28 Μαΐου 2015

Θεοδωράκης: Εξετάζουμε πρόταση μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Σφοδρή επίθεση εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού κάλεσε την πρόεδρο της Βουλής να αφήσει τον πρωθυπουργό να ασχοληθεί με τις μεγάλες υποθέσεις ενώ την κατηγόρησε ότι «χαριεντίζεται» με τη Χρυσή Αυγή.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως το κόμμα του, σε συνεργασία με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ήδη ανάστατοι, εξετάζει να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κ. Κωνσταντοπούλου.

«H κ. Κωνσταντοπούλου να ασχοληθεί με το προσωπικό της πρόβλημα που είναι μεγάλο και να αφήσει τον πρωθυπουργό της χώρας να ασχοληθεί με τις μεγάλες υποθέσεις. Εκείνη χαριεντίζεται με τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Και δεν το λέμε μόνο εμείς, το λέει το ΚΚΕ, το λένε κάποιοι σοβαροί άνθρωποι από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τις φωνές του κ. Τσίπρα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, τις έχουμε ακούσει. Η πρόεδρος της Βουλής δεν έχει εκλεγεί για να αντικαθιστά τον Πρωθυπουργό, οπότε ας ασχοληθεί με τα προβλήματα του κοινοβουλίου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι μία βουλευτής που χάρη στη μεγαλοθυμία και στην πολιτική ανωριμότητα του κ. Τσίπρα προτάθηκε για πρόεδρος της Βουλής. Θα δούμε αν θα καταθέσουμε πρόταση μομφής κατά της κ. Κωνσταντοπούλου σε συνεργασία με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ήδη ανάστατοι. Η κ. Κωνσταντοπούλου πρέπει να περιοριστεί στον ρόλο της και να μην φτιάχνει Επιτροπές μόνο και μόνο για να παίζει όλη μέρα στην τηλεόραση», είπε ο κ. Θεοδωράκης.