01 Σεπτεμβρίου 2015

Εξιτήριο για την Ελληνίδα παρουσιάστρια που νοσηλεύτηκε μετά από όργιο με Άραβες

Σκέφτεται σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να παρατήσει το επάγγελμα της συνοδού

Γνωστή παρουσιάστρια μεταφέρθηκε λιπόθυμη στο νοσοκομείο μετά από πληρωμένη ερωτική συνεύρεση που είχε με πλούσιους Άραβες, οι οποίοι βρίσκονταν για επαγγελματικό ταξίδι στην Αθήνα.
Η είδηση, έκανε αστραπιαία το γύρο του διαδικτύου και των μέσων ενημέρωσης, καθώς πρόκειται για γνωστή κοπέλα, η οποία στο παρελθόν, ήταν μια πολλά υποσχόμενη παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκείνη εγκατέλειψε το λαμπερό επάγγελμα που είχε επιλέξει και είχε αναγκαστεί, λόγω της οικονομικής κυρίως κρίσης, να εκδίδεται σε πλούσιους κυρίους.

Την περασμένη Τετάρτη μια παρέα Αράβων, που βρίσκονταν στην Αθήνα για δουλειές, έκλεισαν τη κοπέλα για συνοδό τους.

Οι Άραβες, όπως όλα έδειξαν, δεν τη σεβάστηκαν καθόλου, την χτύπησαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Η πρώην παρουσιάστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αιμορραγία στα γεννητικά της όργανα, ύστερα από τις συνεχείς σεξουαλικές επαφές και μπήκε στο χειρουργείο.

Κύκλοι που γνωρίζουν το περιστατικό, μεταφέρουν στους δημοσιογράφους πως έχει πάρει εξιτήριο μετά τη νοσηλεία της και σκέφτεται σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να παρατήσει το επάγγελμα της συνοδού και να επιστρέψει στον κόσμο της τηλεόρασης που τόσο πολύ αγαπά!