18 Μαΐου 2015

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΠΑΤΡΑ: Έπαθε πλάκα όταν είδε από κοντά τη γυναίκα που δέχτηκε να κάνει ομαδικό σ@ξ - Η γνωριμία στο διαδίκτυο και η μεγάλη έκπληξη!

Οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης γνωρίστηκαν σε ιστοσελίδα του ίντερνετ και μετά τις πρώτες επικοινωνίες κανόνισαν το πρώτο τους ραντεβού...

Το... φυσάνε και δεν κρυώνει τα δύο swinger ζευγάρια της Πάτρας αφού μετά από καιρό επικοινωνίας στο διαδίκτυο αποφάσισαν να συναντηθούν, αλλά τελικά έπαθαν ψυχρολουσία ανακαλύπτοντας πως... ήταν ξαδέλφια! Και το ακόμα χειρότερο; Ότι η ξαδέλφη δεν ήταν με τον... νόμιμο άνδρα της αλλά με τον παράνομο εραστή!

Είναι από τις πιθανότητες που φοβούνται ιδιαιτέρως στις μικρές τοπικές κοινωνίες τα ζευγάρια που αρέσκονται σε... ιδιαίτερες ερωτικές απολαύσεις και δη ομαδικές. Το να ορίσουν δηλαδή τόπο και ώρα συνάντησης με άλλο ζευγάρι και να... πέσουν πάνω σε φίλους και γνωστούς.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστορία της γνωριμίας ξεκίνησε μέσω του διαδικτύου και συγκεκριμένα, μιας ειδικής ιστοσελίδας στην οποία μετέχουν άτομα και κυρίως ζευγάρια. Η επικοινωνία ξεκίνησε με τον άνδρα και τη γυναίκα του ενός ζευγαριού που δεν έχουν άμεση συγγενική σχέση μεταξύ τους.

Ξεκίνησαν να μιλούν ανταλλάσσοντας απόψεις από ερωτικές εμπειρίες που είχαν στο παρελθόν. Η διαδικτυακή συνομιλία κράτησε για αρκετές ημέρες και κάποια στιγμή συμφώνησαν να συνεννοηθούν με τους συντρόφους τους για να κανονίσουν μια κοινή έξοδο. Μια έξοδο που σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ...

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος