03 Οκτωβρίου 2015

ΒΑΛΤΕ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ! Η Τζάκρη «χάλασε» τον ΣΥΡΙΖΑ: Οι βουλευτίνες έβαλαν 12ποντες γόβες [εικόνες]

Ρε φίλε ότι κι αν βάλει αυτή η Τζάκρη μόνο με χαρτοσακούλα στο κεφάλι βλέπετε!! Τι φάτσα είναι αυτή που έχει; [Δεν ξέρω αν αυτό που είπα είναι σεξιστικό... αν είναι, στα παπάρια μου! Η γυναίκα είναι κακάσχημη!]

Θεωρείται, και δικαίως, η πιο κομψή μεταγραφή του ΣΥΡΙΖΑ από το ΠΑΣΟΚ η Θεοδώρα Τζάκρη. Προσεκτική στις πολιτικές κινήσεις και δηλώσεις της, η νέα υφυπουργός Βιομηχανίας της κυβέρνησης έκανε τα ψηλοτάκουνα…must στον γυναικείο πληθυσμό του κόμματος.
Η ίδια εμφανίστηκε σήμερα στη βουλή υπέρκομψη, με ένα σκίσιμο στη φούστα ιλλιγιώδες. Ηταν όμως προσεκτική και καλοβαλμένη ενώ τα θηριώδη 12ποντα που φορούσε επιβάλλονταν και μόνο στη θέα τους.


Η κομψότητα της Θεοδώρας Τζάκρη δεν έχει περάσει, προφανώς, απαρατήρητη από τις βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ. Για πρώτη φορά, στη νέα κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ παρατηρούμε μια ορατή αλλαγή: οι βουλευτίνες εγκατέλειψαν τα ξέπλεκα μαλλιά, τα ατημέλητα casual ρούχα και το ξυρισμένο κεφάλι. Αντίθετα, εμφανίστηκαν σχεδόν όλες σήμερα πολύ προσεκτικά ντυμένες, με όμορφα σύνολα και αξεσουάρ, ενώ για πρώτη φορά, επίσης, έκαναν την εμφάνισή τους και οι ψηλές γόβες.
Η Αννέτα Καββαδία με κόκκινες γόβες





Αλλά δεν είναι μόνο οι γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ που μεταλλάσσονται σιγά-σιγά και πλησιάζουν τον κόσμο της μόδας και της κομψότητας.

Αίσθηση προκάλεσε την ημέρα της ορκωμοσίας και ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο οποίος σήμερα έδειχνε εντελώς μεταμορφωμένος, με πολύ κομψό σύνολο:



Στην ορκωμοσία της προηγούμενης κυβέρνησης, στο προεδρικό μέγαρο, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης φορούσε αθλητικά παπούτσια και είχε εντελώς σπορ ντύσιμο: