02 Οκτωβρίου 2015

Ξανασυνεδριάζουν αύριο-Κράξιμο απ' όλους για την απόρριψη της υποψηφιότητας του Άδωνι - Τι λένε οι 3 υποψήφιοι Πρόεδροι

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Συγγρού αύριο θα συνεδριάσει ξανά η εφορευτική με νέα σύνθεση να εξετάσει το αίτημα του Άδωνι

Πολλές είναι οι αντιδράσεις μέσα στη Νέα Δημοκρατία για την απόρριψη της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη για την προεδρία του κόμματος.
Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχετικά με την απόφαση της ΚΕΦΕ να απορρίψει την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη έκανε της εξής δήλωση:

«Αψυχολόγητη, λαθεμένη και τραυματική για τη ΝΔ απόφαση. Ελπίζω να την αλλάξουν αμέσως».

Τη διαφωνία του με την απόρριψη της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη εξέφρασε ο συνυποψήφιός για την ηγεσία της ΝΔ του Απόστολος Τζιτζικώστας.

"Κακώς ακυρώνεται η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη. Θα πρέπει να συμμετέχει κανονικά εφόσον έχει τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών

Διαφωνώ με τον αποκλεισμό του Άδωνι Γεωργιάδη. Πρέπει να του επιτραπεί να είναι υποψήφιος εφόσον έχει τις απαιτούμενες υπογραφές" έγραψε στο Τwitter.


Τη διαφωνία του με την απόφαση της εφορευτικής επιτροπής της ΝΔ να απορρίψει την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη για την προεδρία του κόμματος εξέφρασε μέσω twitter και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ έγραψε:

«Δεν συμφωνώ με την απόρριψη της υποψηφιότητας Γεωργιάδη.... Υπερβολική προσκόλληση στον τύπο από την ΚΕΦΕ...».



Τη συνεδρίαση της Κεντρικής εφορευτικής επιτροπής, προκειμένου να μεταφέρει τη θέση του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, διέκοψε ο διευθυντής του γραφείου του Σωτήρης Κορομάντζος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου ο κ. Κορομάντζος ανέφερε ότι «είναι άδικο να μην γίνει δεκτή η αίτηση υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη».

Ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, έγραψε στο twitter:

«Οι πρακτικές αυτές δεν συνάδουν με το πνεύμα της παράταξης μας. Επιτέλους εκεί στη Συγγρού ακούστε τη κοινωνία!».



«Μεγάλο φάουλ» χαρακτήρισε την απόφαση της εφορευτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας να απορρίψει την αίτηση υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη, ο βουλευτής του κόμματος, Χρίστος Δήμας.




Απαράδεκτη χαρακτήρισε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης την απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας να απορρίψει την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Απαράδεκτη η απόφαση για τον Άδωνι Γεωργιάδη. Η δημοκρατία κερδίζει στο διάλογο και όχι στην τυπολατρεία», έγραψε στο Twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.



Απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο Νίκος Δένδιας την απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπήςγια την απόρριψη της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη.

"Απαράδεκτη η απόφαση της ΚΕΦΕ για την απόρριψη της υποψηφιότητας Γεωργιάδη" έγραψε στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ.

"Να απαιτήσουν οι τρεις υποψήφιοι να γίνει δεκτή η υποψηφιότητα Γεωργιάδη. Δεν μπορεί να εξευτέλιζεται έτσι η παράταξη"



Ο Νότης Μηταράκης θεωρεί ότι πρέπει να γίνει δεκτή η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη, όπως έγραψε στο Twitter.

«Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει δεκτή η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη . Σεβαστό το "γράμμα του νομού" αλλά τώρα προέχει η ουσία», ήταν το σχόλιο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.



Την έντονη δυσαρέσκεια της για την απόρριψη της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη εξέφρασε μέσω Twitter η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Η υποψηφιότητα Γεωργιάδη πρέπει να γίνει δεκτή. Αν κάποιοι ονειρεύονται τη ΝΔ συρρικνωμένη & ελεγχόμενη να το ξεχάσουν. Φτάνει ο ευτελισμός!», σχολίασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.



«Βλάψατε την παράταξη» έγραψε στο twitter η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που απέρριψαν την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη για την προεδρία του κόμματος.

«Λάθος κ.Παπαμίκο κ μέλη της επιτροπής, αν κόψατε τον Α. Γεωργιάδη για 6 λεπτά, βλάψατε την παράταξη. Ελπίζω να κάνετε δεκτή την ένσταση», έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη.



Εναντίον της απόφασης τάχθηκαν και οι Κακλαμάνης-Κουμουτσάκος: