπία... κάτι που ξέρουν πρώτα απ'όλους οι δημοσιοκάφροι που τσιρίζουν...

Διευκρινίσεις για τα όσα είπε το πρωί σε εκπομπή του Mega σχετικά με τις προειδοποιήσεις των οίκων αξιολόγησης έδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Βρούτσης: Θετικό το ισοζύγιο απασχόλησης στο 11μηνο του 2014

Θετικό κατά 99.956 θέσεις εργασίας, εμφανίζεται το ισοζύγιο προσλήψεων - απολύσεων, κατά το ενδεκάμηνο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου του 2014, σύμφωνα με τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη» του υπουργείου Εργασίας, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

FT: Στα παπάρια των ευρωπαίων το Grexit

Χρήσιμη για τους γραφειοκράτες της Ε.Ε. και ορισμένες χώρες - μέλη της ενδέχεται να αποβεί η σύγκρουση με μια εχθρική ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με τους Financial Times.

Η εφημερίδα εκτιμά πως «μία θυελλώδης έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ δεν θα αποτελούσε συστημικό κίνδυνο για την επιβίωση της Ευρωζώνης τώρα, όπως ήταν το 2011 και το 2012».

WSJ: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα σκύψει το κεφάλι στην τρόικα τελικά

Η Wall Street Journal σε νέο της άρθρο για την Ελλάδα αναφέρει πως ο Έλληνας Πρωθυπουργός περιμένει τις αποφάσεις των «λίγων», οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με το τέλος της πολιτικής τους καριέρας εάν γίνουν εθνικές εκλογές, τις οποίες αναμένεται να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που έχει προκαλέσει την ανησυχία των επενδυτών, έχει «βουλιάξει» το χρηματιστήριο και έχει εκτοξεύσει τις αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων.

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Δημοσκόπηση MRB: Μόνο 3,2% η διαφορά-Άντε να ξεμπερδεύουμε με τους ψεκασμένους

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εξαμηνιαίες τάσεις της MRB, αλλά και η τηλεφωνική έρευνα με αφορμή τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Στην πρόθεση ψήφου και στα στοιχεία που καταγράφηκαν στις εξαμηνιαίες τάσεις της MRB (03-10/12) ο ΣΥΡΙΖΑ...

ΑΛΕΞΗ ΠΛΑΦΟΝ Ή ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ! Τεχνητή φυγή κεφαλαίων καταγγέλλει ο Αλέξης Τσίπρας

Δηλ. δεν μπορούμε να πάμε τα λεφτά μας όπου θέλουμε άμα αισθανόμαστε ότι στις Τράπεζες του Τσίπρα δεν είναι ασφαλή; Μήπως θα μας πάρει κι ο Γλέζος αυτό το φόρο που έλεγε; Ή για να το πούμε αλλιώς: Τι πρόβλημα υπάρχει να φύγουν οι καταθέσεις; Θ κλείσουν οι Τράπεζες; Ε και; Αφού ο λαός πεινάει και δεν έχει καταθέσεις; Τι θα χάσει αν κλείσουν οι Τράπεζες. Όπως λέει κι ο Βούτσης "τον λαό δεν τον αφορά τι γίνεται στο ΧΑΑ αφού δεν έχει μετοχές".... άρα γιατί να τον νοιάζει αν λειτουργούν τράπεζες;

«Ο Σαμαράς είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bankrun, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενών του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου. Έχουν, όμως, γνώση οι φύλακες.

ΠΡΩΕΔΡΕ ΩΧΙ ΚΗΝΙΤΑ! ΤΑ ΑΚΟΥΗ Ο ΣΑΜΑΡΑσ! Ο Πάνος Καμμένος έστειλε sms σε τρεις ανεξάρτητους για να μην ψηφίσουν Πρόεδρο

Σε τρεις ανεξάρτητους βουλευτές που προέρχονται από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων έστειλε sms ο Πάνος Καμμένος προκειμένου να τους ζητήσει να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Ποπάρα πήγε να τη βγει στον Άδωνι... και έφαγε τα μούτρα της: Συγχαρητήρια είστε λίγο πιο μνημονιακή από εμένα

Μία κριτική διαφορετική από τις υπόλοιπες δέχθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του Star.

Στη μάχη και ο Kώστας Καραμανλής

Τι λέει σε βουλευτές άλλων κομμάτων που τον επισκέπτονται

Την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας προτάσσει ο Κώστας Καραμανλής στις κατ΄ ιδίαν συναντήσεις του με βουλευτές άλλων κομμάτων και ανεξάρτητους που τον επισκέπτονται αυτές τις ημέρες.

Απίστευτο θράσος! Πρώην ΠΑΣΟΚος βουλευτής απεργός πείνας (για 3 μέρες θα τρώει μόνο σοκοφρέτες) έξω από τη γερμανική πρεσβεία... γιατί ρε γελοίε; Επειδή τα'φαγε ο Αντρέας και η Μιμή; ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι όσοι εμφανίζονται στο βίντεο έκλεβαν τα λεφτά των ελλήνων μεταναστών επί χούντας δήθεν για αντιδικτατορικό αγώνα και πέρναγαν ζωή χαρισάμενη...

Απεργία πείνας πραγματοποιείται έξω από τη γερμανική πρεσβεία ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου και την επιστροφή της κλεμμένης πολιτιστικής κληρονομιάς μας.

Όργιο κακοδιοίκησης στο ΕΤΑΑ – ΤΣΑΥ – Κίνδυνος για τις συντάξεις

Και να φανταστείτε ότι οι γιατροί βγαίνουν στα 70 στη σύνταξη... αλλά πως να μην είναι μπουρδ@λο όταν ο κάθε υπουργός που έρχονταν ήθελε να του πληρώσει το ΤΣΑΥ την ανακαίνιση στο κτήριο που νοίκιαζε στο υπουργείο χωρίς να εισπράττει ενοίκιο... ήρθε ο Παναγιωτόπουλος και ήθελε αλεξίσφαιρα τζάμια, μετά ήρθε η Νταλάρα και ήθελε δωμάτιο ξεκούρασης... και πλήρωνε το ΤΣΑΥ... για να μην πούμε ότι πλήρωνε από γιορτές των εργαζομένων μέχρι δώρα και κατασκηνώσεις στα παιδιά τους παρότι δεν ήταν μέλη του Ταμείου...

Σε άμεσο κίνδυνο βρίσκονται οι συντάξεις χιλιάδων υγειονομικών. Η κακοδιαχείριση και η έλλειψη διαφάνειας στο Ταμείο τους (ΕΤΑΑ - ΤΣΑΥ), έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Παλαιότερη αναλογιστική μελέτη έδειξε ότι, για να γίνει βιώσιμο, το ΕΤΑΑ - ΤΣΑΥ πρέπει να προχωρήσει σε αυξήσεις εισφορών πάνω από 70% ή μειώσεις συντάξεων κατά 40,9%.

Άδωνις:Φίλε Τέρενς πας να κάνεις Πρωθυπουργό έναν κομμουνιστή που πουλούσε Ριζοσπάστη και έκανε καταλήψεις

Στον "δεξιό" Τέρενς Κουίκ απευθύνθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω της τηλεοπτικής του συνέντευξης στο Star, αναφέροντας, μεταξύ άλλων ότι υποδυεται τον δεξιό.

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ! «Τα νταούλια του Τσίπρα και το σκίσιμο μνημονίων του Λαφαζάνη μας οδηγούν κατευθείαν στο Grexit»

Δημοσιοκάφρος του Ευαγγελάτου προσπαθεί να αποκτήσει επαφή με την πραγματικότητα αλλά δεν τον αφήνει η ΣΥΡΙΖ(Α)ίλα του. Ενώ στην αρχή κατηγορεί τον Τσίπρα ότι με τα νταούλια θα μας οδηγήσει στο Grexit στο τέλος τον καλεί να βάλει «στη θέση τους εκείνους που συμπεριφέρονται σαν η Ελλάδα να έχει το πάνω χέρι, σαν να είναι η ισχυρή πλευρά»... ποιον να βάλει δηλ ρε μεγάλε δημοσιογράφε στη θέση του; Τον εαυτόν του; Αφού ο ίδιος λέει ότι θα βαράει το νταούλι κι οι αγορές θα χορεύουν; Γιατί δεν τολμάς να πεις ότι δεν είναι λύση ο ΣΥΡΙΖΑ αφού διοικείται από τον γραφικό ΣΥΡΙΖΑ του 3%, μιας και οι ΠΑΣΟΚοι κλέφτες ψηφίζουν μεν αλλά δεν πολυανακατεύονται;; 

Γράφει λοιπόν στο newsit κάποιος Θανάσης Λυρτσογιάννης:

Αν ο Τσίπρας νομίζει ότι θα βαράει νταούλια και θα χορεύουν η τρόικα, οι δανειστές και οι αγορές.
Αν ο Λαφαζάνης νομίζει ότι θα σκίζει μνημόνια σα χασέδες.
Αν ο Κουρουμπλής...

ΕΛΑ ΝΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ! Κουβέλης:«Όποιος από ΔΗΜΑΡ ψηφίσει πρόεδρο, δεν είναι αποστάτης ή αργυρώνητος»

«Οποιος από ΔΗΜΑΡ ψηφίσει πρόεδρο, δεν είναι ούτε αποστάτης, ούτε αργυρώνητος», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, προκαλώντας νέες ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό και στις ισορροπίες που δημιουργούνται με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αφού ουσιαστικά δίνει το ελεύθερο στους βουλευτές του να ψηφίσουν Δήμα.

ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Απομακρύνθηκαν οι Σύροι απ'το Σύνταγμα αφού τα ΜΑΤ έπιασαν ΣΥΡΙΖΑ-Κούρτοβικ στον ύπνο-Απολύμανση του χώρου αυτή την ώρα

Επειδή το πρωί άκουσα κάποιον ΣΥΡΙΖΑίο, ανεξάρτητο ντεμέκ, να αναρωτιέται "μα γιατί τους απομάκρυναν 3 τη νύχτα αφού ήθελαν να τους πάνε κάπου καλύτερα;"... μήπως επειδή κοιμόντουσαν οι επαναστάτες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που χθες προκαλούσαν τα ΜΑΤ και η Κούρτοβικ που έχει πάρει επ'ώμου την καθοδήγησή τους;

Απομακρύνθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας από αστυνομικές δυνάμεις οι Σύροι πρόσφυγες που επί σειρά ημερών είχαν κατασκηνώσει στο χώρο της πλατείας Συντάγματος απέναντι από τη Βουλή.