28 Μαΐου 2015

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ! ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ! Η σχέση του Μπαλτά με δύο κυρίες στο νέο ΔΣ του Ελληνικού Φεστιβάλ

Για πολιτισμένο χωρισμό κάνουν λόγο τα «Νέα» σήμερα, γράφοντας πως στο νέο ΔΣ του Ελληνικού Φεστιβάλ υπάρχει πρώην σύντροφος του Αριστείδη Μπαλτά, αλλά και μια κυρία του στενού του περιβάλλοντος.

Γράφει ο «Μικροπολιτικός» σήμερα, υπό τον τίτλο «Οι παλιές αγάπες πάνε Φεστιβάλ»: «Αυτό θα πει πολιτισμένος χωρισμός. Να μη συνεχίζεις στη ζωή, αλλά να μην ξεχνάς και τον πρώην σύντροφό σου. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε και ο υπουργός Πολιτισμού και Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς που υπογράφει μαζί με τον Νίκο Ξυδάκη το νέο ΔΣ του Ελληνικού Φεστιβάλ», γράφει ο «Μικροπολιτικός».

Και συνεχίζει: «Διόρισε ως άμισθο μέλος μια πρώην σύντροφό του και με την ευκαιρία δεν άφησε παραπονεμένη και μια άλλη κυρία που βρίσκεται στο στενό του περιβάλλον, την ηθοποιό Μάγια Λυμπεροπούλου. H καταξιωμένη ηθοποιός, που επίσης διορίστηκε άμισθο μέλος στο ΔΣ του Φεστιβάλ, έχει αναλάβει εδώ και ένα μήνα τη θέση της άμισθης ειδικής συμβούλου σε θέματα Θεατρικής Παιδείας και Εκπαίδευσης στο εν λογω υπουργείο».

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως η Μάγια Λυμπεροπούλου όπως και ο Γιώργος Πέτρου ήταν ονόματα που επιθυμούσε να έχει στο ΔΣ ο ίδιος ο πρόεδρος και διευθυντής του Φεστιβάλ Γιώργος Λούκος.