24 Ιανουαρίου 2015

Βόλος: Σπρωξιές, βρισιές και απειλές μεταξύ στελεχών της ΝΔ - Άφωνοι οι αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου!

Πρωτοφανείς καταστάσεις και μάλιστα σε δύο δόσεις, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες των εκλογών...
Απίθανα τα όσα συμβαίνουν στο Βόλο τα τελευταία 24ωρα, με πρωταγωνιστή περιφερειακό σύμβουλο, ο οποίος σε ρόλο "κομματάρχη" συγκεκριμένου υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ., το βράδυ της Παρασκευής προπηλάκισε συνάδελφό του, επίσης περιφερειακό σύμβουλο και μάλιστα της ίδιας υποστηριζόμενης από τη Ν.Δ. παράταξης, επειδή δεν υποστηρίζει την υποψηφιότητα της αρεσκείας του.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του e-Volos.gr, ο περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας και πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου, Γρηγόρης Ιγγλέσης προπηλάκισε, σπρώχνοντας, βρίζοντας και απειλώντας τον συνάδελφό του, επίσης περιφερειακό σύμβουλο, θεματικό Αντιπεριφερειάρχη και πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, Αργύρη Κοπάνα, για τα μάτια του υποψήφιου Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου.

Το επεισόδιο, μάλιστα, που σημειώθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μπροστα στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων, επαναλήφθηκε και το Σάββατο το πρωί στο κέντρο της πόλης, με τον δράστη να πλησιάζει και πάλι το νεαρό συνάδελφό του και βρίζοντας τον, να τον απειλεί, πως όπου σταθεί και όπου βρεθεί, θα τον βρίσκει απέναντί του.

Πηγή: e-volos.gr