01 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Η Αυλωνίτου στον Μπογδάνο: Με φλερτάρετε; - ΒΙΝΤΕΟ


Ξινά βγήκαν τα αστεία που έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος όσο μάταια προσπαθούσε να διευθύνει την κουβέντα με τις παρεμβάσεις της χειμαρρώδους Ε. Αυλωνίτου.
«Να την έχεις πεθερά, τέλειωσε...» σχολίαζε όσο εκείνη ανέβαζε τους τόνους της συζήτησης, κάνοντας τον παρουσιαστή του «ΣΚΑΪ στις 6» να θελήσει να της απευθυνθεί προσωπικά γυρνώντας προς το μέρος της παρά την παράδοξη εικόνα που συνέθεταν τα τηλεοπτικά παράθυρα.

«Γιατί εξάπτεστε έτσι;»

«Είμαι ζωντανός άνθρωπος!»

«Επειδή είστε ζωντανός άνθρωπος; Τι σημαίνει; Ότι πρέπει να πεθάνουν όλοι οι άλλοι; Κοιτάχτε λίγο εμένα... Οι δυο μας»

«Γιατί θέλετε να κοιτάζω εσάς. Θα κοιτάζω την κάμερα που μας βλέπει ο κόσμος. Δεν έχω τίποτα μαζί σας. Τι θέλετε τώρα; Φλερτ μου κάνετε; Με φλερτάρετε;» ρώτησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα μπορούσα, αλλά αυτό είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο!» σχολίασε με χιούμορ ο δημοσιογράφος, αλλά δέχτηκε το επόμενο «χτύπημα»

«Δεν ταιριάζουμε πάντως σας το λέω. Πρώτα από όλα γιατί κλαίτε πολύ συχνά. Είστε κλαψιάρης και δεν μου αρέσουν οι κλαψιάρηδες.» σημείωσε η Ε. Αυλωνίτου και έκανε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να βγει εκτός εαυτού.

«Κι εσείς είστε υπερβολικά αριστερή. Επειδή έκλαψα για τη χώρα μου; Μια στιγμή γιατί θα τα πάρω κρανίο. Δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε για το δημοψήφισμα, όταν είπατε ψέματα γιατί να ψηφίσουμε ναι ή όχι, πήρατε το αποτέλεσμα, το πετάξατε στο καλάθι των αχρήστων και αν δεν ήμασταν πέντε άνθρωποι να τρώμε ξύλο επειδή λέμε την αλήθεια. Ήταν δύο τόμοι Grexit! ¨η δεν το ξέρατε και ήσασταν άχρηστοι, ή το ξέρατε και ήσασταν ψεύτες. Όχι κυρία μου! Με είπατε κλαψιάρη εμένα επειδή έχω θέμα με την πατρίδα μου; Όχι δε θα σας τη χαρίσω έτσι. Κυρία Αυλωνίτου, μη με προκαλείτε! Σας δέχτηκα με όλη μου την καλή διάθεση, το γεγονός ότι υποκύπτετε σε ένα καφριλίκι περιρρέον που κάνει αποδόμηση προσωπικοτήτων και έχει δίκιο η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε αυτό το πράγμα.»

«Τι σας αποδόμησα την προσωπικότητα;»

«Όταν γυρνάτε και με λέτε κλαψιάρη...»

«Ε δεν μου αρέσει να βλέπω έναν άντρα να κλαίει. Οι άντρες είναι δυνατοί. Δεν είστε το πρότυπο.»
«Δεν σας αρέσει να βλέπετε άντρες να κλαίνε όταν μου ...«αυτώνετε» τη χώρα, την έχετε βάλει κάτω;»




Οι τόνοι «έπεσαν» προσωρινά όταν ο Θ.Μαργαρίτης ζήτησε το λόγο και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ένα... χαρτομάντιλο. Ωστόσο, σύντομα ακολούθησε δεύτερος γύρος...