25 Μαΐου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΞΥΛΟ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΝΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Μπακογιάννη: Μαζέψου ρε που θα μας πεις και προδότες

Νόμιζε ο Πανάρας ότι η Ντόρα θα του χαριστεί επειδή την στήριξε στο 2009... αλλά έφαγε τις φάπες του ο αστείος που αποκαλεί όσους στηριζαν την κυβέρνηση Σαμαρά, προδότες και μεταξύ αυτών και τον Καραμανλή τον οποίο επικαλείται τακτικά για να κοροϊδεύει κανα γίδι. Μόλις τις έφαγε άρχισε τις αηδίες για τις διαγραφές κ.λπ ενώ προσπάθησε ανεπιτυχώς να την προκαλέσει ρωτώντας την αν στηρίζει Σαμαρά για να πάρει την κατάλληλη απάντηση ...

Ξύλο και στον Μητρόπουλο

Ανέβηκαν ιδιαίτερα οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του ANT1 μεταξύ του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της βουλευτή της Ν.Δ.

Αφορμή αποτέλεσε μια αποστροφή του λόγου του υπουργού Εθνικής Άμυνας απευθυνόμενος προς τον κ. Παπαδάκη: «Να πείτε στους συνεργάτες σας να μαζέψουν πόσα στελέχη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ – του κοινού αυτού πλέον μορφώματος- έχουν πει ότι την αύριο πτωχεύουμε. Εχουν κλείσει τις τράπεζες τουλάχιστον 150 φορές τα στελέχη της Πασοκονεοδημοκρατίας τα οποία στηρίζουν τους δανειστές».

Αμεση ήταν η αντίδραση της κ. Μπακογιάννη. «Παρακαλώ πολύ να ανακαλέσετε. Εμείς στηρίζουμε την Ελλάδα και όποιος διαφωνεί μαζί σας δεν σημαίνει ότι στηρίζει τους δανειστές. Σας παρακαλώ να ανακαλέσετε διότι αυτού του είδους η αλαζονεία το μόνο πράγμα το οποίο κάνει είναι να δυναμιτίζει το πολιτικό σκηνικό. Μαζευτείτε λοιπόν σας παρακαλώ πολύ. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής της Ν.Δ.

Για να της απαντήσει ο κ. Καμμένος: «Τα μαζευτείτε να τα πείτε στον κ. Σαμαρά, όχι σε εμένα. Εγώ σας εύχομαι καλή επιτυχία», αναφερόμενος στο εσωκομματικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και συνέχισε η κ. Μπακογιάννη: «Δεν μπορείτε εσείς να αμφισβητείτε τον πατριωτισμό Ελλήνων βουλευτών. Το ότι κάθεστε σε μία καρέκλα δεν σας δίνει κανένα δικαίωμα».


"Μάχη" στον αέρα με Μπακογιάννη - Μητρόπουλο

Αλληλοκατηγορίες για "λαϊκισμό" εκτόξευσαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Αλέξης Μητρόπουλος.

«Κυριαρχεί ο λαϊκισμός στο ΣΥΡΙΖΑ» και πριν και μετά τις εκλογές, είπε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη στον ΑΝΤ1. «Να σταματήσετε να κοροϊδεύετε τον κόσμο. Ο κόσμος είναι απελπισμένος».

«Εσείς κοροϊδέψατε με την έξοδο στις αγορές... και με τα Ζάππεια», απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1: