30 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Διέκοψαν το EUROGROUP για να διαβάσουν την επιστολή που τους έστειλε ο ψυχοπαθής της Ζωής

Μιλάμε για βαριά άρρωστο... όλο με κάτι μπλούζες που γράφουν ΖΟΜΠΙ εμφανίζεται... δεν πιστεύω να αναφέρεται στη δικιά του...

Εκτός από τον πρωθυπουργό και τα άλλα στελέχη του κυβερνητικού επιτελείου που ρίχνουν τους τόνους, πιο ήπιος με τους δανειστές εμφανίζεται τώρα και ο σύζύγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου Απόστολος Μαντής, o οποίος εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή του δημοσίου διαλόγου για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ποστάροντας ταυτόχρονα φωτογραφία του δρεπανοφόρου χάρου έγραψε μεταξύ άλλων στην ανοιχτή επιστολή προς τους πρωθυπουργούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης που πόσταρε στο Facebook πριν μερικές ώρες: «Την ύστατη τούτη ώρα σας ζητάμε ως ένας δημοκρατικός λαός να κάνετε και εσείς αυτό που δεν κάνατε ποτέ!!”, γράφει ο κ. Μαντής, ώστα να έρθει η λύτρωση και “να νιώσουμε επιτέλους το αίσθημα δικαίου σε μία Ευρώπη των Λαών και της δημοκρατίας!»

Ολόκληρο το ποστ στο Facebook του κ.Μαντή έχει ως εξής:

«Ανοιχτή επιστολή σε όλους τους υπουργούς οικονομικών και σε όλους τους πρωθυπουργούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης
Από την ημέρα που μας αποδεχθήκατε στην Ευρώπη αλλά και στην νομισματική ένωση όλα άλλαξαν στην Ελλάδα.
Τρισεκατομμύρια ευρώ από το κοινό ταμείο πλημμύρισαν τα κρατικά ταμεία για να μπορέσει ο τόπος μας να γίνει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα με αξιοκρατία,διαφάνεια και κοινωνική δικαιοσύνη.
Μετά από τόσα χρόνια δεν σας προκαλεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι δεν έχουμε λιμάνια,δρόμους,κοινωνικές υπηρεσίες,αξιόπιστο δημόσιο σύστημα υγείας,δίκαιο φορολογικό σύστημα.....??
Δεν σας κάνει να αναρωτιέστε πού πήγαν αυτά τα λεφτά??
Δίνατε χρήματα για ανάπτυξη.
Πού είναι η ανάπτυξη?
Γιατί τόσα χρόνια ενώ ξέρατε ότι τίποτα δεν αλλάζει δεν κάνατε ποτέ και σε κανέναν έλεγχο εάν τα προγράμματα επενδύσεων προχωράνε κανονικά.
Γιατί αφήσατε την κατάσταση να ξεφύγει?
Δεν το βλέπατε ότι έρχεται?
Δεν σας έκανε καμία εντύπωση το γεγονός ότι το δημόσιο χρέος αυξανόταν με τερατώδης ρυθμούς?
Και μετά ήρθε η κρίση χρέους........
240 δισεκατομμύρια για να σώσουμε τι?
Τίποτα και κανέναν.
Το να μας δανείζεται για να αποπληρώνουμε τα χρέη προς εσάς δεν οδήγησε πουθενά.
Το ξέρετε
Το βλέπετε
Δεν το παραδέχεστε
Ο κύριος Σόιμπλε είπε σε ερώτηση έλληνα δημοσιογράφου..
''Ο καθένας να τακτοποιεί τα του οίκου του''
ΣΩΣΤΑ!!
Αλλά θα θέλαμε και εσείς να συμβάλετε σε αυτό προωθώντας στην Ελληνικές αρχές όλα τα στοιχεία που διαθέτετε στην κατοχή σας από υποθέσεις διαφθοράς και φοροδιαφυγής.
Την ύστατη τούτη ώρα σας ζητάμε ως ένας δημοκρατικός λαός να κάνετε και εσείς αυτό που δεν κάνατε ποτέ!!
Για να νιώσουμε επιτέλους το αίσθημα δικαίου σε μία Ευρώπη των Λαών και της δημοκρατίας!».