19 Ιανουαρίου 2015

KATANOHTH ΠΙΚΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΝΔ! Σφοδρή επίθεση Τζήμερου κατά Σαμαρά μέσω Facebook

Σφοδρή επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook ο Θάνος Τζήμερος.

Η “επίμαχη” ανάρτηση έχει ως εξής:

“Αντώνη, προσπαθείς να κερδίσεις εκλογές, κάνοντας αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση; Είσαι τόσο, μα τόσο λούζερ; Πού είναι η δική σου πρόταση; Ο κόσμος θα ψηφίσει τους διανοητικά καθυστερημένους της Κουμουνδούρου, γιατί από σένα δεν περιμένει τίποτε πέρα από μια νέα φοροεπιδρομή.

Γιατί τον κοροϊδεύεις από την εποχή των αντιμνημονιακών “ΟΧΙ” και των Ζαππείων. Κρίμα, γιατί είχες κι εσύ την ευκαιρία να αλλάξεις την Ελλάδα και απλώς μετατόπισες την μέρα κατάρρευσής της κατά δυόμιση χρόνια, για να συνεχίσεις να προστατεύεις τους κομματικούς στρατούς και τις αγαπημένες συντεχνίες του συστήματος.

Το καλό είναι ότι μετά τις εκλογές θα καταρρεύσει η παράφωνη ορχήστρα της ελαφρολαϊκής δεξιάς, θα εξαφανισθούν τα τελευταία ίχνη της εγκληματικής συμμορίας του πράσινου ήλιου, θα γελοιοποιηθεί παγκοσμίως το τουρλουμπούκι των ηλιθίων που θέλουν και αυτοδυναμία, και θα εξαχνωθεί ο Κουβελοπόταμος που νομίζει ότι η επανάσταση γίνεται στέλνοντας φιλάκια στον εχθρό. Το κακό είναι ότι θα καταρρεύσει και η χώρα”.