06 Οκτωβρίου 2015

ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ! Απειλές Μαζιώτη: Ο ένοπλος αγώνας και το αντάρτικο θα κάνουν τη χώρα ανασφαλή για τους επενδυτές

Με κείμενό του ο καταδικασμένος για τρομοκρατία Νίκος Μαζιώτης εκτοξεύει απειλές από τη φυλακή.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως ο ένοπλος αγώνας, το αντάρτικο, θα έχει καίριο ρόλο στο να κάνει την χώρα ανασφαλή για τους επενδυτές.
Ο Μαζιώτης κάνει λόγο για χτυπήματα σε δομές, εγκαταστάσεις, γραφεία και πρόσωπα του κεφαλαίου και του κρατικού μηχανισμού.

Οι απειλές αυτές ήταν σε κείμενο του Μαζιώτη για εκδήλωση της Διεθνούς Κόκκινης Βοήθειας, το οποίο δημοσιεύθηκε στο Indymedia. Συγκεκριμένα αναφέρει: «ο ένοπλος αγώνας, το αντάρτικο θα έχει καίριο ρόλο στο να κάνει τη χώρα ανασφαλή για τους επενδυτές με χτυπήματα σε δομές, εγκαταστάσεις, γραφεία και πρόσωπα του κεφαλαίου και του κρατικού μηχανισμού και αφετέρου άλλες δράσεις όπως προπαγάνδα, αντιπληροφόρηση, δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης σε κοινωνικά αδύνατους και ευάλωτους πληγέντες από τις πολιτικές που εφαρμόζονται, θα ήταν το πεδίο που θα έπρεπε να εστιάσει ένα επαναστατικό κίνημα».

«Στάση αναμονής» στην Αντιτρομοκρατική

Μετά τις συλλήψεις των μελών της ομάδας Πετρακάκου, στην Αντιτρομοκρατική τηρούν στάση αναμονής, καθώς δεν μπορούν να γνωρίζουν ποια στάση θα κρατήσουν τα ασύλληπτα μέλη της ομάδας. Μάλιστα, από την Αστυνομία αναφέρουν πως αν θέλουν να δηλώσουν πως παραμένουν στην πρώτη γραμμή, τότε θα προχωρήσουν σε κάποιο χτύπημα ακόμα και ενός μικρού στοχου.