02 Αυγούστου 2015

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! O Βαρουφάκης έχει καταγράψει και συνομιλίες με τον Τσίπρα;

Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθεί το Μαξίμου τις κινήσεις του Γιάννη Βαρουφάκη γιατί όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή ο πρώην υπουργός Οικονομικών επιφυλάσσει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις.

Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού θεωρούν πλέον βέβαιο ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει καταγράψει τις συνομιλίες που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στο κρίσιμο διάστημα της διαπραγμάτευσης καθώς επίσης και τις επίμαχες συνεδριάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Μαξίμου με στόχο την αναζήτηση εναλλακτικών πηγών χρηματοδότησης.

Γι΄ αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται άγριο σφυροκόπημα κατά του Γιάνη Βαρουφάκη.

Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται και η δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ότι μέχρι τώρα έχει πει πολλές μαλ….

Στην ουσία ο κ. Φίλης προετοιμάζει το έδαφος για τα νέα επεισόδια που θα παιχτούν με πρωταγωνιστή τον γκουρού της δημιουργικής ασάφειας που αποφάσισε να γίνει Μαυρίκης υποκλέπτοντας ακόμα και τις συνομιλίες του Eurogroup.

Πρακτορικές πρακτικές

Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού κατηγορούν ευθέως τον Γιάνη Βαρουφάκη για πρακτορικές πρακτικές και στην κατεύθυνση αυτή επισημαίνουν το διάλογο που είχε με τους ξένους επενδυτές στους οποίους περιέγραψε με λεπτομέρειες τη συνωμοσία στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ίδιος.

Μάλιστα στην επίμαχη συνομιλία κάρφωσε και το Γενικό Γραμματέα πληροφορικών συστημάτων στον οποίο είχε αναθέσει την υποκλοπή των ΑΦΜ.

Στο Μαξίμου θεωρούν ότι η ενέργεια αυτή του Γιάνη Βαρουφάκη ήταν εσκεμμένη αφού γνώριζε ότι ο Γενικός Γραμματέας Πληροφορικών Συστημάτων δεν έχει ασυλία και γι΄ αυτό θα αντιμετωπίσει πολύ σύντομα δικαστικές περιπέτειες.

Γνώριζε επίσης ότι αυτά τα οποία έλεγε συνιστούν προπαρασκευαστικές πράξεις για συνωμοσία που επισείουν ποινή ισοβίων.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον επιτακτικά από τον πρωθυπουργό είναι τι ακριβώς επιδιώκει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Το ενδεχόμενο να πουλάει τρέλα ή να τα έκανε όλα αυτά για λόγους βλακείας έχει αποκλειστεί. Γι΄ αυτό ψάχνουν πολύ βαθιά για να δουν ποιους δουλεύει και για ποιους στην πραγματικότητα δουλεύει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

http://lykavitos.gr/archives/214129