03 Απριλίου 2015

ΦΩΤΟ-Έξαλλη η Μαντόνα με το Instagram: Διέγραψε γυμνή της φωτογραφία

«Γιατί είναι ΟΚ να δείχνεις τον κ*%ο σου αλλά όχι και τα στήθη σου; Πνίγομαι από την υποκρισία των social media!»
​Κατά του Instagram στράφηκε η Μαντόνα, επειδή της διέγραψε μια τόπλες φωτογραφία που είχε «ανεβάσει» στον προσωπικό της λογαριασμό.

ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ! Δημοσκόπηση Metrisi: Μόνο 11,6% η διαφορά-Κάτω από 48% ικανοποίηση από διαπραγμάτευση και κυβέρνηση

Να θυμίσω μόνο ότι ο ΓΑΠ το 2009 έπεσε κάτω από 50% στο "ικανοποίηση από την κυβέρνηση" 2 μήνες μετά την υπογραφή του μνημονίου τον Ιούνιο του 2010... άρα φαντάζεστε που θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σε 10 μήνες...

Περίπου οι μισοί Έλληνες «βλέπουν» ενδεχόμενο χρεωκοπίας το επόμενο διάστημα, έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και σχεδόν 6 στους 10 στάση πληρωμών

Παραμένει σε διψήφια ποσοστά η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, όπως δείχνουν τα ευρήματα της μεγάλης πανελλαδικής δημοσκόπησης για το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, από την εταιρία Metrisi, που διεξήχθη το διάστημα 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπακογιάννης σε βλαμμένη του ΣΥΡΙΖΑ: Έμαθα μιλήσατε πολιτισμένα με τον δολοφόνο του πατέρα μου

Έντονο επεισόδιο διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Κώστα Μπακογιάννη με τον Γιάννη Πάνουση, όταν ο Περιφερειάρχης Στερέας Ελλάδας είδε στο γραφείο του μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βάσω Λέβα, η οποία το προηγούμενο διάστημα επισκέφτηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, το μέλος της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ρε Άδωνι που τον πέτυχες αυτόν τον ξεφτίλα; «Εσύ φαγώθηκες να έρθουν στην εξουσία»

Δεν άφησε ασχολίαστη ανάρτηση του Γιάννη Μανώλη στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μια μίνι «σύρραξη».

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, κ. Γιάννης Μανώλης γράφει «Στεγνώνουν όλα τα ταμεία για να πληρώσουν τους δανειστές& να κερδίσουν χρόνο! Αν υπάρξει συμφωνία καλώς, αν όμως οχι, τότε το κακό ειναι διπλό!».

ΔΕΗ: Σε υπόθεση δωροδοκίας εμπλέκεται ο εκλεκτός του Παναή-Φυσικά ο ίδιος διαψεύδει και ο Λαφαζάνης κάνει την πάπια


Σε υπόθεση δωροδοκίας φέρεται να εμπλέκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα ο προτεινόμενος για νέος Πρόεδρος της ΔΕΗ Εμμανουήλ Παναγιωτάκης.

Μετά την παραίτηση του Αρθούρου Ζερβού από τη διοίκηση της εταιρείας λόγω της παραπομπής του σε δίκη για κακούργημα (κατηγορείται για υπογραφή σκανδαλώδους σύμβασης εργασίας) ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΗ φέρεται να έχει κληθεί στο Αστυνομικό Τμήμα του Νέου Κόσμου.

ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΟ@ΤΣΟ! Τώρα παραδέχονται ότι έλεγαν μαλακίες: Η λίστα Λαγκάρντ δεν μπορεί να ελεγχθεί...

Από τις μεγαλύτερες μούφες πανευρωπαϊκά αυτή η λίστα δεν απέφερε έσοδα πουθενά! ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΕΜΕ! Τα μόνα έσοδα προήλθαν από διακρατικές συμφωνίες φορολόγησης συνολικά των καταθέσεων όπως έκανε η Γερμανία μετά από συμφωνία με την Ελβετία. Η μόνη χρήση της λίστας ήταν ότι χρησιμοποιήθηκε από τη Γερμανία σαν μέσο πίεσης προκειμένου να συμφωνήσουν οι Ελβετοί. "Αν δεν συμφωνήσετε θα βγάλουμε τα ονόματα και τα λεφτά στη φόρα και θα φανείτε αναξιόπιστοι" είπαν οι Γερμανοί και οι Ελβετοί δέχθηκαν φορολόγηση με εφάπαξ φόρο 10% (αν δεν κάνω λάθος). Εμείς χάσαμε αυτή τη δυνατότητα "εκβιασμού" αφού έχουμε τον Ταρζάν Βαξεβάνη που έβγαλε στη φόρα τη λίστα μόλις την πήραν στα χέρια τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ... Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο ογκόλιθος της δημοσιογραφίας διέγραψαν την μόνη δυνατή χρησιμότητα της λίστας... 

Το ξανάπαμε: Οι Ελβετοί δεν δίνουν στοιχεία αν δεν υπάρχει δίωξη για φοροδιαφυγή... και δίωξη για φοροδιαφυγή δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν δώσουν στοιχεία... άρα τον πούλο... όπως τον πούλο παίρνουν και οι φανφάρες για συναντήσεις Τσίπρα και Παππά με Ελβετούς με τις οποίες μας τα 'πρηξαν τις προηγούμενες μέρες... τα καραγκιοζιλίκια τα ακυρώνει ο ίδιος ο Νικολούδης ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω είναι και αυτός που κάνει τις διαρροές για Παπασταύρου επειδή ξέρει ότι δεν μπορεί να ελεγχθεί

Εξαιρετικά δύσκολο χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Νικολούδης τον έλεγχο της λίστας Λαγκάρντ απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή.

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΥΡΙΖΑ! «Τα πέντε ψέματα της κυβέρνησης»

Κλιμακώνει την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση η ΝΔ, απαριθμώντας «πέντε ψέματα» στην επιχειρηματολογία του Μεγάρου Μαξίμου αναφορικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων, το περιεχόμενο της λίστας των μεταρρυθμίσεων, αλλά και τις αποδοχές των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων. Μάλιστα, κομματικές πηγές επικαλούνται, μεταξύ άλλων, δηλώσεις τόσο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, όσο και κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης, για να αποκαλύψουν την «κυβέρνηση ψεμάτων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κυβέρνηση Ψεμάτων

Ψέμα 1ο: «Πετύχαμε μέσα από τη διαπραγμάτευση τη μείωση του ύψους του ετήσιου πρωτογενούς πλεονάσματος»

Απίστευτο: Καμουφλαρισμένη γιαγιά με μηχάνημα τροχαίας καταγράφει ταχύτητα και πινακίδες στην Αθηνών-Λαμίας [εικόνες]

Σαρώνουν στο Διαδίκτυο και τα social media οι φωτογραφίες μιας ηλικιωμένης γυναίκας η οποία έχει αναλάβει τον ρόλο... τροχονόμου στην Αθηνών-Λαμίας.

ΦΩΤΟ-Χάνει την ώρα του ο Κουμουτσάκος που απαντά στον ηλίθιο: «Κινδυνολογείς» – «Σοβαρέψου»

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργο Κουμουτσάκο και έναν εκ των στενότερων συνεργατών της Ρένας Δούρου τον γνωστό βλάκα που νομίζει ότι η Θεσπρωτία είναι στην Αλβανία, Γιώργο Καραμέρο.

Θύμα των Anonymous ο Ιβάν Σαββίδης

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης έπεσε θύμα των Anonymoys, οι οποίοι υπέκλεψαν 12.000 e-mails και τα έβγαλαν σε πλειστηριασμό στο διαδίκτυο

ΥΠΟΙΚ: Διαψεύδει για Θεοχαράκη, «επιβεβαιώνει» την ανάκληση του προσωπικού του ΔΝΤ

«Ο κ. Θεοχαράκης δεν χαρακτήρισε ποτέ τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών με τη φράση που του αποδίδεται ("ανίκανοι"). Αντίθετα [...] αναφέρθηκε σε αυτά, λέγοντας ότι περιλαμβάνουν "κορυφαία στελέχη και με εντυπωσιακές ικανότητες" (top-notch people with impressive skills)»

ΒΙΝΤΕΟ-Σε ποια παράβαση υπέπεσε ο Τσακαλώτος;

Αποχωρώντας από το Μέγαρο Μαξίμου ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ευκλείδης Τσακαλώτος επιβιβάστηκε στη μοτοσυκλέτα του Γιάνη Βαρουφάκη.

«Γυναίκα-κλειδί» που θεωρείται ότι βοήθησε τη Σταμάτη αναζητά η ΕΛΑΣ-Πως συνελήφθη-Μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ για ψυχιατρική εξέταση παρουσία εισαγγελέων

Λίγο πριν συλληφθεί από τους αστυνομικούς, η Βίκυ Σταμάτη χάραξε στο δέντρο του προαύλιου χώρου της Εκκλησίας αυτό το μήνυμα: "Μάνα = 10. ¼ ζωές και κάτι περισσεύει. Βίκυ Τσοχ.".

ΝΔ: Η εξεταστική να φθάσει μέχρι το 1981 που άρχισε η υπερχρέωση

Κατά της κυβερνητικής πρότασης για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο τάσσεται το κόμμα, όπως αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση του άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου

Κατά της κυβερνητικής πρότασης για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο θα ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία, όπως αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση του άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου που συνήλθε υπό την προεδρία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Νέο όργιο φοροδιαφυγής αποκάλυψε το ΣΔΟΕ: Κοσμηματοπώλης με 4,5 εκ και αγρότης-συνταξιούχος ΟΓΑ με 400.000...

Την ολοκλήρωση των ελέγχων σε 34 επιχειρήσεις, κατά το 1ο τρίμηνο του 2015, ανακοίνωσε το ΣΔΟΕ στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς του για την πάταξη της μεγάλης φοροδιαφυγής, της απάτης και της διαφθοράς, διαπιστώνοντας διάφορες παραβάσεις.

Παραίτηση Κούγια με υπονοούμενα ότι ο Ραγκούσης έστησε την απόδραση Σταμάτη!!

Με δήλωσή του, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε την παραίτησή του από συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη.  Ο κ. Κούγιας αναφερόμενος στην "απόδρασή-παράδοση" της κάνει λόγο για "κωμικοτραγωδία" και αφήνει αιχμές για "όσους την συμβουλεύουν".

Ευτυχώς οι Περιφερειάρχες δεν τους άφησαν να κάνουν το πλιάτσικο που σχεδίαζαν στο ΕΣΠΑ! Με τα λεφτά του ΕΣΠΑ θα πληρωθούν ιδιώτες και όχι ΔΥ...

Αλλά ξέχασα! Δεν είναι πλιάτσικο! Απλά μωρέ τους πήρε ο πόνος να τοποθετηθούν τα διαθέσιμα όλων σε αποδοτικούς λογαριασμούς.... του ΔΝΤ ή των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων... Λες και οι μηχανικοί είναι μαλ@κες και δεν πρέπει να πληρωθούν τα έργα του ΕΣΠΑ που έκαναν.... εκτός αν : "έλα μωρέ ποιος τους γαμ@ει αυτούς... ας τους φεσώσουμε για να πληρώσουμε την ιερή αγελάδα τον ΔΥ"

Δεν θα επιστραφούν τελικά στον κρατικό προϋπολογισμό τα αδιάθετα κονδύλια των Περιφερειών για χρηματοδότηση έργων υποδομής.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της σύσκεψης της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομίας με τους Περιφερειάρχες που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι.

Σύντροφοι νικάμε! Εισέπραξαμε 16 εκ από τα 10 δις χρωστούμενες ασφαλιστικές εισφορές

[Έγιναν 11.000 αιτήσεις (απ' το 1 εκ που χρωστάει), εισέπραξαν 16 εκ. (από τα 10+ δις που είναι οι συνολικές οφειλές)... και ο δημοσιοκάφρος λέει "πολύ μεγάλη απήχηση"!!]

Πολύ μεγάλη είναι έως τώρα η απήχηση του μέτρου για τη ρύθμιση οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία.

Κατατέθηκε η τροπολογία για ανάκληση της αύξησης στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την ανάκληση των αυξήσεων του Ειδικού Τέλους Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ) που αποφάσισε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας από 1ης Ιανουαρίου.

Ελεύθερη η 22χρονη μαθήτρια του ΟΑΕΔ στου Ρέντη που μαχαίρωσε τις συμμαθήτριές της

Ελεύθερη αφέθηκε η 22χρονη μαθήτρια, που τραυμάτισε το απόγευμα της Πέμπτης με μαχαίρι τρεις συμμαθήτριές της στην τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη.

ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΥΡΙΖΑ! ΥΠΟΙΚ: Στη δαγκάνα των τεκμηρίων χιλιάδες έλληνες φορολογούμενοι

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο έντυπο Ε1 της φορολογικής δήλωσης έχει τροποποιηθεί ώστε να περιλαμβάνει πολλούς νέους κωδικούς

Στη δαγκάνα των τεκμηρίων αναμένεται να βρεθούν χιλιάδες έλληνες φορολογούμενοι πληρώνοντας φόρο για εισοδήματα πολύ μεγαλύτερα από τα πραγματικά.

Αθώωση Ματθαιόπουλου για ληστεία – Θύμα: «Δεν έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ματθαιόπουλος αποχώρησε από το δικαστήριο χτυπώντας φιλικά στην πλάτη το θύμα και λέγοντάς του "άντε γεια, τα λέμε".

Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπολος και ο συγκατηγορούμενός του Ανταστάσιος Τριανταφύλλου που κατηγορούνταν για ληστεία κατά συναυτουργία.

Οι παίκτες της Εθνικής με τα μοντέλα (λέμε τώρα) στην Ουγγαρία

Είναι από τις λίγες φορές που μπορεί κανείς να δει εικόνες παικτών πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι στο ξενοδοχείο όπου και έχει καταλύσει η αποστολή.

Συνήθως η αποστολές της Εθνικής ομάδας είναι αυτό που λέμε άβατό. Ωστόσο δεν λείπουν και οι εκπλήξεις.

Έλληνας θα διασχίσει την έρημο Σαχάρα τρέχοντας!

Μετά το Έβερεστ, το Αιγαίο και τη Μάγχη, ο Γεώργιος – Ιωάννης Τσιάνος, γιατρός και φυσιολόγος με βάση Μ. Βρετανία, έχει βάλει πλώρη να κατακτήσει και την έρημο Σαχάρα. Ο Μαραθώνιος της Άμμου, ξεκινάει την Κυριακή 5 Απριλίου, διαρκεί έξι ημέρες, είναι 250 χιλιομέτρων, και σύμφωνα με το «Discovery Channel» είναι ο πιο δύσκολος αγώνας δρόμου στη γη, μιας και ο συμμετέχων είναι αυτοσυντηρούμενος, καθώς πρέπει να κουβαλήσει – χωρίς υποστήριξη ή εξωτερική βοήθεια – όλο τον εξοπλισμό και την τροφή του από την αρχή μέχρι το τέλος. Η διοργάνωση παρέχει μόνο το απαραίτητο καθημερινό νερό, και αυτό, όμως, σε συγκεκριμένη ποσότητα.

Γαλλικό φιλμ του 1959 αναδεικνύει τα ελληνικά νησιά - ΒΙΝΤΕΟ

Όμορφες, νοσταλγικές εικόνες από την Ελλάδα του 1959, παρουσιάζονται σε ένα φιλμ της γαλλικής τηλεόρασης, το οποίο είχε προβληθεί τον Ιούνιο εκείνης της χρονιάς.

ΚΛΑΙΩ! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ 12% ΜΙΖΑ-Οι καθαρίστριες πήγαν στον Κατρούγκαλο για διορισμό, αυτός δήλωσε αναρμόδιος και τις έστειλε στο ΥΠΟΙΚ

Πάνω από 300 καθαρίστριες των οποίων η σύμβαση έληξε το 2013 και έκτοτε έμειναν άνεργες συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητώντας να συμπεριληφθούν στο νομοσχέδιο για την επαναπρόσληψη δημοσίων υπαλλήλων.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος πλακώνει στο ξύλο τον Αντώνη Φώτση στα αποδυτήρια! [εικόνες]

Ηταν πάντα πολύ καλοί φίλοι. Και στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική ομάδα. Και... ξέφευγαν.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και ο Αντώνης Φώτσης έφτασαν στο σημείο να παίξουν... ξύλο για πλάκα στα αποδυτήρια της Εθνικής ομάδας πριν 10 χρόνια. Και τους φωτογράφισε ο τότε τιμ μάνατζερ της Ελλάδος Νίκος Φιλίππου.

Αδωνις: Ούτε στη Δευτέρα Παρουσία δεν παίρνουμε λεφτά με τα μέτρα Βαρουφάκη

«Ούτε στη Δευτέρα Παρουσία» δεν βλέπει να παίρνει η χώρα λεφτά με τα μέτρα που έχει προτείνει ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

Πλιάτσικο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε χρήματα ΕΣΠΑ και στα αποθέματα των Περιφερειών

Στα κάγκελα βρίσκονται οι περιφερειάρχες μετά την απόφαση της κυβέρνησης να «μαζέψει» τα χρήματα των Περιφερειών και να τα μεταφέρει στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Περιφέρεια Αττικής: Διάψευση για τα χρήματα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

Χθεσινό δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας, έκανε λόγο για απόφαση της Ρένας Δούρου να μην εγκρίνει την επιχορήγηση των 20 εκ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής προς την ΑΕΚ για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συνελήφθη στο Χαϊδάρι η Βίκυ Σταμάτη

Βρέθηκε σε αυτοκίνητο κοντά στην εκκλησία της Παναγίτσας

Στην εκκλησία της Παναγίτσας στο Χαϊδάρι βρέθηκε πριν από λίγο η Βίκυ Σταμάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ! Αναστασιάδης: Η Κύπρος κάνει ασκήσεις επί χάρτου για Grexit

«Θέλω να πιστεύω» είπε, ότι «δεν θα υπάρξει ανάλογος κίνδυνος αλλά, επειδή μια κυπριακή παροιμία λέει, του φρονίμου τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, σας διαβεβαιώνω ότι έγιναν όλες οι ασκήσεις επί χάρτου στο όποιο ενδεχόμενο» δήλωσε

ΑΓΡΙΟ ΦΟΡΟΚΥΝΗΓΙ ΣΥΡΙΖΑ! «Σκληρό Πόθεν Έσχες» για μετοχές, έντοκα και καταθέσεις

Με εγκύκλιο της η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κ. Σαββαϊδου δίνει οδηγίες στις εφορίες πώς να εφαρμόζουν ελέγχους «πόθεν έσχες» στα περιουσιακά στοιχεία που θα αποτυπωθούν στις φετινές φορολογικές δηλώσεις

Ο Πανούσης απαντά στον Φίλη: Ο Τσίπρας συμφωνεί μαζί μου

Οχι μόνο δεν μετάνιωσε για το άρθρο του στα Νέα που είναι το κυρίαρχο θέμα συζήτησης σήμερα ο Γιάννης Πανούσης, αλλά απαντά στην κριτική του Νίκου Φίλη λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο πρωθυπουργός συμφωνεί με τη θέση που εξέφρασε.

Εκλεψαν το χρηματοκιβώτιο από το γηροκομείο του Γιακουμάτου στο Ψυχικό

Αγνωστοι διέρρηξαν χθες το βράδυ το γηροκομείο «Αύρα-Αγιος Χαράλαμπος», συμφερόντων του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου, που βρίσκεται στο Νέο Ψυχικό.

«Αδειάζει» την Κωσταντοπούλου και ο Μπαλάφας για την εισβολή στη Βουλή

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήματος όταν ρωτήθηκε αν συμφωνεί με τη θέση του κόμματος, της κυβέρνησης ή της Ζωής Κωνσταντοπούλου απάντησε πως υπάρχει μία θέση, αυτή της κυβέρνησης και πρόσθεσε «Ηταν μια προκλητική, μια επιθετική προς την κυβέρνηση ενέργεια»

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΡΧ!Κύπρος: Μετά από 2 χρόνια, τη Μ. Δευτέρα γίνεται άρση του ελέγχου κεφαλαίων στις τράπεζες

Τη στιγμή που στην Ελλάδα φουντώνουν οι φήμες ότι θα χρειαστεί να επιβληθεί έλεγχος κεφαλαίων για να αποφευχθεί περαιτέρω αιμορραγία από την εκροή καταθέσεων, η Κύπρος βλέπει φως στην άκρη του τραπεζικού τούνελ.

«Μίλησε» και το δεύτερο μαύρο κουτί: Ο Λούμπιτς έριξε το αεροπλάνο

Ο εισαγγελέας της Μασσαλίας δήλωσε ότι τα τελευταία λεπτά ο Λούμπιτς άλλαξε την πορεία του αεροσκάφους

Το δεύτερο μαύρο κουτί του A320 που συνετρίβη στις Άλπεις επιβεβαιώνει την εκδοχή της εσκεμμένης ενέργειας του συγκυβερνήτη, έγινε γνωστό από πηγές της έρευνας.

Γελάνε τα κανάλια με τον βλάκα τον Παππά: Τα τέλη συμψηφίζονται βάσει νόμου με τον δωρεάν χρόνο στα κόμματα

Ξαναλέω: Το Μαξίμου έβγαλε non paper και λέει ότι δεν έχει γίνει τέτοιος συμψηφισμός μετά το 2010... αλλά δεν μας λέει και αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πληρώσει έστω και ένα ευρώ για τη διαφημιστική του προβολή στις εκλογές των τελευταίων ετών... Τι έγινε τελικά; Θα μας απαντήσει κανείς τους: Έχει πληρώσει ή έχουν συμψηφιστεί με χρέη των καναλιών προς το δημόσιο;

Μετά τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν την Πέμπτη με βάση τα οποία η κυβέρνηση ζητά 40 εκατ. ευρώ από κανάλια εθνικής εμβέλειας και συνδρομητικά κανάλια

ΝΔ: Ο Πανούσης ονοματίζει αυτό που ζούμε ως «Αριστερά του Τίποτα»!

Υπερ του άρθρου - βόμβα τάσσεται το κόμμα, σχολιάζοντας στην ανακοίνωσή του ότι ο Πανούσης «έχει δίκιο, όταν καταδικάζει τους καθαρόαιμους αριστερούς, που θεωρούν φασιστικό και χυδαίο ό,τι δεν τους αρέσει»

Spiegel: Το ΔΝΤ ανακαλεί προσωρινά το προσωπικό του από την Αθήνα

Λόγω οργής για τη στάση της Αθήνας, όπως γράφει το περιοδικό

Λόγω οργής για τη στάση της Αθήνας το ΔΝΤ αποφάσισε να ανακαλέσει προσωρινά το προσωπικό του από την ελληνική πρωτεύουσα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Spiegel.

ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ! Ο Νικολούδης αμφισβητεί τις φαντασιώσεις Βαρουφάκη για τα έσοδα από τις λίστες φοροδιαφυγής

Προβληματισμός από την αναφορά του υπουργού καθώς με τον τρόπο αυτό αμφισβητεί ευθέως τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης προς τους εταίρους για αξιοποίηση του πλούσιου υλικού από τις λίστες

«Εξαιρετικά δύσκολες» χαρακτήρισε ο κ. Παναγιώτης Νικολούδης τις έρευνες στις διάφορες λίστες φοροδιαφυγής αλλά και στις offshore εταιρίες που αποτελούν εστίες «μαύρου χρήματος» περιορίζοντας τις μεγάλες προσδοκίες για άντληση εσόδων.

Να φωνάξει ο Σπίρτζης τις τεχνικές εταιρίες Hochtief-Vinci για τους αυτοκινητόδρομους και σταματήσει να κλαίγεται...

Από τη στιγμή που μίλησε ο Σπίρτζης για ανάγκη αναθεώρησης των συμβάσεων στους αυτοκινητόδρομους, τότε καλό είναι να φωνάξει στο γραφείο του τις 2 μεγάλες εταιρείες, που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο στις συμβάσεις. Για όσους δεν γνωρίζουν, να αποκαλύψουμε πως στο πλαίσιο των παραχωρήσεων, στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου Hochtief-Vinci έχουν μαζί το 55% και στην Ολυμπία Οδό το 48%. Ας τους φωνάξει λοιπόν στο γραφείο του ο Υπουργός Υποδομών, να τους εξηγήσει τι ακριβώς θέλει να κάνει.

Αδωνις: «Να είσαι ο Πανούσης και να στη λέει η Ραχήλ. Μη σου τύχει!»

Δείτε τι έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter

Με ένα tweet σχολίασε ο Αδωνις Γεωργιάδης τη σημερινή παρέμβαση του Γιάννη Πανούση στα Νέα αλλά και την επίθεση της Ραχήλ Μακρή προς αυτόν. Ο κ. Πανούσης με άρθρο του που δημοσιεύεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ» καταγγέλλει...

Guardian: Ο Τσίπρας ρισκάρει να γίνει ο χρήσιμος ηλίθιος του Πούτιν – Υποβαθμίζει το ταξίδι η ΕΕ

Τον κίνδυνο να εξελιχθεί ο Αλέξης Τσίπρας στον «χρήσιμο ηλίθιο» του Πούτιν καθώς κοιτάζει προς τη Ρωσία, τονίζει άρθρο του Guardian.

Ο Σαμαράς καταψηφίζει την πρόταση Τσίπρα για Εξεταστική

Την καταψήφιση της πρότασης του Αλέξη Τσίπρα για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο επιλέγει ως στρατηγική αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς.

BINTEO-Γιακουμάτος για Κωνσταντοπούλου: «Θεέ μου πότε θα ξεμπαρκάρει ο άντρας της;»

Νέα πυρά εξαπέλυσε ο  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος, τόσο για την Ζωή Κωνσταντοπούλου όσο και για τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, μέσω της εκπομπής «Τα Καρντάσιανς».

Το… “efharisto” του Γερμανού δημοσιογράφου

Σάρωσε τη θεαματικότητα η εκπομπή του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου ZDF, Die Anstal, με το σκετσάκι που αφορούσε την Ελλάδα και τις πολεμικές αποζημιώσεις, ενώ εμφανίστηκε και ο επιζήσας της σφαγής του Διστόμου, Αργύρης Σφουντούρης.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ! Αναρχικοί προς Ζωή: Αν θέλαμε μπαίναμε μέσα στη Βουλή

Λάδι στη φωτιά που έχουν ανάψει εδώ και δυο μέρες ρίχνουν και πάλι οι αναρχικοί της ομάδας Ρουβίκωνας που με την εισβολή τους στη Βουλή έχουν προκαλέσει πολιτική και όχι μόνο θύελλα.

Bloomberg: Η πραγματικότητα εξαφανίζει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ

Η πραγματικότητα προσφέρει κακές υπηρεσίες στα όνειρα: τους προσθέτει μπόλικη κατάθλιψη. Στην πραγματικότητα, τα σκοτώνει γρήγορα και ανελέητα.

Εξ αυτού του λόγου, ο αρθρογράφος του Bloomberg View, Λεονίντ Μπερσίντσκι, συγκρίνει τις μεταρρυθμίσεις που ανακοίνωσε η κυβέρνηση με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.