21 Ιουνίου 2015

ΦΩΤΟ-Δείτε τι έχουμε εμείς ρε γίδια... για να σας τρέχουν τα σάλια...

Η σ@ξι ΟΝΝΕΔίτισσα αναστατώνει τη Μύκονο με καυτό μαύρο μπικίνι

Στη Μύκονο για να απολαύσει τα μπάνια της βρέθηκε η Ελλη Παπαγγελή.

Οι παρουσίες που ξεχώρισαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών

Το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών, που διεξάγεται φέτος στον Καναδά, συνεχίστηκε με τους αγώνες του Σαββάτου και τις νίκες των Γερμανίας και Κίνας, επί των Σουηδίας και Καμερούν, με 4-1 και 1-0 αντίστοιχα.

ΦΩΤΟ-ΑΡΑΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ 5-6! Λιγότεροι από την τελευταία φορά στην αντιευρωπαϊκή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

[Και φυσικά οι φώτο δεν είναι από το απόγευμα όπως αυτές που δημοσίευσε ο Χατζηνικολάου από την συγκέντρωση υπερ του ευρώ... στην 5η φώτο τα φώτα της Βουλής έχουν ανάψει που σημαίνει ότι είναι γύρω στις 8 το βράδυ...]

«Εμπρός λαέ, έξω από την ΕΕ» το κεντρικό σύνθημα - Περισσότερα από 300 άτομα ανέβηκαν στο προαύλιο της Βουλής - Κλειστή είναι αυτή την ώρα η λεωφόρος Αμαλίας

Το Μαξίμου δεν έστειλε (ακόμη) στην Τρόικα νέες προτάσεις αλλά τις διέρρευσε στα δελτία των 8

Χωρίς να σταλεί στις Βρυξέλλες -τουλάχιστον μέχρι στιγμής – ο κατάλογος των νέων ελληνικών προτάσεων το Μέγαρο Μαξίμου επέλεξε να διαρρεύσει κάποια από αυτά στα δελτία των οκτώ.

Το προσκήνυμα Τατούλη στο μαυσωλείο του μεγάλου τιμονιέρη

Το όνειρο του κάθε Μαοϊκού ήταν να βρεθεί κάποτε στο Πεκίνο για να αποτίσει φόρο τιμής στο μεγάλο τιμονιέρη Μάο Τσετούνγκ.

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΗ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ! Για πρώτη φορά συνάντηση Τσίπρα με χαρτογιακάδες των θεσμών

Συναντήσεις με Ντόναλντ Τουσκ, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μάριο Ντράγκι, Κριστίν Λαγκάρντ και Γερούν Ντάισελμπλουμ θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναχώρησε για τις Βρυξέλλες

Μεγάλη Δευτέρα η αυριανή για την Ελλάδα και η καρδιά της ευρωζώνης χτυπά στις Βρυξέλλες. Η αποστολή της ελληνικής κυβέρνησης φθάνει στο τέλος της και όλοι εύχονται να είναι... αίσιο, αν και οι ενδείξεις δεν επιτρέπουν θετικές σκέψεις.

Πήραν στο …κυνήγι τον Βαρουφάκη! (ΦΩΤΟ)

Σε ασφυκτικό κλοιό …δημοσιογράφων βρέθηκε αποχωρώντας από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο Υπουργός Οικονομικών, μετά δυσκολίας μπορούσε να μετακινηθεί πάνω στην μηχανή του ανάμεσα από τους δημοσιογράφους που τον περικύκλωσαν για μια δήλωση, μεταξύ των οποίων και πολλοί ξένοι ανταποκριτές.

"Ξύλο" Ομπάμα σε Τσίπρα σε περίπτωση ναυαγίου της συμφωνίας

Του Θανάση Τσίτσα

Παρέμβαση προς τον Αλέξη Τσίπρα είναι έτοιμος να κάνει ο Μπαράκ Ομπάμα τις επόμενες ώρες στην περίπτωση που οι επαφές που έχει η ελληνική πλευρά στο παρά πέντε της Συνόδου Κορυφής με Μέρκελ-Ολάντ καθώς και με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, δεν βγάλουν «λευκό καπνό» και δεν κλειδώσει μια συμφωνία για το ελληνικό ζήτημα.

ΒΙΝΤΕΟ-Μένουμε Ευρώπη!

ΘΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ! Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΦΟΥ! Τη Δευτέρα συνεδριάζει ξανά η ΕΚΤ για νέα παροχή ELA

Είναι εκείνη που θα αποφασίσει -αν επιβεβαιωθούν τα ακραία σενάρια- να επιβάλει περιορισμό κίνησης κεφαλαίων στις ελληνικές τράπεζες

ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕ@Σ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ! Συμφωνία με παράταση, μέτρα 7,5 δις και plan B

Στο τραπέζι των Βρυξελλών αύριο νέα μέτρα 7,5 δισ. ευρώ για τη διετία 2015-2016 -Αυξήσεις εισφορών υπέρ ΕΟΠΥΥ στις επικουρικές και κύριες συντάξεις - Ολοι οι στρατιωτικοί σύνταξη στα 58 και περικοπή αμυντικών δαπανών κατά 160-180 εκατ. ευρώ - Και οριζόντα μείωση 6,5% στις συντάξεις

Αντί να ετοιμάζει προτάσεις, ο Βαρουφάκης γράφει άρθρα καταγγέλλοντας τον Σόιμπλε

Τη στιγμή που η Ελλάδα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο, πιθανά και της συγχρονης ιστορίας της, ο υπουργός (άνευ χαρτοφυλακίου) Γιάννης Βαρουφάκης συνεχίζει να δημοσιεύει άρθρα με κύριους αποδέκτες την Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ αλλά και τον Γερμανό υπουργό οικονομικών.

«Στα αζήτητα» πακέτα διακοπών για την Ελλάδα – Μειώνουν στο μισό τις τιμές [εικόνες]

Στο μισό της τιμής μειώνουν τα τουριστικά πακέτα προς την Ελλάδα ταξιδιωτικοί οργανισμοί στην Βρετανία με το φόβο ενός Grexit.

Το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη πλήττει και τον τουρισμό, καθώς χιλιάδες πακέτα προς τους ελληνικούς προορισμούς παραμένουν αδιάθετα.

Στην εντατική δύο Έλληνες αθλητές του beach volley - Νεκρός ο Τούρκος συνεπιβάτης τους [εικόνες]

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, μεταφέρθηκαν οι δύο αθλητές του beach volley, Στράτος Καββαδάς και Αλέξανδρος Αλεξιάδης, ύστερα από τροχαίο στη Χαλκιδική. Ακαριαίο θάνατο βρήκε ο Τούρκος συνεπιβάτης τους, επίσης αθλητής του beach volley.

Άσε ρε Πάκη τώρα!! Παυλόπουλος: Δεν θα ανεχθώ να είμαι πρόεδρος σε μια χώρα εκτός ευρώ

Δηλ. και τι περιμένεις; Να βγούμε από το ευρώ και μετά να μιλήσεις;

Ενα ηχηρό μήνυμα (λέμε τώρα...) εντός και εκτός της Ελλάδας απευθύνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Πανούσης: «Οι ιστορίες περί Κίνας και Ρωσίας είναι αστείες»

«Να μου πουν τώρα τι θα κάνουμε με τόσους πρόσφυγες στα νησιά» - «Είμαι υπέρ της παραμονής στο ευρώ. Δεν ζούμε στην εποχή του Ενβέρ Χότζα» - Δέχομαι πόλεμο για τις απόψεις μου, βουλευτές βρίζουν υπουργούς και δεν πέφτει το κεφάλι τους, είπε στο Mega

Διαλύουν τη προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ δηλώσεις Πούτιν και Ρώσων αξιωματούχων

Το κρίσιμο 24ωρο που στις Βρυξέλλες και στο Eurogroup οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης έπεφταν για ακόμα μία φορά στο κενό, ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στην Αγία Πετρούπολη (στο Λένινγκραντ κατά τον κ. Λαφαζάνη) και δήλωνε… θαλασσοπόρος που αναζητά «νέα πιο ασφαλή λιμάνια» ενώ καλούσε σε απεγκλωβισμό από τη… ρουτίνα της καθημερινότητας, σύμφωνα και με non paper που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία. Και συνεχίζει…

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! Ο Ρουσόπουλος επιστρέφει στη ΝΔ: Πρόταση Σαμαρά για να αναλάβει την επικοινωνία του κόμματος

Πρόταση να αναλάβει σύμβουλος επικοινωνίας του κόμματος κατέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς στον πρώην υπουργό Θεόδωρο Ρουσόπουλο.

Έτσι κατέκτησε το χρυσό ο Πετρούνιας – BINTEO

Η εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που διεξάγονται στο Μπακού, με την οποία ο Έλληνας πρωταθλητής χάρισε στη χώρα μας ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο.

Αντισυνταγματική η εισαγωγή τέκνων πολυτέκνων σε Σχολές Αστυνομικών και Ανθυπουραγών

Προβλέποντας θέσεις καταλαμβανόμενες μόνο από υποψηφίους που έχουν την ιδιότητα του πολύτεκνου ή του τρίτεκνου, έρχεται σε αντίθεση προς στις αρχές της ισότητας και της αξιοκρατίας, σύμφωνα με τις οποίες επιβάλλεται η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Συγκλονιστικό VIDEO αυτοκίνητο "πατάει" γυναίκα στη Θεσσαλονίκη - Προσοχή σκληρές εικόνες!

Αυτοκίνητο παρέσυρε μία 87χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, καθώς δεν αντιλήφθηκε την παρουσία της την ώρα που περνούσε τον δρόμο.

ΒΙΝΤΕΟ-Φρένο στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ μετά το δυστύχημα

Η διοίκηση της πασίγνωστης πίστας αναβάλλει προσωρινά και μέχρι το τέλος του χρόνου οποιαδήποτε προσπάθεια για ρεκόρ ταχύτητας. Επιβάλλεται μάλιστα και όριο ταχύτητα;ς…

FAZ: Η Ελλάδα δεν θα έχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις στο τέλος του μήνα

Σε μια άκρως δραματική πρόβλεψη προχώρησε η γερμανική εφημερίδα FAZ στο κυριακάτικο φύλλο της.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως η ελληνική κυβέρνηση δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει στο τέλος του Ιουνίου τους μισθούς και τις συντάξεις του Δημοσίου.

Το δυνατό σκίτσο του Δημήτρη Χατζόπουλου: Μένουμε Ευρώπη –17 Ιουνίου οι μεν, 18 οι δε και 22 όλοι μαζί [εικόνα]

Με ένα δυνατό σκίτσο ο Δημήτρης Χατζόπουλος δίνει το στίγμα της κρίσιμης αυριανής ημέρας.

Ο σκιτσογράφος στη σημερινή έκδοση της «Καθημερινής» δείχνει ένα χέρι να «ράβει» ξανά την Ελλάδα στην ήπειρο της Ευρώπης.

Reuters: Ο Τσίπρας μίλησε με τον Γιούνκερ

Τη στιγμή που η κυβέρνηση επισήμως αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός δεν είχε επαφή με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters αναφέρει ότι οι δύο ηγέτες είχαν τηλεφωνική συνομιλία το Σάββατο.

Ανήσυχος και ο Καραμανλής για τις εξελίξεις-Το παρασκήνιο της συνάντησης με Σαμαρά

Tης Έλλης Τριανταφύλλου

Διττό μήνυμα περιείχε το τετ-α-τετ Σαμαρά– Καραμανλή στην οικία του πρώτου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της συνάντησης της Ντόρας Μπακογιάννη με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και σε μία στιγμή που τα σύννεφα της ρήξης σωρεύονται πάνω από τον εθνικό ορίζοντα.

Τη μαζεύει τη μαλ@κία η κότα ο Ξυδάκης: Εκανα μια ιστορική διαπίστωση-Δεν είμαι υπέρ της δραχμής

«Εγώ έκανα μια ιστορική διαπίστωση» τόνισε ο υπουργός Πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης, αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις του περί δραχμής που συζητήθηκαν.

Σφαγή Πανούση-Ζωή Κω/λου: Βοηθός Πρωθυπουργού δεν προβλέπεται - ΒΙΝΤΕΟ

«Οριζόντιες εξουσίες έχει μόνο ο Πρωθυπουργός, όλοι οι άλλοι έχουν κάθετες. Βοηθός Πρωθυπουργού δεν προβλέπεται στο Σύνταγμα», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης αναφερόμενος στην «κόντρα» του με την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΓΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Δύο νέες προτάσεις - σοκ της κυβέρνησης: Κατάργηση φοροαπαλλαγών και νέο μοντέλο στις συντάξεις... made in Australia - "Μαχαίρι" σε επιδόματα

- Στο τραπέζι η εφαρμογή του αυστραλιανού συνταξιοδοτικού συστήματος
- Σύμφωνα με αυτό οι συνταξιούχοι που έχουν πολύ μεγάλα εισοδήματα από άλλες πηγές δεν εισπράττουν σύνταξη
- Πρόταση για κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών με εξαίρεση εκείνων που έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα
- Σκέψεις να καταργηθεί η απαλλαγή και να αντικατασταθεί με τη χορήγηση επιδόματος που θα έχει ισοδύναμο αποτέλεσμα
- Οι πολίτες με υψηλά εισοδήματα θα πάψουν να παίρνουν κοινωνικές ενισχύσεις

FAZ: Παράταση έως τον Σεπτέμβρη με σκληρά μέτρα και «προίκα» 6 δις

Παράταση έως τον Σεπτέμβριο, με παροχή χρηματοδότησης-γέφυρας 6 δισ. ευρώ, προβλέπει το νέο σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προσωρινή λύση του ελληνικού ζητήματος, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας FAZ.

Πώς ο Στραβελάκης κατήργησε στον «αέρα» Αναγνωστάκη και Χασαπόπουλο

Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ κάτι ανάλογο στην ελληνική τηλεόραση -στα ξένα ΜΜΕ ούτε θα τολμούσε κανείς να το διανοηθεί…

Συνέβη όμως, στη διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Mega Σαββατοκύριακο».

Η ΝΔ καταγγέλλει δημοσκόπηση της «Αυγής» που βγάζει κόμματα και αναποφάσιστους στο 120% [γράφημα]

[Ακόμα και να ισχύει η δικαιολογία που προβάλλει η φυλλάδα της ΑΥΓΗς, η δημοσκόπηση πέρα από το εξωπραγματικό 47,5% που δεν το πήρε ούτε ο Παπανδρέου το 1981 ή ο Μητσοτάκης το 1990 και δεν το προσεγγίζει καν, καμία άλλη δημοσκόπηση, η μεθοδολογία της PI ειναι του κ@λου αφου κάνουν μια εκτίμηση ψήφου 'οπου απουσιάζουν λευκά και άκυρα...]

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε δημοσίευμα στην εφημερίδα «Αυγή» σχετικό με δημοσκόπηση.

«Η προπαγάνδα έχει τα όρια της» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τονίζει:

Ο μηχανόβιος Βαρουφάκης, ο ζητιάνος Τσίπρας και η Λαγκάρντ με …ζαρτιέρες!

Με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο, ο γελοιογράφος του βρετανικού Sky News, αποφάσισε να μεταφέρει το δράμα των ημερών.

ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ! Μυτιλήνη: Κρουαζιερόπλοιο ματαίωσε την άφιξή του λόγω των επεισοδίων με τους μετανάστες

Δραματική τροπή για τον τουρισμό στη Λέσβο δημιουργεί το μεταναστευτικό και ιδιαίτερα τα τελευταία επεισόδια στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Καθώς οι ακυρώσεις κρατήσεων πέφτουν “βροχή” σήμερα έγινε γνωστό ότι ματαιώθηκε επίσκεψη του κρουαζιερόπλοιου “Αmazara Jurney” με 1000 επισκέπτες το οποίο την τελευταία στιγμή άλλαξε πορεία και θα προσεγγίσει το λιμάνι της Λήμνου.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΓΙΔΙ; Άδωνις: Αν χρεοκοπήσουμε, οι γυναίκες θα γίνουν ή παραδουλεύτρες ή εκδιδόμενες

Εκτίμησε πως εάν η χώρα πάει σε εκλογές οι τράπεζες θα κλείσουν και την ίδια ώρα… θα υπάρχουν λεηλασίες στους δρόμους

Με την Ουκρανία προσομοίασε την Ελλάδα σε περίπτωση που χρεοκοπήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης. Τόνισε μάλιστα ότι φίλος τού στην Ουκρανία του αποκάλυψε ότι στην χρεοκοπία κάποιες γυναίκες πήγαιναν είτε παραδουλεύτρες είτε δούλευαν ως εκδιδόμενες...

Ανησυχία στη ΝΔ για την Σύνοδο της Δευτέρας - ΒΙΝΤΕΟ

Ιδιαίτερα ανήσυχος δηλώνει σε συνομιλητές του ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, με την κατάσταση που θα αντιμετωπίσει ο Πρωθυπουργός, στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο κ. Σαμαράς θεωρεί ότι είναι μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση και σαφώς οριακή.

Ματαίωση της ομιλίας Αλ. Τσίπρα στο Συμβούλιο της Ευρώπης – Συμβαίνει κάτι;

Ερωτηματικά προκαλεί η ματαίωση της προγραμματισμένης για την προσεχή Τρίτη ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην...

Νέο κράξιμο ΗΠΑ σε Τσίπρα: Πάρτε σκληρές αποφάσεις -Καταστροφικό ένα Grexit

Όσο σκέφτομαι ότι μέχρι και πριν 10 μέρες ΣΥΡΙΖΑίοι και τα παπαγαλάκια τους δημοσιοκάφροι μίλαγαν για παρέμβαση ΗΠΑ και Ομπάμα υπερ της Ελλάδος και ότι θα έβαζαν πάγο στη Μέρκελ, κλαίω απ'τα γέλια...

Σε νέο μήνυμα προς την Αθήνα προχώρησε το Σάββατο ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιου.

Ο κ. Λιου με συνέντευξή του στο στην εκπομπή «CNN’s Fareed Zakaria GPS» έκανε λόγο για τρομακτικές συνέπειες για τον ελληνικό λαό σε περίπτωση Grexit.

Πρόσκληση Σαμαρά στον ΣΥΡΙΖΑ για μεγάλη εθνική συνεννόηση

Πρόσκληση και προς τον ΣΥΡΙΖΑ για τη μεγάλη εθνική συνεννόηση απευθύνει μέσω άρθρο του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο Αντώνης Σαμαράς.

Guardian: Οι τουρίστες πρέπει να πάνε στην Ελλάδα και να της αφήσουν τα λεφτά τους

Οι τουρίστες φτάνουν χλωμοί και νευρικοί στο αεροδρόμιο της Αθήνας και με μετρητά στα χέρια, γράφει ο Jon Henley στον Guardian.

Ο δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας συνάντησε την Παρασκευή στον διεθνή αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος»...