28 Μαΐου 2015

Γεωργιάδης: Με συνεχείς παρατάσεις ρυθμίσεων καλλιεργείτε νοοτροπία δεν πληρώνω στην ώρα μου-Χαίρομαι που το ΚΚΕ παραδέχεται πως παραδώσαμε κούκλα την Ελλάδα στον Αντρέα - ΒΙΝΤΕΟ

«Εάν στην πατρίδα μας υπάρχει η αίσθηση ότι δεν τηρείται τίποτα και ότι καμία ημερομηνία δεν έχει καμία σημασία, και ότι «έλα μωρέ, θα έρθει ένας υπουργός να δώσει παράταση, κράτος δεν θα φτιάξουμε ποτέ», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον Αναπληρωτή Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρη Στρατούλη, με αφορμή την αποφασή του να γίνει δεκτή η τροπολογία για παράταση της ρύθμισης οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία.

«Άρα, να δείξουμε πάλι την μεγάλη μας καρδιά, αλλά να σημειωθεί ότι αν αυτό το κάνετε συνέχεια, κράτος δεν θα κάνουμε. Ψηφίστε, δεν ψηφίστε μνημόνιο. Που σας εύχομαι να ψηφίσετε κι εσείς και να μπείτε κι εσείς στη λέσχη των μνημονιακών», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Κατά την ομιλία του ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε, αναφερόμενος στην προηγούμενη τοποθέτηση του κ. Παφίλη του ΚΚΕ, «χαίρομαι που το ΚΚΕ αναγνωρίζει σε πόσο καλή κατάσταση είχε την Ελλάδα η Δεξιά, η οποία τότε κυβερνούσε. Είναι εξαιρετικά ευχάριστη αυτή η παραδοχή. Πράγματι, η Δεξιά του Κωνσταντίνου Καραμανλή είχε μία χώρα βιομηχανική, είχε μία χώρα και με θετικό, αγροτικό ισοζύγιο, είχε και μια χώρα με χαμηλό χρέος. Κούκλα τη δώσαμε την Ελλάδα στον Ανδρέα, κύριε Κουτσούκο. Κούκλα την παραδώσαμε, κατά το ΚΚΕ. Τώρα το πώς την καταντήσατε μετά από μερικά χρόνια, ε, νομίζω ότι ζούμε σε αυτή τη χώρα. Το ξέρουμε».