02 Απριλίου 2015

Βρετανία: Γύρισαν σκληρό πορνό στο τρενάκι της «Peppa Pig»!

Έξαλλοι οι γονείς - «Συγγνώμη» από τους υπευθύνους του σιδηροδρομικού σταθμού

Σκηνές πορνό σε γραφεία, σε δημόσιους χώρους, σε πολυτελείς κατοικίες είναι συνηθισμένες για όσους παρακολουθούν «ροζ» ταινίες. Ωστόσο, σπανιότερα ή ποτέ γυρίζονται λήψεις ανάλογου χαρακτήρα σε μέρη όπου πραγματοποιούνται γιορτές εμπνευσμένες από αγαπημένες παιδικές εκπομπές.
Ωστόσο, το παραπάνω δεν ισχύει για μία ταινία πορνό ή οποία γυρίστηκε σε παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό στο Έσεξ, στον οποίο διοργανώνονται εκδηλώσεις με κεντρικό θέμα την αγαπημένη γουρουνίτσα των παιδικών «Peppa Pig».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Mirror ο σιδηροδρομικός σταθμός Epping Ongar Railway συχνά φιλοξενεί παιδιά που παίζουν ανάμεσα στους ήρωες της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων.

Εντούτοις, οι υπεύθυνοι του σταθμού έδωσαν την άδεια σε μία καναδική εταιρία παραγωγής να μαγνητοσκοπήσει ταινία, στην οποία μία νεαρή ντυμένη μαθήτρια συνευρίσκεται ερωτικά με άνδρες σε ένα από τα τρένα.


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το βίντεο είδαν γονείς λίγες ημέρες πριν εκατοντάδες παιδιά φτάσουν στον σταθμό για το παραδοσιακό κυνήγι του πασχαλινού αυγού και αντέδρασαν οργισμένα.

Η Αμάντα Μέντελ, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών δήλωσε: «Διαφήμισαν το μέρος σαν οικογενειακή επιχείρηση, αλλά από τη μία στιγμή στην άλλη μετατρέπεται από Peppa Pig σε τρένο οργίων».

Όπως είπε, κάτι τέτοιο «σε κάνει να αναρωτιέσαι τι συνέβη σε αυτό το τρένο. Αν υποστηρίζει κάποιος ότι αφορά σε οικογένειες, δε μπορεί να γίνεται αυτό. Είμαι συγκλονισμένη».
Την ίδια ώρα, η Μέντελ δήλωσε πως δε θα πήγαινε ποτέ τα παιδιά της ξανά στο σημείο καθώς το θεωρεί «αηδιαστικό».


Μία ακόμα μητέρα, μιλώντας στην Mirror έκανε λόγο για «αηδία» και «ηλίθια απόφαση», τονίζοντας πως είναι αδιανόητο στο σημείο όπου παίζουν παιδιά να γυρίζονται ταινίες πορνό.
Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, το Epping Ongar Railway τέθηκε σε λειτουργία το 1865 μέχρι που σταμάτησε να μεταφέρει επιβάτες το 1994.

Εντούτοις, πολλές είναι οι τηλεοπτικές παραγωγές που εκμεταλλεύονται τα ιστορικά βαγόνια για να γυρίσουν σκηνές και διαφημιστικά.


Στο μεταξύ, το επίμαχο βίντεο με την «μαθήτρια» έχει ήδη συγκεντρώσει 235.000 θεάσεις μέσα σε λίγες ημέρες, ενώ οι επικεφαλής του σιδηροδρομικού σταθμού ζήτησαν συγγνώμη κάνοντας λόγο για «λάθος κρίση».

Όπως είπε ο εκπρόσωπος, Ντιν Γουάλτον, πολλές είναι οι φορές που το σημείο έχει χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους, αλλά η απόφαση για την μαγνητοσκόπηση ερωτικής ταινίας ήταν λάθος. «Ζητούμε συγγνώμη. Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία τέτοια παραγωγή», διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος.