10 Μαρτίου 2015

ΦΩΤΟ-Αυτή είναι η φοιτήτρια από την Πάτρα πήρε «αριστεία» στο... π@ρνό!

Κέρδισε σε ερασιτεχνικό διαγωνισμό π@ρνό και θα παίξει στη νέα ταινία του Σειρηνάκη

Μια 19χρονη φοιτήτρια από την Πάτρα αποφάσισε να λάβει μέρος σε ερασιτεχνικό διαγωνισμό π@ρνό και τελικά κέρδισε το χρηματικό έπαθλο και πρωταγωνιστικό ρόλο στην καινούρια ακατάλληλη ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη.

ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΑ

    Έβγαλαν  ένα POST τα παραπολιτικά του παν ηλίθιου του ΡΕΤΣΙΝΑ, ότι δεν πήγε ο Σαμαράς στη συζήτηση στη Βουλή για τις γερμανικές αποζημιώσεις και έβαλαν την παρακάτω φώτο με κάποιον να χαιρετάει ναζιστικά ,σε γαλάζιο φόντο και το σήμα της Ν.Δ.
    Αν έχετε άντερα εκεί στη Συγγρού τραβήξτε του μια μήνυση ,να τον κάνετε να σέρνεται,ο ηλίθιος.
    Γιατί πάνω από όλα προσβάλει τα εκατομμύρια υποστηρικτές της παράταξης.



Υ.Γ Αν αποθηκεύσετε τη φώτο και αφήσετε το κέρσορα επάνω,εμφανίζετε η πρόταση "σκιά Σαμαρά" ,δηλ. ότι αυτός που χαιρετάει ναζιστικά είναι ο Πρόεδρος της Ν.Δ.

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Πορτρέτο του Λένιν κρέμασε στο γραφείο της αντιπρόεδρος της Βουλής

Πολλά και περίεργα αιτήματα για τη διακόσμηση των γραφείων αξιωματούχων της Βουλής έχει δεχτεί τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Μετζικώφ, που είναι υπεύθυνος για την πινακοθήκη της εθνικής μας αντιπροσωπίας και για τη διαμόρφωση και διακόσμηση των γραφείων της, αλλά αυτό που του τέθηκε από τη νεοεκλεγμένη γ’ αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου...

BINTEO-Άδωνις σε Ζωή: «Είσαι τύραννος» - Πώς του απάντησε η πρόεδρος της Βουλής

Επεισόδιο με το... καλημέρα στη συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Μες την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου να επισημαίνει την ιστορική υποχρέωση και ευθύνη της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων ξεκίνησε η ειδική συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής όπου αναμένεται να διαπιστωθεί η ομοφωνία των κοινοβουλευτικών κομμάτων για την επανασύσταση της σχετικής Διακομματικής κοινοβουλευτικής Επιτροπής.

Spiegel “τεμαχίζει” ΣΥΡΙΖΑ: “Φέρτε επειγόντως έναν… ψυχίατρο για Τσίπρα – Βαρουφάκη!”

To ότι η Ελλάς ήταν ανέκαθεν ένα απέραντο φρενοκομείο, είναι γνωστό στους παροικούντες την (εσωτερική) Ιερουσαλήμ.

Απλά με την κατάληψη της εξουσίας από το εξάμβλωμα των ΣΥΡΙΖΟ -ΑΝΕΛ , που αντικειμενικά αποτελεί την κορυφαία έκφραση της ψυχοπαθολογικής (πολιτικής) τρέλας που έχει προκύψει στην ενδοχώρα μεταπολιτευτικά, αυτό πλέον γίνεται αντιληπτό και εις τας Ευρώπας.

Ο Σόιμπλε "έβρισε" τον Βαρουφάκη: Είσαι…

Μπορεί όπως φάνηκε μετά από τις δημόσιες τοποθετήσεις των υπουργών που συμμετείχαν στο Eurogroup το κλίμα να ήταν σχετικά καλό αλλά όπως φαίνεται τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως δείχνουν.

Τωρα η ΧΑ γελάει... τις πρώτες μέρες χειροκρόταγε όμως: Το «ουάου» του Βαρουφάκη έγινε «νιάου»

Τώρα γελάνε ενώ τις πρώτες μέρες πανηγύριζαν επειδή δήθεν ο Βαρουφάκης τέλειωσε την τρόικα ή ο Κοτζιάς εμπόδισε τις νέες κυρώσεις στη Ρωσία... τις οποίες υπέγραψε 10 μέρες μετά...

Γράφει η ΧΑ στη σελίδα της

«Μιάμιση ώρα συνεδρίασης ήταν αρκετή για να πει ο Βαρουφάκης ότι ήθελε να ακούσει η Ευρώπη: ''Ευπρόσδεκτα τα τεχνικά κλιμάκια στην Αθήνα''!

Μητσοτάκης: Μόνο 5 από τους 149 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ άκουσαν τον Τσίπρα

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μίλησε για την κατάργηση των βουλευτικών αυτοκινήτων τονίζοντας πως πρόκειται για μια σημαντική αν και συμβολική κίνηση. Παρά ταύτα δεν κατάφερε να πείσει ούτε καν τους δικούς του βουλευτές. Αυτό τονίζει με ανάρτηση του στο Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σάλος: Σούπερ σταρ της Πρέμιερ Λιγκ έβαζε συμπαίκτες του στην ντουλάπα για να παίρνουν... μάτι [εικόνες]

Το ζευγάρι χώρισε πια, ωστόσο οι αποκαλύψεις για τον διάσημο ποδοσφαιριστή είναι σοκαριστικές.

Η Valentina Roth χώρισε τον Alexis Sanchez της Άρσεναλ όταν έπιασε τους συμπαίκτες του να είναι κρυμμένοι στην ντουλάπα του δωματίου και να τους βιντεοσκοπούν ενώ έκαναν έρωτα.

Ντάισελμπλουμ-ΔΝΤ είπαν "αν δεν πάμε Αθήνα, δεν ξεκινούν διαπραγματεύσεις" και τα γατάκια τρόμαξαν

Ξεκινούν, κανονικά, συνομιλίες με την Τρόικα-Παναρίτη-Θεοχαράκης πήγαν γιαυτό στις Βρυξέλλες

Νέα σαφή μηνύματα στέλνουν οι Ευρωπαίοι στην ελληνική κυβέρνηση, καθώς, μετά τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ξεκαθάρισε πως τα τεχνικά κλιμάκια πρέπει να βρεθούν στην Αθήνα.

Ξέμειναν με την Παναγιωταρέα οι βλάκες της ΝΔ.... προσδεθείτε όμως γιατί θα σας απογειώσει επικοινωνιακά

Τον επικοινωνιακό σχεδιασμό της ΝΔ αναλαμβάνει Άννα Παναγιωταρέα μετά από πρόταση του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά. Η απόφαση αυτή του πρώην πρωθυπουργού εντάσσεται στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης του κόμματος.

Δεν θέλει βουλευτικό αυτοκίνητο η Όλγα, αλλά…

Η  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη δεν χρειάζεται αυτοκίνητο (βουλευτικό) και δεν πρόκειται να παραλάβει.

Αυτό διευκρινίζει η «γαλάζια» βουλευτής με ανάρτηση της στο Twitter ωστόσο...

ΒΙΝΤΕΟ-Η νύχτα που έχασαν τη ζωή τους 105 χιλιάδες άνθρωποι... αλλά δεν ήταν και εβραίοι για να το κάνουμε θέμα

Ήταν ξημερώματα της 10ης Μαρτίου 1945 όταν 334 αμερικανικά βομβαρδιστικά B29 έριξαν βροχή από εμπρηστικές βόμβες στο Τόκιο.

Αυστρία: Μην μας απειλείτε με τους μετανάστες- Θα σας τους στείλουμε πίσω και θα υψώσουμε σύνορα

«Εάν κάποιος από την ελληνική ηγεσία θεωρεί σοβαρή αυτή την απειλή, τότε αυτοί οι πρόσφυγες θα σταλούν αυτόματα πίσω στην Ελλάδα και κατόπιν μπορούμε να υψώσουμε τα σύνορα, όπως και θα το κάνουμε».

Πως πρότεινε ο Σαπέν στον Βαρουφάκη να λένε την τρόικα;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε ο διάλογος του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη με τον Γάλλο ομόλογο του Μισέλ Σαπέν την Κυριακή στο Παρίσι, αφού εξελίχθηκε σε ένα παιχνίδι ονοματολογίας, τουλάχιστον με βάση όσα αποκάλυψε ο Γάλλος αξιωματούχος.

Ήσυχος προς νεοσύλλεκτους: Πρέπει να αγοράσετε μόνοι σας κάλτσες και εσώρουχα

Ξηλώσαμε 44 υπολογιστές και 16 άτομα που δούλευαν επί δεκαετίες για τα βύσματα

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας «κατατάχθηκε» μαζί με νεοσύλλεκτους στο κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον ΑυλώναΤην πρόθεση της νέας πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να σπάσει τις λογικές πελατειακών σχέσεων όσον αφορά τις μεταθέσεις στρατευσίμων επανέλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Κώστας Ήσυχος στην επίσκεψή του στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα.

ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΙΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ! Ο... Γιάνης αιφνιδίασε την Ελένη Μενεγάκη

Ένα σατιρικό τρέιλερ που ετοίμασε η εκπομπή «Ελληνοφρένεια» στάθηκε αφορμή για να αναστατώσει έστω και λίγα λεπτά την Ελένη Μενεγάκη.

ΨΟΦΑ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ!! Το «ευχαριστώ» του πατέρα της Αγγελικής στη μητέρα των αδελφών Τσάκαλου

«Μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ μπορώ να πω» αναφέρει ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος και τονίζει πως «έπραξε όπως μόνο μια αληθινή μάνα θα έκανε»

ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ! Βρήκαν λένε κρυφές κάμερες στην ΕΣΗΕΑ... στο κυλικείο

Μέλη του ΔΣ εντόπισαν δύο συσκευές καταγραφής ήχου και εικόνας στον 1ο όροφο του κτηρίου

Δύο συσκευές καταγραφής εικόνας και ήχου εντόπισε την Τρίτη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθήνας στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ.

Ποιοι είναι οι (μόλις) 9 βουλευτές που αρνήθηκαν το βουλευτικό αυτοκίνητο

Πέντε βουλευτές του Ποταμιού, τρεις του ΣΥΡΙΖΑ κι ένας της Ν.Δ. είναι οι μόλις 9 βουλευτές, από τους 135 συνολικά νεοεκλεγέντες, που αρνήθηκαν να παραλάβουν βουλευτικό αυτοκίνητο!

Τρεις νέες εκπομπές αναλαμβάνει η Ζωή στο κανάλι της Βουλής

Σε ανανέωση του προγράμματος αλλά και της εικόνας του καναλιού της Βουλής, προχώρησε η διευθύντρια προγράμματος και πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τρεις νέες εκπομπές που θα παρουσιάζει η ίδια.

NASA: Ο Άρης είχε περισσότερο νερό από την Αρκτική [ΒΙΝΤΕΟ]

Αναλύσεις σε υπολείμματα νερού στους παγωμένους πόλους του πλανήτη Άρη έδειξαν ότι κάποτε ο «Κόκκινος Πλανήτης» υπήρξε – εν μέρει τουλάχιστον – μπλε, όπως προκύπτει από τα στοιχεία επιστημονικής μελέτης που έδωσε στη δημοσιότητα το Κέντρο Διαστημικών Πτήσεων Goddard της NASA.

Βαρουφάκης-Χουλιαράκης αναχωρούν πρόωρα από Βρυξέλλες-Πιέζουν για να έρθουν στην Αθήνα τεχνικά κλιμάκια οι δανειστές-Προσπαθεί να το αποφύγει η κυβέρνηση

Σε θρίλερ μετατρέπεται ξαφνικά και πάλι η διαπραγμάτευση με τους δανειστές καθώς, όπως όλα δείχνουν, κυβέρνηση και «θεσμοί» δεν βρίσκουν  «κοινό τόπο» για το πού θα διεξαχθούν οι περίφημες συνομιλίες οι οποίες θα ανοίξουν το δρόμο για να έρθει και η οικονομική βοήθεια προς τη χώρα μας.

Τέσσερις γκάφες και έξι... κωλοτούμπες σε 40 μέρες

Η πολυφωνία και τα σαφή δείγματα απειρίας προκαλούν ζωηρή ανησυχία στην αγορά. H φωτιά που άναψε η δήλωση Βαρουφάκη για δημοψήφισμα πριν από το Eurogroup. Ποιες υποσχέσεις πάρθηκαν πίσω.

Το σκοτσέζικο ντους με τις διπλής ανάγνωσης ή αλληλοαναιρούμενες παρεμβάσεις υπουργών ξεκίνησε από τις προγραμματικές δηλώσεις και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, παρά την παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για «λιγότερα συνθήματα και πιο πολλή δουλειά» στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο.

Ο ΓΑΠ αρνείται να παραδώσει το γραφείο στη Βουλή

Αρνητικός φέρεται να είναι ο Γιώργος Παπανδρέου στο να παραχωρήσει το γραφείο που διαθέτει στο κεντρικό κτίριο του κοινοβουλίου. Τη Δευτέρα, η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου απέστειλε επιστολή σε τρεις πρώην πρωθυπουργούς με την οποία τους κάνει «έξωση», ζητώντας να παραδώσουν τα γραφεία που διατηρούν εντός του κοινοβουλίου.

Οι Τούρκοι και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν το τζαμί στο Μοναστηράκι

Έτοιμη να θέσει ζήτημα επαναλειτουργίας του Τζαμιού Τζισδαράκη, που βρίσκεται στο Μοναστηράκι, είναι η Άγκυρα, καθώς η υπόθεση του Βοτανικού δεν προχωρά, ενώ το Τζαμί Φετιχιέ, που βρίσκεται στη Ρωμαϊκή Αγορά, είναι σε τραγική κατάσταση και δεν έχει γίνει η αναστήλωσή του, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει η «διεκδίκησή» του από τους Τούρκους.

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη σύγκρουση των ελικοπτέρων στην Αργεντινή

Δύο Γάλλοι Ολυμπιονίκες και μια από τις πλέον διάσημες ιστιοπλόους στον κόσμο μεταξύ των 10 θυμάτων στο ριάλιτι του θανάτου - Κανένας επιζών - Καλές οι μετεωρολογικές συνθήκες, δήλωσε εκπρόσωπος των τοπικών αρχών

Άγριο ξύλο Κούγια-Ζελελίδη στην ΕΠΟ

Στα χέρια πιάστηκαν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο Αλέξη Κούγιας και ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ζελελίδης, έξω από την αίθουσα του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, όπου ήταν αντίδικοι σε υπόθεση.

Κροίσος από το Ιράκ αγόρασε τη βίλα του Παύλου Ψωμιάδη στη Μύκονο

Την πολυτελή βίλα του καταδικασμένου για απάτη πρώην ιδιοκτήτη της Ασπίς Πρόνοια Παύλου Ψωμιάδη στη Μύκονο αγόρασε πάμπλουτος Ιρακινός επιχειρηματίας έναντι 3 εκατ. ευρώ - Τα χρήματα καρπώθηκαν άμεσα 334 εξαπατημένοι ομολογιούχοι

ΒΙΝΤΕΟ-Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ! Η Ζωή "έστησε" μισή ώρα τη στρατιωτική ηγεσία και το άγημα στο ΥΠΕΘΑ!

Άπλωσαν κοκκινο χαλί για τη Ζωή ρε μαλ@κα μου!!

Με καθυστέρηση περίπου μισής ώρας η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου , έφθασε στο ΥΠΕΘΑ και επιθεώρησε το άγημα μαζί με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο που την ανέμενε επί 28 λεπτά.

Μύλος με δημοσίευμα του Europolitics: Το Ευρωκοινοβούλιο ετοίμαζε σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ

Ερωτήματα και αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα του Europolitics, σύμφωνα με το οποίο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ετοίμαζε σχέδιο Grexit το οποίο ακύρωσε την τελευταία στιγμή ο Μάρτιν Σούλτς.

Πέρασαν τη Βουλή για το καφενείο της γειτονιάς τους: Νάιλον πεταμένα κάτω, μπουφάν και τσάντες παρατημένα πάνω στα έδρανα

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Βουλής φορείς κάθονται στα έδρανα της ολομέλειας αφού η επεξεργασία του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση από τις τρεις συναρμόδιες επιτροπές γίνεται στη συγκεκριμένη αίθουσα κυρίως λόγω χώρου αφού οι βουλευτές και των τριών επιτροπών ξεπερνούν τους 150.

«Ο Τζιχάντι Τζον είναι το "μεγάλο αφεντικό" και εγώ τον είδα να σκοτώνει»

Οι τζιχαντιστές τον φοβούνται και τον σέβονται γιατί από την αρχή «ήταν απόλυτα προετοιμασμένος να σκοτώσει ξένους»

Νέες πληροφορίες για τον δήμιο του Ισλαμικού Κράτους, τον «Τζιχάντι Τζον», έφερε στο «φως» της δημοσιότητας ένα πρώην μέλος της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης.

Η νέα βοηθός του Σλοβάκου πρωθυπουργού ανάβει φωτιές

Ο Ρόμπερτ Φίκο επέλεξε πριν λίγες ημέρες τη νέα του προσωπική βοηθό και φαίνεται πως η διαδικασία επιλογής του ήταν κάτι ανάμεσα σε Next Top Model και "Σλοβακία Έχεις Ταλέντο". Γιατί; Μα, επειδή η όμορφη κοπέλα ήταν στο παρελθόν μοντέλο με ιδιαίτερη έφεση στις τόπλες φωτογραφήσεις.

Πώς να γελοιοποιήσεις τους Κοτζιάδες και τους Καμμένους, με μία μόνο απάντηση

Μια υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τέλος στις φαιδρές απειλές και τις φαντασιώσεις μεγαλείου των δύο ανδρών...

Από εκεί που είχαμε την αίσθηση ότι η προηγούμενη κυβέρνηση υποτιμούσε τη δύναμη της χώρας μας, βρεθήκαμε τώρα με μερικούς Υπουργούς που όχι απλά υπερεκτιμούν τη δύναμή μας, αλλά το κάνουν και σε επικίνδυνο βαθμό.

Η Τουρκία δεσμεύει περιοχές σε Θερμαϊκό, Ευβοϊκό και Ιόνιο! Που το πάει η Άγκυρα

Του Χρήστου Μηνάγια*

Την ώρα που η νέα ελληνική κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στις διαπραγματεύσεις του Eurogroup, η Άγκυρα ανακοινώνει δεσμεύσεις περιοχών τόσο στο Αιγαίο όσο και στο Ιόνιο Πέλαγος, αμφισβητώντας ευθέως τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

Ποιες λέξεις προστέθηκαν στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Οι λέξεις Αιγαίο ,Ιόνιο,Μεσόγειος,Ατλαντικός προστέθηκαν στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Η σχετικά απόφαση ελήφθη από το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων και το ΓΕΝ ανέλαβε την υλοποίηση και το κόστος της.

Τα άλλα λέω κι άλλα εννοώ του Γιάνη Βαρουφάκη

«Γενικότερα, τις τελευταίες μέρες παρατηρούνται κρούσματα συστηματικής διαστρέβλωσης των δηλώσεων του υπουργού Οικονομικών από μερίδα των ΜΜΕ» αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Η παγκόσμια μετανάστευση σε έναν χάρτη. Πού πηγαίνουν οι Έλληνες

Το παγκόσμιο κύμα μετανάστευσης σε μία εικόνα. Ο Devinn Jani δημιούργησε έναν χάρτη, με τα επίσημα στοιχεία των Ηνωμένων Εθνών από το 2013, που αποτυπώνει το πού πηγαίνουν οι μετανάστες, όταν φεύγουν από τη χώρα τους.

Ο ήλιος της Ελλάδας από το διάστημα - Συγκλονιστική ΦΩΤΟ

Κάθε εικόνα από το διάστημα έχει τη δική της ομορφιά. Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" την δύση του ήλιου πάνω από την Ελλάδα.

Ο παρουσιαστής από την Κύπρο που μήνυσε τις ερωμένες του - ΒΙΝΤΕΟ

Γνωστός παρουσιαστής με 25 χρόνια καριέρας σε μεγάλα κανάλια της Κύπρου μήνυσε τις ερωμένες του επειδή τον «κάρφωσαν» στην σύζυγο του.

Ερώτηση του Μητσοτάκη για τη συλλογική σύμβαση στη ΔΕΗ

Επίκαιρη ερώτηση με την οποία ζητά από τους υπουργούς Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, Εργασίας, Πάνο Σκουρλέτη, και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Λαφαζάνη, τη θέση του Δημοσίου σε ό,τι αφορά τη νέα επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση στη ΔΕΗ κατέθεσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

3 υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ άρπαξαν ό, τι άφησαν οι ληστές

Μια ληστεία διαφορετική από τις συνηθισμένες σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε υποκατάστημα της ΕΥΔΑΠ στο Μαρούσι. Δράστες της ληστείας ήταν δυο άγνωστοι που άρπαξαν 55.000 ευρώ από το ταμείο αλλά και τρεις υπάλληλοι του υποκαταστήματος που παρακολούθησαν τη ληστεία και άρπαξαν ό, τι απέμεινε.

ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΓΕΛΙΟ Ο ΓΙΑΝΗΣ! Σόιμπλε: Ο Βαρουφάκης μας είπε πως δεν ξέρει την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας αυτή τη στιγμή και ήταν ο μόνος που έλεγε πως δεν έχουμε χάσει χρόνο

Σταθερός στην άποψή του ότι η Ελλάδα θα λάβει χρήματα μόνο εάν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, έτσι όπως αυτές εκπορεύονται από το τρέχον πρόγραμμα, παρέμεινε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ-Γεωργιάδης: Η οικονομία μας δεν έχει καμία σχέση με της Ελλάδας -Ακολουθούμε άλλη πορεία

«Η Κύπρος ακολουθεί διαφορετική πορεία από την Ελλάδα και οι οικονομίες των δύο χωρών έχουν αποσυνδεθεί» σημείωσε ο υπουργός οικονομικών της Κύπρου Χάρης Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι αυτό γίνεται κατανοητό από όλους.

Καραγκούνης: Έρχεται η ίδια τρόικα για να εφαρμόσει το ίδιο μνημόνιο

Δήλωση για τα αποτελέσματα του χθεσινού Eurogroup έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κώστας Καραγκούνης.

Νέα πρωτοβουλία της Google για τον τουρισμό -Θέλει να απογειώσει 6 ελληνικούς προορισμούς

Δράσεις που στοχεύουν στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού επεκτείνει η Google, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη.

Ο Τσίπρας εξόρισε τον Γιάνη στις Βρυξέλλες μπας και γλιτώσει την επιστροφής της τρόικας στην Ελλάδα

Δεν επιστρέφει ακόμα στην Αθήνα ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα παραμείνει στις Βρυξέλλες προκειμένου να συντονίσει τις τεχνικές συζητήσεις με τους θεσμούς εκεί.

Πάγκαλος: Σκεφτείτε τη μαλ@κία για τουρίστριες φοροελεγκτές να την έλεγε κανας πρώην ΥΠΟΙΚ

Αλητεία το γκράφιτι του Πολυτεχνείου-Δεν έχω να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ

Βιάζεται να πουλήσει τα σπίτια του ο Θεόδωρος Πάγκαλός γιατί χρωστάει στην εφορία. Αυτό αποκάλυψε ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του στο Βήμα Fm.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Άρχισαν οι πρώτες ελλείψεις στα ράφια -Οι ξένοι ζητούν από τις ελληνικές εταιρίες να προπληρώνουν τοις μετρητοίς

Οι πρώτες επιπτώσεις στην αγορά από το φόβο που είχε προκαλέσει ένα ενδεχόμενο Grexit έχουν αρχίσει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, αφού οι ελλείψεις σε εισαγόμενα προϊόντα και πρώτες ύλες είναι γεγονός.