29 Ιουνίου 2015

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ . ΤΟ ΝΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ

        Εδώ και δύο μήνες έβλεπα τη ρήξη να έρχεται και σας το έγραφα συνεχώς. Αλλά για όσους με διαβάζουν έγραφα και κάτι άλλα ακόμα.
        Έγραφα λοιπόν ότι η εξουσία δεν είναι αυτοσκοπός για τους αναρχοκομμουνιστές. Επίσης ότι αφού ξεπατώσουν κυριολεκτικά την οικονομία και αφού κάνουν όλα τα ρουσφέτια τους στο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟ ,θα την κάνουν και θα φύγουν,αφού αφήσουν πίσω τους συντρίμμια.

        Ο Τσίπρας εξάλλου είναι νέος ακόμα και έχει πολύ ψωμί μπροστά του.
        Ανέφερα λοιπόν ότι αφού θα ρημάξουνε τα πάντα ,αφού θα ικανοποιήσουν τους δικούς τους ( ΕΡΤ -καθαρίστριες- ΔΕΗ κ.λ.π.) , αφού λόγω συγκυριών και ηθελημένα δεν μάζεψαν κανένα φόρο,μετά θα φύγουν,θα αφήσουν τη χώρα στο έλεος του Θεού.
        Θα έρθει μετά μια οικουμενική κυβέρνηση ,γιατί ένα και μόνο κόμμα δεν θα μπορεί να συμμαζέψει  την κατάσταση, και θα προσπαθήσει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα ,με αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ που θα έχει διατηρήσει τις δυνάμεις του,μειωμένες πάντως,θα περιμένει στη γωνία,σαν γνήσιο κόμμα της δραχμής.
         Θα υπάρξουν πολύ σκληροί , αναπόφευκτοι φόροι . Φασαρίες ,ταραχές διαδηλώσεις,ξύλο .Εξάλλου αυτό ξέρουν και αυτό κάνουν καλύτερα τα κομμούνια και οι ψεκασμένοι.
         Τα υπόλοιπα τα αφήνω στη φαντασία σας.
         Το ΝΑΙ λοιπόν θα έρθει ,ίσως και πολύ εύκολα. Εξάλλου πιστεύω ότι και η ΗΠΑ ,τους έδειξαν το δρόμο της εξόδου,μάλλον.
          Από εκεί και πέρα ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.


  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ