06 Οκτωβρίου 2015

Η Φανή Γραμματικόγιαννη χωρίζει τον βαθύπλουτο Τούρκο σύζυγό της και διεκδικεί αποζημίωση-μαμούθ [εικόνες]

Το διαζύγιο της όμορφης δημοσιογράφου Φανής Γραμματικόγιαννη και του πρώην προέδρου της Γαλατασαράι και πάμπλουτου επιχειρηματία Ουνάλ Αϊσάλ έχει γίνει θέμα στην Κωνσταντινούπολη.
Οι δικηγόροι του ζευγαριού προσπαθούν να μοιράσουν την ατελείωτη περιουσία, που αγγίζει το ένα δισεκατομμύριο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2008, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, παντρεύτηκε το 2009 στο Μανχάταν και το 2012 απέκτησαν ένα κοριτσάκι. Τον Σεπτέμβριο του 2014 εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους. Φήμες ήθελαν να υπάρχει τρίτο πρόσωπο, όμως ποτέ αυτές οι φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν.





Τώρα που το ζευγάρι χωρίζει, πρέπει να μοιράσει την περιουσία, κάποια ακίνητα που αποκτήθηκαν στη διάρκεια του γάμου και το πολυτελές σκάφος Barbie, το οποίο κοστολογείται τουλάχιστον στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ο σύζυγός της, Ουνάλ Αϊσάλ, είναι Τούρκος επιχειρηματίας με περιουσία 800 εκατ. δολαρίων. Ο Αϊσάλ γνώρισε τη δημοσιογράφο Φανή Γραμματικόγιαννη πριν από πέντε χρόνια σε πολυτελές εστιατόριο της Βουλιαγμένης. Ο έρωτάς του ήταν κεραυνοβόλος και ο Αϊσάλ έκανε τα πάντα για να κλέψει την καρδιά της. Μετά από έναν χρόνο το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Μανχάταν.



Θερμή οπαδός της Γαλατσαράι η πρώην δημοσιογράφος:



Με περιουσία 800.000.000 δολαρίων, ο Ουνάλ Αϊσάλ δραστηριοποίηθηκε επιχειρηματικά μέσω της εταιρείας κολοσσού UNIT την οποία ίδρυσε στις Βρυξέλλες. Ο συγκεκριμένος όμιλος περιλαμβάνει κλάδους δραστηριοτήτων που αφορούν στο εμπόριο πετρελαίου, τη βιοτεχνολογία, τις αναλώσιμες πηγές ενέργειας, τον τουρισμό και την αγορά ακινήτων. Κύρια πηγή εσόδων για τη UNIT του βαθύπλουτου Αϊσάλ αποτελούν τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, όπως αναφέρει το sport24. Ο 71χρονος ισχυρός άνδρας της Γαλατασαράι είναι ιδιοκτήτης τεσσάρων εργοστασίων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Τουρκία.

Ο τουρκικός Τύπος έδωσε μεγάλη έκταση στο love story του γαλαντόμου προέδρου της Γαλατασαράι, χαρακτηρίζοντάς το ως ένα σύγχρονο παραμύθι αγάπης πέρα από το Αιγαίο.