06 Οκτωβρίου 2015

Τραγικό τέλος στην υπόθεση της εξαφάνισης της πανέμορφης 21χρονης Μαρίας – Βρέθηκε νεκρή στον φωταγωγό του σπιτιού της (BINTEO)

Νεκρή βρέθηκε η 21χρονη φοιτήτρια Μαρία Νταλιάνη, η οποία είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου.  Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή από τον πατριό της στον φωταγωγό της πολυκατοικίας που διέμενε σε διαμέρισμα στο Παγκράτι.

Δυστυχώς το χειρότερο σενάριο βγήκε αληθινό, και το μυστήριο λύθηκε με τον πιο άσχημο τρόπο.

Τον τελευταίο καιρό η νεαρή έδειχνε αρκετά προβληματισμένη, είχε απομακρυνθεί από τους φίλους της και την οικογένεια της και είχε κλειστεί στον εαυτό της.

Η Μαρία σπούδαζε νηπιαγωγός, ένα επάγγελμα που είχε αποφασίσει να ακολουθήσει πριν ακόμα ολοκληρώσει την τελευταία τάξη του Λυκείου, όπως έλεγε στις φίλες της.

Σήμερα το προφίλ της στο Facebook έχουν κατακλύσει μηνύματα αγάπης και αποχαιρετισμού από τους φίλους της που ποτέ δεν έφυγαν από κοντά της.

«Γιατί ομορφιά μου γιατί; Ποιος σε πλήγωσε τόσο αστέρι μου;» γράφει συγκλονισμένη μια φίλη της.

Από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή δεν προκύπτει πως το νεαρό κορίτσι φέρει στο σώμα της εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Φέρει, αντίθετα, συντριπτικά κατάγματα σε όλο της το κορμί και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις συνεπεία της πτώσης της από τον τέταρτο όροφο. Τις επόμενες μέρες θα γίνει η νεκροψία νεκροτομή, προκειμένου να γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια θανάτου της νεαρής.

Η κηδεία της 21χρονης Μαρίας θα τελεστεί αύριο στο κοιμητήριο της περιοχής, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα αίτια του θανάτου της, χωρίς να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.

Οι γονείς της άτυχης Μαρίας βρέθηκαν χτες στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, δείτε όλα όσα είπαν