22 Μαΐου 2015

ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ Μ@ΛΑΚΑ ΜΟΥ! «Λίγες οι μέρες του Τσίπρα-Οι αριστεροί που αποκτούν εξουσία είναι οι μεγαλύτεροι φασίστες»!

«Απορώ με τον Τσίπρα... είναι χαρούμενος γι' αυτές τις επιλογές»;

«Ας κοιτάξουν να είναι πιο σοβαροί οι Έλληνες πολιτικοί...», σιγομουρμούρησε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Οι συνεργάτες του τον προέτρεψαν να εξηγήσει τι εννοεί και ο παρουσιαστής ξέσπασε κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά κυρίως κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Παράλληλα, επιβεβαίωσε με τον τρόπο του κάποιες φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και μιλούν για επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στην ενημέρωση.

«Τον βλέπω να τελειώνουν οι μέρες του. Με αυτά που λέει και που κάνει τον βλέπω να κάνει φοβερές διακοπές και αυτός και η Κωνσταντοπούλου», είπε ο Γιώργος για τον Γιάνη Βαρουφάκη και ανέβασε τους τόνους αναφερόμενος σε όσα έχουν συμβεί αυτές τις μέρες με την Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Τα απαράδεκτα που έκανε χθες και προχθές! Όταν κάποια στιγμή ξαναγυρίσω στην ενημέρωση θα τα πω. Έψαξε τους δημοσιογράφους "Από που είσαι εσύ;". Προχθές βγήκε και ξέχεσ... τον αστυνομικό που εκτελούσε εντολές και χθες είπε στους δημοσιογράφους από που είστε και τι ρωτάτε; Απορώ με τον Τσίπρα, ένας νέος άνθρωπος, μοντέρνος, με τον κόσμος μαζί του... είναι χαρούμενος γι' αυτές τις επιλογές; Τι να πω; Εγώ που είμαι αριστερός τα λέω αυτά. Πολλές φορές, οι αριστεροί που αποκτούν εξουσία είναι οι μεγαλύτεροι φασίστες!», ανέφερε ο παρουσιαστής

Όταν ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε τον Γιώργο Λιάγκα αν επιστρέφει στην ενημέρωση, αυτός απάντησε: «Μπορεί και να κάνω, δεν ξέρεις».


http://www.zappit.gr/stories/Giorgos-Liagkas-To-ksespasma-gia-th-Zoh-Konstantopoyloy-kai-to-yponoymeno-gia-epistrofh-sthn-enhmerosh/39285