06 Οκτωβρίου 2015

ΤΟΥ ΦΤΑΙΓΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥ-Στέφανος Μάνος: «Βασιλιάς της αερολογίας ο Αλέξης Τσίπρας»

«Ο Τσίπρας είναι  βασιλιάς της αερολογίας, δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει πώς θα έρθει η ανάπτυξη, πώς θα βρουν δουλειά οι άνεργοι» σημείωσε ο πρώην υπουργός και ιδρυτής της Δράσης Στέφανος Μάνος, μιλώντας στον ρ/σ Alpha 9,89.

Όπως είπε, απέναντι στο χάρισμα, πρέπει να υπάρξει και η φωνή που θα πείσει τον κόσμο.
Εκτίμησε μάλιστα ότι «ο Τσίπρας δεν θα κερδίσει την εμπιστοσύνη» και προέβλεψε «να μπαίνουμε σε περίοδο χειμώνα για την Ελλάδα» που, όπως ανέφερε, δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει».

Σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο κ. Μάνος σημείωσε ότι «στην Κούβα μιλούσαν και 8 ώρες, αυτό δεν τη βοήθησε να μη διαλυθεί». «Υπάρχει γενικό κενό αλλά και ο Τσίπρας χθες δεν είπε συγκεκριμένα πράγματα για το πώς θα αναπτυχθεί η Ελλάδα» πρόσθεσε.

Για την εκλογή προέδρου στη Ν.Δ., ο κ. Μάνος εκτίμησε ότι «το ζητούμενο είναι η πολιτική που θα βγάλει την Ελλάδα από το βόθρο στον οποίο έχει πέσει, περιμένω προτάσεις, όχι χαριτωμενιές και ωραία λόγια. Χρειάζεται σοβαρή και πειστική φωνή στη ΝΔ. Το ζητούμενο είναι ότι έχουμε τωρινά προβλήματα, δεν αναζητούμε τις ομιλίες του 1975 και του 1990 αλλά σημερινές προτάσεις και πρακτικές που δεν ακούμε από πουθενά».

«Δεν πρέπει να αποκλειστεί κανένας έχουμε τέσσερις υποψηφίους που θα διεκδικήσουν την προεδρία, να δοθεί ο χρόνος να εξηγήσει ο καθένας γιατί πρέπει να εκλεγεί», πρόσθεσε.