03 Οκτωβρίου 2015

O Άδωνις θαυμάζει το «ήθος» του αριστερού Κούλογλου-Δείτε πως τον αποκάλεσε και τι του απάντησε ο κόσμος

Έναν... "ζωηρό" διάλογο έχουν ανοίξει στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου. Αφορμή; Μία λέξη και συγκεκριμένα η λέξη "καθυστερημένος" που χρησιμοποίησε ο πρώην σφουγκοκ2λάριος του ΓΑΠ και σήμερα του Τσίπρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, έκανε ένα ειρωνικό "τιτίβισμα". Στο tweet ανέφερε χαρακτηριστικά: "Πρώτη φορά γίνεται τόση φασαρία για έναν καθυστερημένο".

Το tweet συνοδεύονταν από ένα άρθρο το οποίο είχε τίτλο "Το τέλειο γαλάζιο μπάχαλο" και φυσικά αναφέρονταν στην υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία τελικά με επεισοδιακό τρόπο θεωρήθηκε έγκυρη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στάθηκε στην λέξη "καθυστερημένος" και επισυνάπτοντας το tweet του Στέλιου Κούλογλου, σχολίασε στο twitter: "Αριστερό ήθος! Πολλά μου έχουν πει αλλά καθυστερημένο πρώτη φορά".

Ο Στέλιος Κούλογλου επανήλθε και απάντησε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας: "Και λέτε ότι σας αρέσει η ελληνική γλώσσα. Καθυστερημένος σημαίνει αυτός που έχει καθυστερήσει", δίνοντας έτσι μια... διαφορετική ερμηνεία στην λέξη που χρησιμοποίησε.

Δείτε τον διάλογο, ο οποίος το πιθανότερο είναι να έχει... συνέχεια:



Φυσικά ο Σ. Κούλογλου τα άκουσε για την εξυπνάδα του σε ανάλογο ύφος: